• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • pipelines

Resultat för

Pipelines - Import och export

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget KAYADERELI CONSTRUCTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Trdi gradbeni materiali, Pipelines, Industrirörläggning, Gas- och oljeledningar - Anläggningar, Tillsatser för cement och murbruk, Torkad frukt, frukt färsk, och färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 2. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  PTEC GmbH är en tillförlitlig partner för stora projekt inom mobila och stationära naturgas- och vätgasapplikationer. Våra produkter: Ventiler, gasventiler, högtrycksventiler, högtrycksventiler för teknisk gas, flänsventiler för gas, magnetventiler, säkerhetsventiler för rör, säkerhetsventiler, ventiler för teknisk gas. Produktsortimentet omfattar rörledningar, skruvkopplingar, filter, backventiler, elektromagnetiska ventiler, säkerhetsanordningar och även kundanpassade produkter. Vi håller oss hela tiden uppdaterade om den senaste tekniken tack vare samarbeten med universitet, partnerskap, mässbesök och riktad fortbildning. Kunder inom bilindustrin över hela världen sätter sitt förtroende till PTEC – företaget för innovativa produkter.

 3. ENERGOP SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget ENERGOP SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Sochaczew, Polen.

 4. UTS CABLE LTD

  Förenade kungariket

  Företaget UTS CABLE LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Norwich, Förenade kungariket.

 5. CASA BULL

  Belgien

  Företaget CASA BULL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenutvinning - system och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gasproduktion - Anläggningar, Pipelines, Rör och rörsystem i järnfri metall, Rör och rörsystem i rostfritt stål, Gasproduktion - Anläggningar, Pipelines, Rör och rörsystem i järnfri metall, och Rör och rörsystem i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Izegem, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ASOTEP

  Belgien

  Företaget ASOTEP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konsult för byggnads-, landskaps- och offentliga arbeten. Företaget är även verksamt inom Industrianläggningar - Planering, Pipelines, Industrianläggningar - Planering, Pipelines, stommar av metall, och Ingenjörsteknik - Rör och ledningar. Företagets huvudkontor finns i Genk, Belgien.

 2. METALSET OÜ

  Estland

  Företaget METALSET OÜ, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 3. TOTAL PIPELINE SYSTEMS

  Förenade kungariket

  Företaget TOTAL PIPELINE SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Accrington, Förenade kungariket.

 4. BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI

  Turkiet

  Företaget BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företaget är även verksamt inom Ventiler för sanitetskopplingar, pvc, hygieniska sanitetsapparater, byster, och Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 5. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Tyskland

  Företaget THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Pipelines, Vattenutvinning - system och utrustning, Paneler, faner och kryssfaner, Atombombsskyddsrum - Byggnad, Pipelines, Vattenutvinning - system och utrustning, Paneler, faner och kryssfaner, och Atombombsskyddsrum - Byggnad. Företagets huvudkontor finns i Bad Homberg, Tyskland.

 1. DEKOTEC GMBH

  Tyskland

  Företaget DEKOTEC GMBH, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Pipelines, Korrosionsskydd - Kemiska produkter, Pipelines, Material för vägarbeten, och Korrosionsskydd - Kemiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Leverkusen, Tyskland.

 2. GODDEERIS NV

  Belgien

  Företaget GODDEERIS NV, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företaget är även verksamt inom Industrirörläggning, sprinkler, industriell ventilation, Industrirörläggning, och sistem prezračevanja HVAC. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

 1. LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turkiet

  Företaget LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företaget är även verksamt inom profiler i pvc, och granulatorer. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. LME

  Belgien

  Företaget LME, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Herentals, Belgien.

 3. BILFINGER ROB

  Belgien

  Företaget BILFINGER ROB, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Lätta metallkonstruktioner, Pipelines, Stål och metall - Svetsning och lödning, Lätta metallkonstruktioner, Pipelines, och Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Zwjindrecht, Belgien.

 4. INDUSTRIE KONTOR GMBH

  Tyskland

  Företaget INDUSTRIE KONTOR GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företaget är även verksamt inom kulventil, och gasrör. Företagets huvudkontor finns i Malsch, Tyskland.

 5. PICOTEC

  Belgien

  Företaget PICOTEC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i aluminium, Rör och rörsystem i aluminium, och Ingenjörsteknik - Rör och ledningar. Företagets huvudkontor finns i Starbroek, Belgien.

 6. INDINOX

  Belgien

  Företaget INDINOX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företaget är även verksamt inom anläggningar och verktyg för oljeledningar, och anläggningar och verktyg för gasledningar. Företagets huvudkontor finns i Lokeren, Belgien.

 7. INPIPE PRODUCTS

  Förenade kungariket

  Företaget INPIPE PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Brompton On Swale, Förenade kungariket.

 8. IMPACT SOLUTIONS

  Förenade kungariket

  Företaget IMPACT SOLUTIONS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Produkt- och materialprovning. Företaget är även verksamt inom Pipelines, och Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Grangemouth, Förenade kungariket.

 1. A. HAK RIJNMOND B.V.

  Nederländerna

  Företaget A. HAK RIJNMOND B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Reparation av industriutrustning. Företaget är även verksamt inom El- och telefonkablar och ledningar, Pipelines, Tekniskt industriellt underhåll, El- och telefonkablar och ledningar, Pipelines, och Tekniskt industriellt underhåll. Företagets huvudkontor finns i Heerjansdam, Nederländerna.

 2. IGEA S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget IGEA S.R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Konsult för byggnads-, landskaps- och offentliga arbeten, Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, Pipelines, Konsult för byggnads-, landskaps- och offentliga arbeten, Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, och Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Moravská Ostrava A Prívoz , Tjeckiska republiken.

 3. GILLAIN & CO N.V.

  Belgien

  Företaget GILLAIN & CO N.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Aartselaar, Belgien.

 4. DEMACO HOLLAND B.V.

  Nederländerna

  Företaget DEMACO HOLLAND B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Pipelines, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, och Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Noord-Scharwoude, Nederländerna.

 5. FUSION GROUP PLC

  Förenade kungariket

  Företaget FUSION GROUP PLC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Pipelines, och Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Chesterfield, Förenade kungariket.

 6. B.S.S. (IRELAND) LTD

  Irland

  Företaget B.S.S. (IRELAND) LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning, Pipelines, Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning, och Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Dublin, Irland.

 7. 3P SERVICES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget 3P SERVICES GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Wietmarschen, Tyskland.

 8. SERIMETAL

  Frankrike

  Företaget SERIMETAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Pipelines, och Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Toussieu, Frankrike.

 9. TUBOSIDER (UNITED KINGDOM) LTD

  Förenade kungariket

  Företaget TUBOSIDER (UNITED KINGDOM) LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företaget är även verksamt inom Metallbehållare, Pipelines, Metallbehållare, och Pipelines. Företagets huvudkontor finns i St. Helens, Förenade kungariket.

 10. NORTHERN INSULATION & PIPELINE STOCKISTS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget NORTHERN INSULATION & PIPELINE STOCKISTS LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Pipelines, och Pipelines. Företagets huvudkontor finns i Harrogate, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis