• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • precisionskulor

Resultat för

Precisionskulor - Import och export

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Marteau & Lemarie, specialister på kulor sedan 1922, saluför alla kulor för industriellt bruk på marknaden. Vi är kända för att hålla hög kvalitet på våra precisionskulor, men levererar även polerkulor eller malningskulor. Våra olika typer av precisionskulor är: precisionskulor i stål, rostfritt eller plast och andra precisionskulor (kulor i tungstenskarbid, kulor av keramik, glas, brons och mässing). Precisionskulorna av stål och rostfritt stål baseras på deras nominella diameter, råvaran som används vid tillverkning och deras precisionsgrad. Poler- och malningskulor: vi lagrar främst kulor av stål, rostfritt stål och glas. Vårt tekniskt kunniga försäljningsteam står till ditt förfogande för mer information eller offertförfrågningar. Välkomna att kontakta oss.

 2. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  B&G tillverkar kulor för industriventiler monterade på vatten-, luft- och gasutrustningar och diamant- och kromade kulor med högprecisionstjocklek. Produktionen sker på olika sätt, utifrån band av mässingsstänger eller massiva eller ihåliga gjutna mässingskulor, eller kokillgjutna kulor. Därefter är produkterna frästa, perforerade och diamantbehandlade. Slutligen får kulorna en ytbehandling med krom, nickel, teflon och T.E.A. ®-beläggning.

 3. ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H.

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 4. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RIKU MASCHINENTEILE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företaget är även verksamt inom Precisionskulor, Stålkulor med plustoleranser, Stålkulor med minustoleranser, Keramikkulor med plustoleranser, Keramikkulor med minustoleranser, Kulor i vanligt förekommande handelsmått, Specialkulor i många olika sorters material, Polerkulor i många olika material, och metallkulor. Företagets huvudkontor finns i Monheim Am Rhein, Tyskland.

 5. SPHEROTECH GMBH

  Tyskland

  Anpassade lösningar för högt ställda krav.Spherotech tillverkar precisionskulor som uppfyller de högsta kraven och tillhandahåller dessutom enastående kundservice i alla lägen. Vårt team i tyska Fulda består av 16 erfarna, specialutbildade medarbetare bygger individuella lösningar, tar hand om dina beställningar – oavsett om du beställer en gång eller vill starta ett långsiktigt samarbete – via plattformar och elektroniskt datautbyte EDI. Tillförlitliga leveranstider tack vare exakt planerad lagerhållning och avtal om extra kapacitet vid behov är högsta prioritet för Spherotech. Varje år tillverkar och levererar vi cirka tre miljarder kulor till stora europeiska kunder som sedan många år tillbaka uppskattar våra kvalitetsprodukter och vår service. Förutom kulor av en lång rad olika material ingår även rullar och svarvade komponenter i Spherotechs sortiment.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PRECIBALL SA

  Belgien

  Salucs avdelning Preciball tillverkar & distribuerar industriella precisionskulor som är anpassade till alla användningsområden. Vi är specialiserade på kundanpassade projekt och levererar industriella kulor till företag i hela världen. Kvaliteten på våra industrikulor garanteras med ett ISO3290-certifikat. Vi levererar standardprodukter inom er verksamhetssektor, samt skräddarsydda lösningar i alla material, storlekar, toleranser

 2. ACCURIDE INTERNATIONAL LTD

  Förenade kungariket

  Företaget ACCURIDE INTERNATIONAL LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom linjära guider. Företagets huvudkontor finns i Northampton, Förenade kungariket.

 3. WÜRGES VIBRATIONSMOTOREN GMBH

  Tyskland

  Företaget WÜRGES VIBRATIONSMOTOREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom Reparation av industriutrustning, och Reparation av industriutrustning. Företagets huvudkontor finns i Neusäß, Tyskland.

 4. CIMAP

  Frankrike

  Företaget CIMAP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företaget är även verksamt inom Precisionskulor, stålkula, Precisionskulor, rostfri kula, och plastkulor. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. NEW BALLS SRL

  Italien

  Företaget NEW BALLS SRL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom bärande kulor. Företagets huvudkontor finns i Cormano, Italien.

 1. VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE

  Frankrike

  Företaget VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom kulor för bilsektorn i rostfritt stål, Kullager, nållager, rullager, och kulor i glas. Företagets huvudkontor finns i La Talaudière, Frankrike.

 2. FRÄSTECHNIK KRIEGER

  Tyskland

  Företaget FRÄSTECHNIK KRIEGER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Precisionskulor, och Precisionskulor. Företagets huvudkontor finns i Pettendorf, Tyskland.

 1. GO FULL THROTTLE

  Förenade kungariket

  Företaget GO FULL THROTTLE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom Kul- , rull- och nållager, syntetiska oljor för smörjning, och Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Kilmarnock, Förenade kungariket.

 2. METALBALL - BILLES DE PRECISION

  Frankrike

  Företaget METALBALL - BILLES DE PRECISION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom stålkula, Kullagerkulor, rostfri kula, och Plastkulor. Företagets huvudkontor finns i Grisolles, Frankrike.

 3. WALTER SCHÖN GMBH KABELSTRÜMPFE

  Tyskland

  Företaget WALTER SCHÖN GMBH KABELSTRÜMPFE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom Plast - Produkter för industri, och Plast - Produkter för industri. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 4. UWE BEARING

  Kina

  Företaget UWE BEARING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företagets huvudkontor finns i Wafangdian, Kina.

 5. GAMBINI DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget GAMBINI DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Handverktyg utan motor, Hjul - små och stora, Kul- , rull- och nållager, Precisionskulor, Handverktyg utan motor, Hjul - små och stora, Kul- , rull- och nållager, och Precisionskulor. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 6. LEDUN(SHANGHAI)PRECISION BEARING CO.,LTD

  Kina

  Företaget LEDUN(SHANGHAI)PRECISION BEARING CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom rullager. Företagets huvudkontor finns i Shanghai, Kina.

 7. ZWICKER KUGELLAGER GMBH

  Tyskland

  Företaget ZWICKER KUGELLAGER GMBH, som är verksamt inom sektorn för Reparation av industriutrustning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat, Tryckreducerare för vätskor, Precisionskulor, Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat, Tryckreducerare för vätskor, och Precisionskulor. Företagets huvudkontor finns i Schöllnach, Tyskland.

 8. ELSO ELBE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ELSO ELBE GMBH & CO. KG, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat. Företaget är även verksamt inom Reparation av industriutrustning, Precisionskulor, Tryckreducerare för vätskor, Reparation av industriutrustning, Precisionskulor, och Tryckreducerare för vätskor. Företagets huvudkontor finns i Hofheim i.UFr, Tyskland.

 1. GS GELENKWELLENBAU GMBH

  Schweiz

  Företaget GS GELENKWELLENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom Mekaniska transmissioner och komponenter, Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar, Fordon - Elektriska och elektroniska reservdelar och komponenter, Biltillbehör, Mekaniska transmissioner och komponenter, Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar, Fordon - Elektriska och elektroniska reservdelar och komponenter, och Biltillbehör. Företagets huvudkontor finns i Ufhusen, Schweiz.

 2. RUPI-COLOGNE, INC.

  Tyskland

  Företaget RUPI-COLOGNE, INC., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom Etikettering och märkning - Maskiner, Tryck och sammansättning - Maskiner och utrustning, Bokbinderi - Maskiner och utrustning, Fotokopiering - Maskiner och utrustning, Etikettering och märkning - Maskiner, Tryck och sammansättning - Maskiner och utrustning, Bokbinderi - Maskiner och utrustning, och Fotokopiering - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Grünstadt, Tyskland.

 3. G&G ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget G&G ANTRIEBSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Kul- , rull- och nållager, Precisionskulor, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Hjul - små och stora, Kul- , rull- och nållager, Precisionskulor, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Gütersloh, Tyskland.

 4. GELENKWELLEN- UND SPURSTANGENSERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget GELENKWELLEN- UND SPURSTANGENSERVICE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom Montering av hydraulanläggningar, Ventiler, hydrauliska, Mekaniska transmissioner och komponenter, Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar, Montering av hydraulanläggningar, Ventiler, hydrauliska, Mekaniska transmissioner och komponenter, och Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar. Företagets huvudkontor finns i Halle, Tyskland.

 5. NOMA-GETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Företaget NOMA-GETRIEBE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Kul- , rull- och nållager, Precisionskulor, Mekaniska transmissioner och komponenter, Kugghjul, Kul- , rull- och nållager, Precisionskulor, Mekaniska transmissioner och komponenter, och Kugghjul. Företagets huvudkontor finns i Windhagen, Tyskland.

 6. CSN GELENKWELLEN GMBH

  Tyskland

  Företaget CSN GELENKWELLEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom Ventiler, hydrauliska, Mekaniska transmissioner och komponenter, Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat, Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar, Ventiler, hydrauliska, Mekaniska transmissioner och komponenter, Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat, och Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar. Företagets huvudkontor finns i Barleben, Tyskland.

 7. ANKER GETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Företaget ANKER GETRIEBE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Reparation av industriutrustning. Företaget är även verksamt inom Precisionskulor, Internationell transport - Agenturer, Precisionskulor, och Internationell transport - Agenturer. Företagets huvudkontor finns i Nördlingen, Tyskland.

 8. LUOYANG LONGDA BEARING CO., LTD

  Kina

  Företaget LUOYANG LONGDA BEARING CO., LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom rullningslager för valsverk, Koniska rullager, och axiallager. Företagets huvudkontor finns i Luoyang, Kina.

 9. GELENKWELLEN-SERVICE THOMAS LINDNER GMBH

  Tyskland

  Företaget GELENKWELLEN-SERVICE THOMAS LINDNER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom Mekaniska transmissioner och komponenter, Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar, Fordon - Elektriska och elektroniska reservdelar och komponenter, Biltillbehör, Mekaniska transmissioner och komponenter, Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar, Fordon - Elektriska och elektroniska reservdelar och komponenter, och Biltillbehör. Företagets huvudkontor finns i Bannewitz, Tyskland.

 10. MÖLLER & OCH GMBH

  Tyskland

  Företaget MÖLLER & OCH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionskulor. Företaget är även verksamt inom Fotokopiering - Maskiner och utrustning, Mekaniska transmissioner och komponenter, Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat, Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar, Fotokopiering - Maskiner och utrustning, Mekaniska transmissioner och komponenter, Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat, och Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar. Företagets huvudkontor finns i Hannover, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis