• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • precisionsformar

Resultat för

Precisionsformar - Import och export

 1. S.C.S. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  40 års erfarenhet av utveckling och produktion av gjutningsformar för metalllegeringar och sprutformar för plastmaterial, kvalitetsstandarder, konkurrenskraftiga tider och priser har tillåtit S.C.S. Srl att bli en referenspunkt på den europeiska marknaden: utveckling, användning av tekniska maskiner, användning av högkvalitativt stål och certifierade värmebehandlingar. Tillverkar formar i alla storlekar upp till en maxvikt på 55 ton. Certifierade ISO 9001 och ISO 14001.

 2. DAMEKS

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget DAMEKS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, Predelava jekla in kovin, CNC-fräsning, CNC turning, Förvandling av metall, bearbetning av plastmaterial, Precisionsformar, sprutgjutning, och fräsmaskiner industriella. Företagets huvudkontor finns i Gdansk, Polen.

 3. COBI PRECISION SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget COBI PRECISION SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Precisionsformar. Företaget är även verksamt inom konstruktion av formar, formklippning av metall, design av formar för plastmaterial, formar, och konstruktion formar. Företagets huvudkontor finns i Gorgonzola, Italien.

 4. AMADOR VARAS SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget AMADOR VARAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, Precisionsformar, hålstansar, konstruktion redskap, matriser, VERKTYG, SKÄRVERKTYG, och reservdelar och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Badalona-Barcelona, Spanien.

 5. PHILPLAST LTD.

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget PHILPLAST LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brizganje plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, Extrusionsformblåsning, Precisionsformar, formblåsningsmaskiner, formsprutade produkter, sprutgjutning, blåsning av plastmaterial, hopsättning av plastprodukter, och Bilar - Mekaniska reservdelar och komponenter. Företagets huvudkontor finns i Yagodovo, Bulgarien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FRANKE INDUSTRIE AG

  Schweiz

  Det ursprungliga produktsortimentet hos Franke Industrie AG sträckte sig från färgmaskiner för laboratorietest för textilindustrin via brevlådor till motorer. En viktig milstolpe var bland annat tillverkningen av efterbrännaren (ATAR 09C) för Mirage till Swiss Air Force på 1960-talet. Några av de första milstolparna var: Brännkammare för motorn Goblin 3 (i stridsflygplanet BEA Vampire) efterbränningssystem för Snecma ATAR 09 C (i stridsflygplanet Dassault Mirage III) avgasrör Avon 203/207 Hunter. Produkterna krävde ett stort mått av tekniskt kunnande, inte bara om tillverkning utan även om metallurgi och processäkerhet. De förstklassiga nickel- och kobaltbaserade materialen öppnade nya dörrar, eller bättre sagt, nya kundsegment.

 2. SINTER - M JSC

  Bulgarien

  Sinter-M JSC. är ett industriellt maskinföretag som specialiserat sig på produktion, design och tillämpning av olika verktyg och tekniker, som omfattar de många möjligheter som erbjuds av metoden med sintring (även kallad P/M) vid produktion av delar och artiklar. Våra produkter har många tillämpningsområden inom olika industrier. Vid produktionen används metallpulver av hög kvalitet (järn, mässing, koppar, stål, rostfritt stål, brons, aluminium) från Sverige, Italien, Tyskland och Rumänien. Vi kan producera alla slags sintrade delar och artiklar som inte nämns ovan men efterfrågas av kunden. De typiska tillämpningsområdena för sintrade mekaniska utrustningsdelar är bland annat: • tillverkning av bilar och andra fordon • hydraulik och pneumatik • textilmaskiner • mätinstrument • lås och maskinvara • olika elektriska maskinvaror • Vi kan också producera dekorativa element möbler, staket och räcken.

 3. MATRICERÍA INVIR

  Spanien

  MATRICERÍA INVIR S.L. startade sin verksamhet 2001, med utgångspunkt från industrins behov och med användning av högteknologiska hjälpmedel för konstruktion av mallar för tillskärning och djuppressning, och för tillverkning av progressiva verktyg och serietillverkning av bearbetade delar. Vårt arbete omfattar även tillverkning av elektroder för gravering av märken, tillskärning av prototyper på trådmaskiner och annat arbete som hör till bearbetning.

 4. MATRIBAGES

  Spanien

  tillverkning av matriser, formar, mallar och specialmaskiner. Innovation av processer och av produkter för att optimera produktionslinjer och tillämpa noggranna och billiga maskinbearbetningsstrategier.

 5. MATRICERÍAS DEL CENTRO

  Spanien

  Gjutning av alla typer av komponenter. Skärverktyg, bockningsverktyg, stansar. Pressar mellan 25 och 300 ton. Vår produktion vilar på serietillverkning av delar till bygg- och anläggningssektorn och fordonssektorn, samt tillverkning av präglingsmaskiner, skärmaskiner, bockningsmaskiner, maskiner för djuppressning osv.

 1. ADOP FRANCE

  Frankrike

  Adop France konstruerar och tillverkar formar för små plastflaskor för all slags teknik: sprutformning, extrudering, injektion och avdragbar PVC-film. Vid Arques la Bataille har vi ett centrum för provning, forskning och utveckling och assistans för prototyptillverkning, tillverkning av varuprover, stöd till igångsättning och teknisk innovation. Adop France är global leverantör av cylindermunstycken till de största företagen inom extrudering av PVC-film

 2. TRYON, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Tillverkning av pressverktyg för formning är en av våra viktigaste verksamheter. Tillverkningen bygger på kundernas ritningar eller vår egen design. Vi reparerar också verktyg (medelsvåra reparationer, allmänna reparationer och service). Exakt bearbetning, skärande bearbetning och montering av delar efter kundens önskemål är vår nästa tillverkningsaktivitet. Vårt produktionsprogram omfattar även fastspännings- och kontrollutrustning för serietillverkning.

 1. PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA

  Portugal

  Företaget PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, Precisionsformar, sprutfromning, sprutformar, och utformning och konstruktion av formar. Företagets huvudkontor finns i Embra-Marinha Grande, Portugal.

 2. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Portugal

  Företaget MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företaget är även verksamt inom Formar och mallar, Precisionsformar, Formar och mallar, tillverkning av formar, konstruktion formar, och Precisionsformar. Företagets huvudkontor finns i Pataias, Portugal.

 3. DRILIMOLDE, LDA

  Portugal

  Företaget DRILIMOLDE, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, utformning av formar för plastmaterial, egen tillverkning av formar, Precisionsformar, och formar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Moita, Portugal.

 4. VICEDO MARTI SL.

  Spanien

  Företaget VICEDO MARTI SL., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företaget är även verksamt inom Formsprutning av gummi och plast, Precisionsformar, Plast - Produkter för lantbruk och livsmedelsindustri, Formsprutning av gummi och plast, svetsning av plastmaterial, Precisionsformar, och Plast - Produkter för lantbruk och livsmedelsindustri. Företagets huvudkontor finns i Ibi, Spanien.

 5. FJG MOLDES

  Portugal

  Företaget FJG MOLDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för skärning av metall - Delar och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, och Precisionsformar. Företagets huvudkontor finns i Cesar, Oliveira De Azeméis, Portugal.

 6. EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH

  Tyskland

  Företaget EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsformar. Företaget är även verksamt inom Cylinderhuvuden, avgasrör till fordon, avgasrör till bilar, och Avgaser - rör och system. Företagets huvudkontor finns i Battenberg, Tyskland.

 7. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Företaget MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företaget är även verksamt inom Formning av plast - Maskinverktyg, Precisionsformar, konstruktion redskap, Formning av plast - Maskinverktyg, Precisionsformar, och utformning och tillverkning av formar. Företagets huvudkontor finns i Marinha Grande, Portugal.

 8. AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA

  Portugal

  Företaget AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, tillverkning av formar, och Precisionsformar. Företagets huvudkontor finns i Trofa, Portugal.

 1. FRUMOLDE TOOLING

  Portugal

  Företaget FRUMOLDE TOOLING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företaget är även verksamt inom Insprutning av plast - maskiner, Precisionsformar, konstruktion tryckgjutningsformar, Insprutning av plast - maskiner, sprutgjutning av plast, och Precisionsformar. Företagets huvudkontor finns i Martingança, Portugal.

 2. MAÉ INNOVATION

  Frankrike

  Företaget MAÉ INNOVATION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsformar. Företaget är även verksamt inom ugnsformar av silikon för livsmedel, tårtformar i silikon, Tillredningsutrustning, och beläggningar mot vidhäftande medel. Företagets huvudkontor finns i La Ville Aux Dames, Frankrike.

 3. OFBM STAMPI

  Italien

  Företaget OFBM STAMPI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsformar. Företaget är även verksamt inom Formsprutning av gummi och plast, konstruktion av formar för gjutning av termoplastiska material, sprutgjutning, Formsprutning av gummi och plast, och fräsning med 5 axlar. Företagets huvudkontor finns i COLOGNE, Italien.

 4. PRIFER GROUP

  Portugal

  Företaget PRIFER GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsformar. Företaget är även verksamt inom automatisering blindustrin, Tillverkar artiklar för gjuterier, organisationer för kvalitetskontroll och garantier för produkter och material, och metallstrukturer. Företagets huvudkontor finns i Albergaria-A-Velha, Portugal.

 5. GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S.

  Turkiet

  Företaget GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsformar. Företaget är även verksamt inom komponenter för formar, Formar och mönster, och formar för pressar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY

  Portugal

  Företaget ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, utformning och tillverkning av formar, och Precisionsformar. Företagets huvudkontor finns i Maceira Lra, Portugal.

 7. 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES

  Portugal

  Företaget 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, samgjutning, utformning och tillverkning av formar, och Precisionsformar. Företagets huvudkontor finns i Leiria, Portugal.

 8. C3D PRECISION

  Frankrike

  Företaget C3D PRECISION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsformar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - formning och skärning, precisionsmekanik, sprutformar, och Finslipningsverktyg. Företagets huvudkontor finns i Pontarlier, Frankrike.

 9. TECNIFREZA - INDUSTRIA DE MOLDES, S.A.

  Portugal

  Företaget TECNIFREZA - INDUSTRIA DE MOLDES, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, Precisionsformar, och tillverkning av formar. Företagets huvudkontor finns i Marinha Grande, Portugal.

 10. CB MOULDS - BRITOMOLDES

  Portugal

  Företaget CB MOULDS - BRITOMOLDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, utformning och tillverkning av formar, CNC-fräsning, och Precisionsformar. Företagets huvudkontor finns i Marinha Grande, Portugal.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis