• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • patéer och pastejer

Resultat för

Patéer och pastejer - Import och export

 1. SA CONSERVERIE DU SUD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Med mer än ett sekels erfarenhet och en unik know-how, utmärker sig Conserverie du Sud som den främsta tillverkaren av fläskpastejer och den enda med nationellt och internationellt renommé. Conserverie du Sud har ingått en lokal allians och får sitt fläskkött levererat från en lokal leverantör som är välkänd för sitt kravmärkta kött. Nyckeln till vår framgång är: smak, välbalanserad kryddning och behaglig textur! Med en know-how som gått från generation till generation, är produkterna framställda enligt traditionsenliga recept. Företaget är stolt att erbjuda naturliga produkter till sina konsumenter. Sedan 2021 har Conserverie du Sud certifierats enligt IFS version 8. IFS FOOD är en internationell referens som används för att uppskatta produkters och processers överensstämmelse i fråga om livsmedlens säkerhet och kvalitet. Conserverie du Sud har flera sortiment: - Label Rouge: utifrån frigående grisar, för färskt, fylligt, enastående och välsmakande kött. - AB intygar om en metod för jordbruksproduktion som respekterar naturliga system och cykler. -VPF: grisarna föds, föds upp, slaktas och förädlas i Frankrike. - IGP Porc du Sud-Ouest intygar att grisarna är födda, uppfödda, slaktade och förädlade i sydvästra Frankrike.

 2. DETRY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Sedan 1963 erbjuder vi ett utbud delikata charkuterivaror, beryktade för deras unika smak och för våra charkmästares know-how. Från skinka till blodkorv, över pastejer och råa produkter, är det 9 stora familjer som utgör vårt sortiment som ständigt berikas med olika smaker! Önskar ni lansera vårt märke AUBEL i er handel? Köpa våra varor i parti eller förpackade under ert eget märke? Kontakta oss för att berätta om ert projekt

 3. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarien

  Företaget GOUT DE CANARD LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Animaliska oljor och fett, Hundmat, Konserver, Patéer och pastejer, Animaliska oljor och fett, Hundmat, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Rakovski, Bulgarien.

 4. MAUN DIS TIC. LTD. STI

  Turkiet

  Företaget MAUN DIS TIC. LTD. STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Patéer och pastejer, och marknader för partiförsäljning. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 5. CAVIAR BLANC

  Portugal

  Företaget CAVIAR BLANC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Patéer och pastejer. Företaget är även verksamt inom kaviar. Företagets huvudkontor finns i Olhão, Portugal.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ALTUNTAS BACKWAREN

  Turkiet

  Företaget ALTUNTAS BACKWAREN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, bageriprodukter, grossist, bakverk djupfrysta, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Sakarya, Turkiet.

 2. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

  Frankrike

  Företaget STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, livsmedelskonserver, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Castres, Frankrike.

 3. CREATIVE SPREADS

  Belgien

  Företaget CREATIVE SPREADS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Oostduinkerke, Belgien.

 4. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Ryssland

  Företaget KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Konserverat fläskkött, Köttkonserver, Livsmedel - Import/Export, Patéer och pastejer, Konserverat fläskkött, Köttkonserver, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Moscow, Ryssland.

 5. VANDROMME VLEESWAREN

  Belgien

  Företaget VANDROMME VLEESWAREN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Patéer och pastejer, Skinkor, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Ieper, Belgien.

 1. TER BEKE

  Belgien

  Företaget TER BEKE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, skinka, Patéer och pastejer, förkokt korv, och korv. Företagets huvudkontor finns i Wommelgem, Belgien.

 2. SALAISONS LABORIE FILS

  Frankrike

  Företaget SALAISONS LABORIE FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Korv och salami, Patéer och pastejer, charkuteri av gris, Skinkor, Korv och salami, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Parlan, Frankrike.

 1. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polen

  Företaget ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Patéer och pastejer, Saltat och torkat kött, Korv och salami, Patéer och pastejer, Saltat och torkat kött, och fågelcharkuteri. Företagets huvudkontor finns i Aleksandria, Polen.

 2. SALAISONS G. BLAISE

  Belgien

  Företaget SALAISONS G. BLAISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Patéer och pastejer, och lokala produkter. Företagets huvudkontor finns i Florenville, Belgien.

 3. CANTAL SALAISONS TEIL

  Frankrike

  Företaget CANTAL SALAISONS TEIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Patéer och pastejer, Korv och salami, Skinkor, Patéer och pastejer, Korv och salami, och export skinka. Företagets huvudkontor finns i Aurillac Cedex, Frankrike.

 4. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Frankrike

  Företaget GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Patéer och pastejer. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Gåslever, Kött- och korvkonserver, Gåslever, block med hel anklever, och leverantörer av färdiglagade rätter. Företagets huvudkontor finns i Tournay, Frankrike.

 5. ARO PRODUCTS

  Belgien

  Företaget ARO PRODUCTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Patéer och pastejer, Charkuterivaror och skinkor, Patéer och pastejer, färdigsallad, och såser. Företagets huvudkontor finns i Zemst, Belgien.

 6. SAS MICOULEAU

  Frankrike

  Företaget SAS MICOULEAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Gåslever, Patéer och pastejer, Gåslever, och leverantörer av grytor. Företagets huvudkontor finns i Beaumont De Lomagne, Frankrike.

 7. SA SEIGNEURIE & FILS

  Frankrike

  Företaget SA SEIGNEURIE & FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri i parti, Patéer och pastejer, och färska slakteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Fonsorbes, Frankrike.

 8. CHARCUTERIE ROUCH

  Frankrike

  Företaget CHARCUTERIE ROUCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Patéer och pastejer, Gåslever, Korv och salami, Patéer och pastejer, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Foix, Frankrike.

 1. MECKLENBURGER FLEISCHWAREN GMBH

  Tyskland

  Företaget MECKLENBURGER FLEISCHWAREN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Kött- och korvkonserver, Skinkor, Patéer och pastejer, Korv och salami, Kött- och korvkonserver, Skinkor, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Wismar, Tyskland.

 2. MAISON MILHAU

  Frankrike

  Företaget MAISON MILHAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, Patéer och pastejer, och livsmedelsingredienser för insaltning. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

 3. FABRIKKEN LEPO A/S

  Danmark

  Företaget FABRIKKEN LEPO A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, Patéer och pastejer, Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Hedehusene, Danmark.

 4. MAS SA

  Frankrike

  Företaget MAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Korv och salami, charkuteri av gris, skinkfabriker, Patéer och pastejer, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Le Rouget, Frankrike.

 5. LE COMPTOIR DU PÉRIGORD

  Belgien

  Företaget LE COMPTOIR DU PÉRIGORD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Presentartiklar - företag. Företaget är även verksamt inom Gåslever, Patéer och pastejer, Viner, Gåslever, Patéer och pastejer, Viner, och champagne. Företagets huvudkontor finns i Embourg, Belgien.

 6. DE SPIEGELEIRE

  Belgien

  Företaget DE SPIEGELEIRE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Patéer och pastejer. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Charkuterivaror och skinkor, och kycklingbröst. Företagets huvudkontor finns i Bocholt, Belgien.

 7. EBERHART A/S

  Danmark

  Företaget EBERHART A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, Patéer och pastejer, Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Engesvang, Danmark.

 8. BUVA VLEESWAREN

  Belgien

  Företaget BUVA VLEESWAREN, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Patéer och pastejer, och korv. Företagets huvudkontor finns i Houthalen-Helchteren, Belgien.

 9. AGRO TOP

  Belgien

  Företaget AGRO TOP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Patéer och pastejer. Företaget är även verksamt inom leverantörer av pastejer. Företagets huvudkontor finns i Wavre, Belgien.

 10. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

  Frankrike

  Företaget SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Korv och salami, Patéer och pastejer, Skinkor, Saltat och torkat kött, Korv och salami, Patéer och pastejer, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Saint Amour, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis