• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • precisionsfjädrar

Resultat för

Precisionsfjädrar - Import och export

 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag som tillverkar tekniska fjädrar i Schwabach utanför Nürnberg och har idag ca 50 medarbetare. Vi tillverkar tekniska fjädrar och bockningsdetaljer av stål, rostfritt stål och icke-järnmetaller på traditionellt vis och tar gärna fram både speciallösningar och stora serier. Innovation säkras hos Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG tack vare hög kompetens. Kompetens innebär att man plockar från erfarenheter och även håller sig ajour med den senaste utvecklingen. Innovativa lösningar kräver både och. Ta del av vår erfarenhet, kompetens, kvalitet och leveransstyrka du också.

 2. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Adriatica Molle, som grundades 1977 som ett familjeföretag, har på drygt ett decennium expanderat och nått en framträdande plats på den italienska marknaden för produktion för fjädrar och bearbetningar i metalltråd. Engagemanget för forskning och design med tillhandahållande av tekniskt avancerade system har gjort det möjligt för Adriatica Molle att reagera snabbt på behoven i de mest varierande produktsektorerna för att kunna tillhandahålla lämpliga konstruktionslösningar.

 3. GUTEKUNST FEDERN

  Tyskland

  Gutekunst Federn är en av de främsta fjädertillverkarna i Europa. Förutom att företaget lagerför 12 603 tryckfjädrar, dragfjädrar, spiralfjädrar och trådbockningsprodukter i olika storlekar, utformar och tillverkar Gutekunst Federn specialanpassade produkter enligt kundens önskemål i små och stora serier. Gutekunst Federn vill mer än att bara tillverka metallfjädrar av hög kvalitet – vi ser oss även som en partner och tjänsteleverantör för kunderna. Fjäderkatalog, fjäderberäkning och möjlighet att skapa CAD-modeller av våra fjädrar på www.federnshop.com.

 4. WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH

  Tyskland

 5. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Italien

 2. ELAKO S.A.

  Grekland

  ELAKO har sedan 1999 tillverkat fjädrar av hög kvalitet i alla dimensioner med olika material och med olika slutbearbetningar. Hakarna kan vara platta, runda, fyrkantiga eller av nästan alla former. Vridfjädrarna kan ges invecklade former, med alla önskade mått, med enkel eller dubbel spiral. Ni kan välja ur ett brett sortiment av färdiga fjädrar, tryckfjädrar, spiralfjädrar, vridfjädrar, platta fjädrar, precisionsfjädrar för olika tillämpningar och fjädermått. Vi levererar fjädrar internationellt.

 3. MDP SAS

  Frankrike

  Sedan mer än 40 år är MDP (La Maison du Decolletage et du Pivotage) ett av de ledande franska företagen för tillverkningen på beställning av artiklar i metalltråd, av kedjor och tryck-, drag-, vridfjädrar i formad tråd och blad. MDP tillverkar delar styckvis, samt små, medelstora och stora serier. Tråddiameter: mellan 0, 10 och 15 mm, 0, 10 till 8 mm i små, medelstora och stora serier, 8 mm till 15 mm i små serier. MDP hjälper er under prototypframställningsfasen fram till tillverkningen i stora serier. Material som MDP bearbetar: Pianotråd, rostfritt, galvaniserad/ljus tråd, brons, mässing, stål, rostfritt, järnfritt. MDP har en ny och högpresterande maskinpark med digitalstyrda maskiner och med multipla slider, som ger MDP möjlighet att garantera konkurrenskraftiga priser. MDP är certifierade ISO 9001 2000. MDP arbetar för verksamhetssektorer som järnväg, flygindustri, hushållsmaskiner, kapitalvaror, etc.

 4. MECASPRING

  Belgien

  Koncernen MECASPRING utformar, tillverkar och säljer alla typer av fjädrar. MECASPRING har ett internationellt rykte inom tillverkningen av: precisionsfjädrar i tråd och bandjärn (tryckfjädrar, dragfjädrar, vridfjädrar, fjädrar med form eller på kundens förfrågan), maskinsvetsning med hög precision (enheter och underenheter), tillverkning efter mått i samarbete med kunden för sektorerna flyg- och rymdteknik, bil, vapen, etc.

 5. MUELLES MELERO SL

  Spanien

  Tillverkare av kompressionsfjädrar, dragfjädrar, torsionsfjädrar och specialformade fjädrar.

 1. ZEHR SA

  Frankrike

 2. KLEIDIS SPRINGS

  Grekland

 1. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Turkiet

 2. SOARES & SIMÕES, LDA

  Portugal

 3. MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L.

  Italien

 4. HAKAN YAY

  Turkiet

 5. LEE SPRING

  Förenade kungariket

 6. RESSORT MAROC

  Marocko

 7. YAYTEK YAY

  Turkiet

 8. ITALMOLLE

  Italien

 1. MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM)

  Spanien

 2. I.M.M.E.A. (S.A.S.)

  Italien

 3. G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD

  Förenade kungariket

 4. BERNARD RESSORTS

  Frankrike

 5. RESORTMATIC SL

  Spanien

 6. VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkiet

 7. REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN

  Tyskland

 8. HENG TE METAL PRODUCTS DONGGUAN CO., LTD

  Kina

 9. WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH

  Tyskland

 10. NEUNKIRCHNER PRÄZISIONSFEDER- WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG

  Tyskland