• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • plantskolor och skogsbruk

Resultat för

Plantskolor och skogsbruk - Import och export

 1. SOCIETA' AGRICOLA SALVI VIVAI S.S.

  Italien

  Företagsgruppen Salvi är verksam på alla stadier i produktionskedjan för frukt och grönsaker. Första stadiet är plantskolan, är vår operativa enhet jordbruksföretaget Salvi Vivai S.S. som producerar jordgubbsplantor, fruktträd och ympbärare för försäljning till företagen i gruppen och den externa marknaden. Tillsammans med C.I.V. (det italienska konsortiet för plantskolor) är vårt företag sedan starten engagerat i forskning och utveckling samt spridning av nya växtsorter och innovativa odlingsmetoder. Ett tusental anslutna jordbruksproducenter spridda i hela Italien tar hand om nästa fas som är fruktproduktionen; Salvi är även direkt delaktigt i produktionen tillsammans med jordbruksföretagen Giotto e Gaia, Gio' e Gik. Det är bolaget UNACOA S.p.A. som tar hand om saluföringen av slutprodukten, främst till stora varuhus i Italien och andra länder, under varumärket Salvi. För Ryssland, kontakta nr. +39 338 6447075.

 2. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Grekland

  Milis Nurseries är specialiserade på produktion och handel med fruktplantor och nötplantor. På mitten av 1960-talet hörsammade Konstantinos Milis grekiska odlares behov av friskt, reproduktivt material och använde regionstraditionella metoder i samarbete med geotekniker i området för att skapa den första plantskolan för fruktträd (persikor, körsbär, plommon, äpplen, päron, mandlar, valnötter, hasselnötter med mera). Ett par år senare tog sonen Vassilios Milis över tyglarna och berikade utbudet av arter, sorter och varianter. I samarbete med inhemska universitetsinstitutioner och europeiska institutioner har vi tagit fram träd som kan möta de stigande producentkraven, samtidigt som vi strävar efter att bevara de höga kvalitetsstandarderna på våra fruktplantor. Vi har dessutom investerat i vår personalstyrka, med agronomer som sköter våra eftermarknadstjänster. I samarbete med odlarna bidrar de med kultiveringskunskap där det behövs (plantskydd, gödning, beskärning osv.) samtidigt som de håller jämna steg med de moderna, globala trenderna. Eftersom företaget är känt i Europa får det in en ständigt ökande mängd information och nya varianter. Många års erfarenhet och konstanta efterforskningar har gjort att vi kunnat bemästra nya teknologier och delta i större projekt, inte bara på hemmaplan. Vi är involverade i alla steg, från odling till skörd. Kontakta oss för mer information!

 3. VIGO GEROLAMO S.R.L.

  Italien

 4. VIVEROS MACÍAS

  Spanien

 5. VIVEROS DEL SURESTE

  Spanien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BOTÁNICA LEVANTINA

  Spanien

 2. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Spanien

 3. VIVAI LAZZARO S.S. SOC. AGRICOLA

  Italien

 4. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanien

 5. PIANTE CUBEDA

  Italien

 1. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italien

 2. BETTELLI IVANO

  Italien

 1. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

 2. VIVAI FRATELLI ZANZI DI CARLO ZANZI & C. SS SOC. AGR.

  Italien

 3. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrike

  PEPINIERES VITICOLE DAYDE PHILIPPE, ledande europeisk producent av krukade vinplantor och barrotade stockar: Plantering möjlig hela året. Ympkvistar, ympade plantor, certifierade, klonförädlade plantor, alla sorter. Rådgivning, etablering, teknisk uppföljning, alla länder. I vinodlingens tjänst sedan 3 generationer. Vi förfogar över tekniska medel och toppmoderna installationer för produktion av vinrankor, både för framställning av vin och för bordsdruvor. Ympningen av vinrankor gjorde det möjligt under förra århundradet att återställa vinodlingen som förstörts av vinlus och att bevara traditionella vinsorter från de stora vinodlingsregionerna. Vi producerar modervinstockar över ett hundratal hektar. Som producenter av trä och vinstockar genomgår våra produkter en mångfald kontroller och stränga fytosanitära standarder från de regionala franska myndigheterna AGRIMER. I Frankrike är alla våra certifierade vinstockar producerade under märket ENTAV-INRA.

 4. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Tyskland

  Palmen24.de – grönska året om. Palmen24.de är specialisten när det gäller palmer med konserverade blad och obegränsad hållbarhet. Vi är baserade i Berlin och har 10 års erfarenhet av både försäljning och uthyrning av palmer. Våra guld- och kanariepalmer med konserverade palmblad och stam av kokosskal är något mer än bara konstgjorda palmer/växter. De utmärker sig både genom sitt verklighetstrogna utseende och genom den höga kvaliteten på hantverket. Vi levererar även separata palmblad om du har egna dekorationsprojekt. Fördelar med våra palmer: Den speciella metoden för palmbladskonservering med naturliga essenser gör våra palmer hållbara, skötselfria och vinterhärdiga så att de även lämpar sig för ouppvärmda rum. Våra palmer i butiken är mellan 1, 30 och 4, 00 m i höjd. Beställ direkt från oss som tillverkare, utan några mellanled.

 5. RIPAUD PEPINIERES

  Frankrike

  I likhet med upptäcktsresande reser familjen Ripaud runt världen sedan mer än 60 år efter nya produkter för sina kunder. Även om det lilla familjeföretaget fortfarande producerar 90 % av växterna lokalt, på en 100 hektar stor vegetabilisk scen, har Benoît och Damien Ripaud bevarat samma lust som deras far, Joseph, plantskolans grundare: resa för att hämta hem drömmar genom att anpassa växterna till våra regioner. Stora bonsaiplantor från Japan, yuccapalmer från Mexiko, Cycasväxter från Costa Rica, samlarlönnar från Nya Zeeland, hundraåriga olivträd och palmer från medelhavsländerna: det är ett urval ur vårt sortiment av exotiska växter i vår plantskola där du finner omkring 200 arter och 2 miljoner plantor i Vendées grönska. En miljon säljs varje år i Frankrike. Idag har företaget 50 anställda.

 6. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Italien

  VIVAIO DEI MOLINI bildades 1940. Vi producerar plantor på friland och i behållare för den italienska marknaden och den internationella. Vi utför anläggning och underhåll av grönytor. För närvarande upptar vår produktion av fruktplantor och prydnadsväxter omkring 75 hektar på friland, 20 000 m² i behållare utomhus och 12 000 m² i växthus. Vi gör även ständiga nyinvesteringar för att kunna producera produkter av konsekvent hög kvalitet över tid.

 7. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Spanien

  Utöver odlingen av jordnötter och citrusfrukt började vi odla palmträd 1976. VIVEROS HERNÁNDEZ erbjuder ett brett sortiment medelhavsprodukter året runt. Utöver produkter av hög kvalitet, erbjuder vi en service av utmärkt kvalitet och utökar vår katalog med nya produkter varje år. Vi har också stor erfarenhet utomlands där vi arbetar med stormarknader och trädgårdsbutikskedjor som idag betraktar oss som en tillförlitlig leverantör som kan utbyta med sina kunder på fem språk.

 8. VIVEROS ANTONIO MARTÍNEZ

  Spanien

  Viveros Antonio Martínez är ett företag som har lång erfarenhet inom jordbruk, ett familjeföretag som gått från far till son i tre generationer. Företaget enda motto har hela tiden varit att hjälpa jordbrukarna att maximera avkastningen för sina gårdar. Vår ständiga strävan för att vilja utveckla och förbättra har lett oss till att utrusta oss med de bästa maskinerna och anläggningarna samt de mest lönsammaste produkterna på marknaden. Nya sorter och odlingsmetoder.

 1. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italien

  Green Center är den största av sitt slag i hela centrala Italien och erbjuder exklusiva produkter och omsorgsfulla tjänster som kan svara på alla växtbehov. Hos oss kan ni köpa växter av alla slag (frukt, akvatiska och sumpmarks, utomhus, suckulenta, köttätande, palmer, olivträd, ympade växter, och mycket mer), men också bersåer, trädgårdsmöbler i metall, mobili per giardino di metallo, konstkrukor, gödningsmedel, mylla, konstblommor och pooler ovan jord.

 2. CHERSONESO PIANTE

  Italien

  Chersoneso Piante är specialister på att framställa olika sorters Plumiera av hög kvalitet, och över 300 sorters Rubra. Vårt utbud omfattar en stor variation av färger från rött till violett och från vitt till orange, och vi driver även upp Loropetalum och Zantoxylum. Personalen på Chersoneso Piante del dott. Tommaso Sgró är kompetent, professionell, kvalificerad och hjälper dig genom hela köpet.

 3. DABROWKA

  Polen

  Plantskolor med odlingar av prydnadsväxter sen 1993. Den odlade arealen uppgår till 20 hektar. Vi odlar årligen cirka 400k växter – buskar, lövfällande träd och barrträd, ympade växter, ljungväxter, marktäckande växter.

 4. SOCIETA' AGRICOLA VIVAI F.LLI DAINESE S.S.

  Italien

  En passion och en hängivelse som varar sedan 3 generationer: Vivai Fratelli Dainese är verksamma inom trädgårdsodlingssektorn i Italien och andra länder. Företaget ligger i Saonara och producerar fruktväxter utan virus eller C.A.C., odlade med bar rot, i kruka, i jordklump, i grupper. Vi odlar dessutom ett stort sortiment rosenbuskar, klängväxter, olika lövträd, granar, häckväxter, bärbuskar och vinrankor. En träffpunkt för dig som älskar grönt

 5. VIVAI BENETAZZO FABIO

  Italien

  Har du gröna fingrar och drömmer om en ständigt grönskande och välskött balkong eller terrass, välj Vivai di Fabio Benetazzo, i Saonara (provinsen Padua). Året runt kan våra plantskolor erbjuda ett stort sortiment av gröna växter och blommor till alla som vill försköna sin balkong, terrass, lägenhet, privata trädgård eller gemensam uteplats. En gedigen referens för den som vill anförtro utformning och skötsel av sina grönytor till riktiga professionella.

 6. PRODUDELTA 2000 SL

  Spanien

  Vi är välkända på den nationella och internationella marknaden för palmväxter och medelhavsträd. Vi övervakar produktion och saluföring av tusentals palmväxter på en yta av 50 ha.

 7. VIVEROS ANTÓN E HIJOS

  Spanien

  Produktion av prydnads- och medelhavsväxter. Sorter: palmträd, granat, citrus, olivträd, fikus, johannesbrödträd, jakaranda, tipuana, etc.

 8. VIVEROS EMILIO DÍAZ

  Spanien

  Plantskolor för trädgårsbutiker och blomodling. Vi har subtropiska exemplar, produktion och försäljning av prydnadsväxter, vars produktionsvolym och förmånliga priser kan intressera plantskolor.

 9. SOLJARDI SL

  Spanien

  Grossist. Vi ägnar oss åt odling av fruktträd i lådor i en anläggning på 4 hektar. Plantor för balkonglådor

 10. VIVEROS BLANCO S.L.

  Spanien

  Producent av tropiska och subtropiska fruktträd: avokadon, mangon, litchis, macadamias, annonas, lucumas.

Filter

Resultat för

Plantskolor och skogsbruk - Import och export

Antal resultat

12 202 företag