• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • paprika och pimento

Resultat för

Paprika och pimento - Import och export

 1. BAIROUK FRUITS

  Marocko

  Verified by Europages badge

  BAIROUK FRUITS är ett företag etablerat i Marocko specialiserat på export av färsk frukt och färska grönsaker till hela världen. Vårt sortiment omfattar olika sorters meloner, vattenmeloner, citroner, men också tomater, squash, auberginer samt kryddgrönt som koriander, rosmarin och basilika. Vi engagerar oss för att erbjuda färska och säsongsprodukter av hög kvalitet. Vi åtar oss varje dag att garantera säkerheten och hygienen av våra produkter för återförsäljare och konsumenter samtidigt som vi respekterar gällande bestämmelser. Vi lägger stor vikt vid våra kunders tillfredsställelse. Våra medarbetare ställer således sin erfarenhet och sina kunskaper till våra kunders tjänst för att på bästa sätt svara på deras behov och vinna deras förtroende. Dessutom garanterar vi transporten av produkterna fram till avsedd destination inom avtalad tid med lämplig förpackning som ett etiskt och ansvarsfullt initiativ. Vi fullföljer vårt mål att erbjuda färska säsongsfrukter och grönsaker för export på de internationella marknaderna. Kontakt oss gärna för ytterligare information.

  Webbplats Open In New icon
 2. ARTA GROUP LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  ARTA GROUP LLC tillverkar och säljer kryddor och smaksättningar. Vi kan erbjuda kundorienterade, högkvalitativa produkter till låga priser tack vare vår helt egenskötta produktion och våra inköp av de bästa råvarorna direkt från odlarna utan mellanhänder. Vårt kryddmärke består av över 200 olika produkter. Kvaliteten är högt uppskattad av ledande butikskedjor (X5 Retail Group, Spar, Selgros, Auchan), livsmedelsberedare och lokalproducerare (Sensoy), mindre regionala representationskontor och ledande marknadsplatser online (Ozon.ru, Wildberries.ru, Beru.ru). Vad gör våra kryddor unika? -Råvarorna inhandlas från pålitliga och beprövade leverantörer. -Förädling: våra kryddor genomgår en ytterst gedigen rensning. -Kryddorna mals, blandas och paketeras med moderna maskiner. Hög standard och individuellt bemötande av varje klient är grundprinciperna för hur våra specialister arbetar.

  Webbplats Open In New icon
 3. RESFOOD

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  ResFOOD – den största tillverkaren och partiförsäljaren av professionella livsmedelsprodukter för ASIATISK MATLAGNING (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). Vi är ledande på hotell-restaurang-cafémarknaden i Ryssland sedan 2010. Vi har över 250 produkter. Huvudprodukter: sushiris, färdiga norialger, ingefära, såser, hälsokost osv. Vi garanterar tillgången till våra varor, som håller hög och stabil kvalitet och har en prissättning som överraskar och imponerar! Vi har ett eget livsmedelslaboratorium där vi skapar exklusiva såser och kontinuerligt förbättrar våra produkters kvalitet. Vi exporterar till 11 länder världen över. Vi lagar mat tillsammans på våra matlagningskurser, och sticker ut från konkurrenterna genom att dela nya recept med våra klienter. Vårt team är proffs inom sina fält. Vi har över 200 anställda. Resfood är beryktat som en ärlig och ansvarstagande tillverkare. Vi är redo att bistå med all nödvändig marknadsföringssupport: utbildning av försäljningsteam, marknadsföringsmaterial, prover, kurser.

  Webbplats Open In New icon
 4. APL VANILLA & SPICES

  Madagascar

 5. O QUINTAL, HOTTEST PEPPERS IN THE WORLD.

  Portugal

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. GAEC SEGIDA PIMENT D'ESPELETTE

  Frankrike

 2. LATIN TRADE PERU

  Tyskland

 3. JAHA FOODS

  Albanien

 4. NZUSHI

  Belgien

 5. IMEPA S.R.L.

  Italien

 1. MANUFACTURAS SALOMÓN SL

  Spanien

 2. HEGIAN

  Frankrike

 3. WEIFANG MANNA FOODS CO.,LTD

  Kanada

 4. SHIPFROMBRAZIL.COM

  Brasilien

 5. SARL SEGIDA

  Frankrike

 6. KAYRA IMPORT EXPORT BIBER BAHARAT GIDA GUMRUKLEME

  Turkiet

 7. WEIFANG MANNA FOODS CO.,LTD

  Kina

 8. HANKAN GIDA

  Turkiet

 9. QINGDAO QIANGDA FOODS CO., LTD

  Kina

 10. CEPASCO

  Frankrike

 1. ELTEE OVERSEAS

  Indien

 2. INDUSTRIAL COMERCIAL HOLGUIN E HIJOS S.A.

  Peru

 3. RUSTEM SHAKIROV

  Ryssland

 4. UKR-SPETSII LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ukraina

 5. PIMENT CHAKROUN CHAMS

  Tunisien

 6. ZAHARA INTERNATIONAL

  Sri Lanka

 7. HOT MAMAS HOT & TASTY CHILLI (PTY) LTD

  Sydafrika

 8. VOMIX

  Ryssland

 9. QUECHUA FOODS S.A.C.

  Peru

 10. TACCOLA ARIENNO

  Italien