• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • plantor och gödning

Resultat för

Plantor och gödning - Import och export

 1. SERKIM KIMYA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Serkim Kimya ligger i Bursa i Turkiet och är en förstklassig tillverkare av animaliska aminosyror och naturliga gödningsmedel. Vår etos: kvalitet, etik, hållbarhet. HALAL-principer styr vår sourcing. Vårt erbjudande innefattar ett brett utbud av naturliga, ekologiska och halal aminosyror för olika användningsområden. Våra produkter är perfekta inom jorbruket och fungerar som högkvalitativa fodertillskott. Kontakta oss för mer information!

 2. HUMER MÜLLBOXEN E. U.

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget HUMER MÜLLBOXEN E. U., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Pinsdorf, Österrike.

 3. CONRAD ELECTRONIC GMBH & CO KG

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget CONRAD ELECTRONIC GMBH & CO KG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Wels, Österrike.

 4. BTU-CENTER

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget BTU-CENTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom Växtskyddsprodukter, svampdödande medel och pesticider, Naturgödsel, EKOLOGISKT JORDBRUK, Visable supports the Ukrainian companies, biostimulatorer - gödningsämnen, Växtskyddsprodukter, svampdödande medel och pesticider, organic and biological fertilizer, biostimulantia, och Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Sofiyivska Borshahivka, Ukraina.

 5. AMF TRADING LLC

  Ukraina

  Företaget AMF TRADING LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, gödningsmedel, torv, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DOGUS NURSERY - WALNUT TREE AND WALNUT SAPLINGS

  Turkiet

  Företaget DOGUS NURSERY - WALNUT TREE AND WALNUT SAPLINGS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Balikesir, Turkiet.

 2. INVEST IN ANATOLIA

  Turkiet

  Företaget INVEST IN ANATOLIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom mandelträdsplantor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukraina

  Företaget HERMES AGRI-COMPANY LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom Gödsel och produkter för jordförbättring, Naturgödsel, EKOLOGISKT JORDBRUK, Plantor och gödning, Visable supports the Ukrainian companies, Gödsel och produkter för jordförbättring, Naturgödsel, EKOLOGISKT JORDBRUK, och Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Znamyanka, Ukraina.

 4. JULIUS BERGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget JULIUS BERGER GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 5. VOXTRADE GMBH

  Tyskland

  Företaget VOXTRADE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Bad Lausick, Tyskland.

 1. SOLDAN VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Företaget SOLDAN VERTRIEBS-GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Norderstedt, Tyskland.

 2. CARL SIEGL & CO KG

  Österrike

  Företaget CARL SIEGL & CO KG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Wiener Neustadt, Österrike.

 1. BÖWE GMBH

  Tyskland

  Företaget BÖWE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Aurich, Tyskland.

 2. BICK POINTS

  Tyskland

  Företaget BICK POINTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Oberderdingen, Tyskland.

 3. AXEB

  Spanien

  Företaget AXEB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom Besprutningsanordningar för jordbruk, Gödsel och produkter för jordförbättring, biostimulantia, aminosyror, Besprutningsanordningar för jordbruk, och Gödsel och produkter för jordförbättring. Företagets huvudkontor finns i Lleida, Spanien.

 4. SCHÄFER GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHÄFER GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Alheim-Heinebach, Tyskland.

 5. ANKAFERT-AGRICULTURE-FOREIGN-TRADE-CO-LTD

  Turkiet

  Företaget ANKAFERT-AGRICULTURE-FOREIGN-TRADE-CO-LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Aksaray, Turkiet.

 6. GROWSHOP GREENCITYCENTER

  Spanien

  Företaget GROWSHOP GREENCITYCENTER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Alcala De Henares Madrid, Spanien.

 7. ECOIDROGEL®

  Italien

  Företaget ECOIDROGEL®, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Termini Imerese, Italien.

 8. LANDKAUFHAUS MAYER GMBH

  Tyskland

  Företaget LANDKAUFHAUS MAYER GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Siegsdorf, Tyskland.

 1. NEZIROGULLARI ORGANIK GUBRE

  Turkiet

  Företaget NEZIROGULLARI ORGANIK GUBRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom Humussyra, Gödning för spannmålsodling, och Gödningsmedel för trädodlare. Företagets huvudkontor finns i Malatya, Turkiet.

 2. AFB ESOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget AFB ESOLUTIONS GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Grünberg, Tyskland.

 3. KHAIEL GMBH

  Tyskland

  Företaget KHAIEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom organiska gödningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 4. BLUMI - BLUMENERDENERZEUGUNG GES.M.B.H

  Österrike

  Företaget BLUMI - BLUMENERDENERZEUGUNG GES.M.B.H, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Anif, Österrike.

 5. HGM HAUS- UND GARTEN-MARKT GMBH

  Tyskland

  Företaget HGM HAUS- UND GARTEN-MARKT GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Sulingen, Tyskland.

 6. BANDIRMA FIDAN FIDE A.Ş.

  Turkiet

  Företaget BANDIRMA FIDAN FIDE A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Balikesir, Turkiet.

 7. HS ASIA TRADING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Företaget HS ASIA TRADING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Dekoration av trädgårdar, Plantor och gödning, Dekoration av trädgårdar, och Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Geisenfeld, Tyskland.

 8. XEDOO

  Spanien

  Företaget XEDOO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom plantor för balkonglådor, och äng-bonsai. Företagets huvudkontor finns i Benalmadena, Spanien.

 9. AGRICULTURAE SEMINARIUM

  Turkiet

  Företaget AGRICULTURAE SEMINARIUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företagets huvudkontor finns i Bandirma, Turkiet.

 10. OLIMPUM

  Turkiet

  Företaget OLIMPUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom kemiska gödningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Plantor och gödning - Import och export

Antal resultat

7 678 Företag