• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • pohištvo za laboratorije

Resultat för

Pohištvo za laboratorije - Import och export

 1. LAT - LABOR- UND ANALYSEN-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LAT – Labor- und Analysen-Technik GmbH är ett familjelett företag med cirka 50 års erfarenhet inom partihandel med laboratorieutrustning. Vi erbjuder komplett utrustning till laboratorier med kvalitetsprodukter från välkända tillverkare. Våra tjänster omfattar alla produktområden som t.ex. laboratorieinstrument, förbrukningsartiklar för laboratorium, laboratoriemöbler, kemikalier, medicinutrustning, undervisningsmaterial och mycket mer. Tack vare vårt egna glasblåseri kan vi tillverka kundanpassade glasapparater för laboratorier (till exempel enligt DIN, ISO, VDI, DEV eller era egna önskemål). Slutligen erbjuder vi reparationsservice för glasprodukter. Dessutom har vi en egen verkstad med duktiga tekniker. Vi utför alla typer av underhålls- och reparationsarbeten och tillhandahåller alla nödvändiga reservdelar. Vårt reparations- och underhållskoncept följer alla tillämpliga lagar, regler och förordningar. LAT GmbH – allt på ett ställe!

 2. TRITEC GES. FÜR LABORTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kyl- och klimatteknik är vår specialitet! Kontakta tritec® om du är ute efter energieffektiva produkter på alla områden inom kyl- och klimatteknik som alltid har den senaste tekniken. Vi levererar speciallaboriatorier med branschspecifik kyl- och värmeteknik som är nästintill underhållsfri. Dessutom utmärker sig vårt omfattande sortiment med både en enastående kvalitet och det stora antalet olika modeller. Dessa har olika storlek och kapacitet så att varje laboratorium kan hitta den perfekta laboratoriekylen eller medicinkylen för sina specifika behov. Det går även bra att ta fram en speciallösning tillsammans med vårt erfarna och kompetenta team så att den måttanpassade laboratorieutrustningen motsvarar era exakta önskemål. Vår specialitet är apparater och anläggningar för laboratorier med medicinskt, industriellt eller kemiskt fokus, samt utrustning till universitet, högskolor och andra utbildningsinstitutioner.

 3. METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Hainfeld, Österrike.

 4. GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Bielefeld, Tyskland.

 5. WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  MEDIS Medical Technology GmbH tillverkar produkter inom ett brett spektrum. Företaget är även specialiserat inom planering och inredning av anatomiska och patologiska institut. Nästan 30 års erfarenhet har resulterat i utvecklingen av en mängd framtidsorienterade produkter som sedan marknadsförs världen över, och produkternas förstklassiga kvalitetsstandard har alltid varit första prioritet. Det s.k. PABH-systemet (Pathologie Anatomie Body Handling) som inte längre kräver att sjukvårdspersonalen flyttar patienterna manuellt togs fram av Medis med det dagliga ergonomiska arbetet i åtanke. Programmen för autopsi- obduktions- och beredningsbord, liksom anordningarna för extrahering av benfett och uppluckring av ben för anatomi- och museiarbeten samt kriminalteknologin erbjuder de allra senaste utvecklingarna från företaget. Vi hjälper dessutom gärna till med speciallösningar.

 2. METZMEDIC GMBH

  Tyskland

  Som familjeföretag följer vi en företagsfilosofi som grundar sig på långsiktiga partnerskap med våra kunder. Med ett särskilt stort engagemang, i kombination med våra produkter med tillhörande programvara samt en flexibilitet som kommer sig av produktion in-house kan vi snabbt jämna ut konjunktursvackor och vara en tillförlitlig partner åt våra kunder. MetzMedic levererar försörjningssystem av högsta kvalitet till sjukhus. Ni hittar allt på ett ställe – från projektering till utformning och införande av den fullständiga logistiska försörjningen – och allt görs dessutom in-house. Vid behov kan vi även ta fram detaljerade kostnadskalkyler och koncept för optimering av de interna logistikprocesserna. Vi planerar era nya modulära försörjningssystem och driftsätter dem åt er.

 3. ALEPH S.R.L.

  Italien

  Företaget ALEPH S.R.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företaget är även verksamt inom kemiska rökfång, säkerhetsskåp för brandfarliga vätskor, och inkubationsskåp. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 4. MONOLAB LABORATUVAR ÇÖZÜMLERI

  Turkiet

  Företaget MONOLAB LABORATUVAR ÇÖZÜMLERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företaget är även verksamt inom laboratorium analyser och forskning, årsböcker, möbler för vetenskapliga laboratorier, och Apparater för laboratorieanalys. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. BUDDEBERG GMBH

  Tyskland

  Företaget BUDDEBERG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kemi och läkemedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Laboratorier - Redskap och instrument, Vetenskaplig forskning - Institut och laboratorier, Kemi - laboratorieprodukter, Pohištvo za laboratorije, Laboratorier - Redskap och instrument, Vetenskaplig forskning - Institut och laboratorier, Kemi - laboratorieprodukter, och Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 1. BUDDEBERG GMBH

  Tyskland

  Företaget BUDDEBERG GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 2. TURA CELIK BURO MOB VE INS SAN TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget TURA CELIK BURO MOB VE INS SAN TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företaget är även verksamt inom möbler och stolar för kontor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. MONTAJES M3 MONTADORES SL

  Spanien

  Företaget MONTAJES M3 MONTADORES SL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Teknisk inredning. Företaget är även verksamt inom Pohištvo za laboratorije, Pohištvo za laboratorije, inredning, och butiksinredningar. Företagets huvudkontor finns i Alfafar, Spanien.

 2. GEPROPLUS 2006 SL

  Spanien

  Företaget GEPROPLUS 2006 SL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företaget är även verksamt inom rökutsugar. Företagets huvudkontor finns i Meco, Spanien.

 3. LABORSHOP24 GMBH

  Tyskland

  Företaget LABORSHOP24 GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Laboratorier - Redskap och instrument. Företaget är även verksamt inom Vetenskapliga redskap och instrument, Pohištvo za laboratorije, Vetenskapliga redskap och instrument, Glastillbehör för laboratorier, Pohištvo za laboratorije, och apparater för läkemedelslaboratorier. Företagets huvudkontor finns i Groß Zimmern, Tyskland.

 4. HIGH IDENTITY BUILDINGS

  Spanien

  Företaget HIGH IDENTITY BUILDINGS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Ondarroa, Spanien.

 5. DETRA SYSTEM A/S

  Danmark

  Företaget DETRA SYSTEM A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företaget är även verksamt inom hyllsystem. Företagets huvudkontor finns i Roedovre, Danmark.

 6. RMF PHARMASYSTEM GMBH

  Tyskland

  Företaget RMF PHARMASYSTEM GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Bad Münstereifel, Tyskland.

 7. ENLAB INDUSTRIAL LABORATORY SYSTEMS AND EQUIPMENT

  Turkiet

  Företaget ENLAB INDUSTRIAL LABORATORY SYSTEMS AND EQUIPMENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. POTTEAU LABO

  Belgien

  Företaget POTTEAU LABO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företaget är även verksamt inom inredning, möblering, möblemang för hotell, möbler för museer, och innerdörrar. Företagets huvudkontor finns i Heule, Belgien.

 1. DCD LAB SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget DCD LAB SP. Z O.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Metallmöbler. Företaget är även verksamt inom Pohištvo za laboratorije, möbeltillverkning, Pohištvo za laboratorije, och tekniska möbler för laboratorier. Företagets huvudkontor finns i Stęszew, Polen.

 2. NEUBERGER HOLZVERARBEITUNG GMBH

  Österrike

  Företaget NEUBERGER HOLZVERARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Neuberg An Der Mürz, Österrike.

 3. PHUP LABDUD

  Polen

  Företaget PHUP LABDUD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Sosnowiec, Polen.

 4. EDOSIS SCHOOL FURNITURE

  Turkiet

  Företaget EDOSIS SCHOOL FURNITURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Möbler för undervisning. Företaget är även verksamt inom Pohištvo za laboratorije, och Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 5. TANTIK LABS MAINTENANCE S.L

  Spanien

  Företaget TANTIK LABS MAINTENANCE S.L, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Viladecans, Spanien.

 6. PROFIL NÁBYTEK,A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget PROFIL NÁBYTEK,A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Möbler för sjukhus. Företaget är även verksamt inom Kontors- och företagsmöbler, Möbeldesign, Pohištvo za laboratorije, Arkitektur - Tekniska kontor, Kontors- och företagsmöbler, Möbeldesign, Pohištvo za laboratorije, och Arkitektur - Tekniska kontor. Företagets huvudkontor finns i Humpolec, Tjeckiska republiken.

 7. TSENEKIDIS IOANNIS

  Grekland

  Företaget TSENEKIDIS IOANNIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ritningshurtsar. Företaget är även verksamt inom Pohištvo za laboratorije, receptionsdiskar, och Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Trikala, Grekland.

 8. GNY GRUP MOB VE INS SAN TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget GNY GRUP MOB VE INS SAN TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företaget är även verksamt inom fläktkåpor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 9. IBR INNOVACIÓN SL

  Spanien

  Företaget IBR INNOVACIÓN SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 10. TODOCADCAM

  Spanien

  Företaget TODOCADCAM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företaget är även verksamt inom tandlaboratorium, och CAD/CAM - Datorstödd design och konstruktion. Företagets huvudkontor finns i Leganés, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis