• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • precisionsformar

Resultat för

Precisionsformar - Import och export

 1. S.C.S. SRL

  Italien

  40 års erfarenhet av utveckling och produktion av gjutningsformar för metalllegeringar och sprutformar för plastmaterial, kvalitetsstandarder, konkurrenskraftiga tider och priser har tillåtit S.C.S. Srl att bli en referenspunkt på den europeiska marknaden: utveckling, användning av tekniska maskiner, användning av högkvalitativt stål och certifierade värmebehandlingar. Tillverkar formar i alla storlekar upp till en maxvikt på 55 ton. Certifierade ISO 9001 och ISO 14001.

 2. DAMEKS

  Polen

  Företaget DAMEKS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, CNC-fräsning, CNC turning, Förvandling av metall, bearbetning av plastmaterial, Precisionsformar, sprutgjutning, och fräsmaskiner industriella. Företagets huvudkontor finns i Gdansk, Polen.

 3. COBI PRECISION SRL

  Italien

  Företaget COBI PRECISION SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Precisionsformar. Företaget är även verksamt inom konstruktion av formar, formklippning av metall, design av formar för plastmaterial, formar, och konstruktion formar. Företagets huvudkontor finns i Gorgonzola, Italien.

 4. AMADOR VARAS SA

  Spanien

  Företaget AMADOR VARAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, Precisionsformar, hålstansar, konstruktion redskap, matriser, VERKTYG, SKÄRVERKTYG, och reservdelar och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Badalona-Barcelona, Spanien.

 5. O.M.M.A.

  Italien

  Företaget O.M.M.A., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, mekanisk verkstad, formar för konfektindustrin, Precisionsformar, och konstruktion formar. Företagets huvudkontor finns i Novi Di Modena, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PHILPLAST LTD.

  Bulgarien

  Företaget PHILPLAST LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutning av gummi - maskiner. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, Extrusionsformblåsning, Precisionsformar, formblåsningsmaskiner, formsprutade produkter, sprutgjutning, blåsning av plastmaterial, hopsättning av plastprodukter, och tillverkning av kugghjul. Företagets huvudkontor finns i Yagodovo, Bulgarien.

 2. FRANKE INDUSTRIE AG

  Schweiz

  Det ursprungliga produktsortimentet hos Franke Industrie AG sträckte sig från färgmaskiner för laboratorietest för textilindustrin via brevlådor till motorer. En viktig milstolpe var bland annat tillverkningen av efterbrännaren (ATAR 09C) för Mirage till Swiss Air Force på 1960-talet. Några av de första milstolparna var: Brännkammare för motorn Goblin 3 (i stridsflygplanet BEA Vampire) efterbränningssystem för Snecma ATAR 09 C (i stridsflygplanet Dassault Mirage III) avgasrör Avon 203/207 Hunter. Produkterna krävde ett stort mått av tekniskt kunnande, inte bara om tillverkning utan även om metallurgi och processäkerhet. De förstklassiga nickel- och kobaltbaserade materialen öppnade nya dörrar, eller bättre sagt, nya kundsegment.

 3. SINTER - M JSC

  Bulgarien

  Sinter-M JSC. är ett industriellt maskinföretag som specialiserat sig på produktion, design och tillämpning av olika verktyg och tekniker, som omfattar de många möjligheter som erbjuds av metoden med sintring (även kallad P/M) vid produktion av delar och artiklar. Våra produkter har många tillämpningsområden inom olika industrier. Vid produktionen används metallpulver av hög kvalitet (järn, mässing, koppar, stål, rostfritt stål, brons, aluminium) från Sverige, Italien, Tyskland och Rumänien. Vi kan producera alla slags sintrade delar och artiklar som inte nämns ovan men efterfrågas av kunden. De typiska tillämpningsområdena för sintrade mekaniska utrustningsdelar är bland annat: • tillverkning av bilar och andra fordon • hydraulik och pneumatik • textilmaskiner • mätinstrument • lås och maskinvara • olika elektriska maskinvaror • Vi kan också producera dekorativa element möbler, staket och räcken.

 4. MATRICERÍA INVIR

  Spanien

  MATRICERÍA INVIR S.L. startade sin verksamhet 2001, med utgångspunkt från industrins behov och med användning av högteknologiska hjälpmedel för konstruktion av mallar för tillskärning och djuppressning, och för tillverkning av progressiva verktyg och serietillverkning av bearbetade delar. Vårt arbete omfattar även tillverkning av elektroder för gravering av märken, tillskärning av prototyper på trådmaskiner och annat arbete som hör till bearbetning.

 5. MATRIBAGES

  Spanien

  tillverkning av matriser, formar, mallar och specialmaskiner. Innovation av processer och av produkter för att optimera produktionslinjer och tillämpa noggranna och billiga maskinbearbetningsstrategier.

 1. MATRICERÍAS DEL CENTRO

  Spanien

  Gjutning av alla typer av komponenter. Skärverktyg, bockningsverktyg, stansar. Pressar mellan 25 och 300 ton. Vår produktion vilar på serietillverkning av delar till bygg- och anläggningssektorn och fordonssektorn, samt tillverkning av präglingsmaskiner, skärmaskiner, bockningsmaskiner, maskiner för djuppressning osv.

 2. TRYON, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Tillverkning av pressverktyg för formning är en av våra viktigaste verksamheter. Tillverkningen bygger på kundernas ritningar eller vår egen design. Vi reparerar också verktyg (medelsvåra reparationer, allmänna reparationer och service). Exakt bearbetning, skärande bearbetning och montering av delar efter kundens önskemål är vår nästa tillverkningsaktivitet. Vårt produktionsprogram omfattar även fastspännings- och kontrollutrustning för serietillverkning.

 1. ADOP FRANCE

  Frankrike

  Adop France konstruerar och tillverkar formar för små plastflaskor för all slags teknik: sprutformning, extrudering, injektion och avdragbar PVC-film. Vid Arques la Bataille har vi ett centrum för provning, forskning och utveckling och assistans för prototyptillverkning, tillverkning av varuprover, stöd till igångsättning och teknisk innovation. Adop France är global leverantör av cylindermunstycken till de största företagen inom extrudering av PVC-film

 2. PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA

  Portugal

 3. DRILIMOLDE, LDA

  Portugal

 4. FJG MOLDES

  Portugal

 5. VICEDO MARTI SL.

  Spanien

 6. FRUMOLDE TOOLING

  Portugal

 7. EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH

  Tyskland

 8. OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C.

  Italien

 1. MAÉ INNOVATION

  Frankrike

 2. OFBM STAMPI

  Italien

 3. GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S.

  Turkiet

 4. 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES

  Portugal

 5. ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY

  Portugal

 6. PRIFER GROUP

  Portugal

 7. VENAMOLDES

  Portugal

 8. TYCOS TOOL & DIE CO

  Förenade kungariket

 9. VMA - MOLDES

  Portugal

 10. CS MOLDES, SU, LDA

  Portugal

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis