• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • planläggning med hjälp av dator

Resultat för

Planläggning med hjälp av dator - Import och export

 1. WEISE SOFTWARE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WEISE SOFTWARE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Dresden, Tyskland.

 2. AMIA SYSTEMS

  Belgien

  AMIA Systems är en Brysselbaserad avknoppning av "Université Libre de Bruxelles" som också vunnit RISE-priset 2015 för bästa innovativa nystartade företag. Vi hjälper tillverkningsföretag att visualisera, kvantifiera och optimera sin anläggningslayout, arbetsschema och planering, samt övergripande utrustningseffektivitet (Overall Equipment Efficiency, OEE). Vi är inriktade på underhållsanläggningar, produktionsanläggningar och lager. Vi erbjuder programvarulösningar, utbildning och rådgivning. Våra lösningar är följande: SIMOGGA Layout Design hjälper användaren att visualisera flödet, kvantifiera olika scenarier för omorganisation och optimera anläggningens layout. SIMOGGA Planner hjälper användare att schemalägga produktionen och validera de bästa alternativen på grundval av behov och begränsningar. SIMOGGA Connect skapar en förbindelse i realtid mellan antingen affärssystemet eller maskinerna och SIMOGGA för att övervaka fabrikens och produktionens status i nuläge. AMIA Systems arbetar för många olika industrier som DAF Trucks (fordon), Twin Disc (maskiner), osv.

 3. IB KRATES OÜ

  Estland

  Programvara: Systemanalys och programmering. Utveckling av inbyggd programvara. Programutvecklingsverktyg; Automatiska anordningar och system: Produktion av kontrollutrustning för industriella produktionsprocesser; Värme och vattenförsörjning; Vetenskapliga institutioner: Vetenskaplig och utvecklingsverksamhet inom naturvetenskap och teknik.

 4. ARTIFICES WEB

  Mexiko

  Web Framers (affärsenhet inom Tecnocen Group) specialitet är utveckling av mjukvaruprodukter, webbapplikationer och anpassade system. Vi är en professionell programvaruutvecklare som anpassar oss efter våra kunders krav och skräddarsyr program efter behov. Vi arbetar för att maximera avkastningen på investeringar med att utveckla infomationssystem som möjliggör processautomation och kontrollorganisationer för att göra dem mer effektiva och produktiva.

 5. DMC-ORTIM GMBH

  Tyskland

  Företaget DMC-ORTIM GMBH, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Erfurt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MAXMESS-SOFTWARE INH. DIPL.-ING.UWE BRAASCH

  Tyskland

  Företaget MAXMESS-SOFTWARE INH. DIPL.-ING.UWE BRAASCH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Wernigerode, Tyskland.

 2. BULLET SOLUTIONS - TIMETABLING AND SCHEDULING SOLUTIONS

  Portugal

  Företaget BULLET SOLUTIONS - TIMETABLING AND SCHEDULING SOLUTIONS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Porto, Portugal.

 3. FIELDCO TEKNIK SERVIS YAZILIMI

  Turkiet

  Företaget FIELDCO TEKNIK SERVIS YAZILIMI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företaget är även verksamt inom mobile phone repair service, Hantering av samarbete, groupware, Programvara med öppen källkod, och Programvara för Knowledge Management. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. SHOPFLOOR MANAGEMENT SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Företaget SHOPFLOOR MANAGEMENT SYSTEMS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Programvaror för industrin. Företaget är även verksamt inom Planläggning med hjälp av dator, verktyg för datorstödd produktion (cim), och Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Darmstadt, Tyskland.

 5. GAUL.IT

  Tyskland

  Företaget GAUL.IT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företaget är även verksamt inom dataverktyg för beredning av optiska skivor på plats. Företagets huvudkontor finns i Hückelhoven, Tyskland.

 1. REALEYE

  Polen

  Företaget REALEYE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Poznań, Polen.

 2. SKYLIZ CONNECT

  Luxemburg

  Företaget SKYLIZ CONNECT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företaget är även verksamt inom Miljörevision, optimering av programvara, produktionsplanering, satellitnavigatorer, och Miljörevision. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 1. INFINITY GROUP

  Förenade kungariket

  Företaget INFINITY GROUP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Brighton, Förenade kungariket.

 2. TRACTATIS

  Tyskland

  Företaget TRACTATIS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företaget är även verksamt inom Schedule management software. Företagets huvudkontor finns i Ruhland, Tyskland.

 3. SCHAFFER HARD- & SOTWARE GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHAFFER HARD- & SOTWARE GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företaget är även verksamt inom autocad-operatörer, och undervisning autocad. Företagets huvudkontor finns i Breuberg, Tyskland.

 4. SYSCOMM LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SYSCOMM LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Coventry, Förenade kungariket.

 5. 1902SOFTWARE

  Filippinerna

  Företaget 1902SOFTWARE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Philippines, Filippinerna.

 6. BUCHELE LTD. MIKRONIK GMBH

  Tyskland

  Företaget BUCHELE LTD. MIKRONIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Anti-virusprogram. Företaget är även verksamt inom Informationsteknik - Programvara, Planläggning med hjälp av dator, Planering - Utrustning och system, Programvaror för bokföring, Informationsteknik - Programvara, Planläggning med hjälp av dator, och Planering - Utrustning och system. Företagets huvudkontor finns i Obermichelbach, Tyskland.

 7. GEORGEBRUMA

  Grekland

  Företaget GEORGEBRUMA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Athens, Grekland.

 8. ZOZ & PARTNER GESELLSCHAFT FÜR AUTOMATISIERUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Företaget ZOZ & PARTNER GESELLSCHAFT FÜR AUTOMATISIERUNGSTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Informationsteknik - Programvara. Företaget är även verksamt inom Planläggning med hjälp av dator, och Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Karlsruhe, Tyskland.

 1. ANKATEK BILIŞIM

  Turkiet

  Företaget ANKATEK BILIŞIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 2. 1STPLAN GMBH

  Tyskland

  Företaget 1STPLAN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Informationsteknik - Programvara. Företaget är även verksamt inom Planläggning med hjälp av dator, och Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 3. WEBSITEGREECE.COM

  Grekland

  Företaget WEBSITEGREECE.COM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Piraeus, Grekland.

 4. VOXEP INDUSTRY

  Turkiet

  Företaget VOXEP INDUSTRY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företaget är även verksamt inom juridiska tjänster för industriföretag. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. MOBIMEDIA AKTIENGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Företaget MOBIMEDIA AKTIENGESELLSCHAFT, som är verksamt inom sektorn för Informationsteknik - Programvara. Företaget är även verksamt inom Import och export - datorer, Planläggning med hjälp av dator, Import och export - datorer, och Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Pfarrkirchen, Tyskland.

 6. FRAGULUX

  Tyskland

  Företaget FRAGULUX, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Informationsteknik - Mikrobehandlingar. Företaget är även verksamt inom Informationsteknik - Elektroniska behandlingar, Informationsteknik - Programvara, Planläggning med hjälp av dator, Informationsteknik - Kringutrustning, Informationsteknik - Elektroniska behandlingar, Informationsteknik - Programvara, Planläggning med hjälp av dator, och Informationsteknik - Kringutrustning. Företagets huvudkontor finns i Utting, Tyskland.

 7. AUTHENA LTD

  Bulgarien

  Företaget AUTHENA LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företaget är även verksamt inom webbdesigner. Företagets huvudkontor finns i Blagoevgrad, Bulgarien.

 8. BEEWARE GMBH

  Tyskland

  Företaget BEEWARE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Planläggning med hjälp av dator. Företagets huvudkontor finns i Hannover, Tyskland.

 9. CHIPCON SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Företaget CHIPCON SYSTEMS GMBH, som är verksamt inom sektorn för Informationsteknik - leveransvaror. Företaget är även verksamt inom Programmering och programvara, Planläggning med hjälp av dator, Informationsteknik - Kringutrustning, Programmering och programvara, Planläggning med hjälp av dator, och Informationsteknik - Kringutrustning. Företagets huvudkontor finns i Eurasburg, Tyskland.

 10. SYSTEMHAUS BISSINGER GMBH

  Tyskland

  Företaget SYSTEMHAUS BISSINGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat. Företaget är även verksamt inom Planläggning med hjälp av dator, Import och export - datorer, Planläggning med hjälp av dator, och Import och export - datorer. Företagets huvudkontor finns i Gundelfingen a.d. Donau, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis