• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • potatis

Resultat för

Potatis - Import och export

 1. MAZETTO COMPANY

  Brasilien

  Väl mött! Vi är företaget MAZETTO; ett snabbväxande företag inom import/export, som fokuserar på export av jordbruksprodukter från Brasilien. Vi omvandlar utrikeshandel, förhandlar över hela världen och löser utrikeshandelns byråkratiska knutar för att erbjuda dig de bästa produkterna och villkoren. I en globaliserad värld är vårt uppdrag att bidra med kompetens, genomsynlig verksamhet och lojalitet. Därför tillhandahåller vi alltid produkter av extremt hög kvalitet, och utmärkta internationella relationer. Anläggningar: MAZETTO har strategiskt placerade kontor i São Paulo och Lissabon. Produkter: Huvudverksamheten är import och export av brasilianskt kaffe, morötter, tomater, potatis, majs, soja, brasilianskt kött och kyckling. Besök vår hemsida och kontakta vårt team!

 2. DINASTY HARPEN

  Frankrike

  ”Vår mission: leverera så färska grönsaker som möjligt och av högsta kvalitet, i hela världen, till konkurrenskraftiga priser”. Sedan 2022 är DINASTY HARPEN specialisten på export av potatis och lök. Vi är tillgängliga hela året för att leverera lämpliga produkter av utmärkt kvalitet. Inom vårt företag förstår alla vad vi siktar på. Vi arbetar stenhårt för att skilja oss från konkurrenterna. Vårt unga och dynamiska team står till er tjänst för att ta de bästa besluten. Företaget exporterar och distribuerar i parti diverse produkter, i synnerhet grönsaker som potatis och lök. Vi är ett starkt team, väletablerat och ärligt, vars mål är att exportera potatis och lök till Västafrika. För att erbjuda en säker miljö för våra kunders investeringar, åtar sig företaget att leverera kvalitetsprodukter och en professionell service för att underbygga våra kunders förtroende. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 3. BRUWIER POTATOES

  Belgien

  Export av tvättad och otvättad potatis, förpackade och för industri - stort urval av röda och gula potatissorter, lök och morötter. Bruwier Potatoes n.v. har ett unikt världsrykte i potatisbranschen. Namnet borgar för kvalitet, förtroende och gott samarbete. Dessa kvaliteter är avgörande på en marknad för så känsliga produkter och med så varierande priser.

 4. RTL PATAT

  Belgien

  Företaget Rik Tanghe är en välkänd aktör i potatisindustrin. Med stöd av långårig erfarenhet som förts vidare från far till son, har Rik Tange blivit en förstahandspartner för producenter specialiserade på potatis vid den belgiska gränsen. Företaget Rik Tanghe är välkänt för sina kvalitetsprodukter och har bland sina kunder många välkända företag från Belgien och andra länder. Söker ni en expert på potatis? Då har ni kommit rätt!

 5. NEDATO

  Nederländerna

  Företaget NEDATO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom export av potatis, och potatis för industri. Företagets huvudkontor finns i Oud-Beijerland, Nederländerna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CHIPS LA 76

  Frankrike

  Företaget CHIPS LA 76, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsspecialiteter, Potatischips, livsmedel, och Livsmedelsspecialiteter. Företagets huvudkontor finns i Allouville-Bellefosse, Frankrike.

 2. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Bulgarien

  Företaget VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, Drycker - Import/Export, Kartong - Tallrikar och engångsbestick, Hygien och skönhetsvård - Artiklar, Fruktjuice, Potatis, Kakao och choklad, Konfekt utan choklad, och Torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Burgas, Bulgarien.

 3. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Belgien

  Företaget GB EXPORT INTERNATIONAL BV, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Vitlök, Jordbruk - Import/Export, Medicinalväxter och örter, lucern, Vitlök, Jordbruk - Import/Export, Medicinalväxter och örter, enskilda dosförpackningar, och kanel. Företagets huvudkontor finns i Nazareth, Belgien.

 4. PATATAS RUBÉN

  Spanien

  Företaget PATATAS RUBÉN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom nypotatis, sättpotatis, Potatisgrossist, distribution av potatis, exportör potatis, sättpotatis, och potatis för konsumtion. Företagets huvudkontor finns i O Corgo-Lugo, Spanien.

 5. MAXIFRITES

  Frankrike

  Företaget MAXIFRITES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom Potatis, Potatis, friterad potatis, pommes frites, djupfrysta pommes frites, Färska, frysta och djupfrysta pommes frites, potatisflingor, Potatisflingor, och grossistförsäljning av djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. PB2C

  Frankrike

  Företaget PB2C, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Import/Export - jordbruksprodukter, tomater, saffran, lök, fikon, dadlar, kaktusfikon, och äpplen. Företagets huvudkontor finns i Bouglon, Frankrike.

 2. SOBACI

  Elfenbenskusten

  Företaget SOBACI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Potatis, majs, lök, caschewnötter, och Potatis. Företagets huvudkontor finns i Abidjan, Elfenbenskusten.

 1. SCHNEIDERS GEMÜSELAND LANDESPRODUKTENHANDELS GESMBH

  Österrike

  Företaget SCHNEIDERS GEMÜSELAND LANDESPRODUKTENHANDELS GESMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Potatis, ekologiska grönsaker, löklökar, selleri, Frysta och djupfrysta livsmedel, och Potatis. Företagets huvudkontor finns i Groß-Enzersdorf, Österrike.

 2. BART'S POTATO COMPANY

  Belgien

  Bart’s Potato Company är ett oberoende familjeföretag, grundat för över 40 år sedan under J. Lamaires ledning. Bart’s Potato Company är specialiserat på potatis för alla ändamål. Bart's Potato Company breddar och utvecklar sin verksamhet och drar fördel av de nya tendenserna och marknaderna med stark potential. Företaget odlar och levererar potatis och förädlad potatis, och erbjuder också ett brett sortiment lök, grönsaker och frukt. Våra produkter uppskattas i i hela världen.

 3. RAF-POL

  Polen

  Produktion och försäljning av potatis och grönsaker på den europeiska marknaden, året runt. Vi erbjuder: potatis - storlekar: säckar på 45+ och 50+, om 15 eller 20 kg per pall; Kinakål - lådor på 10 eller 9, 5 kg. Storlek efter förfrågan; Vitkål - säckar på 25 kg eller stora säckar. Storlekar från 1, 5 till 3, 5 kg; Rödkål - säckar på 25 kg. Storlekar från 1 till 3 kg; Lök - säckar på 45+, om 15 eller 10 kg per pall; Rödbetor - säckar på 25 kg eller stora säckar. Storlekar från 5 till 10 cm; Savoykål - storlekar från 1 till 3 kg.

 4. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanien

  Säljer potatis, vitlök, gul lök och färdigprodukter. Vi är specialiserade på service och distribution för ledande livsmedelskedjor som Sánchez Romero, koncernen Eroski, Carrefour, Auchan, koncernen Unide, AhorraMas, m.fl.

 5. PETUREL S.L.

  Spanien

  På Peturel producerar vi vitlök, lök och potatis i Mascaraque, i Toledoprovinsen. Vårt produktsortiment består av vitlök, skalad vitlök, hackad vitlök, svart vitlök, skivad vitlök, lök och potatis.

 6. NATURGLOBE SRL

  Italien

 7. MINOAS IMPORT-EXPORT

  Grekland

 8. BAYARD DISTRIBUTION

  Frankrike

 1. CLAREBOUT POTATOES

  Belgien

 2. EMBALLAGE CODERRE PACKAGING INC.

  Kanada

 3. ALMACÉN DE PATATAS ARREBA

  Spanien

 4. EIMA ENGINEERING

  Tyskland

 5. LA FERME DE VAULERAND

  Frankrike

 6. BAIRRALIMENTAR LDA.

  Portugal

 7. BEL-FRITS

  Belgien

 8. FIWAP

  Belgien

 9. MAISON MENDEL

  Frankrike

 10. VICTORIA MONDIAL

  Nederländerna

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis