• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • pasta

Resultat för

Pasta - Import och export

 1. MADAR

  Polen

  MaDar är en livsmedelsgrossist från Polen med nästan trettio års erfarenhet. Vi levererar våra produkter till olika aktörer, så som matvarubutiker, restauranger, företag med olika profiler, institutioner och privatpersoner. Vi strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet till de bästa priserna, för att nå 100 % kundnöjdhet. Därför kommer du att hitta ett brett utbud av utmärkta livsmedelsprodukter hos oss. Vi har ett brett utbud, med produkter som: •Pasta, •Processat och konserverat kött, •Frön, •Olika typer av mjöl, •Mejeriprodukter, •Socker, •Kryddor, och du kan utforska mer av vårt sortiment på vår hemsida! Vi garanterar: •Snabb beställningshantering, •Goda priser, •Ett brett utbud, •Leverans världen över. Våra produkter importeras från pålitliga leverantörer och lokala gårdar, för att produkterna ska ha den bästa kvaliteten och den bästa smaken. Med oss får du unika smakupplevelser på ditt bord. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 3. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Ett familjeföretag med mer än 50 års tradition inom framställningen av konditoriprodukter och kex under handelsnamnet Pastas y Bizcochos Gloria. Idag, hos INACO, har vi de senaste åren specialiserat oss på naturliga livsmedel med framställningen av ekologiska kex och torra kakor under märket BELSI genom att välja ut de bästa naturliga råvarorna, 100 % ekologiskt odlade, fullkornsmjöl, spannmål, torkad frukt och frön, jungfrulig olivolja och vetesirap som sötningsmedel. De ekologiska produkterna BELSI innehåller mycket fibrer, de är sunda och näringsrika och är garanterade av CPAEN (Rådet för ekologisk produktion i Navarra) under licenskod nr NA-E0013. Levererar: hälsoprodukter, livsmedel | näringsprodukter | bakverk | ekologiska livsmedel | cookies | kex till te | hälsokost | madeleines | gastronomiska produkter | dietiska konditorivaror | livsmedel.

 4. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  EDEN FARMER är ett produktion- och exportföretag och ledande specialist inom vegetabiliska oljor av solrosfrön, majs, palm samt inom tillverkningen av konserver med frukt och grönsaker, nötter, frystorkad mjölk, såser och pastaprodukter. Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud färska och frysta produkter av hög kvalitet odlade på ett hållbart och miljövänligt vis. Våra kvalitetsoljor, som olivolja, solrosolja, majsolja, är noggrant utvalda för deras kvalitet och enastående smak. Vi arbetar med lokala jordbrukare och internationella leverantörer. Vårt team som är inriktat på yrkesfolk inom export och på distribution har djupt expertkunnande inom detta område och kan svara på varje kunds specifika behov (importörer, exportörer, grossister, inköpscentraler, jordbruksindustrin, m.m.) Hos Eden Farmer åtar vi oss att leverera de bästa produkterna och sunda och utsökta livsmedel till alla våra kunder i Frankrike och på export genom att stödja våra lokala och internationella leverantörer.

 5. MONDIAL DISTRIBUTION CI.CA SARL

  Frankrike

  Företaget MONDIAL DISTRIBUTION CI.CA SARL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Margarin, Kryddor, KONFEKT, Ris, Gryn, Såser, Honung, Konserver, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Genas, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CHEMIE-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  År 1956 grundades företaget Süddeutsche Bardahl med tillverkning av nydanande högeffektiva smörjmedel, olje- och bränsletillsatser, i huvudsak för användning i motorfordon. Med det lades grunden till det företag som vi har idag, Chemie-Technik GmbH. På 70-talet utvecklade vi våra produkter till att omfatta krävande och effektförhöjande smörjmedel för industri och hantverk och sedan dess säljs de under varumärket ELKALUB. Än idag drivs företaget Chemie-Technik GmbH av grundarens familj – nu i tredje generationen. På huvudkontoret i Vöhringen/Württemberg tar ett team på 30 personer hand om utveckling, tillverkning och företagsledning. Löpande försäljning och kundtjänst på plats sköts av ett världsomspännande nätverk av delvis självständiga representanter.

 2. PASTA BERRUTO SPA

  Italien

  Företaget Pasta Berruto har sitt säte på Via Sommariva 139, i Carmagnola (TO), och är verksamt med tillverkning av pasta med stor passion sedan 1881. Familjen Berruto har hundra års erfarenhet på marknaden för spannmål och tillverkning av pasta. På den italienska marknaden verkar företaget genom de stora detaljisterna, både under sina egna märken och sina kunders, och samarbetar med de största nationella kedjorna.

 3. EURO PIZZA PRODUCTS

  Nederländerna

  Som producent och specialist betjänar vi sedan 1993 en mycket varierad marknad för pizzadeg av hög kvalitet i Nederländerna och utomlands. Som stolt producent och leverantör i vår egen kedja – New York Pizza (mer än 150 restauranger) – vet vi exakt vad som behövs för att bereda en perfekt pizza. Inom företaget finns kunskaper och expertis som gör oss till den ideala partnern för alla aktörer, från de minsta till de största, på världsmarknaden för pizza.

 4. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Italien

  FOOD BROKERAGE ITALIA erbjuder Made in Italy över hela världen. God italiensk pasta, fryst pizza, tomater (krossade, skalade tomater, färdiga såser etc.), torkad frukt, fruktjuicer och specialpastor (glutenfri pasta, dinkelpasta, ekologisk pasta, baljväxtpasta) I 30 år, vi tar hand om våra kunder, garanterar produktkvalitet, kommersiell effektivitet och assistans. ISO, IFS, BRC certifierade företag m.m. för att säkerställa internationella handelskrav.

 5. GIGLIO PASTA

  Italien

  Under 2004 slutfördes det ambitiösa projektet att införa ett hanteringssystem för livsmedelssäkerhet (FSMS) enligt BRC-standarden (British Retail Consortium) och IFS-standarden (International Food Standard). År 2009 erhöll företaget certifiering enligt EU-förordning 834/07 och 889/08 för ekologisk produktion, medan företaget år 2012 erhöll Kosher-certifiering.

 1. GABARONI, BMM D.O.O.

  Slovenien

  Vi är ett slovenskt familjeägt företag som är specialiserade inom matlagningsindustrin sedan 60 år tillbaka. Vi fokuserar främst på tillverkning av ekoogisk och vegansk pasta. Det som skiljer ut oss från mängden är vår tillverkning av grönsaksbaserad pasta. Vi använder: - röda linser, - kikärtor, - ärtor och - svarta bönor. Vi vill erbjuda våra kunder de bästa och nyttigaste produkterna. Vi skulle bli överlyckliga över att ha våra produkter på dina hyllor.

 2. LE MOULIN EPIS C TOUT

  Frankrike

  Företaget LE MOULIN EPIS C TOUT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom hantverksmässig pasta, och vetemjöl. Företagets huvudkontor finns i St Sulpice De Faleyrens, Frankrike.

 1. LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ)

  Frankrike

  Företaget LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom Pasta, jordbruksföretag, torkad pasta med ägg, pasta av durumvete, produktion av pasta, förrätter med färsk pasta, förrätter med pasta, tillverkning av torkad pasta, och hantverksmässig pasta. Företagets huvudkontor finns i Varreddes, Frankrike.

 2. LE CHAMP DES MILLE PÂTES

  Frankrike

  Företaget LE CHAMP DES MILLE PÂTES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom pastafabrik, biologisk pasta, torkad pasta, och Livsmedel - Specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Cusey, Frankrike.

 3. MELLE ET UNE PÂTE

  Frankrike

  Företaget MELLE ET UNE PÂTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom pasta med ägg, hantverksmässig pasta, biologisk pasta, och färsk, hantverksmässigt framställd pasta. Företagets huvudkontor finns i Melle, Frankrike.

 4. LES NOMINETTES

  Frankrike

  Företaget LES NOMINETTES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Pasta, pastafabrik, biologisk pasta, tillverkning av torkad pasta, torkad vetepasta, produktion av pasta, Pasta, hantverksmässig pasta, och tagliatelle. Företagets huvudkontor finns i Condé-Sur-Marne, Frankrike.

 5. PASTA JESCE

  Italien

  Företaget PASTA JESCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom pastafabrik, vetepasta, torkad pasta, torkad vetepasta, biologisk pasta, och färsk pasta. Företagets huvudkontor finns i Altamura, Italien.

 6. SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C.

  Italien

  Företaget SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, Ostar, Pasta, buffelmozzarella, biologiska livsmedel, Mjölkprodukter, ost, Ostar, och mozzarella. Företagets huvudkontor finns i Grignasco, Italien.

 7. LANDGOLD FRESH GMBH

  Österrike

  Företaget LANDGOLD FRESH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företagets huvudkontor finns i Ried Im Traunkreis, Österrike.

 8. PASTIFICIO MINARDO

  Italien

  Företaget PASTIFICIO MINARDO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom biologisk pasta, biologiska livsmedel, och bronsdragen pasta. Företagets huvudkontor finns i Modica, Italien.

 1. I SAPORI DEL VALLO

  Italien

  Företaget I SAPORI DEL VALLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom pastafabrik, färsk pasta, levererans till restauranger, och färsk, hantverksmässigt framställd pasta. Företagets huvudkontor finns i Sassano, Italien.

 2. LA PASTA DI CASA ISOARDI

  Italien

  Företaget LA PASTA DI CASA ISOARDI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom djupfryst pasta, pasta farcies djupfryst, djupfrysta livsmedel, och ravioli. Företagets huvudkontor finns i Caraglio, Italien.

 3. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Företaget WOLF BUTTERBACK KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, Pasta, Bröd, Munk, croissanter, Små mördegskakor, bageriprodukter, Wienerbröd, och bageriprodukter, grossist. Företagets huvudkontor finns i Fürth, Tyskland.

 4. A&M FOOD GMBH

  Tyskland

  Företaget A&M FOOD GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företagets huvudkontor finns i Neuss, Tyskland.

 5. PASTA GUSTOSA GLUTEN FREE

  Italien

  Företaget PASTA GUSTOSA GLUTEN FREE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom biologisk pasta, och biologiska livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Gravina In Puglia, Italien.

 6. GARNEC LLC

  Ryssland

  Garnec är en ledande tillverkare av glutenfritt mjöl och bakningsmixer. Vi var först i Ryssland med att få rätten att märka våra varor med det överkorsade axet. Det är en garantimärkning för glutenfria produkter från de europeiska celiakiförbunden, och är en erkänd märkning i de flesta utvecklade länderna. Vi använder oss av grön teknologi: Våra produkter tillverkas med miljövänlig utrustning. Vi använder oss av kallmalning. Tekniken går ut på att mala i en temperatur på under 40°C. Det gör att mjölet behåller merparten av vitaminerna och mineralerna. Dessutom låter vi helt bli att raffinera i vår produktion. Vi håller oss även undan från smaktillsättningar och konserveringsmedel. Vi tillverkar ett brett sortiment av nyttiga livsmedelsprodukter - det finns något för alla. Garnec: Alternativ mat för hela familjen.

 7. TPK VARNA, LLC

  Ryssland

  TPK Varna LLC är ett livsmedelsföretag specialiserat på leverans av livsmedel under följande märken: "Tsar" (pasta, mjöl, gryn, flerkornsflingor, snabbflingor, gröt, havregryn, fryst deg, ätbar olja); "Soyuzpischeprom" (pasta) och "Healthy menu” (frukostflingor, pasta, hårt bröd, ätbar olja, fullkornsflingor, växtbaserade drycker). Företagets sortiment innefattar över hundra olika produktnamn som är välkända och älskade inte bara av kunder i den ryska federationen och länderna i tullunionen, utan även i USA, Kina, Kanada, Israel och Sydkorea. Produkttillverkaren ingår i det ryska registret över tillverkare och leverantörer av naturliga och miljövänliga produkter, och har erhållit priser från den internationella ekologistiftelsen. Vi använder modern utrustning i produktionen, så att våra produkter kan leva upp till världens högsta kvalitetsstandarder.

 8. PASTAS VILLASECO SA

  Spanien

  Vi tillverkar dessertprodukter och bakelser industriellt. Vi erbjuder färdigprodukter framställda av skickliga yrkesmän, med de bästa ingredienserna. Om ni önskar njuta av något extragott, gör det med våra sensationella godsaker som vi bereder hos Pastas Villaseco, S.A. Vi tillverkar dessertprodukter och bakelser industriellt.

 9. KOCH SNC

  Italien

  Koch är ett ledande företag inom sektorn för tillverkning av frysta produkter och ekologiska frysta produkter, bland annat potatisgnocchi, smördeg och lasagneplattor. Vi samarbetar med kvalitetsmärken som medförpackare. Våra produkter är avsedda för catering- och restaurangföretag, grossister samt detaljhandel och leverantörskedjor i Italien och andra länder.

 10. SABATINO SNC DI PAOLETTI SABATINO E VITALETTI BRUNO & C.

  Italien

  Jordbruksföretaget Sabatino är ett ungt företag som bildades 2013 i syfte att tillverka och sälja pasta av hög kvalitet. För sin tillverkning odlar företaget i Marches en gammal vetesort som inte hybridiserats ... Saragollavetet. Vetet mals i stenkvarn innan det går vidare in i produktionen av pasta, där man använder bronsformar, och torkar pastan långsamt i låg temperatur.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Pasta - Import och export

Antal resultat

1 473 Företag