• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • plantor och gödning

Resultat för

Plantor och gödning - Import och export

 1. ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Service. Företaget är även verksamt inom Näringstillsatser, dietprodukter för sport, Plantor och gödning, Livsmedelsextrakt, Naturgödsel, Gödsel och produkter för jordförbättring, rådgivning i jordbruk, ekologiskt jordbruk, livsmedelsindustrin, och organic and biological fertilizer. Företagets huvudkontor finns i Sant Pere De Ribes, Spanien.

 2. TIME FOR LIME- GRANULATED LIME FERTILIZERS

  Polen

  Verified by europages badge

  Time for Lime är ledande inom jordbruksinnovation och kombinerar traditionella metoder med hållbara tillvägagångssätt för att förbättra markhälsan. Vårt breda produktsortiment innefattar kalk, kalciumkarbonat och en mängd olika specialgödsel och är utformat för att tillgodose specifika behov hos trädodlare, trädgårdsmästare och större jordbruksföretag. Vi värdesätter hållbarhet och erbjuder pålitligt och naturligt gödsel som främjar markhälsan generationer framöver. Vårt gödsel med svart kalk och granulerad svart kalk, tillsammans med granulerad magnesiumkalk och magnesiumoxid, förbättrar markstrukturen och förhindrar näringsbrist, vilket gör att växterna frodas. Time for Lime drivs av ett engagemang för naturliga lösningar och respekt för miljö och våra produkter är resultatet av omfattande forskning och utveckling. Vårt mål är att förse lantbrukare med effektiva och miljövänliga hjälpmedel som främjar allt från jordbearbetning till skörd.

 3. SERKIM KIMYA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Serkim Kimya ligger i Bursa i Turkiet och är en förstklassig tillverkare av animaliska aminosyror och naturliga gödningsmedel. Vår etos: kvalitet, etik, hållbarhet. HALAL-principer styr vår sourcing. Vårt erbjudande innefattar ett brett utbud av naturliga, ekologiska och halal aminosyror för olika användningsområden. Våra produkter är perfekta inom jorbruket och fungerar som högkvalitativa fodertillskott. Kontakta oss för mer information!

 4. CONRAD ELECTRONIC GMBH & CO KG

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget CONRAD ELECTRONIC GMBH & CO KG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Wels, Österrike.

 5. DOGUS NURSERY - WALNUT TREE AND WALNUT SAPLINGS

  Turkiet

  Företaget DOGUS NURSERY - WALNUT TREE AND WALNUT SAPLINGS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Balikesir, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FOUR LEAVES AGRO

  Tjeckiska republiken

  Företaget FOUR LEAVES AGRO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Naturgödsel, Plantor och gödning, biostimulantia, organiska syror, Naturgödsel, och Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Brno, Tjeckiska republiken.

 2. INVEST IN ANATOLIA

  Turkiet

  Företaget INVEST IN ANATOLIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom mandelträdsplantor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. JULIUS BERGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget JULIUS BERGER GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 4. BICK POINTS

  Tyskland

  Företaget BICK POINTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Oberderdingen, Tyskland.

 5. VOXTRADE GMBH

  Tyskland

  Företaget VOXTRADE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Bad Lausick, Tyskland.

 1. SOLDAN VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Företaget SOLDAN VERTRIEBS-GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Norderstedt, Tyskland.

 2. CARL SIEGL & CO KG

  Österrike

  Företaget CARL SIEGL & CO KG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Wiener Neustadt, Österrike.

 1. HUMER MÜLLBOXEN E. U.

  Österrike

  Företaget HUMER MÜLLBOXEN E. U., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Pinsdorf, Österrike.

 2. BÖWE GMBH

  Tyskland

  Företaget BÖWE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Aurich, Tyskland.

 3. AXEB

  Spanien

  Företaget AXEB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom Besprutningsanordningar för jordbruk, Gödsel och produkter för jordförbättring, biostimulantia, aminosyror, Besprutningsanordningar för jordbruk, och Gödsel och produkter för jordförbättring. Företagets huvudkontor finns i Lleida, Spanien.

 4. SCHÄFER GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHÄFER GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Alheim-Heinebach, Tyskland.

 5. ANKAFERT-AGRICULTURE-FOREIGN-TRADE-CO-LTD

  Turkiet

  Företaget ANKAFERT-AGRICULTURE-FOREIGN-TRADE-CO-LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Aksaray, Turkiet.

 6. ECOIDROGEL®

  Italien

  Företaget ECOIDROGEL®, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Termini Imerese, Italien.

 7. GROWSHOP GREENCITYCENTER

  Spanien

  Företaget GROWSHOP GREENCITYCENTER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Alcala De Henares Madrid, Spanien.

 8. LANDKAUFHAUS MAYER GMBH

  Tyskland

  Företaget LANDKAUFHAUS MAYER GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Siegsdorf, Tyskland.

 1. AFB ESOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget AFB ESOLUTIONS GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Grünberg, Tyskland.

 2. NEZIROGULLARI ORGANIK GUBRE

  Turkiet

  Företaget NEZIROGULLARI ORGANIK GUBRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom Humussyra, Gödning för spannmålsodling, och Gödningsmedel för trädodlare. Företagets huvudkontor finns i Malatya, Turkiet.

 3. BTU-CENTER

  Ukraina

  Företaget BTU-CENTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom Växtskyddsprodukter, svampdödande medel och pesticider, biostimulatorer - gödningsämnen, Växtskyddsprodukter, svampdödande medel och pesticider, organic and biological fertilizer, och biostimulantia. Företagets huvudkontor finns i Sofiyivska Borshahivka, Ukraina.

 4. GOLDENHANDSGROUP

  Tyskland

  Företaget GOLDENHANDSGROUP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Leipzig, Tyskland.

 5. KHAIEL GMBH

  Tyskland

  Företaget KHAIEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom organiska gödningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 6. IMPERIUM A&P IMPORT

  Spanien

  Företaget IMPERIUM A&P IMPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Massalavés, Spanien.

 7. BLUMI - BLUMENERDENERZEUGUNG GES.M.B.H

  Österrike

  Företaget BLUMI - BLUMENERDENERZEUGUNG GES.M.B.H, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Anif, Österrike.

 8. SPAA

  Italien

  Företaget SPAA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom Gödsel och produkter för jordförbättring, Insektsmedel, Gödsel och produkter för jordförbättring, biostimulantia, biostimulatorer - gödningsämnen, och Insektsmedel. Företagets huvudkontor finns i Pescara, Italien.

 9. XEDOO

  Spanien

  Företaget XEDOO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom plantor för balkonglådor, och äng-bonsai. Företagets huvudkontor finns i Benalmadena, Spanien.

 10. HGM HAUS- UND GARTEN-MARKT GMBH

  Tyskland

  Företaget HGM HAUS- UND GARTEN-MARKT GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Sulingen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis