• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • paprika och pimento

Resultat för

Paprika och pimento - Import och export

 1. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  YONGMING MACHINERY tillverkar och levererar standardiserad och specialtillverkad utrustning för hantering av grödor, från rengöring till djupbearbetning. Våra produkter och tjänster sträcker sig från grundläggande rengöringslösningar till fabrikslinjer med skalning, oljextrahering och chiliurval. Våra produkter: •Skalningsmaskin för solrosfrön •Luftskärmsrenare •Polermaskin för spannmål •Separeringsmaskin •Avstenare för spannmål •Färgsorteringsmaskin •Pneumatisk dammavskiljare osv. Upptäck mer på vår hemsida.

 2. ARTA GROUP LLC

  Ryssland

  ARTA GROUP LLC tillverkar och säljer kryddor och smaksättningar. Vi kan erbjuda kundorienterade, högkvalitativa produkter till låga priser tack vare vår helt egenskötta produktion och våra inköp av de bästa råvarorna direkt från odlarna utan mellanhänder. Vårt kryddmärke består av över 200 olika produkter. Kvaliteten är högt uppskattad av ledande butikskedjor (X5 Retail Group, Spar, Selgros, Auchan), livsmedelsberedare och lokalproducerare (Sensoy), mindre regionala representationskontor och ledande marknadsplatser online (Ozon.ru, Wildberries.ru, Beru.ru). Vad gör våra kryddor unika? -Råvarorna inhandlas från pålitliga och beprövade leverantörer. -Förädling: våra kryddor genomgår en ytterst gedigen rensning. -Kryddorna mals, blandas och paketeras med moderna maskiner. Hög standard och individuellt bemötande av varje klient är grundprinciperna för hur våra specialister arbetar.

 3. APL VANILLA & SPICES

  Madagascar

  Företaget APL VANILLA & SPICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Paprika och pimento, kanel, Paprika och pimento, och kryddnejlika. Företagets huvudkontor finns i Antananarivo, Madagascar.

 4. O QUINTAL, HOTTEST PEPPERS IN THE WORLD.

  Portugal

  Företaget O QUINTAL, HOTTEST PEPPERS IN THE WORLD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företaget är även verksamt inom stark pimiento, och exportör av röd chilipeppar. Företagets huvudkontor finns i São Luis, Portugal.

 5. GAEC SEGIDA PIMENT D'ESPELETTE

  Frankrike

  Företaget GAEC SEGIDA PIMENT D'ESPELETTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företaget är även verksamt inom exportör av röd chilipeppar, Kryddor och kryddprodukter, smaksättare, och såser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Ainhoa, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MANUFACTURAS SALOMÓN SL

  Spanien

  Företaget MANUFACTURAS SALOMÓN SL, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Livsmedelsextrakt, Paprika och pimento, Kost och drycker - ingredienser, Kryddor, Livsmedelsextrakt, Paprika och pimento, och Kost och drycker - ingredienser. Företagets huvudkontor finns i Cabezo De Torres - Murcia, Spanien.

 2. IMEPA S.R.L.

  Italien

  Företaget IMEPA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företaget är även verksamt inom torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Nocera Inferiore, Italien.

 3. JAHA FOODS

  Albanien

  Företaget JAHA FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i Kosovo, Albanien.

 4. NZUSHI

  Belgien

  Företaget NZUSHI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Paprika och pimento, Såser, Fruktjuice, Livsmedelsbearbetning, Paprika och pimento, Såser, Fruktjuice, och Livsmedelsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 5. CANARICHILI

  Spanien

  Företaget CANARICHILI, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Paprika och pimento, stark pimiento, smaksättare, Kryddor, och Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i Ingenio, Spanien.

 1. SHIPFROMBRAZIL.COM

  Brasilien

  Företaget SHIPFROMBRAZIL.COM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Paprika och pimento, Kryddor, och Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i Rio De Janeiro, Brasilien.

 2. WEIFANG MANNA FOODS CO.,LTD

  Kanada

  Företaget WEIFANG MANNA FOODS CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i Toronto, Kanada.

 1. SARL SEGIDA

  Frankrike

  Företaget SARL SEGIDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företaget är även verksamt inom stark peppar i pulverform. Företagets huvudkontor finns i Ainhoa, Frankrike.

 2. HEGIAN

  Frankrike

  Företaget HEGIAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företaget är även verksamt inom stark peppar i pulverform. Företagets huvudkontor finns i Cambo-Les-Bains, Frankrike.

 3. LATIN TRADE PERU

  Tyskland

  Företaget LATIN TRADE PERU, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företaget är även verksamt inom spansk peppar, och såser. Företagets huvudkontor finns i Darmstadt, Tyskland.

 4. DEKKER PEPPER

  Nederländerna

  Företaget DEKKER PEPPER, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företaget är även verksamt inom spansk peppar, såser, spansk peppar, och röd paprika. Företagets huvudkontor finns i Zoetermeer, Nederländerna.

 5. KAYRA IMPORT EXPORT BIBER BAHARAT GIDA GUMRUKLEME

  Turkiet

  Företaget KAYRA IMPORT EXPORT BIBER BAHARAT GIDA GUMRUKLEME, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i Agri, Turkiet.

 6. QINGDAO QIANGDA FOODS CO., LTD

  Kina

  Företaget QINGDAO QIANGDA FOODS CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företaget är även verksamt inom paprika, och spansk peppar. Företagets huvudkontor finns i Qingdao, Kina.

 7. WEIFANG MANNA FOODS CO.,LTD

  Kina

  Företaget WEIFANG MANNA FOODS CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i Qingdao, Kina.

 8. CEPASCO

  Frankrike

  Företaget CEPASCO, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företaget är även verksamt inom aromatiska växter, Extraherade smaktillsatser och kryddor, aromatiska växter, och Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Gémenos Cedex, Frankrike.

 1. HANKAN GIDA

  Turkiet

  Företaget HANKAN GIDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företaget är även verksamt inom spansk peppar. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 2. INDUSTRIAL COMERCIAL HOLGUIN E HIJOS S.A.

  Peru

  Företaget INDUSTRIAL COMERCIAL HOLGUIN E HIJOS S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Paprika och pimento, och Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i Lima, Peru.

 3. ELTEE OVERSEAS

  Indien

  Företaget ELTEE OVERSEAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i Pune, Indien.

 4. PIMENT CHAKROUN CHAMS

  Tunisien

  Företaget PIMENT CHAKROUN CHAMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i tunisie sidi bouzid, Tunisien.

 5. UKR-SPETSII LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ukraina

  Företaget UKR-SPETSII LIMITED LIABILITY COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 6. ZAHARA INTERNATIONAL

  Sri Lanka

  Företaget ZAHARA INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i Gampaha, Sri Lanka.

 7. HOT MAMAS HOT & TASTY CHILLI (PTY) LTD

  Sydafrika

  Företaget HOT MAMAS HOT & TASTY CHILLI (PTY) LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i Cape Town, Sydafrika.

 8. QUECHUA FOODS S.A.C.

  Peru

  Företaget QUECHUA FOODS S.A.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i Lima, Peru.

 9. SAYGI

  Turkiet

  Företaget SAYGI, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Paprika och pimento. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 10. TACCOLA ARIENNO

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis