• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • precisionsfjädrar

Resultat för

Precisionsfjädrar - Import och export

 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag som tillverkar tekniska fjädrar i Schwabach utanför Nürnberg och har idag ca 50 medarbetare. Vi tillverkar tekniska fjädrar och bockningsdetaljer av stål, rostfritt stål och icke-järnmetaller på traditionellt vis och tar gärna fram både speciallösningar och stora serier. Innovation säkras hos Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG tack vare hög kompetens. Kompetens innebär att man plockar från erfarenheter och även håller sig ajour med den senaste utvecklingen. Innovativa lösningar kräver både och. Ta del av vår erfarenhet, kompetens, kvalitet och leveransstyrka du också.

 2. TEVEMA

  Nederländerna

  TEVEMA grundades 1936 och har tveklöst etablerat sig som den obestridliga myndigheten i fråga om tekniska fjädrar, vare sig det gäller standardprodukter eller anpassade lösningar. De erbjuder ett brett och diversifierat sortiment av produkter världen över, som svarar på en mångfald av industriers behov. TEVEMAs erbjudande är inte bara heltäckande men också väldigt flexibelt, med en unik kombination standardfjädrar och möjligheten att tillverka specifikt anpassade fjädrar för att svara på varje kunds individuella behov. Denna produktionssmidighet och anpassningsförmåga gör TEVEMA till en ofrånkomlig partner för projekt som fordrar specifika och anpassade lösningar i fråga om tekniska fjädrar. Vårt företag är förankrat i tradition och erfarenhet, samtidigt som det är lyhört för sina kunders moderna krav. Det är så vi blivit synonyma med kvalitet och tillförlitlighet på marknaden för tekniska fjädrar. Valet är således enkelt: för alla era behov av tekniska fjädrar är TEVEMA en tillförlitlig partner. TEVEMA-produkternas mångsidighet och robusthet är nu tillgängliga. Upptäck idag potentialen av TEVEMAs fjädrar och uppskatta den höga kvalitén och fackkunskapen som kännetecknar vårt företag sedan 1936.

 3. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Adriatica Molle, som grundades 1977 som ett familjeföretag, har på drygt ett decennium expanderat och nått en framträdande plats på den italienska marknaden för produktion för fjädrar och bearbetningar i metalltråd. Engagemanget för forskning och design med tillhandahållande av tekniskt avancerade system har gjort det möjligt för Adriatica Molle att reagera snabbt på behoven i de mest varierande produktsektorerna för att kunna tillhandahålla lämpliga konstruktionslösningar.

 4. GUTEKUNST FEDERN

  Tyskland

  Gutekunst Federn är en av de främsta fjädertillverkarna i Europa. Förutom att företaget lagerför 12 603 tryckfjädrar, dragfjädrar, spiralfjädrar och trådbockningsprodukter i olika storlekar, utformar och tillverkar Gutekunst Federn specialanpassade produkter enligt kundens önskemål i små och stora serier. Gutekunst Federn vill mer än att bara tillverka metallfjädrar av hög kvalitet – vi ser oss även som en partner och tjänsteleverantör för kunderna. Fjäderkatalog, fjäderberäkning och möjlighet att skapa CAD-modeller av våra fjädrar på www.federnshop.com.

 5. WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH

  Tyskland

  Företaget WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. INTENSE SRL - TECNICHE DI ASSEMBLAGGIO

  Italien

  Företaget INTENSE SRL - TECNICHE DI ASSEMBLAGGIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spiralfjädrar. Företaget är även verksamt inom fjädertillverkare, fjädrar, upphängning och stötdämpare för fordon, bladfjädrar, latex, gasfjädrar, precisionsfjädrar, specialfjädrar, och bandfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Cernusco Sul Naviglio, Italien.

 2. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

  Företaget MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Fjädrar enligt ritning, Trådfjädrar, fjädrar enligt ritning, torsionsfjädrar, Precisionsfjädrar, fjädrar i rostfritt stål, Fjädrar enligt ritning, och precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Selvazzano Dentro, Italien.

 3. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Italien

  Företaget O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom fjädertillverkare, precisionsfjädrar, industriella fjädrar, trådfjädrar, och fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 4. ELAKO S.A.

  Grekland

  ELAKO har sedan 1999 tillverkat fjädrar av hög kvalitet i alla dimensioner med olika material och med olika slutbearbetningar. Hakarna kan vara platta, runda, fyrkantiga eller av nästan alla former. Vridfjädrarna kan ges invecklade former, med alla önskade mått, med enkel eller dubbel spiral. Ni kan välja ur ett brett sortiment av färdiga fjädrar, tryckfjädrar, spiralfjädrar, vridfjädrar, platta fjädrar, precisionsfjädrar för olika tillämpningar och fjädermått. Vi levererar fjädrar internationellt.

 5. MDP SAS

  Frankrike

  Sedan mer än 40 år är MDP (La Maison du Decolletage et du Pivotage) ett av de ledande franska företagen för tillverkningen på beställning av artiklar i metalltråd, av kedjor och tryck-, drag-, vridfjädrar i formad tråd och blad. MDP tillverkar delar styckvis, samt små, medelstora och stora serier. Tråddiameter: mellan 0, 10 och 15 mm, 0, 10 till 8 mm i små, medelstora och stora serier, 8 mm till 15 mm i små serier. MDP hjälper er under prototypframställningsfasen fram till tillverkningen i stora serier. Material som MDP bearbetar: Pianotråd, rostfritt, galvaniserad/ljus tråd, brons, mässing, stål, rostfritt, järnfritt. MDP har en ny och högpresterande maskinpark med digitalstyrda maskiner och med multipla slider, som ger MDP möjlighet att garantera konkurrenskraftiga priser. MDP är certifierade ISO 9001 2000. MDP arbetar för verksamhetssektorer som järnväg, flygindustri, hushållsmaskiner, kapitalvaror, etc.

 1. MECASPRING

  Belgien

  Koncernen MECASPRING utformar, tillverkar och säljer alla typer av fjädrar. MECASPRING har ett internationellt rykte inom tillverkningen av: precisionsfjädrar i tråd och bandjärn (tryckfjädrar, dragfjädrar, vridfjädrar, fjädrar med form eller på kundens förfrågan), maskinsvetsning med hög precision (enheter och underenheter), tillverkning efter mått i samarbete med kunden för sektorerna flyg- och rymdteknik, bil, vapen, etc.

 2. MUELLES MELERO SL

  Spanien

  Tillverkare av kompressionsfjädrar, dragfjädrar, torsionsfjädrar och specialformade fjädrar.

 1. ZEHR SA

  Frankrike

 2. SOARES & SIMÕES, LDA

  Portugal

 3. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Turkiet

 4. MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L.

  Italien

 5. KLEIDIS SPRINGS

  Grekland

 6. HAKAN YAY

  Turkiet

 7. LEE SPRING

  Förenade kungariket

 8. RESSORT MAROC

  Marocko

 1. YAYTEK YAY

  Turkiet

 2. ITALMOLLE

  Italien

 3. MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM)

  Spanien

 4. I.M.M.E.A. (S.A.S.)

  Italien

 5. HENG TE METAL PRODUCTS DONGGUAN CO., LTD

  Kina

 6. RESSORTS LACROIX

  Frankrike

 7. NEUNKIRCHNER PRÄZISIONSFEDER- WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN

  Tyskland

 9. G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD

  Förenade kungariket

 10. WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis