• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • precizna mehanika

Resultat för

Precizna mehanika - Import och export

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA är ett portugisiskt företag som grundades 1996 och specialiserar sig som den bästa samarbetspartnern för outsourcing av tillverkning av precisionsmaskiner - 3, 4 eller 5 delar (aluminium, stål eller rostfritt stål). Vi förser Central- och Nordeuropa med CNC-maskinbearbetning (precision), svetsning, specialprojekt, erkänd outsourcing, mellanserieproduktion, precisionmaskinsbearbetning av komponenter av metallegeringar, projektutveckling och montering. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO har ett tekniskt expertteam som förser ditt företag med snabba leveranser och kundtjänst genom hela processen. Kontakta oss idag för att få veta mer!

 2. REUTER TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vakuumlödning och andra fogningstekniker utgör kärnkompetensen hos REUTER TECHNOLOGIE. Vi utvecklar och tillverkar precisa och finmekaniska produkter som innehåller vakkuumtäta anslutningar mellan metalliska, keramiska eller kristalliska material. Vår långa erfarenhet inom vakuumlödning genomsyrar hela utvecklingsprocessen. REUTER TECHNOLOGIE sysselsätter erfarna materialexperter, fysiker och konstruktörer samt specialiserade arbetare som, förutom de senaste mekaniska produktionsanläggningarna, har ett fullt utrustat testcentrum med testlaboratorium och renrum till förfogande. Produkterna från REUTER TECHNOLOGIE är inga standardprodukter. Det är lösningar som uppstått genom idérikedom och erfarenhet vid hanteringen av material under utveckling, konstruktion och tillverkning. De är individuellt anpassade utefter kundens funktionella, kvalitativa och ekonomiska önskemål.

 3. STEEC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget STEEC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Precizna mehanika, Fräsning av stål och metall, Skärning av stål och metall, perforering av metall, fräsning av metall, Stål och metall - bearbetning, Precizna mehanika, och Fräsning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Brindas, Frankrike.

 4. IMS - INTEGRATED MECHANIZATION SOLUTIONS BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget IMS - INTEGRATED MECHANIZATION SOLUTIONS BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Produkt- och materialprovning, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, automatisering av monteringslinjer, Produkt- och materialprovning, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, och teknik för handel. Företagets huvudkontor finns i Almelo, Nederländerna.

 5. AS INDUSTRIES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AS INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, tillverkning av mekaniska detaljer, plastindustri, gjutning av legeringar, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Mérignac, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - bearbetning, CNC-svarvade komponenter, Precision machining, Precisionsfräsning, Precision turning, CNC-bearbetning, Stål och metall - formning och skärning, och bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Gondomar, Portugal.

 2. MPN - MECÂNICA DE PRECISÃO DO NORTE, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget MPN - MECÂNICA DE PRECISÃO DO NORTE, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Krossning och malning - Anläggningar och maskiner. Företaget är även verksamt inom Transportband, Precizna mehanika, transportmattor och lyftmattor, sållning, bunkerband, CNC-svarvade komponenter, säkerhetsskenor, Transportband, och trissor. Företagets huvudkontor finns i Amarante, Portugal.

 3. POLICARBURE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget POLICARBURE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom elektroerosion med tråd, elektroerosion, Precisionsfräsning, CNC 5-axis milling work, precision mechanical micro machining, avjämning av metall, polering av metall, och Precisionsbearbetning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Jons, Frankrike.

 4. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Gängning av stål och metall, Aeronautik - Instrument och utrustning, CNC-fräsning, CNC 4-axis milling work, Gängning av stål och metall, precisionsbearbetning, svarvning stänger, Aeronautik - Instrument och utrustning, och konstruktion av delar till flygindustri. Företagets huvudkontor finns i Vimieiro Braga, Portugal.

 5. RB MÉCANIQUE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget RB MÉCANIQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - bearbetning, bearbetning stål, mekanisk precisionsbearbetning, och mekanisk bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Bart, Frankrike.

 1. KLINGEL MEDICAL METAL GROUP

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KLINGEL MEDICAL METAL GROUP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företagets huvudkontor finns i Pforzheim, Tyskland.

 2. APD MAQMASTER

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget APD MAQMASTER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för tillverkning av dörrar och fönster i PVC och aluminium. Företaget är även verksamt inom Precizna mehanika, Byggnad - maskiner och utrustning, Precizna mehanika, och Byggnad - maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Santiago De Compostela, Spanien.

 1. ADM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ADM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Precision machining, specialmaskiner, bearbetning på beställning, och Industrimekanik. Företagets huvudkontor finns i Lucé, Frankrike.

 2. DATA F.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DATA F., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Precizna mehanika, Sportartiklar, Specialstål, mekanisk precisionsbearbetning, BOULENCIEL, bearbetning av metall, Precizna mehanika, precisionssvarvning, och Sportartiklar. Företagets huvudkontor finns i Pinasca, Italien.

 3. MECHANIK-MODULS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MECHANIK-MODULS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företagets huvudkontor finns i Forstinning, Tyskland.

 4. SALCA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SALCA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom SMÅ DETALJER, digitalstyrd svarvning, precisionssvarvning, SMÅ DETALJER, tillverkar smådelar, fräsning, galvanisering på beställning, montering av små delar, och delar för persienner. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 5. DIETL FEINMECHANIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DIETL FEINMECHANIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företagets huvudkontor finns i Gauting, Tyskland.

 6. FRATELLI BERTUZZI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FRATELLI BERTUZZI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallkonstruktioner. Företaget är även verksamt inom Precizna mehanika, spolar, konstruktion av snickeriarbeten av metall, Precizna mehanika, och lätta metallstommar. Företagets huvudkontor finns i Gardone Val Trompia, Italien.

 7. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Aluminiumgjuterier, Aluminium och legeringar, aluminiumgjuterier, precisionsgjuteri, Aluminiumgjuterier, stöpning av aluminium, Aluminium och legeringar, mekanisk precisionsverkstad, och smältning av aluminium. Företagets huvudkontor finns i Poggibonsi, Italien.

 8. MECAWIRE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MECAWIRE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Precision machining, maskinteknik, industriingenjörskonst, och maskinbearbetade delar. Företagets huvudkontor finns i Saint Vincent De Tyrosse, Frankrike.

 1. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Fräsning av stål och metall, Arborrning av stål och metall, Gängning av stål och metall, Tappning av stål och metall, SMÅ DETALJER, Stål och metall - bearbetning, Precizna mehanika, Aluminium och legeringar, och mekanisk precisionsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Pisogne, Italien.

 2. LA SPADA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LA SPADA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom Precizna mehanika, Formar pressgjutning, gjuteri, tryckgjutning av aluminium, Precizna mehanika, aluminiumlegeringar, Formar pressgjutning, och precisionsgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Modena, Italien.

 3. MECCANICA G.L. SNC DI GRAZI M. E LAZZERINI G

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MECCANICA G.L. SNC DI GRAZI M. E LAZZERINI G, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Precizna mehanika, fräsning av metall, svarvning av metall, Precizna mehanika, och verkstäder för precisionsmekanik. Företagets huvudkontor finns i San Giovanni Valdarno, Italien.

 4. C.M.F. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget C.M.F. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, fräsning, digitalstyrd svarvning, Svarvning av stål och metall, och snickeri. Företagets huvudkontor finns i Calamandrana, Italien.

 5. TORNINFER SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TORNINFER SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Precizna mehanika, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Vässning av stål och metall, precisionssvarvning, Precizna mehanika, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, och Vässning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Barberino Tavarnelle, Italien.

 6. TEKNOMECCANICA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TEKNOMECCANICA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Precizna mehanika, CNC turning, digitalstyrd svarvning, Precizna mehanika, digitalstyrd svarvning, svarvning av metall, automatsvarvning, fräsning, och Industrikopplingar av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Arzano, Italien.

 7. MIMEC S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MIMEC S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Precizna mehanika, mekaniska konstruktioner, bearbetning av stål och metall, Precizna mehanika, mekanisk verkstad, digitalstyrd svarvning, Precision turning, mekanisk precisionsbearbetning, och CNC turning. Företagets huvudkontor finns i Ospitaletto, Italien.

 8. AB ANDOLŠEK ALEŠ, CNC-INŽENIRING S.P.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Företaget AB ANDOLŠEK ALEŠ, CNC-INŽENIRING S.P., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Fräsning av stål och metall, Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, Precizna mehanika, Fräsning av stål och metall, Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, 3 - in 5-osna CNC obdelava, Precizno strojno obdelani deli - majhne dimenzije, Metallbearbetning, och 3D milling. Företagets huvudkontor finns i Ljubljana, Slovenien.

 9. TECNOLOGIE MECCANICHE APPLICATE S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TECNOLOGIE MECCANICHE APPLICATE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom fräsning, och digitalstyrd svarvning. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 10. ATELIER MECANIQUE FABBRO

  Frankrike

  ATELIER MECANIQUE FABBRO är specialiserade på precisionsmekanik.A.M.F bearbetar kolstål samt de ädlaste material som rostfritt, titan, monel, legeringar, kopparhaltiga metaller, aluminium men också plast.AMF kan ta fram prototyper, producera i små och medelstora serier, men också skapa maskinsvetsade delar.A.M.F är experter på fräsning och svarvning för verksamhetssektorer som kärnkraft, flygteknik, rymd, beväpning, järnväg, petrokemi, jordbrukslivsmedel, sjukvård, hydraulik.Produktionsmedlen omfattar bland andra maskinbearbetningscenter, svarvningscenter, digitalstyrda svarvar, fräsmaskiner, omladdningsanläggningar, en passiveringsenhet, en ugn för avspänning, en magnetoskopibänk och mer än 800 kontrollapparater.ATELIER MECANIQUE FABBRO är ISO 9001.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis