• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • planteringar

Resultat för

Planteringar - Import och export

 1. KOHL GEBÄUDEREINIGUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KOHL GEBÄUDEREINIGUNG GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Ditzingen, Tyskland.

 2. SOLJARDI SL

  Spanien

  Grossist. Vi ägnar oss åt odling av fruktträd i lådor i en anläggning på 4 hektar. Plantor för balkonglådor

 3. BLASTDESAL, S.L.

  Spanien

  Företaget BLASTDESAL, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företaget är även verksamt inom Jordbruksmaskiner, stolpar i behandlat trä, Jordbruksmaskiner, och Kvistning. Företagets huvudkontor finns i Cheste, Spanien.

 4. BOAS TEXTILER-MIETSERVICE

  Tyskland

  Företaget BOAS TEXTILER-MIETSERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Gräfenhainichen, Tyskland.

 5. WERKSTÄTTEN DER LEBENSHILFE WEISSWASSER GGMBH

  Tyskland

  Företaget WERKSTÄTTEN DER LEBENSHILFE WEISSWASSER GGMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Weißwasser, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DIE PUTZENGEL KG

  Österrike

  Företaget DIE PUTZENGEL KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Graz, Österrike.

 2. SAUBER & CO INH. I. J. GUTLEBEN

  Österrike

  Företaget SAUBER & CO INH. I. J. GUTLEBEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Seiersberg-Pirka, Österrike.

 3. WIEPRECHT GEBÄUDE-MANAGEMENT UND REINIGUNGS-SERVICE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WIEPRECHT GEBÄUDE-MANAGEMENT UND REINIGUNGS-SERVICE GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 4. MAS INDUSTRIESERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget MAS INDUSTRIESERVICE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Kassel, Tyskland.

 5. LAURUS NOBILIS

  Italien

  Företaget LAURUS NOBILIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Campofilone, Italien.

 1. WINTERDIENST-ANBIETER.DE BY SERVICE MIT PLUS

  Tyskland

  Företaget WINTERDIENST-ANBIETER.DE BY SERVICE MIT PLUS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Brühl, Tyskland.

 2. PCR-LABOR-SERVICES GBR

  Tyskland

  Företaget PCR-LABOR-SERVICES GBR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Achern, Tyskland.

 1. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Rumänien

  Företaget SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Sådd- och planteringsutrustning, Jordbruk - Import/Export, Planteringar, Fruktträd, Sådd- och planteringsutrustning, Jordbruk - Import/Export, Planteringar, och Fruktträd. Företagets huvudkontor finns i Girov, Rumänien.

 2. ARTS TUINEN

  Belgien

  Företaget ARTS TUINEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bevattnings- och sprinklersystem - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Bevattningsanläggningar, Bevattningsanläggningar, trädgårdsarbete, Planteringar, och trädgårdsskötsel. Företagets huvudkontor finns i Maldegem, Belgien.

 3. KRINKELS

  Belgien

  Företaget KRINKELS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Grävning - Arbeten. Företaget är även verksamt inom Planteringar, Stadsinredning, konstruktion av idrottsbanor, Planteringar, Stadsinredning, och anläggning av parker, trädgårdar och terrasser. Företagets huvudkontor finns i Brussel, Belgien.

 4. BERLINER SEILFABRIK GMBH & CO

  Tyskland

  Företaget BERLINER SEILFABRIK GMBH & CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Planteringar, Trädgårdsspel, Tennis - Anläggningar, Material och utrustning för nöjesparker, Planteringar, Trädgårdsspel, Tennis - Anläggningar, och Material och utrustning för nöjesparker. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 5. PAPE WIRTSCHAFTS U. INDUSTRIE SERVICES GMBH

  Tyskland

  Företaget PAPE WIRTSCHAFTS U. INDUSTRIE SERVICES GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Grafschaft, Tyskland.

 6. EUROGREEN

  Belgien

  Företaget EUROGREEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företaget är även verksamt inom Trädbeskärning, trädfällning, Golvplattor, golv - Företag, Soffor för offentliga trädgårdar och parker, gräsmattor, Trädbeskärning, trädfällning, Golvplattor, golv - Företag, och Soffor för offentliga trädgårdar och parker. Företagets huvudkontor finns i Sombreffe, Belgien.

 7. BERGERFM GMBH

  Tyskland

  Företaget BERGERFM GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Hannover, Tyskland.

 8. SPEZIALDIENSTLEISTUNGEN CIESLAK

  Tyskland

  Företaget SPEZIALDIENSTLEISTUNGEN CIESLAK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Freiberg, Tyskland.

 1. HAI-INDUSTRIEDIENST GMBH

  Tyskland

  Företaget HAI-INDUSTRIEDIENST GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Mainz, Tyskland.

 2. DALLI GEBÄUDEREINIGUNG INH. DALIBOR ALILKOVIC

  Tyskland

  Företaget DALLI GEBÄUDEREINIGUNG INH. DALIBOR ALILKOVIC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 3. LINDENSCHMIDT KG UMWELTSERVICE

  Tyskland

  Företaget LINDENSCHMIDT KG UMWELTSERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Kreuztal, Tyskland.

 4. HARTWIG REINIGUNGSSERVICE & DIENSTLEISTUNGEN INH. ETIENNE BLEICH

  Tyskland

  Företaget HARTWIG REINIGUNGSSERVICE & DIENSTLEISTUNGEN INH. ETIENNE BLEICH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Braunschweig, Tyskland.

 5. BOOMKWEKERIJ VERBRO

  Nederländerna

  Företaget BOOMKWEKERIJ VERBRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företaget är även verksamt inom containerplantor, trädgårdsväxter, häckväxter, och träd. Företagets huvudkontor finns i Rijsbergen, Nederländerna.

 6. PÉPINIÈRES CECE

  Belgien

  Företaget PÉPINIÈRES CECE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Växter, Blommande växter, Blommor och plantor, växthus, Växter, Planteringar, Blommande växter, och Blommor och plantor, växthus. Företagets huvudkontor finns i Bray, Belgien.

 7. KOMMUNALE DIENSTLEISTUNGEN KARL-LUDWIG GRELL

  Tyskland

  Företaget KOMMUNALE DIENSTLEISTUNGEN KARL-LUDWIG GRELL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Untermerzbach, Tyskland.

 8. BATIVA

  Belgien

  Företaget BATIVA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsrestaurationer och återkonstruktioner. Företaget är även verksamt inom Rörmokeriarbeten, Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, Planteringar, Rörmokeriarbeten, Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, periodiskt underhåll av trädgårdar, och Planteringar. Företagets huvudkontor finns i Grivegnée, Belgien.

 9. PLANT-AXIS

  Belgien

  Företaget PLANT-AXIS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företaget är även verksamt inom uthyrning växter, och juldekorationer. Företagets huvudkontor finns i Sint-Truiden, Belgien.

 10. LAS PALMAS DE PAPUDO, S.L.

  Spanien

  Företaget LAS PALMAS DE PAPUDO, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Planteringar. Företaget är även verksamt inom producenter av palmträd, och plantskolor för palmträd. Företagets huvudkontor finns i Casares. Málaga, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis