• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • porfyr

Resultat för

Porfyr - Import och export

 1. MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom sten för beklädnader, stadsinredning, och natursten. Företagets huvudkontor finns i Caltanissetta, Italien.

 2. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom Marmor, Stadsinredning, bearbetning av lavasten, bearbetnings marmor och granit, Marmor, och Stadsinredning. Företagets huvudkontor finns i Belpasso, Italien.

 3. PORFIDI SRLS

  Italien

  Företaget PORFIDI SRLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom Slipade stenar, och porfyrkuber. Företagets huvudkontor finns i Fornace, Italien.

 4. DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO

  Italien

  Företaget DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom ved. Företagets huvudkontor finns i CAFASSE, Italien.

 5. RADIOLI PAVIMENTI SRL

  Italien

  Företaget RADIOLI PAVIMENTI SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom sten för markbeläggning, kullersten, och golv i porfyr. Företagets huvudkontor finns i Bottanuco, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. STONE EXPERT SRL

  Italien

  Företaget STONE EXPERT SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hartsämnen. Företaget är även verksamt inom Lim för byggnadsindustrin, Porfyr, Lim för byggnadsindustrin, porfyrkuber, och Porfyr. Företagets huvudkontor finns i Civezzano, Italien.

 2. FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI

  Italien

  Företaget FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom utvinning av porfyr. Företagets huvudkontor finns i Albiano, Italien.

 3. PORFIDI ROBERTO S.R.L.

  Italien

  Företaget PORFIDI ROBERTO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom porfyrkuber, porfyrplattor, golv i porfyr, och röd porfyr. Företagets huvudkontor finns i Albiano, Italien.

 4. MARBLES MARMAREOS SRL

  Italien

  Företaget MARBLES MARMAREOS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor. Företaget är även verksamt inom Granit, Stroji za rezanje marmorja, porfyr, marmorföremål, Granit, och Stroji za rezanje marmorja. Företagets huvudkontor finns i Arco, Italien.

 5. ARCHSTONE S.R.L.

  Italien

  Företaget ARCHSTONE S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom natursten. Företagets huvudkontor finns i Noale, Italien.

 1. DE KASSEIGROEVE

  Belgien

  Företaget DE KASSEIGROEVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vägbygge - Material. Företaget är även verksamt inom sten för konstruktion, porfyr, och basalt. Företagets huvudkontor finns i Beverlo, Belgien.

 2. PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB

  Österrike

  Företaget PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom natursten. Företagets huvudkontor finns i Rohrbach, Österrike.

 1. GEOPIETRA S.R.L.

  Italien

  Företaget GEOPIETRA S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom Stenar för täckning, byggstenar, och Stenar för täckning. Företagets huvudkontor finns i Gavardo, Italien.

 2. DOMENINO GIUSEPPE

  Italien

  Företaget DOMENINO GIUSEPPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Porfyr, Utegrillar och tillbehör, Porfyr, och Utegrillar och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Barge, Italien.

 3. EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE

  Italien

  Företaget EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom Stenar för täckning, och Stenar för täckning. Företagets huvudkontor finns i Verghereto, Italien.

 4. GV PORFIDO

  Italien

  Företaget GV PORFIDO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom porfyrkuber. Företagets huvudkontor finns i Albiano, Italien.

 5. PORFIDI DERAN 2000 S.R.L.

  Italien

  Företaget PORFIDI DERAN 2000 S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom Stenar för täckning, och Stenar för täckning. Företagets huvudkontor finns i Pozzuoli, Italien.

 6. DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G.

  Italien

  Företaget DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom Stenar för täckning, travertin, och Stenar för täckning. Företagets huvudkontor finns i Palosco, Italien.

 7. SCHENATTI UMBERTO PAVIMENTAZIONI S.R.L.

  Italien

  Företaget SCHENATTI UMBERTO PAVIMENTAZIONI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Golvplattor i terrakotta. Företaget är även verksamt inom Porfyr, Industrijske obloge na bazi smole, Porfyr, och Industrijske obloge na bazi smole. Företagets huvudkontor finns i Sondrio, Italien.

 8. ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER

  Italien

  Företaget ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom Isolering och impregnering - Arbete, Drenažna dela, Isolering och impregnering - Arbete, och Drenažna dela. Företagets huvudkontor finns i Merano, Italien.

 1. MARELLO F.LLI

  Italien

  Företaget MARELLO F.LLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom Stenar för täckning, natursten, och Stenar för täckning. Företagets huvudkontor finns i Candia Canavese, Italien.

 2. EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE

  Italien

  Företaget EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stroji za rezanje marmorja. Företaget är även verksamt inom Porfyr, Maskiner för bearbetning av marmor, Porfyr, och Maskiner för bearbetning av marmor. Företagets huvudkontor finns i Pedara, Italien.

 3. EDIL PROGRESS

  Italien

  Företaget EDIL PROGRESS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom Stenar för täckning, travertin, och Stenar för täckning. Företagets huvudkontor finns i Cividate Al Piano, Italien.

 4. BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C.

  Italien

  Företaget BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom Stenar för täckning, och Stenar för täckning. Företagets huvudkontor finns i Brossasco, Italien.

 5. SOC. CENNAMO MAURO S.N.C.

  Italien

  Företaget SOC. CENNAMO MAURO S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Porfyr, Marmor, Porfyr, och Marmor. Företagets huvudkontor finns i Centola, Italien.

 6. SILPA S.R.L.

  Italien

  Företaget SILPA S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Golvläggningar för industribruk. Företaget är även verksamt inom Porfyr, Golv för datorrum, Porfyr, och Golv för datorrum. Företagets huvudkontor finns i Albiano, Italien.

 7. COOPERATIVA CASTELLI ROMANI

  Italien

  Företaget COOPERATIVA CASTELLI ROMANI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom mosaikgolv. Företagets huvudkontor finns i Marino Di Roma, Italien.

 8. LA BORGHIGIANA S.R.L.

  Italien

  Företaget LA BORGHIGIANA S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom Stenar för täckning, gneiss, och Stenar för täckning. Företagets huvudkontor finns i Firenzuola, Italien.

 9. LA RUSTICA PIETRE S.R.L.

  Italien

  Företaget LA RUSTICA PIETRE S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom Stenar för täckning, och Stenar för täckning. Företagets huvudkontor finns i Capriolo, Italien.

 10. GRAZI ARDESIE S.N.C.

  Italien

  Företaget GRAZI ARDESIE S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Skiffer. Företaget är även verksamt inom Porfyr, Skiffer för täckning, Porfyr, och Skiffer för täckning. Företagets huvudkontor finns i San Colombano Certenoli, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis