• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • pohištvo za laboratorije

Resultat för

Pohištvo za laboratorije - Import och export

 1. GEBR. RETTBERG GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vad kul att du hittat oss! Med våra kompetenta medarbetare och mer än 50 års erfarenhet inom tillverkningen av glasapparatur står vi för kvalitet, gedigen service och innovativa problemlösningar. Som tjänsteleverantör åt kemiindustrin och forskningsbranschen erbjuder vi våra kunder hela spektrat från laboratorieutrustning, laboratorieteknik samt laboratorieglas. Vårt sortiment omfattar mer än 150 000 artiklar från kända tillverkare och fackhandlare inom laboratoriebranschen. Sedan 1958 bearbetar kvalificerade glasarbetare laboratorieglas som t.ex. borosilikatglas 3.3. Vi tillverkar laboratorieglas efter ritningar och skisser åt forskningsinstitutioner i båda enstaka antal och serieproduktion. Våra medarbetare inom produktionen är specialiserade på att tillverka produkter efter kundernas önskemål. Våra återförsäljare informerar er i sin tur om de otaliga användningsområdena på ett vänligt och avslappnat sätt.

  Webbplats Open In New icon
 2. TRITEC GES. FÜR LABORTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Kyl- och klimatteknik är vår specialitet! Kontakta tritec® om du är ute efter energieffektiva produkter på alla områden inom kyl- och klimatteknik som alltid har den senaste tekniken. Vi levererar speciallaboriatorier med branschspecifik kyl- och värmeteknik som är nästintill underhållsfri. Dessutom utmärker sig vårt omfattande sortiment med både en enastående kvalitet och det stora antalet olika modeller. Dessa har olika storlek och kapacitet så att varje laboratorium kan hitta den perfekta laboratoriekylen eller medicinkylen för sina specifika behov. Det går även bra att ta fram en speciallösning tillsammans med vårt erfarna och kompetenta team så att den måttanpassade laboratorieutrustningen motsvarar era exakta önskemål. Vår specialitet är apparater och anläggningar för laboratorier med medicinskt, industriellt eller kemiskt fokus, samt utrustning till universitet, högskolor och andra utbildningsinstitutioner.

  Webbplats Open In New icon
 3. METZMEDIC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som familjeföretag följer vi en företagsfilosofi som grundar sig på långsiktiga partnerskap med våra kunder. Med ett särskilt stort engagemang, i kombination med våra produkter med tillhörande programvara samt en flexibilitet som kommer sig av produktion in-house kan vi snabbt jämna ut konjunktursvackor och vara en tillförlitlig partner åt våra kunder. MetzMedic levererar försörjningssystem av högsta kvalitet till sjukhus. Ni hittar allt på ett ställe – från projektering till utformning och införande av den fullständiga logistiska försörjningen – och allt görs dessutom in-house. Vid behov kan vi även ta fram detaljerade kostnadskalkyler och koncept för optimering av de interna logistikprocesserna. Vi planerar era nya modulära försörjningssystem och driftsätter dem åt er.

  Webbplats Open In New icon
 4. LAT - LABOR- UND ANALYSEN-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  LAT – Labor- und Analysen-Technik GmbH är ett familjelett företag med cirka 50 års erfarenhet inom partihandel med laboratorieutrustning. Vi erbjuder komplett utrustning till laboratorier med kvalitetsprodukter från välkända tillverkare. Våra tjänster omfattar alla produktområden som t.ex. laboratorieinstrument, förbrukningsartiklar för laboratorium, laboratoriemöbler, kemikalier, medicinutrustning, undervisningsmaterial och mycket mer. Tack vare vårt egna glasblåseri kan vi tillverka kundanpassade glasapparater för laboratorier (till exempel enligt DIN, ISO, VDI, DEV eller era egna önskemål). Slutligen erbjuder vi reparationsservice för glasprodukter. Dessutom har vi en egen verkstad med duktiga tekniker. Vi utför alla typer av underhålls- och reparationsarbeten och tillhandahåller alla nödvändiga reservdelar. Vårt reparations- och underhållskoncept följer alla tillämpliga lagar, regler och förordningar. LAT GmbH – allt på ett ställe!

  Webbplats Open In New icon
 5. METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG

  Österrike

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. BUDDEBERG GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  MEDIS Medical Technology GmbH tillverkar produkter inom ett brett spektrum. Företaget är även specialiserat inom planering och inredning av anatomiska och patologiska institut. Nästan 30 års erfarenhet har resulterat i utvecklingen av en mängd framtidsorienterade produkter som sedan marknadsförs världen över, och produkternas förstklassiga kvalitetsstandard har alltid varit första prioritet. Det s.k. PABH-systemet (Pathologie Anatomie Body Handling) som inte längre kräver att sjukvårdspersonalen flyttar patienterna manuellt togs fram av Medis med det dagliga ergonomiska arbetet i åtanke. Programmen för autopsi- obduktions- och beredningsbord, liksom anordningarna för extrahering av benfett och uppluckring av ben för anatomi- och museiarbeten samt kriminalteknologin erbjuder de allra senaste utvecklingarna från företaget. Vi hjälper dessutom gärna till med speciallösningar.

 5. GEFESD LTD

  Ryssland

  Sedan över 15 år är produktionsföretaget GEFESD marknadsledande i Ryssland inom tillverkning av industrimöbler. Arbetsborden från GEFESD finns i både klassiskt industriellt och i antistatiskt utförande. Företaget har försett över 2 000 kunder och produktionsanläggningar med industrimöbler. Vi levererar sedan många år våra möbler till flertalet företag inom försvars-, radioelektronik-, kärnkrafts- och flygindustrin, samt högskolor och forskningsinstitut.

 1. MONOLAB LABORATUVAR ÇÖZÜMLERI

  Turkiet

 2. HIGH IDENTITY BUILDINGS

  Spanien

 3. BUDDEBERG GMBH

  Tyskland

 4. TURA CELIK BURO MOB VE INS SAN TIC LTD STI

  Turkiet

 5. MONTAJES M3 MONTADORES SL

  Spanien

 6. PROFIL NÁBYTEK,A.S.

  Tjeckiska republiken

 7. DETRA SYSTEM A/S

  Danmark

 8. ARQSTYLE

  Mexiko

 9. ALEPH S.R.L.

  Italien

 10. DCD LAB SP. Z O.O.

  Polen

 1. LABORSHOP24 GMBH

  Tyskland

 2. RMF PHARMASYSTEM GMBH

  Tyskland

 3. GEPROPLUS 2006 SL

  Spanien

 4. ENLAB INDUSTRIAL LABORATORY SYSTEMS AND EQUIPMENT

  Turkiet

 5. POTTEAU LABO

  Belgien

 6. PHUP LABDUD

  Polen

 7. GNY GRUP MOB VE INS SAN TIC LTD STI

  Turkiet

 8. DCD HABITAT SP. Z O.O.

  Polen

 9. KLICK TECHNOLOGY LIMITED

  Förenade kungariket

 10. ARREDI TECNICI CASARIN S.R.L.

  Italien