• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • precisionsfjädrar

Resultat för

Precisionsfjädrar - Import och export

 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett medelstort företag som tillverkar tekniska fjädrar i Schwabach utanför Nürnberg och har idag ca 50 medarbetare. Vi tillverkar tekniska fjädrar och bockningsdetaljer av stål, rostfritt stål och icke-järnmetaller på traditionellt vis och tar gärna fram både speciallösningar och stora serier. Innovation säkras hos Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG tack vare hög kompetens. Kompetens innebär att man plockar från erfarenheter och även håller sig ajour med den senaste utvecklingen. Innovativa lösningar kräver både och. Ta del av vår erfarenhet, kompetens, kvalitet och leveransstyrka du också.

 2. TEVEMA

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  TEVEMA grundades 1936 och har tveklöst etablerat sig som den obestridliga myndigheten i fråga om tekniska fjädrar, vare sig det gäller standardprodukter eller anpassade lösningar. De erbjuder ett brett och diversifierat sortiment av produkter världen över, som svarar på en mångfald av industriers behov. TEVEMAs erbjudande är inte bara heltäckande men också väldigt flexibelt, med en unik kombination standardfjädrar och möjligheten att tillverka specifikt anpassade fjädrar för att svara på varje kunds individuella behov. Denna produktionssmidighet och anpassningsförmåga gör TEVEMA till en ofrånkomlig partner för projekt som fordrar specifika och anpassade lösningar i fråga om tekniska fjädrar. Vårt företag är förankrat i tradition och erfarenhet, samtidigt som det är lyhört för sina kunders moderna krav. Det är så vi blivit synonyma med kvalitet och tillförlitlighet på marknaden för tekniska fjädrar. Valet är således enkelt: för alla era behov av tekniska fjädrar är TEVEMA en tillförlitlig partner. TEVEMA-produkternas mångsidighet och robusthet är nu tillgängliga. Upptäck idag potentialen av TEVEMAs fjädrar och uppskatta den höga kvalitén och fackkunskapen som kännetecknar vårt företag sedan 1936.

 3. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Adriatica Molle, som grundades 1977 som ett familjeföretag, har på drygt ett decennium expanderat och nått en framträdande plats på den italienska marknaden för produktion för fjädrar och bearbetningar i metalltråd. Engagemanget för forskning och design med tillhandahållande av tekniskt avancerade system har gjort det möjligt för Adriatica Molle att reagera snabbt på behoven i de mest varierande produktsektorerna för att kunna tillhandahålla lämpliga konstruktionslösningar.

 4. GUTEKUNST FEDERN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gutekunst Federn är en av de främsta fjädertillverkarna i Europa. Förutom att företaget lagerför 12 603 tryckfjädrar, dragfjädrar, spiralfjädrar och trådbockningsprodukter i olika storlekar, utformar och tillverkar Gutekunst Federn specialanpassade produkter enligt kundens önskemål i små och stora serier. Gutekunst Federn vill mer än att bara tillverka metallfjädrar av hög kvalitet – vi ser oss även som en partner och tjänsteleverantör för kunderna. Fjäderkatalog, fjäderberäkning och möjlighet att skapa CAD-modeller av våra fjädrar på www.federnshop.com.

 5. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Fjädrar enligt ritning, Trådfjädrar, fjädrar enligt ritning, torsionsfjädrar, Precisionsfjädrar, fjädrar i rostfritt stål, Fjädrar enligt ritning, och precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Selvazzano Dentro, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 2. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom fjädertillverkare, precisionsfjädrar, industriella fjädrar, trådfjädrar, och fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 3. ELAKO S.A.

  Grekland

  ELAKO har sedan 1999 tillverkat fjädrar av hög kvalitet i alla dimensioner med olika material och med olika slutbearbetningar. Hakarna kan vara platta, runda, fyrkantiga eller av nästan alla former. Vridfjädrarna kan ges invecklade former, med alla önskade mått, med enkel eller dubbel spiral. Ni kan välja ur ett brett sortiment av färdiga fjädrar, tryckfjädrar, spiralfjädrar, vridfjädrar, platta fjädrar, precisionsfjädrar för olika tillämpningar och fjädermått. Vi levererar fjädrar internationellt.

 4. MDP SAS

  Frankrike

  Sedan mer än 40 år är MDP (La Maison du Decolletage et du Pivotage) ett av de ledande franska företagen för tillverkningen på beställning av artiklar i metalltråd, av kedjor och tryck-, drag-, vridfjädrar i formad tråd och blad. MDP tillverkar delar styckvis, samt små, medelstora och stora serier. Tråddiameter: mellan 0, 10 och 15 mm, 0, 10 till 8 mm i små, medelstora och stora serier, 8 mm till 15 mm i små serier. MDP hjälper er under prototypframställningsfasen fram till tillverkningen i stora serier. Material som MDP bearbetar: Pianotråd, rostfritt, galvaniserad/ljus tråd, brons, mässing, stål, rostfritt, järnfritt. MDP har en ny och högpresterande maskinpark med digitalstyrda maskiner och med multipla slider, som ger MDP möjlighet att garantera konkurrenskraftiga priser. MDP är certifierade ISO 9001 2000. MDP arbetar för verksamhetssektorer som järnväg, flygindustri, hushållsmaskiner, kapitalvaror, etc.

 5. MECASPRING

  Belgien

  Koncernen MECASPRING utformar, tillverkar och säljer alla typer av fjädrar. MECASPRING har ett internationellt rykte inom tillverkningen av: precisionsfjädrar i tråd och bandjärn (tryckfjädrar, dragfjädrar, vridfjädrar, fjädrar med form eller på kundens förfrågan), maskinsvetsning med hög precision (enheter och underenheter), tillverkning efter mått i samarbete med kunden för sektorerna flyg- och rymdteknik, bil, vapen, etc.

 1. MUELLES MELERO SL

  Spanien

  Tillverkare av kompressionsfjädrar, dragfjädrar, torsionsfjädrar och specialformade fjädrar.

 2. ZEHR SA

  Frankrike

  Företaget ZEHR SA, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Precisionsavstickning, Precisionsfjädrar, Plastinsprutning, och Kallhamrat. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Turkiet

  Företaget MERTYAY SPRING INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Trådfjädrar, Precisionsfjädrar, fjädertillverkare, Trådfjädrar, och fjäderstål. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. KLEIDIS SPRINGS

  Grekland

  Företaget KLEIDIS SPRINGS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Fjädrar enligt ritning, fjädrar för industriellt bruk, Precisionsfjädrar, Fjädrar enligt ritning, och rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Athens, Grekland.

 3. MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L.

  Italien

  Företaget MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsfjädrar. Företaget är även verksamt inom fjädrar till ventiler, spiralformade tryckfjädrar, och torsionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Licata, Italien.

 4. HAKAN YAY

  Turkiet

  Företaget HAKAN YAY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 5. BERNARD RESSORTS

  Frankrike

  Företaget BERNARD RESSORTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsfjädrar. Företaget är även verksamt inom Fjädrar enligt ritning, Fjädrar enligt ritning, legoarbete i tunnplåt, och plana fjädrar. Företagets huvudkontor finns i Villers-Cotterêts, Frankrike.

 6. RESSORTS LACROIX

  Frankrike

  Företaget RESSORTS LACROIX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsfjädrar. Företaget är även verksamt inom torsionsfjädrar, och tryckfjädrar. Företagets huvudkontor finns i MEUNG SUR LOIRE, Frankrike.

 7. LEE SPRING

  Förenade kungariket

  Företaget LEE SPRING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Skruvfjädrar, Fjädrar enligt ritning, torsionsfjädrar, precisionsfjädrar, Skruvfjädrar, och Fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Wokingham, Förenade kungariket.

 8. YAYTEK YAY

  Turkiet

  Företaget YAYTEK YAY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsfjädrar. Företaget är även verksamt inom dragfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 1. VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsfjädrar. Företaget är även verksamt inom konsulter, vibrationskontroll och förebyggande av vibrationer, och vibrationsmatare. Företagets huvudkontor finns i istanbul, Turkiet.

 2. ITALMOLLE

  Italien

  Företaget ITALMOLLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsfjädrar. Företaget är även verksamt inom fjädrar, och profilfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Giugliano In Campania, Italien.

 3. MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM)

  Spanien

  Företaget MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Sant Cugat del Vallès, Spanien.

 4. REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN

  Tyskland

  Företaget REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, och Precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Rodgau, Tyskland.

 5. I.M.M.E.A. (S.A.S.)

  Italien

  Företaget I.M.M.E.A. (S.A.S.), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, och Precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Sirone (Lc), Italien.

 6. TELSAMA METAL LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget TELSAMA METAL LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsfjädrar. Företaget är även verksamt inom Band av zink och titan, och metallklips. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 7. G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD

  Förenade kungariket

  Företaget G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bladfjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, och Precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Coventry, Förenade kungariket.

 8. WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH

  Tyskland

  Företaget WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, och Precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Schorndorf, Tyskland.

 9. WAGNER VERWALTUNGS GMBH

  Tyskland

 10. NEUNKIRCHNER PRÄZISIONSFEDER- WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis