• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • plantskoleväxter

Resultat för

Plantskoleväxter - Import och export

 1. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Grekland

  Verified by europages badge

  Milis Nurseries är specialiserade på produktion och handel med fruktplantor och nötplantor. På mitten av 1960-talet hörsammade Konstantinos Milis grekiska odlares behov av friskt, reproduktivt material och använde regionstraditionella metoder i samarbete med geotekniker i området för att skapa den första plantskolan för fruktträd (persikor, körsbär, plommon, äpplen, päron, mandlar, valnötter, hasselnötter med mera). Ett par år senare tog sonen Vassilios Milis över tyglarna och berikade utbudet av arter, sorter och varianter. I samarbete med inhemska universitetsinstitutioner och europeiska institutioner har vi tagit fram träd som kan möta de stigande producentkraven, samtidigt som vi strävar efter att bevara de höga kvalitetsstandarderna på våra fruktplantor. Vi har dessutom investerat i vår personalstyrka, med agronomer som sköter våra eftermarknadstjänster. I samarbete med odlarna bidrar de med kultiveringskunskap där det behövs (plantskydd, gödning, beskärning osv.) samtidigt som de håller jämna steg med de moderna, globala trenderna. Eftersom företaget är känt i Europa får det in en ständigt ökande mängd information och nya varianter. Många års erfarenhet och konstanta efterforskningar har gjort att vi kunnat bemästra nya teknologier och delta i större projekt, inte bara på hemmaplan. Vi är involverade i alla steg, från odling till skörd. Kontakta oss för mer information!

 2. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Serbien

  Verified by europages badge

  Vi är ett team av erfarna medarbetare som producerar fruktträd, prydnadsväxter, plantor och förökningsmaterial. Vi erbjuder våra kunder produkter utifrån deras önskade specifikationer tillsammans med nödvändig dokumentation, kompetent service och ett personligt bemötande. Vår produktion är standardiserad och av högsta kvalitet. Vi använder den senaste tekniken och har stor kunskap inom uppdrivning av plantor. Våra kunder får produkter av högsta kvalitet som följer alla internationella regler.

 3. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Serbien

  Verified by europages badge

  Företaget KALEM DJORDJEVIC NURSERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom Fruktplantor, Fruktträd, prydnadsväxter, små rosor, päronträd, hasselnöt, Fruktplantor, och Fruktträd. Företagets huvudkontor finns i Milutovac, Serbien.

 4. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italien

  Green Center är den största av sitt slag i hela centrala Italien och erbjuder exklusiva produkter och omsorgsfulla tjänster som kan svara på alla växtbehov. Hos oss kan ni köpa växter av alla slag (frukt, akvatiska och sumpmarks, utomhus, suckulenta, köttätande, palmer, olivträd, ympade växter, och mycket mer), men också bersåer, trädgårdsmöbler i metall, mobili per giardino di metallo, konstkrukor, gödningsmedel, mylla, konstblommor och pooler ovan jord.

 5. BAUMSCHULEDIREKT

  Tyskland

  Vi levererar anläggningar i Sverige och Skandinavien.Tuya, avenbok, körsbär lagerblad, bok, liguster, Waldsteinia, vinca, Cotoneaster, Pachysandra och många fler.Leverans inom en vecka.Ring oss: 0049 4120 1414(we speak english and german)Våra priser är oslagbara - du besöker vår webbplats

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PRODUDELTA 2000 SL

  Spanien

  Vi är välkända på den nationella och internationella marknaden för palmväxter och medelhavsträd. Vi övervakar produktion och saluföring av tusentals palmväxter på en yta av 50 ha.

 2. VIVAI E PIANTE DEI F.LLI PANTE' FRANCESCO, SALVATORE E STEFANO M

  Italien

  Producerar spiralolivträd, prydnadsväxter och citrusväxter.

 3. ANGIER INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget ANGIER INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företaget är även verksamt inom Plantskoleväxter, och Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Soings En Sologne, Frankrike.

 4. ESTEL KOREKT LTD

  Bulgarien

  Företaget ESTEL KOREKT LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom trädgårdsarbete, och periodiskt underhåll av trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Durankulak, Bulgarien.

 5. NARLI BOTANIK

  Turkiet

  Företaget NARLI BOTANIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom plantor för fruktodling, drevesnice, plantskolsplantor, och plantor för balkonglådor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. FLORA WERELD

  Nederländerna

  Företaget FLORA WERELD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom sticklingar grundstammar, ympkvistar, liljelökar, och hyacintlökar. Företagets huvudkontor finns i Rotterdam, Nederländerna.

 2. GLI ACERI DI OMATE

  Italien

  Företaget GLI ACERI DI OMATE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Agrate Brianza, Italien.

 1. JPV MIDDENDORF LTD.

  Bulgarien

  Företaget JPV MIDDENDORF LTD., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företaget är även verksamt inom Plantskoleväxter, valnöt, och Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Nikolovo, Bulgarien.

 2. MÜLLER MÜNCHEHOF GMBH

  Tyskland

  Företaget MÜLLER MÜNCHEHOF GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Seesen, Tyskland.

 3. FIKIR FIDANCILIK WALNUT NURSERY

  Turkiet

  Företaget FIKIR FIDANCILIK WALNUT NURSERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Bandirma, Turkiet.

 4. POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Rumänien

  Företaget POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Plantskoleväxter, och Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Neamt, Rumänien.

 5. NURSERY PISTACHIOS AND WALNUTS

  Grekland

  Företaget NURSERY PISTACHIOS AND WALNUTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Volos, Grekland.

 6. IL VIVAIO ASSOCIAZIONE TRA PRODUTTORI AGRICOLI

  Italien

  Företaget IL VIVAIO ASSOCIAZIONE TRA PRODUTTORI AGRICOLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom fänkolplantor, frön för auberginer, och tomater. Företagets huvudkontor finns i Scoglitti-Vittoria, Italien.

 7. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Turkiet

  Företaget SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, Plantskoleväxter, plantorkola, Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, och Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Sakarya, Turkiet.

 8. PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS

  Belgien

  Företaget PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom Växter, Växter, grönväxter, och plantskolsplantor. Företagets huvudkontor finns i Munsterbilzen, Belgien.

 1. HORIZON PLANTS

  Belgien

  Företaget HORIZON PLANTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskoleväxter, Växter, Plantskoleväxter, blomsteruppsättningar, plantskolsplantor, och Växter. Företagets huvudkontor finns i Harelbeke, Belgien.

 2. ROMBOUTS PLANTENKWEKERIJ

  Belgien

  Företaget ROMBOUTS PLANTENKWEKERIJ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom häckväxter, bambu, örtplantor, och trädgårdsarbete. Företagets huvudkontor finns i Hamont-Achel, Belgien.

 3. SZKÓŁKA ROŚLIN OZDOBNYCH SAWANNA

  Polen

  Företaget SZKÓŁKA ROŚLIN OZDOBNYCH SAWANNA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Jabłonna, Polen.

 4. DEIFIL TECHNOLOGY LDA

  Portugal

  Företaget DEIFIL TECHNOLOGY LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Serzedelo-Póvoa De Lanhoso, Portugal.

 5. FIORERIA FLEURS

  Italien

  Företaget FIORERIA FLEURS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Terlizzi, Italien.

 6. ALNABATAT

  Nederländerna

  Företaget ALNABATAT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom blom-trädgårdsskötsel, plantor och blommor för trädgården, allmän handel med blommor och växter, och blommor och plantor grossist. Företagets huvudkontor finns i Honselersdijk, Nederländerna.

 7. OOO "VINOGRAD-ODESSA"

  Ukraina

  Företaget OOO "VINOGRAD-ODESSA", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 8. ARQUIGARO S.L.

  Spanien

  Företaget ARQUIGARO S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom exportörer prydnadsväxter, och plantskolsplantor. Företagets huvudkontor finns i Bonares, Spanien.

 9. CATANIA GIUSEPPE VIVAI PIANTE - AZIENDA AGRICOLA

  Italien

  Företaget CATANIA GIUSEPPE VIVAI PIANTE - AZIENDA AGRICOLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Terme Vigliatore, Italien.

 10. VIVAIO SAN PAOLO DI SPEZZANO PINA CARMELA

  Italien

  Företaget VIVAIO SAN PAOLO DI SPEZZANO PINA CARMELA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Bisignano, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis