• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • platina

Resultat för

Platina - Import och export

 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Tyskland

  EWG i tyska Heimsheim är en ISO-certifierad toppleverantör, återförsäljare och partner. I vårt sortiment hittar du bland annat: stänger, rör, stavar, tråd och standardkomponenter (som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger), paneler, plåtar och folie av olika specialmetaller, metaller med mycket hög smältpunkt och sällsynta jordartsmetaller. Till våra specialområden hör standardkomponenter – som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger – halvfabrikat av rostfri metall samt ritningsdelar av molybden, tantal, volfram, titan och legeringar av dessa metaller (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Bearbetningsmöjligheterna beror på det aktuella materialet och dess egenskaper och har därför stor variation: glödgning, kallvalsning, svarvning, fräsning, slipning, gnistbearbetning, svetsning, bonding (härdning), betsning, gängskärning, uppborrning, laser marking och stansning.

 2. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  TRADIUM GmbH i Frankfurt är ett ägarlett företag som sedan 1999 framgångsrikt verkat för sina kunder från industrin och handeln. Våra internationella kunder kommer från olika industribranscher där man använder sig av sällsynta jordartsmetaller, teknikmetaller och ädelmetaller. Dit hör t.ex. elektronikindustrin, bilindustrin och glas- och keramikindustrin. Även privatpersoner köper strategiska metaller som investering. Vi förvarar stora mängder strategiska råvaror i tullager hos vår partner METLOCK. På så vis kan vi svara på kundernas behov med korta leveranstider. Efter som vi tillhandahåller råvaror med olika specifikationer kan vi möta de skiftande kraven från våra kunder. Det gäller både för den kemiska sammansättningen och för leveransformen hos de olika råvarorna. Även investerare kan dra nytta av våra goda kontakter med industrin.

 3. C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT

  Tyskland

 4. STELLMET S.C.

  Polen

  Vi har en stark position inom handeln av skrotmetall och ovanliga metaller. Vi samarbetar med företag över hela Europa. Vi är intresserade av att köpa sintrat hårdmetallskrot, snabbstål - High Speed Steel (HSS), tenn, molybden, järnlegeringar, höggradigt kolstål, silver- och platinaskrot och metallskrot som innehåller W, Ni, Mo, Co, Nb, Pt, Sn, Ag. Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi erbjuda bra priser och tillförlitlig bedömning av materialet.

 5. 8853 S.P.A.

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BEROLINA GMBH

  Tyskland

 2. JOHNSON MATTHEY BELGIUM

  Belgien

 3. LINGOTTO ( S.R.L. )

  Italien

 4. TUUM S.R.L.

  Italien

 5. TORRESAN GIOIELLI S.R.L.

  Italien

 1. TECNOTUBI S.R.L.

  Italien

 2. LA BELLA S.R.L.

  Italien

 1. GOLDETRURIA

  Italien

 2. ALESSI DOMENICO S.P.A.

  Italien

 3. COSMO S.R.L.

  Italien

 4. IL DELFINO S.R.L.

  Italien

 5. TRE D S.P.A.

  Italien

 6. A. M. PREZIOSI DI ALFIERI MARCO

  Italien

 7. AU79 S.P.A.

  Italien

 8. VOLPI DANILO S.R.L.

  Italien

 1. MARZIALI PAOLO

  Italien

 2. PIEROZZI FABRIZIO

  Italien

 3. OPERA COLLECTION S.R.L.

  Italien

 4. TIBERINA PREZIOSI S.R.L.

  Italien

 5. POSTIGLIONE GIOIELLI S.A.S.

  Italien

 6. PHOENIX METALLI PREZIOSI S.R.L.

  Italien

 7. KARIZIA S.P.A.

  Italien

 8. ALUNNO & CO.

  Italien

 9. C.V.O. S.R.L.

  Italien

 10. LA GOCCIA PREZIOSI S.R.L.

  Italien