• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • portvin

Resultat för

Portvin - Import och export

 1. NTN EST AS

  Estland

  NTN EST AS arbetar i hamnarna i Paldiski och Muuga. NTN EST AS erbjuder logistiklösningar för FCL, LCL, luft-, och vägfrakt, projektlast, hantering, lagring och spedition.

 2. COOPERATIVA AGRÍCOLA DE SÃO JOÃO DA PESQUEIRA

  Portugal

  Företaget COOPERATIVA AGRÍCOLA DE SÃO JOÃO DA PESQUEIRA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom AOC-viner, portvin, och kooperativ vinkällare. Företagets huvudkontor finns i São João Da Pesqueira, Portugal.

 3. INTERNATIONAL BRANDS & COMMODITIES GMBH

  Tyskland

  Företaget INTERNATIONAL BRANDS & COMMODITIES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Portvin. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Portugal

  Företaget MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företaget är även verksamt inom portvin, AOC-viner, och Viner - Portugal. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Gaia, Portugal.

 5. MANUFAKTUR WHITE FRISIAN

  Tyskland

  Företaget MANUFAKTUR WHITE FRISIAN, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Portvin. Företagets huvudkontor finns i Bad Zwischenahn, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. QUINTA DO NOVAL - VINHOS, S.A.

  Portugal

  Företaget QUINTA DO NOVAL - VINHOS, S.A., som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom portvin. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Gaia, Portugal.

 2. ARCELEC ELECTRICITE MARINE

  Frankrike

  Företaget ARCELEC ELECTRICITE MARINE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fartygselektricitet. Företaget är även verksamt inom motoryachter, segelyachter med hjälpmotor, och portvin. Företagets huvudkontor finns i Cannes, Frankrike.

 3. MARINA DI LIO GRANDO S.R.L.

  Italien

  Företaget MARINA DI LIO GRANDO S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Portvin. Företaget är även verksamt inom Fritidsbåtar, Fritidsbåtar, övervakad förtöjning, bränsle, och skeppsvarv. Företagets huvudkontor finns i Cavallino-Treporti, Italien.

 4. FOREST SANTORINI

  Brasilien

  Företaget FOREST SANTORINI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ved. Företaget är även verksamt inom Portvin, torah, och Portvin. Företagets huvudkontor finns i Florianopolis, Brasilien.

 5. SOGEVINUS FINE WINES, S.A.

  Portugal

  Företaget SOGEVINUS FINE WINES, S.A., som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Portugal, och portvin. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Gaia, Portugal.

 1. WEINLIEBHABER

  Tyskland

  Företaget WEINLIEBHABER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Portvin. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 2. SOCIEDADE VITIVINICOLA DA QUINTA DE SANTA EUFEMIA, LDA.

  Portugal

  Företaget SOCIEDADE VITIVINICOLA DA QUINTA DE SANTA EUFEMIA, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Portugal, och portvin. Företagets huvudkontor finns i Parada Do Bispo, Portugal.

 1. TEHNOMONT - MARINA VERUDA D.O.O.

  Kroatien

  Företaget TEHNOMONT - MARINA VERUDA D.O.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hamnar och hamnservice. Företaget är även verksamt inom Portvin, Portvin, och underhåll båtar. Företagets huvudkontor finns i Pula, Kroatien.

 2. PD PORTS GROUP LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PD PORTS GROUP LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Portvin, och Portvin. Företagets huvudkontor finns i Middlesbrough, Förenade kungariket.

 3. SK HANDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget SK HANDEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Portvin. Företagets huvudkontor finns i Kleinostheim, Tyskland.

 4. LUSOBACO - WINES & SPECIALTIES FROM PORTUGAL

  Portugal

  Företaget LUSOBACO - WINES & SPECIALTIES FROM PORTUGAL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom portvin, och vinproducenter. Företagets huvudkontor finns i Porto, Portugal.

 5. THE MILFORD DOCKS CO

  Förenade kungariket

  Företaget THE MILFORD DOCKS CO, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Portvin, och Portvin. Företagets huvudkontor finns i Milford Haven, Förenade kungariket.

 6. LISBOA-LUSITANA

  Tyskland

  Företaget LISBOA-LUSITANA, som är verksamt inom sektorn för Viner - Portvin. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Portvin, Gastronomiska specialiteter, och Portvin. Företagets huvudkontor finns i Geislingen, Tyskland.

 7. HARWICH INTERNATIONAL PORT LTD

  Förenade kungariket

 8. MOSTYN DOCKS LIMITED

  Förenade kungariket

 1. PORT OF LONDON TILBURY LTD

  Förenade kungariket

 2. NOVOSELSKA GAMZA AD

  Bulgarien

 3. SIMON GROUP PLC

  Förenade kungariket

 4. AEVP - ASSOCIAÇÃO DAS EMPRESAS DE VINHO DO PORTO

  Portugal

  Företaget AEVP - ASSOCIAÇÃO DAS EMPRESAS DE VINHO DO PORTO, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Yrkesorganisationer, yrkesförbund och fackföreningar. Företaget är även verksamt inom Viner - Portugal, och Viner - Portvin. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Gaia, Portugal.

 5. VRANKEN-POMMERY MONOPOLE

  Frankrike

  Företaget VRANKEN-POMMERY MONOPOLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom champagne, rosévin, Viner - Portvin, och Champagne Premier Cru. Företagets huvudkontor finns i Reims, Frankrike.

 6. PORTTABLE PRODUTOS ALIMENTARES LDA

  Portugal

  Företaget PORTTABLE PRODUTOS ALIMENTARES LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Olivolja, Viner - Portvin, viner, Matoljor och matfett, Olivolja, och Viner - Portvin. Företagets huvudkontor finns i Freixo De Espada a Cinta, Portugal.

 7. EIRL - LE QUANG

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget EIRL - LE QUANG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kartong - Tallrikar och engångsbestick. Företaget är även verksamt inom Badrumslinne, servetter, badhanddukar, halm, porslin, engångsmuggar, ekologiska handdukar, och Badrumslinne. Företagets huvudkontor finns i Le Cannet, Frankrike.

 8. GAYAFORES

  Spanien

  Över ett sekels erfarenhet med att dekorera olika livsstilar, utforma oföränderliga atmosfärer. En definitiv garanti som en stor keramikprodukt av bästa kvalitet och skönhet konsoliderar. Vi är specialiserade på sten- och vitgodsbeklädnad.

 9. RAUSCHERT, K.S.

  Tjeckiska republiken

  Rauschert-gruppen är en världsledande tillverkare av teknisk keramik. Med våra tändsystem, upphettningselement, filterkomponenter och hybridprodukter kan vi även erbjuda installeringsfärdiga funktionella komponenter och kompositer. Tillverkning av produkter av teknisk keramik för textil- och elteknikindustrin. Våra produkter: Halvfabrikat, foderrör (keramik), motstånd, säkringar, ledare, textiltrådförare, keramik.

 10. PORDAMSA

  Spanien

  Företaget PORDAMSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bordsporslin. Företaget är även verksamt inom Kökskärl, porslin, keramik, och Kökskärl. Företagets huvudkontor finns i Sant Climent De Peralta-Girona, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis