• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • platina

Resultat för

Platina - Import och export

 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EWG i tyska Heimsheim är en ISO-certifierad toppleverantör, återförsäljare och partner. I vårt sortiment hittar du bland annat: stänger, rör, stavar, tråd och standardkomponenter (som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger), paneler, plåtar och folie av olika specialmetaller, metaller med mycket hög smältpunkt och sällsynta jordartsmetaller. Till våra specialområden hör standardkomponenter – som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger – halvfabrikat av rostfri metall samt ritningsdelar av molybden, tantal, volfram, titan och legeringar av dessa metaller (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Bearbetningsmöjligheterna beror på det aktuella materialet och dess egenskaper och har därför stor variation: glödgning, kallvalsning, svarvning, fräsning, slipning, gnistbearbetning, svetsning, bonding (härdning), betsning, gängskärning, uppborrning, laser marking och stansning.

 2. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TRADIUM GmbH i Frankfurt är ett ägarlett företag som sedan 1999 framgångsrikt verkat för sina kunder från industrin och handeln. Våra internationella kunder kommer från olika industribranscher där man använder sig av sällsynta jordartsmetaller, teknikmetaller och ädelmetaller. Dit hör t.ex. elektronikindustrin, bilindustrin och glas- och keramikindustrin. Även privatpersoner köper strategiska metaller som investering. Vi förvarar stora mängder strategiska råvaror i tullager hos vår partner METLOCK. På så vis kan vi svara på kundernas behov med korta leveranstider. Efter som vi tillhandahåller råvaror med olika specifikationer kan vi möta de skiftande kraven från våra kunder. Det gäller både för den kemiska sammansättningen och för leveransformen hos de olika råvarorna. Även investerare kan dra nytta av våra goda kontakter med industrin.

 3. C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Platina. Företagets huvudkontor finns i Wimsheim, Tyskland.

 4. BEROLINA GMBH

  Tyskland

  Företaget BEROLINA GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Platina. Företagets huvudkontor finns i Keltern, Tyskland.

 5. 8853 S.P.A.

  Italien

  Företaget 8853 S.P.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Platina, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Pero, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JOHNSON MATTHEY BELGIUM

  Belgien

  Företaget JOHNSON MATTHEY BELGIUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat. Företaget är även verksamt inom Platina, Bilkatalysatorer, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Diegem, Belgien.

 2. KOMETA S.R.L.

  Italien

  Företaget KOMETA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Foiano Della Chiana, Italien.

 3. PHOENIX METALLI PREZIOSI S.R.L.

  Italien

  Företaget PHOENIX METALLI PREZIOSI S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Valenza, Italien.

 4. V.B. PREZIOSI ( S.N.C. )

  Italien

  Företaget V.B. PREZIOSI ( S.N.C. ), som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Civitella In Val Di Chiana, Italien.

 5. KARIZIA S.P.A.

  Italien

  Företaget KARIZIA S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Cassola, Italien.

 1. LINGOTTO ( S.R.L. )

  Italien

  Företaget LINGOTTO ( S.R.L. ), är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Valenza, Italien.

 2. SAFINA, A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget SAFINA, A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Platina, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Jesenice U Prahy , Tjeckiska republiken.

 1. PIEROZZI FABRIZIO

  Italien

  Företaget PIEROZZI FABRIZIO, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Firenze, Italien.

 2. SAMPA S.P.A.

  Italien

  Företaget SAMPA S.P.A., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Laterina Pergine Valdarno, Italien.

 3. IL DELFINO S.R.L.

  Italien

  Företaget IL DELFINO S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Arezzo, Italien.

 4. ALESSI DOMENICO S.P.A.

  Italien

  Företaget ALESSI DOMENICO S.P.A., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Bassano Del Grappa, Italien.

 5. GOLDETRURIA

  Italien

  Företaget GOLDETRURIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Arezzo, Italien.

 6. AU79 S.P.A.

  Italien

  Företaget AU79 S.P.A., som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Biella, Italien.

 7. OPERA COLLECTION S.R.L.

  Italien

  Företaget OPERA COLLECTION S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Arezzo, Italien.

 8. BATAZZI METALLI PREZIOSI S.P.A.

  Italien

  Företaget BATAZZI METALLI PREZIOSI S.P.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Valenza, Italien.

 1. P.M.P FIRENZE S.R.L.

  Italien

  Företaget P.M.P FIRENZE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Barberino Tavarnelle, Italien.

 2. FILK S.P.A.

  Italien

  Företaget FILK S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Mussolente, Italien.

 3. YLENIA PREZIOSI S.R.L.

  Italien

  Företaget YLENIA PREZIOSI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Arezzo, Italien.

 4. POSTIGLIONE GIOIELLI S.A.S.

  Italien

  Företaget POSTIGLIONE GIOIELLI S.A.S., som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

 5. M.I.I. S.P.A.

  Italien

  Företaget M.I.I. S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Platina, Pulver av ädelmetaller, Platina, och Pulver av ädelmetaller. Företagets huvudkontor finns i Arezzo, Italien.

 6. TIBERINA PREZIOSI S.R.L.

  Italien

  Företaget TIBERINA PREZIOSI S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Monterchi, Italien.

 7. TECNOTUBI S.R.L.

  Italien

  Företaget TECNOTUBI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Civitella In Val Di Chiana, Italien.

 8. TORRESAN GIOIELLI S.R.L.

  Italien

  Företaget TORRESAN GIOIELLI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Mussolente, Italien.

 9. TUUM S.R.L.

  Italien

  Företaget TUUM S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i San Giustino, Italien.

 10. VOLPI DANILO S.R.L.

  Italien

  Företaget VOLPI DANILO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guld, Platina, Guld, och Platina. Företagets huvudkontor finns i Castiglion Fibocchi, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis