• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • plantor- blomsterlökar och frö

Resultat för

Plantor- blomsterlökar och frö - Import och export

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Ryssland

  AgroChimInvest LLC är ett av Rysslands ledande företag inom odling, bearbetning, förädling och export av jordbruksprodukter som koriander, senap, lin, kikärtor, linser och ärtor. Våra produktionslokaler består av gårdar runt Krasnodar. När vi skördar, rensar, lagrar och packar våra olika produkter använder vi bara modern inhemskt och utländskt tillverkad utrustning. Våra ledande agronomer har utvecklat och implementerat vår egna, unika odlingsteknologi under de senaste åren. Genom grödornas växtprocess på åkrarna kontrolleras miljön och tillståndet av vår kvalificerade personal, så att nödvändiga justeringar kan göras i tid. Vi levererar våra produkter regelbundet till kunder i länder som Indien, Pakistan, Neapel, Sri Lanka, Malaysia, Yemen, Europa och så vidare. Alla våra produkter genomgår kvalitetstestning och certifiering. På så sätt möter våra grödor europeiska och internationella kvalitetsstandarder. AgroChimInvest

 2. PRIMOZA GMBH

  Tyskland

 3. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

  Tyskland

 4. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

  Tyskland

 5. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrike

  PEPINIERES VITICOLE DAYDE PHILIPPE, ledande europeisk producent av krukade vinplantor och barrotade stockar: Plantering möjlig hela året. Ympkvistar, ympade plantor, certifierade, klonförädlade plantor, alla sorter. Rådgivning, etablering, teknisk uppföljning, alla länder. I vinodlingens tjänst sedan 3 generationer. Vi förfogar över tekniska medel och toppmoderna installationer för produktion av vinrankor, både för framställning av vin och för bordsdruvor. Ympningen av vinrankor gjorde det möjligt under förra århundradet att återställa vinodlingen som förstörts av vinlus och att bevara traditionella vinsorter från de stora vinodlingsregionerna. Vi producerar modervinstockar över ett hundratal hektar. Som producenter av trä och vinstockar genomgår våra produkter en mångfald kontroller och stränga fytosanitära standarder från de regionala franska myndigheterna AGRIMER. I Frankrike är alla våra certifierade vinstockar producerade under märket ENTAV-INRA.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FAUNE ET FLORE

  Belgien

  Faune et Flore, i Nandrin, sträcker sig över 1 800 m2 dedikerade åt trädgårdsodling, plantor, era djur, dekoration inomhus och utomhus. Vi är passionerade av grillning och erbjuder också ett brett utbud gasdrivna, koleldade utomhusgrillar, plancha, fyrfat, eldstäder med eko-etanol. Från mars till oktober har vi ett brett utbud möbler för terrasser, parasoll och skuggande artiklar utställda. F.o.m. november kom och besök vår fantastiska julmarknad!

 2. SEMILLAS BATLLE SA

  Spanien

 3. AGASAAT® GMBH

  Tyskland

 4. V-BEYBI LTD

  Ukraina

 5. L'AIL DROMOIS

  Frankrike

 1. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

  Tyskland

 2. BABYGRAINES

  Frankrike

 1. GAUTIER SEMENCES

  Frankrike

 2. SATIMEX QUEDLINBURG GMBH

  Tyskland

 3. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Belgien

 4. FLOVEG GMBH

  Tyskland

 5. LUMA SEEDS

  Förenta Staterna

 6. BUDDY BURST

  Förenade kungariket

 7. CHIABIA GERMANY

  Tyskland

 8. SEMAILLE

  Belgien

 1. SAFRAN DE COTCHIA

  Belgien

 2. GRAINES DU MONDE PAIR

  Belgien

 3. EXPORVIA

  Spanien

 4. HEROES EN CO

  Belgien

 5. KARL HEMER GMBH

  Tyskland

 6. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Litauen

 7. GARDEN PARADISE SEEDS

  Irland

 8. NOVA FLORE

  Frankrike

 9. CENTRAGRO

  Belgien

 10. HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/

  Bulgarien

Filter

Resultat för

Plantor- blomsterlökar och frö - Import och export

Antal resultat

2 807 företag