• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • plastkedjor

Resultat för

Plastkedjor - Import och export

 1. CMPLAST

  Polen

  Verified by europages badge

  CMPLAST ligger i Długie, i Łódź vojvodskap. Vår fabrk är specialiserad på mekanisk bearbetning av icke-järnmetaller, stål och plast. Vi använder digitala maskiner. CNC-maskinbearbetning är en precis metod som gör att både individuella beställningar och seriebeställningar går att repetera exakt. Varje del skapas med mycket hög exakthet. Vi arbetar utefter försedda tekniska skisser och standarder. Vi använder bearbetningsmetoder som: - fräsning med CNC - svarvning med CNC - konventionell bearbetning. Vi tillverkar följande artiklar av plast eller oberoende material: - profiler - guider - kugghjul - låsskruvar - instrumentering - flask- och burkvändarmaskiner - komponenter för transportband. Vi tillverkar industriellt maskineri. Vi tillverkat artiklar för livsmedelsbranschen. Vi tillverkar transportband för olika sektorer. Våra tjänster innefattar utbyte av takfönster av kammarfälld polykarbonat. Vi använder polykarbonat för att det är lättskött och bidrar med utmärkt värmeisolering. Vi erbjuder även svetsning av stålstrukturer. Vi använder MIG/MAG och TIG. Vi svetsar även plast och aluminium. Strukturer som tillverkas av oss blir slipade. Vassa kanter tas bort. Använd våra tjänster! - CMPLAST i Długie.

 2. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD ligger i NingBo, där ekonomin blomstrar och trafiken är framkomlig. Företaget grundades 2006 och specialiserar sig på kedjor med svetsade länkar, knutna kedjor, kulkedjor, plastkedjor, dekorationskedjor, upphängningskedjor, kedjeaccessoarer, riggningar, vajrar, hänglås, glasfiberprodukter samt andra utrustningsprodukter av plast. Vi arbetar efter ledorden jämbördighet och ömsesidig nytta, ärlighet och ära, effektiv och praktisk verksamhet samt innovation.

 3. ITALSTAMPI

  Italien

  Verified by europages badge

  Italstampi arbetar sedan 1981 inom utveckling och tillverkning av sänken, inom gjutning av plastmaterial och prägling av mindre metalldelar. Deras moderna anläggningar täcker en yta på 9 000 m², varav 5 000 m² under tak. Ingående kunskap, yrkesmässighet, automatisering av produktionen, snabba svar på kundernas krav är komponenterna som gjort företagets succé och givit det kontinuerlig tillväxt över åren.

 4. GELBER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GELBER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företagets huvudkontor finns i Burbach, Tyskland.

 5. THENAR SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget THENAR SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företaget är även verksamt inom Fästelement - metall, indexerat handtag, plasthandtag, Fästelement - metall, fästelement, nagelbandspetare, sprintar, och vajersträckare av metall. Företagets huvudkontor finns i Correggio, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. O.C.S.A. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget O.C.S.A. SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företaget är även verksamt inom konstruktion formar, och gjutning av plastmaterial. Företagets huvudkontor finns i Senago, Italien.

 2. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Kedjor - tillbehör, Trådfjädrar, Plastkedjor, Kedjor - tillbehör, Trådbockningsdetaljer, kedjor i rostfritt stål, kedjor svetsade, och Schacklar. Företagets huvudkontor finns i Monheim, Tyskland.

 3. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Tillverkning av rundstålkedjor och järnprodukter: Gödselspridarkedjor, självlastarvagnkedjor transportkättingar (slakterikättingar, i 50 m-längder. Flätningar: Galvaniskt förzinkat eller rostfritt stål (1.4571), kvalitetskedjor (rundstålkedjor DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , lyftkedjor (DIN 5684-5, EN 818-7), kedjor för jordbruk, kedjor för lastlyft (kedjeöglor enligt DIN 695 och EN 818-2), rostfria kedjor, knutkedjor, plastkedjor, svetsade rundstålkedjor.

 4. EREDI DI COLOMBO LUIGI SNC

  Italien

  Företaget Eredi di Colombo Luigi de Riva Lucia e Figli grundades 1961 och är ett familjeägt hantverksföretag specialiserat på formning av plastmaterial.

 5. DÖRNER & HELMER GMBH

  Tyskland

  Företaget DÖRNER & HELMER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företagets huvudkontor finns i Urmitz, Tyskland.

 1. HABASIT GMBH

  Österrike

  Företaget HABASIT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 2. MEISTER & CIE AG HASLE-RÜEGSAU

  Schweiz

  Företaget MEISTER & CIE AG HASLE-RÜEGSAU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företagets huvudkontor finns i Hasle-Rüegsau, Schweiz.

 1. MURRPLASTIK AG

  Schweiz

  Företaget MURRPLASTIK AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företagets huvudkontor finns i Willisdorf, Schweiz.

 2. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Tyskland

  Företaget CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålkedjor. Företaget är även verksamt inom Kedjor, icke järnhaltiga, plastkedjor, klockkedjor, och Kedjor, icke järnhaltiga. Företagets huvudkontor finns i Ötisheim, Tyskland.

 3. HELVOET

  Belgien

  Företaget HELVOET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Plast - Produkter för industri, Plastkedjor, Plast - Produkter för industri, reservdelar bilar, och Komponenter i plast. Företagets huvudkontor finns i Lommel, Belgien.

 4. ACCADIPLAST SRL

  Italien

  Företaget ACCADIPLAST SRL, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företaget är även verksamt inom Formsprutning av gummi och plast, Pressning av armerad plast, bearbetning av plastmaterial, gjutning av plastmaterial, Formsprutning av gummi och plast, och Pressning av armerad plast. Företagets huvudkontor finns i Bassano del Grappa (VI), Italien.

 5. RAINER STÖRMER QUALITÄTS-GUMMIBAND-BAGGERKETTEN

  Tyskland

  Företaget RAINER STÖRMER QUALITÄTS-GUMMIBAND-BAGGERKETTEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning, Byggnads- och vägmaskiner, Byggplatser - Utrustning, Hjul - små och stora, Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning, Byggnads- och vägmaskiner, och Byggplatser - Utrustning. Företagets huvudkontor finns i Kreuztal, Tyskland.

 6. FHP VILEDA

  Belgien

  Företaget FHP VILEDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Rengöring och underhåll - Produkter, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Produkter för husrengöring, Plastkedjor, Rengöring och underhåll - Produkter, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, och Produkter för husrengöring. Företagets huvudkontor finns i Verviers, Belgien.

 7. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italien

  Företaget CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företaget är även verksamt inom Kedjor - tillbehör, Kedjor, Järn- och stålkedjor, Specialkedjor enligt ritning, Kedjor - tillbehör, Kedjor, Järn- och stålkedjor, och Specialkedjor enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Cadriano Di Granarolo (Bo), Italien.

 8. MACCHI PLAST S.R.L.

  Italien

  Företaget MACCHI PLAST S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Brizganje plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Formsprutning av gummi och plast, Plastkedjor, och Formsprutning av gummi och plast. Företagets huvudkontor finns i Locate Varesino, Italien.

 1. DINAMIC BENELUX

  Belgien

  Företaget DINAMIC BENELUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företaget är även verksamt inom Emballage i plast, Emballage i plast, och emballage för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Aalst, Belgien.

 2. GLOBAL TRACK WAREHOUSE EUROPE GMBH

  Tyskland

  Företaget GLOBAL TRACK WAREHOUSE EUROPE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företaget är även verksamt inom gummiband, och reservdelar. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 3. ARTE PLAST S.P.A.

  Italien

  Företaget ARTE PLAST S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brizganje plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Formsprutning av gummi och plast, Plastkedjor, och Formsprutning av gummi och plast. Företagets huvudkontor finns i Trezzo Sull'adda, Italien.

 4. MONIBA S.A.S.

  Italien

  Företaget MONIBA S.A.S., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Informationsteknik - leveransvaror. Företaget är även verksamt inom Kontor - förbrukningsvaror, Plastkedjor, Kontor - förbrukningsvaror, och Plastkedjor. Företagets huvudkontor finns i Castell'umberto, Italien.

 5. ERCOLE TARAFFO

  Italien

  Företaget ERCOLE TARAFFO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Kopparkedjor, Plastkedjor, Kopparkedjor, och Plastkedjor. Företagets huvudkontor finns i Sant'olcese, Italien.

 6. EDOX S.R.L.

  Italien

  Företaget EDOX S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Brizganje plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Formsprutning av gummi och plast, Plastkedjor, och Formsprutning av gummi och plast. Företagets huvudkontor finns i Santena, Italien.

 7. PLASTAMP S.R.L.

  Italien

  Företaget PLASTAMP S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brizganje plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Formsprutning av gummi och plast, Plastkedjor, och Formsprutning av gummi och plast. Företagets huvudkontor finns i Carate Brianza, Italien.

 8. SABER PLAST ITALIA S.R.L.

  Italien

  Företaget SABER PLAST ITALIA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brizganje plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Formsprutning av gummi och plast, Plastkedjor, och Formsprutning av gummi och plast. Företagets huvudkontor finns i Solbiate Con Cagno, Italien.

 9. ALLTECH S.R.L.

  Italien

  Företaget ALLTECH S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Brizganje plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Formsprutning av gummi och plast, Plastkedjor, och Formsprutning av gummi och plast. Företagets huvudkontor finns i Capriolo, Italien.

 10. HIGH - TECH S.R.L.

  Italien

  Företaget HIGH - TECH S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Brizganje plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Formsprutning av gummi och plast, Plastkedjor, och Formsprutning av gummi och plast. Företagets huvudkontor finns i San Quirino, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis