• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • petroleumutvinning - anläggningar och utrustning

Resultat för

Petroleumutvinning - anläggningar och utrustning - Import och export

 1. MANGIAROTTI SPA

  Italien

  Mangiarotti, företag I Sedegliano, tillverkar stora tryckutrustningar avsedda för energiomvandling som exempelvis reaktorer, destillationstorn och värmeväxlare, som kännetecknas av högt tryck, stor tjocklek, stora mått, avsedda för sektorerna kemi, petrokemi, kärnkraft, läkemedel och energiproduktionsutrustningar.

 2. NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB

  Sverige

  Nordic Power Transmission and Control AB (NPTC) promises to provide overall and good quality products for clients. Some of our products include: Distributed Energy System, Gas Engines, Biomass Gasifier, Mud Cooling System, Centrifugal Pump, High-pressure Reciprocating Pump and Hydraulic Block.

 3. MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI

  Turkiet

  Företaget MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kemi, chokladmaskiner, Markborrning, och maskinbearbetade delar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. VIBTIS L.T.D

  Albanien

  Företaget VIBTIS L.T.D, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Säkerhetskontroll för industrin. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Automatisering och instrumentation, branschorganisationer för byggmaterialindustri, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och hydrauliska automatiserade apparater. Företagets huvudkontor finns i Tirana, Albanien.

 5. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

  Nederländerna

  Företaget OPM BV - PRECISION MANUFACTURING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Stainless steel precision tubes, CNC-bearbetning, och Supply Chain Execution (hantering av transport och lager). Företagets huvudkontor finns i Bakel, Nederländerna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS

  Turkiet

  Företaget GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom malet kaffe, och tankar för flytande petroleumprodukter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukraina

  Företaget FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Olja - Utvinning, Oljetankar, och Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 3. MATFOR

  Frankrike

  Företaget MATFOR, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning, Rör och rörsystem i stål, Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning, och Rör och rörsystem i stål. Företagets huvudkontor finns i LONS, Frankrike.

 4. ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE

  Rumänien

  Företaget ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Reservdelar och komponenter för bilar. Företaget är även verksamt inom Mineralutvinning - Maskiner och utrustning, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Järnvägsindustri, Mineralutvinning - Maskiner och utrustning, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Järnvägsindustri. Företagets huvudkontor finns i Iasi, Rumänien.

 5. SER S.P.A.

  Italien

  Företaget SER S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, och Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Santena, Italien.

 1. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  Belgien

  Företaget ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY), är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gasutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Läkemedelsemballage. Företagets huvudkontor finns i Chaineux, Belgien.

 2. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Italien

  Företaget COMBER PROCESS TECHNOLOGY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Förkoksning - anläggningar och maskiner, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Förkoksning - anläggningar och maskiner. Företagets huvudkontor finns i Carugate, Italien.

 1. PNNPLUS GMBH

  Österrike

  Företaget PNNPLUS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Klingenbach, Österrike.

 2. GEPA SYSTEMS S.R.L.

  Italien

  Företaget GEPA SYSTEMS S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Förkoksning - anläggningar och maskiner, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Förkoksning - anläggningar och maskiner. Företagets huvudkontor finns i Pessano Con Bornago, Italien.

 3. FORSEV S.A.

  Rumänien

  Företaget FORSEV S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Smitt och pressat järn - Produkter, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Smitt och pressat järn - Produkter, och Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Drobeta Turnu Severin, Rumänien.

 4. ALFA S.R.L.

  Italien

  Företaget ALFA S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Förkoksning - anläggningar och maskiner, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Förkoksning - anläggningar och maskiner. Företagets huvudkontor finns i Calderara Di Reno, Italien.

 5. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Italien

  Företaget KURVERS PIPING ITALY S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Förkoksning - anläggningar och maskiner, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Förkoksning - anläggningar och maskiner. Företagets huvudkontor finns i Bergamo, Italien.

 6. I O S TUBULAR MANAGEMENT AS

  Norge

  Företaget I O S TUBULAR MANAGEMENT AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning, och Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Tananger, Norge.

 7. PETROCONST

  Rumänien

  Företaget PETROCONST, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Constanta, Rumänien.

 8. RIZZI ENGINEERING S.R.L.

  Italien

  Företaget RIZZI ENGINEERING S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Förkoksning - anläggningar och maskiner, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Förkoksning - anläggningar och maskiner. Företagets huvudkontor finns i Adro, Italien.

 1. TECNOSID S.R.L.

  Italien

  Företaget TECNOSID S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Förkoksning - anläggningar och maskiner, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Förkoksning - anläggningar och maskiner. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 2. LESNIER ET BERNARD SAS

  Frankrike

  Företaget LESNIER ET BERNARD SAS, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Plérin, Frankrike.

 3. OSL GROUP

  Frankrike

  Företaget OSL GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i BEZIERS, Frankrike.

 4. ATEC S.R.L.

  Italien

  Företaget ATEC S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Förkoksning - anläggningar och maskiner, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Förkoksning - anläggningar och maskiner. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 5. INDUSTRIALEXPORT

  Rumänien

  Företaget INDUSTRIALEXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rengöringsmedel för hushåll. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för kemisk industri, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Stål och metall - formning och skärning, Maskiner och utrustning för kemisk industri, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 6. STIMPEX S.A.

  Rumänien

  Företaget STIMPEX S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ballistisk utrustning och provning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Bucharest, Rumänien.

 7. MEHANIK

  Ukraina

  Företaget MEHANIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Kalush, Ukraina.

 8. CIMCO EUROPE S.R.L.

  Italien

  Företaget CIMCO EUROPE S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, Förkoksning - anläggningar och maskiner, Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Förkoksning - anläggningar och maskiner. Företagets huvudkontor finns i Gallarate, Italien.

 9. HOUSTON ENGINEERS LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget HOUSTON ENGINEERS LIMITED, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gasutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning, och Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Aberdeen, Förenade kungariket.

 10. SUMSKE MASHINOBUDIVELNE NAUKOVO-VIROBNICHE OBEDNANNYA IMENY M.V. FRUNZE

  Ukraina

  Företaget SUMSKE MASHINOBUDIVELNE NAUKOVO-VIROBNICHE OBEDNANNYA IMENY M.V. FRUNZE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gas- och oljeledningar - Anläggningar, och Gas- och oljeledningar - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Sumy, Ukraina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Petroleumutvinning - anläggningar och utrustning - Import och export

Antal resultat

2 606 Företag