• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • petroleumutvinning - anläggningar och utrustning

Resultat för

Petroleumutvinning - anläggningar och utrustning - Import och export

 1. NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB

  Sverige

  Nordic Power Transmission and Control AB (NPTC) promises to provide overall and good quality products for clients. Some of our products include: Distributed Energy System, Gas Engines, Biomass Gasifier, Mud Cooling System, Centrifugal Pump, High-pressure Reciprocating Pump and Hydraulic Block.

 2. MANGIAROTTI SPA

  Italien

  Mangiarotti, företag I Sedegliano, tillverkar stora tryckutrustningar avsedda för energiomvandling som exempelvis reaktorer, destillationstorn och värmeväxlare, som kännetecknas av högt tryck, stor tjocklek, stora mått, avsedda för sektorerna kemi, petrokemi, kärnkraft, läkemedel och energiproduktionsutrustningar.

 3. VIBTIS L.T.D

  Albanien

  Företaget VIBTIS L.T.D, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Säkerhetskontroll för industrin. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Automatisering och instrumentation, branschorganisationer för byggmaterialindustri, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och hydrauliska automatiserade apparater. Företagets huvudkontor finns i Tirana, Albanien.

 4. MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI

  Turkiet

  Företaget MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kemi, chokladmaskiner, Markborrning, och maskinbearbetade delar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

  Nederländerna

  Företaget OPM BV - PRECISION MANUFACTURING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Stainless steel precision tubes, CNC-bearbetning, och Supply Chain Execution (hantering av transport och lager). Företagets huvudkontor finns i Bakel, Nederländerna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. XI'AN YONGXING SCIENCE TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD.

  Kina

  Företaget XI'AN YONGXING SCIENCE TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Xi'an, Kina.

 2. MCCLAIN OIL TOOLS

  Förenta Staterna

  Företaget MCCLAIN OIL TOOLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom artiklar för petroleumindustri, kolindustri och naturgasindustri, maskiner och utrustningar för djupborrning, och borranläggningar och verktyg för oljeutvinning. Företagets huvudkontor finns i Longview, Förenta Staterna.

 3. GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS

  Turkiet

  Företaget GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom malet kaffe, och tankar för flytande petroleumprodukter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukraina

  Företaget FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Olja - Utvinning, Oljetankar, och Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 5. ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE

  Rumänien

  Företaget ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Reservdelar och komponenter för bilar. Företaget är även verksamt inom Mineralutvinning - Maskiner och utrustning, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Järnvägsindustri, Mineralutvinning - Maskiner och utrustning, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Järnvägsindustri. Företagets huvudkontor finns i Iasi, Rumänien.

 1. BSG TRADING CO.,LTD

  Kina

  Företaget BSG TRADING CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Beijing, Kina.

 2. MATFOR

  Frankrike

  Företaget MATFOR, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning, Rör och rörsystem i stål, Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning, och Rör och rörsystem i stål. Företagets huvudkontor finns i LONS, Frankrike.

 1. YONGJIA WELLDONE MACHINE CO.,LTD

  Kina

  Företaget YONGJIA WELLDONE MACHINE CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Wenzhou, Kina.

 2. TOS

  Tunisien

  Företaget TOS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Tunis, Tunisien.

 3. SHANDONG KERUI PETROLEUM EQUIPMENT CO.LTD

  Kina

  Företaget SHANDONG KERUI PETROLEUM EQUIPMENT CO.LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Donying, Kina.

 4. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  Belgien

  Företaget ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY), är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gasutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Läkemedelsemballage. Företagets huvudkontor finns i Chaineux, Belgien.

 5. PNNPLUS GMBH

  Österrike

  Företaget PNNPLUS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Klingenbach, Österrike.

 6. ATEC S.R.L.

  Italien

  Företaget ATEC S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Förkoksning - anläggningar och maskiner, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Förkoksning - anläggningar och maskiner. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 7. GEPA SYSTEMS S.R.L.

  Italien

  Företaget GEPA SYSTEMS S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Förkoksning - anläggningar och maskiner, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Förkoksning - anläggningar och maskiner. Företagets huvudkontor finns i Pessano Con Bornago, Italien.

 8. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Italien

  Företaget COMBER PROCESS TECHNOLOGY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Förkoksning - anläggningar och maskiner, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Förkoksning - anläggningar och maskiner. Företagets huvudkontor finns i Carugate, Italien.

 1. DONGYING JIANXIN INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

  Kina

  Företaget DONGYING JIANXIN INTERNATIONAL TRADE CO., LTD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Dongying, Kina.

 2. FORSEV S.A.

  Rumänien

  Företaget FORSEV S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Smitt och pressat järn - Produkter, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Smitt och pressat järn - Produkter, och Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Drobeta Turnu Severin, Rumänien.

 3. BVI OMOXI GROUP LIMITED

  Kina

  Företaget BVI OMOXI GROUP LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom backventiler. Företagets huvudkontor finns i Shenzhen, Kina.

 4. SHIJIAZHUANG PETROLEUM DRILL TOOLS CO.,LTD

  Kina

  Företaget SHIJIAZHUANG PETROLEUM DRILL TOOLS CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Jinzhou ,Shijiazhuang, Kina.

 5. GREAT WALL DEILLING TOOLS CO.,LTD

  Kina

  Företaget GREAT WALL DEILLING TOOLS CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom brunnsborrning, och Igenfyllning av oljekällor. Företagets huvudkontor finns i Mudanjiang, Kina.

 6. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Italien

  Företaget KURVERS PIPING ITALY S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Förkoksning - anläggningar och maskiner, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Förkoksning - anläggningar och maskiner. Företagets huvudkontor finns i Bergamo, Italien.

 7. SHENGLI OILFIELD PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD.

  Kina

  Företaget SHENGLI OILFIELD PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Dongying, Kina.

 8. SER S.P.A.

  Italien

  Företaget SER S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, och Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Santena, Italien.

 9. TANGSHAN AOJIE PETROLEUM MACHINERY EQUIPMENT MAKE CO., LTD

  Kina

  Företaget TANGSHAN AOJIE PETROLEUM MACHINERY EQUIPMENT MAKE CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Tangshan, Kina.

 10. TECNOSID S.R.L.

  Italien

  Företaget TECNOSID S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Förkoksning - anläggningar och maskiner, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Förkoksning - anläggningar och maskiner. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Petroleumutvinning - anläggningar och utrustning - Import och export

Antal resultat

2 638 Företag