• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • pohištvo za laboratorije

Resultat för

Pohištvo za laboratorije - Import och export

 1. METZMEDIC GMBH

  Tyskland

  Som familjeföretag följer vi en företagsfilosofi som grundar sig på långsiktiga partnerskap med våra kunder. Med ett särskilt stort engagemang, i kombination med våra produkter med tillhörande programvara samt en flexibilitet som kommer sig av produktion in-house kan vi snabbt jämna ut konjunktursvackor och vara en tillförlitlig partner åt våra kunder. MetzMedic levererar försörjningssystem av högsta kvalitet till sjukhus. Ni hittar allt på ett ställe – från projektering till utformning och införande av den fullständiga logistiska försörjningen – och allt görs dessutom in-house. Vid behov kan vi även ta fram detaljerade kostnadskalkyler och koncept för optimering av de interna logistikprocesserna. Vi planerar era nya modulära försörjningssystem och driftsätter dem åt er.

 2. LAT - LABOR- UND ANALYSEN-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  LAT – Labor- und Analysen-Technik GmbH är ett familjelett företag med cirka 50 års erfarenhet inom partihandel med laboratorieutrustning. Vi erbjuder komplett utrustning till laboratorier med kvalitetsprodukter från välkända tillverkare. Våra tjänster omfattar alla produktområden som t.ex. laboratorieinstrument, förbrukningsartiklar för laboratorium, laboratoriemöbler, kemikalier, medicinutrustning, undervisningsmaterial och mycket mer. Tack vare vårt egna glasblåseri kan vi tillverka kundanpassade glasapparater för laboratorier (till exempel enligt DIN, ISO, VDI, DEV eller era egna önskemål). Slutligen erbjuder vi reparationsservice för glasprodukter. Dessutom har vi en egen verkstad med duktiga tekniker. Vi utför alla typer av underhålls- och reparationsarbeten och tillhandahåller alla nödvändiga reservdelar. Vårt reparations- och underhållskoncept följer alla tillämpliga lagar, regler och förordningar. LAT GmbH – allt på ett ställe!

 3. TRITEC GES. FÜR LABORTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH

  Tyskland

  Kyl- och klimatteknik är vår specialitet! Kontakta tritec® om du är ute efter energieffektiva produkter på alla områden inom kyl- och klimatteknik som alltid har den senaste tekniken. Vi levererar speciallaboriatorier med branschspecifik kyl- och värmeteknik som är nästintill underhållsfri. Dessutom utmärker sig vårt omfattande sortiment med både en enastående kvalitet och det stora antalet olika modeller. Dessa har olika storlek och kapacitet så att varje laboratorium kan hitta den perfekta laboratoriekylen eller medicinkylen för sina specifika behov. Det går även bra att ta fram en speciallösning tillsammans med vårt erfarna och kompetenta team så att den måttanpassade laboratorieutrustningen motsvarar era exakta önskemål. Vår specialitet är apparater och anläggningar för laboratorier med medicinskt, industriellt eller kemiskt fokus, samt utrustning till universitet, högskolor och andra utbildningsinstitutioner.

 4. METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG

  Österrike

  Företaget METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Hainfeld, Österrike.

 5. GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Bielefeld, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG

  Tyskland

  Företaget WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pohištvo za laboratorije. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 2. MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  MEDIS Medical Technology GmbH tillverkar produkter inom ett brett spektrum. Företaget är även specialiserat inom planering och inredning av anatomiska och patologiska institut. Nästan 30 års erfarenhet har resulterat i utvecklingen av en mängd framtidsorienterade produkter som sedan marknadsförs världen över, och produkternas förstklassiga kvalitetsstandard har alltid varit första prioritet. Det s.k. PABH-systemet (Pathologie Anatomie Body Handling) som inte längre kräver att sjukvårdspersonalen flyttar patienterna manuellt togs fram av Medis med det dagliga ergonomiska arbetet i åtanke. Programmen för autopsi- obduktions- och beredningsbord, liksom anordningarna för extrahering av benfett och uppluckring av ben för anatomi- och museiarbeten samt kriminalteknologin erbjuder de allra senaste utvecklingarna från företaget. Vi hjälper dessutom gärna till med speciallösningar.

 3. HIGH IDENTITY BUILDINGS

  Spanien

 4. MONOLAB LABORATUVAR ÇÖZÜMLERI

  Turkiet

 5. BUDDEBERG GMBH

  Tyskland

 1. BUDDEBERG GMBH

  Tyskland

 2. TURA CELIK BURO MOB VE INS SAN TIC LTD STI

  Turkiet

 1. MONTAJES M3 MONTADORES SL

  Spanien

 2. ALEPH S.R.L.

  Italien

 3. ENLAB INDUSTRIAL LABORATORY SYSTEMS AND EQUIPMENT

  Turkiet

 4. PROFIL NÁBYTEK,A.S.

  Tjeckiska republiken

 5. POTTEAU LABO

  Belgien

 6. RMF PHARMASYSTEM GMBH

  Tyskland

 7. ARQSTYLE

  Mexiko

 8. GEPROPLUS 2006 SL

  Spanien

 1. LABORSHOP24 GMBH

  Tyskland

 2. MATÉRIEL LABORATOIRE TUNISIE

  Tunisien

 3. TANTIK LABS MAINTENANCE S.L

  Spanien

 4. PHUP LABDUD

  Polen

 5. EDOSIS SCHOOL FURNITURE

  Turkiet

 6. TSENEKIDIS IOANNIS

  Grekland

 7. GNY GRUP MOB VE INS SAN TIC LTD STI

  Turkiet

 8. MBYLABSOLUTIONS

  Spanien

 9. TODOCADCAM

  Spanien

 10. KLICK TECHNOLOGY LIMITED

  Förenade kungariket

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis