• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • plåt och band i bly

Resultat för

Plåt och band i bly - Import och export

 1. JL GOSLAR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH har funnits i över hundra år i tyska Goslar och är experter på bearbetning av bly, tenn och legeringar av dessa båda ämnen. Vi levererar till kunder med högt ställda krav inom industri och forskning världen över. Alla våra tre affärsområden strålskydd, apparatkonstruktion och anoder kännetecknas av utmärkt kvalitet och personlig service. Våra framgångar bygger på djupt rotade värden som vi aldrig kompromissar med. Vi förenar det bästa av innovation och tradition. Hos oss är du IN SAFE HANDS. Vi strävar hela tiden efter lösningar som är ännu säkrare, effektivare, mer ekonomiska och snällare mot miljön. Tack vare mod och framåtanda tillhandahåller vi idag exklusiv teknik som efterfrågas av kunder i både Tyskland och andra längder. Det är våra anställda och deras höga servicenivå som varje dag ser till att kunderna kan dra nytta av både spetstekniken och ackumulerad kunskap.

 2. MOLTON-WEB ROLING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MOLTON-WEB ROLING GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Freren, Tyskland.

 3. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LAM LAVORAZIONE PIOMBO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i bly, Plåt och band i bly, tenn- och blylegeringar, och plattor i bly. Företagets huvudkontor finns i Collegno, Italien.

 4. PTB SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PTB SYSTEMTECHNIK GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Wiesbaum, Tyskland.

 5. SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Wolfenbüttel, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vi är ett traditionellt gjuteriföretag. Vår kärnkompetens är tillverkning av produkter av bly och blylegeringar samt tenn och tennlegeringar. Vi tillverkar också artiklar av olika plastmaterial med hjälp av formsprutning.Våra produkter och tjänster innefattar bly, blyband, blytråd, blyvikter, blygranulat, blylegeringar, blyprofiler, blyrör, blyhagel, blyull, gardintyngder av bly, strålskyddsprodukter av bly och mycket mer.

 2. GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD

  Kina

  Företaget GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Daliang, Kina.

 3. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Turkiet

  Företaget ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band i koppar. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i bly, Plåt och band i bly, stänger i koppar, elektrolytisk koppar, och rör i koppar. Företagets huvudkontor finns i Samsun, Turkiet.

 4. CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH

  Tyskland

  Företaget CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Mülheim-Kärlich, Tyskland.

 5. EKOR KURSUN METAL

  Turkiet

  Företaget EKOR KURSUN METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band i bly. Företaget är även verksamt inom plattor i bly, bly, och bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Şehitkamil, Turkiet.

 1. ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI

  Turkiet

  Företaget ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band i bly. Företaget är även verksamt inom plattor i bly. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Italien

  Företaget CO.M.E.T.A. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i bly, och Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Ardea, Italien.

 1. GLOCON METALS LTD.

  Förenade kungariket

  Företaget GLOCON METALS LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i bly, gjutjärnsstänger, bronsplåt i koppar och mässing, Plåt och band i bly, och Titanstänger. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 2. GENA METALL GMBH

  Tyskland

  Företaget GENA METALL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Plåt och band i bly, Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, och Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Leipzig, Tyskland.

 3. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Företaget DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Plåt och band i bly, Återvinning och återanvändning av diverse material, Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Plåt och band i bly, och Återvinning och återanvändning av diverse material. Företagets huvudkontor finns i Leverkusen, Tyskland.

 4. EURO-K

  Ukraina

  Företaget EURO-K, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band i bly. Företaget är även verksamt inom Band och plåt - järnfri metall, tenn, och Band och plåt - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 5. KORTSA

  Turkiet

  Företaget KORTSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. DELTA GROUP

  Turkiet

  Företaget DELTA GROUP, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH

  Tyskland

  Företaget S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Band och plåt - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i bly, Elgeneratorer, Plåt och band i bly, och Elgeneratorer. Företagets huvudkontor finns i Friesenheim, Tyskland.

 8. KEMMETECH LTD

  Förenade kungariket

  Företaget KEMMETECH LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Band och plåt - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i bly, Svampgummi och syntetiskt skum, Plåt och band i bly, och Svampgummi och syntetiskt skum. Företagets huvudkontor finns i Tonbridge, Förenade kungariket.

 1. KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ

  Tjeckiska republiken

  Företaget KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Band och plåt - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i bly, Bly och legeringar, Plåt och band i bly, och Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Pribram, Tjeckiska republiken.

 2. ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

 3. UZIMET B.V.

  Nederländerna

  Företaget UZIMET B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Band och plåt - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i bly, och Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Rijswijk Zh, Nederländerna.

 4. PAVUSIN D.O.O.

  Kroatien

  Företaget PAVUSIN D.O.O., som är verksamt inom sektorn för Övertäckningar för byggnadsarbeten - Material. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i bly, Bly och legeringar, Plåt och band i bly, och Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Jastrebarsko, Kroatien.

 5. KC DIEROVNA, SPOL. S R.O.

  Slovakien

 6. BRITANNIA REFINED METALS LTD

  Förenade kungariket

 7. C:MET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget C:MET GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Tennlegeringar, Plåt och band i tenn, Bly och legeringar, tenn, Tennlegeringar, vitmetall, Plåt och band i tenn, rundstänger av metall, och bly. Företagets huvudkontor finns i Wendelstein, Tyskland.

 8. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Människor som brinner för samarbete. Så vill våra medarbetare vara gentemot kunderna i alla affärsområden. Detta tankesätt överensstämmer med Braun-koncernens filosofi. Vi är ett medelstort familjeföretag som vill ha ett öppet, vänligt och engagerat arbetsklimat. Vårt mål är att vara ett klassiskt gott exempel för den mogna företagskulturen i det kreativa och företagsamma förbundslandet Baden-Württemberg. I våra externa engagemang tänker vi globalt och handlar lokalt: Oavsett om det gäller att stödja sociala institutioner eller idrott. Kvalitet och effektivitet är Braun-koncernens ledord. Med vår erfarenhet och tekniska kompetens hjälper vi till att få ut din produkt på marknaden. Rutinerat, snabbt och med hög tillförlitlighet. Vi älskar utmaningar. Online-data vid inköp och försäljning bidrar i stor utsträckning till att vi alltid är uppdaterade när vi hjälper våra kunder.

 9. BERGMANN & HILLEBRAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Förutom tillverkningen av precisionsplåt erbjuder Bergmann & Hillebrand ytterligare bearbetning av stans-, utvalsnings- och bockningsdetaljer. Företaget är specialiserat på perforerad plåt med smal perforeringsbredd, hög genomsläpplighet och höga krav på en optisk och funktionell kvalitet. Avancerade funktionsdelar till tekniska applikationer, avancerade multimedia-applikationer, måttanpassade formdelar till designorienterade produkter eller prototyper, specialutföranden eller små serier, ja ibland lyckas vi t.o.m. överträffa våra kunders förväntningar. Kontakta oss. Vi hanterar din förfrågan personligen och hittar också en riktigt bra lösning för just er produkt. Att den framgångsrika traditionen från tre generationer hos Bergmann & Hillebrand kontinuerligt kan skapa kvalitet, innovation och därmed också framsteg, det ser ägarfamiljen, företagsledningen samt en självsäker arbetsstyrka bestående av ca 40 välutbildade och motiverade medarbetare till.

 10. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, rostfri plåt, Plåtämnen av rostfritt stål, Slipning av rostfritt stål, laser cutting, Plasmaskurna ämnen i rostfritt stål, Rostfritt stål, Plasmaskärning, och sågar. Företagets huvudkontor finns i Netphen-Deuz, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis