• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • potatis

Resultat för

Potatis - Import och export

 1. MAZETTO COMPANY

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Väl mött! Vi är företaget MAZETTO; ett snabbväxande företag inom import/export, som fokuserar på export av jordbruksprodukter från Brasilien. Vi omvandlar utrikeshandel, förhandlar över hela världen och löser utrikeshandelns byråkratiska knutar för att erbjuda dig de bästa produkterna och villkoren. I en globaliserad värld är vårt uppdrag att bidra med kompetens, genomsynlig verksamhet och lojalitet. Därför tillhandahåller vi alltid produkter av extremt hög kvalitet, och utmärkta internationella relationer. Anläggningar: MAZETTO har strategiskt placerade kontor i São Paulo och Lissabon. Produkter: Huvudverksamheten är import och export av brasilianskt kaffe, morötter, tomater, potatis, majs, soja, brasilianskt kött och kyckling. Besök vår hemsida och kontakta vårt team!

 2. DINASTY HARPEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  ”Vår mission: leverera så färska grönsaker som möjligt och av högsta kvalitet, i hela världen, till konkurrenskraftiga priser”. Sedan 2022 är DINASTY HARPEN specialisten på export av potatis och lök. Vi är tillgängliga hela året för att leverera lämpliga produkter av utmärkt kvalitet. Inom vårt företag förstår alla vad vi siktar på. Vi arbetar stenhårt för att skilja oss från konkurrenterna. Vårt unga och dynamiska team står till er tjänst för att ta de bästa besluten. Företaget exporterar och distribuerar i parti diverse produkter, i synnerhet grönsaker som potatis och lök. Vi är ett starkt team, väletablerat och ärligt, vars mål är att exportera potatis och lök till Västafrika. För att erbjuda en säker miljö för våra kunders investeringar, åtar sig företaget att leverera kvalitetsprodukter och en professionell service för att underbygga våra kunders förtroende. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 3. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader är en expert på lök. Vi är engagerade i lökodling med vår specialiserade sorterings- och förpackningsstation. Löken sorteras med en kapacitet på 75 ton per timme. Högteknisk utrustning kombinerad med yrkesskicklighet har gjort FlevoTrades lök världskänd för sin kvalitet. FlevoTrade erbjuder också ett brett sortiment "hyllfärdiga" produkter under eget märke. Med år av erfarenhet inom import och export, väljs våra produkter noggrant ut och exporteras till mer än 70 länder i världen. Etablerade i Flevoland, i Nederländerna, levererar vi interna tjänster av hög kvalitet och stor lagringskapacitet. Tack vare vårt globala nätverk sköter vi logistiken från åkern till kundens hand, vilket garanterar en smak av hög kvalitet över hela världen.

 4. BRUWIER POTATOES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Export av tvättad och otvättad potatis, förpackade och för industri - stort urval av röda och gula potatissorter, lök och morötter. Bruwier Potatoes n.v. har ett unikt världsrykte i potatisbranschen. Namnet borgar för kvalitet, förtroende och gott samarbete. Dessa kvaliteter är avgörande på en marknad för så känsliga produkter och med så varierande priser.

 5. RTL PATAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget Rik Tanghe är en välkänd aktör i potatisindustrin. Med stöd av långårig erfarenhet som förts vidare från far till son, har Rik Tange blivit en förstahandspartner för producenter specialiserade på potatis vid den belgiska gränsen. Företaget Rik Tanghe är välkänt för sina kvalitetsprodukter och har bland sina kunder många välkända företag från Belgien och andra länder. Söker ni en expert på potatis? Då har ni kommit rätt!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GREEN BEAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Green Bean är en grossist belägen nära Wroclaw i Polen. Med huvudverksamhet inom sektorn för färska frukter och grönsaker är företaget även närvarande inom sektorerna för frysta frukter och grönsaker, torkad frukt, konventionella och ekologiska produkter, svamp, ätbara rötter - import/export. Vi levererar frukt och grönt, och förser våra kunder med färska, högkvalitativa varor till konkurrenskraftiga priser.

 2. NEDATO

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget NEDATO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom export av potatis, och potatis för industri. Företagets huvudkontor finns i Oud-Beijerland, Nederländerna.

 3. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget GB EXPORT INTERNATIONAL BV, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Vitlök, Jordbruk - Import/Export, Medicinalväxter och örter, lucern, Vitlök, Jordbruk - Import/Export, Medicinalväxter och örter, enskilda dosförpackningar, och kanel. Företagets huvudkontor finns i Nazareth, Belgien.

 4. CHIPS LA 76

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHIPS LA 76, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsspecialiteter, Potatischips, livsmedel, och Livsmedelsspecialiteter. Företagets huvudkontor finns i Allouville-Bellefosse, Frankrike.

 5. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, Drycker - Import/Export, Kartong - Tallrikar och engångsbestick, Hygien och skönhetsvård - Artiklar, Fruktjuice, Potatis, Kakao och choklad, Konfekt utan choklad, och Torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Burgas, Bulgarien.

 1. TIMGAD STORE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TIMGAD STORE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Oliver, Potatis, Alkoholfria drycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Olivolja, dadlar, förpackade dadlar, och meloner. Företagets huvudkontor finns i Martigues, Frankrike.

 2. CHOUCROUTERIE RIEFFEL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHOUCROUTERIE RIEFFEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom surkål, och rovor. Företagets huvudkontor finns i Krautergersheim, Frankrike.

 1. BIO FAST

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BIO FAST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Potatis, Färska ärtväxter, Jordbruk - Import/Export, biologiska livsmedel, Livsmedel - Import/Export, ekologiska grönsaker, ekologiska produkter, och Potatis. Företagets huvudkontor finns i La Vicogne, Frankrike.

 2. PATATAS RUBÉN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget PATATAS RUBÉN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom nypotatis, sättpotatis, Potatisgrossist, distribution av potatis, exportör potatis, sättpotatis, och potatis för konsumtion. Företagets huvudkontor finns i O Corgo-Lugo, Spanien.

 3. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget M-S SERVICES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Fiskar, Ris, Honung, Torkad frukt, Kaffe, te, Djupfryst fisk, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 4. MAXIFRITES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAXIFRITES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom Potatis, Potatis, friterad potatis, pommes frites, djupfrysta pommes frites, Färska, frysta och djupfrysta pommes frites, potatisflingor, Potatisflingor, och grossistförsäljning av djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. PB2C

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PB2C, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Import/Export - jordbruksprodukter, tomater, saffran, lök, fikon, dadlar, kaktusfikon, och äpplen. Företagets huvudkontor finns i Bouglon, Frankrike.

 6. SOBACI

  Elfenbenskusten

  Verified by europages badge

  Företaget SOBACI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Potatis, majs, lök, caschewnötter, och Potatis. Företagets huvudkontor finns i Abidjan, Elfenbenskusten.

 7. BART'S POTATO COMPANY

  Belgien

  Bart’s Potato Company är ett oberoende familjeföretag, grundat för över 40 år sedan under J. Lamaires ledning. Bart’s Potato Company är specialiserat på potatis för alla ändamål. Bart's Potato Company breddar och utvecklar sin verksamhet och drar fördel av de nya tendenserna och marknaderna med stark potential. Företaget odlar och levererar potatis och förädlad potatis, och erbjuder också ett brett sortiment lök, grönsaker och frukt. Våra produkter uppskattas i i hela världen.

 8. RAF-POL

  Polen

  Produktion och försäljning av potatis och grönsaker på den europeiska marknaden, året runt. Vi erbjuder: potatis - storlekar: säckar på 45+ och 50+, om 15 eller 20 kg per pall; Kinakål - lådor på 10 eller 9, 5 kg. Storlek efter förfrågan; Vitkål - säckar på 25 kg eller stora säckar. Storlekar från 1, 5 till 3, 5 kg; Rödkål - säckar på 25 kg. Storlekar från 1 till 3 kg; Lök - säckar på 45+, om 15 eller 10 kg per pall; Rödbetor - säckar på 25 kg eller stora säckar. Storlekar från 5 till 10 cm; Savoykål - storlekar från 1 till 3 kg.

 1. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanien

  Säljer potatis, vitlök, gul lök och färdigprodukter. Vi är specialiserade på service och distribution för ledande livsmedelskedjor som Sánchez Romero, koncernen Eroski, Carrefour, Auchan, koncernen Unide, AhorraMas, m.fl.

 2. PETUREL S.L.

  Spanien

  På Peturel producerar vi vitlök, lök och potatis i Mascaraque, i Toledoprovinsen. Vårt produktsortiment består av vitlök, skalad vitlök, hackad vitlök, svart vitlök, skivad vitlök, lök och potatis.

 3. BAYARD DISTRIBUTION

  Frankrike

  Företaget BAYARD DISTRIBUTION, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företagets huvudkontor finns i Laucourt, Frankrike.

 4. NATURGLOBE SRL

  Italien

  Företaget NATURGLOBE SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, Frukt och grönsaker - Import/export, nypotatis, export av potatis, och export av förpackad potatis. Företagets huvudkontor finns i Verona, Italien.

 5. MINOAS IMPORT-EXPORT

  Grekland

  Företaget MINOAS IMPORT-EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Potatis, Potatis, Grossist inom frukt och grönsaker, och Fruit and vegetable exports. Företagets huvudkontor finns i Herakleion, Grekland.

 6. CLAREBOUT POTATOES

  Belgien

  Företaget CLAREBOUT POTATOES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Potatisflingor och -preparat, Potatisflingor och -preparat, tillagad potatis, friterad potatis, och potatisflingor. Företagets huvudkontor finns i Nieuwkerke, Belgien.

 7. EMBALLAGE CODERRE PACKAGING INC.

  Kanada

  Företaget EMBALLAGE CODERRE PACKAGING INC., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Papperspåsar. Företaget är även verksamt inom potatis, träkol, och mjöl. Företagets huvudkontor finns i St-Germain-De-Grantham, Kanada.

 8. ALMACÉN DE PATATAS ARREBA

  Spanien

  Företaget ALMACÉN DE PATATAS ARREBA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företagets huvudkontor finns i Burgos, Spanien.

 9. COMPTOIR AGRICOLE DE PICARDIE

  Frankrike

  Företaget COMPTOIR AGRICOLE DE PICARDIE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företagets huvudkontor finns i Rosieres En Santerre, Frankrike.

 10. DANESTI ALIMENTAÇÃO, LDA

  Portugal

  Företaget DANESTI ALIMENTAÇÃO, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Potatis, Potatis, och Fransk potatis. Företagets huvudkontor finns i Ferreira Do Zêzere, Portugal.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis