• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • plantor- blomsterlökar och frö

Resultat för

Plantor- blomsterlökar och frö - Import och export

 1. PRIMOZA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PRIMOZA GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 2. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företagets huvudkontor finns i Großbeeren, Tyskland.

 3. SARL SEM PLUS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SARL SEM PLUS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom vitlök, lök, schalottenlök, utsäde, Plantor, frön, och spannmål. Företagets huvudkontor finns i Divajeu, Frankrike.

 4. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrike

  PEPINIERES VITICOLE DAYDE PHILIPPE, ledande europeisk producent av krukade vinplantor och barrotade stockar: Plantering möjlig hela året. Ympkvistar, ympade plantor, certifierade, klonförädlade plantor, alla sorter. Rådgivning, etablering, teknisk uppföljning, alla länder. I vinodlingens tjänst sedan 3 generationer. Vi förfogar över tekniska medel och toppmoderna installationer för produktion av vinrankor, både för framställning av vin och för bordsdruvor. Ympningen av vinrankor gjorde det möjligt under förra århundradet att återställa vinodlingen som förstörts av vinlus och att bevara traditionella vinsorter från de stora vinodlingsregionerna. Vi producerar modervinstockar över ett hundratal hektar. Som producenter av trä och vinstockar genomgår våra produkter en mångfald kontroller och stränga fytosanitära standarder från de regionala franska myndigheterna AGRIMER. I Frankrike är alla våra certifierade vinstockar producerade under märket ENTAV-INRA.

 5. FAUNE ET FLORE

  Belgien

  Faune et Flore, i Nandrin, sträcker sig över 1 800 m2 dedikerade åt trädgårdsodling, plantor, era djur, dekoration inomhus och utomhus. Vi är passionerade av grillning och erbjuder också ett brett utbud gasdrivna, koleldade utomhusgrillar, plancha, fyrfat, eldstäder med eko-etanol. Från mars till oktober har vi ett brett utbud möbler för terrasser, parasoll och skuggande artiklar utställda. F.o.m. november kom och besök vår fantastiska julmarknad!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VILLABAFO

  Grekland

  Företaget VILLABAFO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företagets huvudkontor finns i Thessaloniki, Grekland.

 2. SEMILLAS BATLLE SA

  Spanien

  Företaget SEMILLAS BATLLE SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom Jordbruksprodukter, Jordbruksprodukter, jordbruksprodukter, trädgårdsarbete, och fröer till fruktodling. Företagets huvudkontor finns i Molins De Rei, Spanien.

 3. AGASAAT® GMBH

  Tyskland

  Företaget AGASAAT® GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Plantor, blomsterlökar och frö, Kryddor, Plantor, blomsterlökar och frö, livsmedel, och sorghum. Företagets huvudkontor finns i Neukirchen-Vluyn, Tyskland.

 4. V-BEYBI LTD

  Ukraina

  Företaget V-BEYBI LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, medlingsuppdrag import-export, koriander, och Jordbruk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Chernigov, Ukraina.

 5. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Företaget DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företagets huvudkontor finns i Wangen, Tyskland.

 1. L'AIL DROMOIS

  Frankrike

  Företaget L'AIL DROMOIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, schalottenlök, vitlökslökar, ekologisk vitlök, och Plantor, blomsterlökar och frö. Företagets huvudkontor finns i Eurre, Frankrike.

 2. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHWAB ROLLRASEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företagets huvudkontor finns i Waidhofen, Tyskland.

 1. GAUTIER SEMENCES

  Frankrike

  Företaget GAUTIER SEMENCES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom spannmålsgryn att så. Företagets huvudkontor finns i Eyragues, Frankrike.

 2. HEROES EN CO

  Belgien

  Företaget HEROES EN CO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Djurutfodringsutrustning, Plantor, blomsterlökar och frö, Djurutfodringsutrustning, Plantor, blomsterlökar och frö, och Jordförbättring och gödning. Företagets huvudkontor finns i Sint-Pieters-Rode, Belgien.

 3. HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/

  Bulgarien

  Företaget HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom små växter, bokplantor, plantor för fruktodling, och kastanjeplantor. Företagets huvudkontor finns i Vidin, Bulgarien.

 4. CHIABIA GERMANY

  Tyskland

  Företaget CHIABIA GERMANY, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Diet- och bionäring, EKOLOGISKT JORDBRUK, och Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Schenefeld, Tyskland.

 5. SEMAILLE

  Belgien

  Företaget SEMAILLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom frön att så, och utsäde. Företagets huvudkontor finns i Faulx-Les-Tombes, Belgien.

 6. BIOCÉLIO

  Portugal

  Företaget BIOCÉLIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företagets huvudkontor finns i Abrantes, Portugal.

 7. SATIMEX QUEDLINBURG GMBH

  Tyskland

  Företaget SATIMEX QUEDLINBURG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom frön för trädgårdsodling. Företagets huvudkontor finns i Quedlinburg, Tyskland.

 8. FLOVEG GMBH

  Tyskland

  Företaget FLOVEG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företagets huvudkontor finns i Kall, Tyskland.

 1. HYDRO-MANIA

  Förenade kungariket

  Företaget HYDRO-MANIA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för bevattningssystem. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, Krukväxter, Blomväxter, hydrokultur, Plantor, blomsterlökar och frö, Krukväxter, och Blomväxter. Företagets huvudkontor finns i Birstall, Förenade kungariket.

 2. GRAINES DU MONDE PAIR

  Belgien

  Företaget GRAINES DU MONDE PAIR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom frön för professionella odlare, och specialverktyg. Företagets huvudkontor finns i Meix-Devant-Virton, Belgien.

 3. NOVA FLORE

  Frankrike

  Företaget NOVA FLORE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företagets huvudkontor finns i Champigné, Frankrike.

 4. CENTRAGRO

  Belgien

  Företaget CENTRAGRO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, Trädgårdsutrustning, Träkol, gödningsmedel, Plantor, blomsterlökar och frö, Trädgårdsutrustning, och Träkol. Företagets huvudkontor finns i Estinnes, Belgien.

 5. N. SGARAVATTI & C. S.P.A.

  Italien

  Företaget N. SGARAVATTI & C. S.P.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom utsäde. Företagets huvudkontor finns i Pergine Valdarno, Italien.

 6. VWS EXPORT - IMPORT OF FLOWERBULBS BV

  Nederländerna

  Företaget VWS EXPORT - IMPORT OF FLOWERBULBS BV, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom blomlökar, tulpanlökar, hyacintlökar, och narcisslökar. Företagets huvudkontor finns i Broek Op Langedijk, Nederländerna.

 7. EXPORVIA

  Spanien

  Företaget EXPORVIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Plantor, blomsterlökar och frö, Diet- och bionäring, muttrar, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Plantor, blomsterlökar och frö, och Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 8. AGRO SEED SERVICE

  Belgien

  Företaget AGRO SEED SERVICE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom Ärtor, morötter, och frön för bönor. Företagets huvudkontor finns i Opglabbeek, Belgien.

 9. BUDDY BURST

  Förenade kungariket

  Företaget BUDDY BURST, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 10. GARDEN PARADISE SEEDS

  Irland

  Företaget GARDEN PARADISE SEEDS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom frön för professionella odlare, och frön för lucern. Företagets huvudkontor finns i Dundalk, Irland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Plantor- blomsterlökar och frö - Import och export

Antal resultat

2 671 Företag