• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • palladium

Resultat för

Palladium - Import och export

 1. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  TRADIUM GmbH i Frankfurt är ett ägarlett företag som sedan 1999 framgångsrikt verkat för sina kunder från industrin och handeln. Våra internationella kunder kommer från olika industribranscher där man använder sig av sällsynta jordartsmetaller, teknikmetaller och ädelmetaller. Dit hör t.ex. elektronikindustrin, bilindustrin och glas- och keramikindustrin. Även privatpersoner köper strategiska metaller som investering. Vi förvarar stora mängder strategiska råvaror i tullager hos vår partner METLOCK. På så vis kan vi svara på kundernas behov med korta leveranstider. Efter som vi tillhandahåller råvaror med olika specifikationer kan vi möta de skiftande kraven från våra kunder. Det gäller både för den kemiska sammansättningen och för leveransformen hos de olika råvarorna. Även investerare kan dra nytta av våra goda kontakter med industrin.

 2. SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923

  Tyskland

  Företaget SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Palladium. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 3. PALLADIUM LTD

  Bulgarien

  PALLADIUM ltd är en ledande bulgarisk exportör av råa och enfärgade bomullstyper och färdigsydda arbetskläder för industri, hotell, sjukhus och cateringföretag. Vi erbjuder all slags bomull och bomullsliknande garn och tyger, lakansväv, jacquardöverkast, drällmönster, densitet och vikt, i bredder från 90 cm. och upp till 190 cm. för råa tyger och 150 cm för bearbetade. För industriföretag och cateringfirmor erbjuder vi olika typer av arbetskläder under varumärket PALLTEX.

 4. PALLADIUM AG

  Schweiz

 5. PALLADIUM LTD

  Förenade kungariket

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CABINET PALLADIUM & CONTINUUM

  Frankrike

 2. PALLADIUM BELGIUM

  Belgien

 3. PALLADIUM FASHION

  Grekland

 4. ALRET

  Bulgarien

 5. PALLADIUM REALITY, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 1. PALLADIUM TRAINING & CONSULTANCY LTD

  Förenade kungariket

 2. PALLADIUM ASSOCIATES PLC

  Förenade kungariket

 1. PALLADIUM ITALIA SRL

  Italien

 2. PALLADIUM NAUMANNSTRAßE GMBH

  Tyskland

 3. PALLADIUM FRANCE

  Frankrike

 4. PALLADIUM STYLE S.R.L.

  Italien

 5. PALLADIUM MODA SRL

  Italien

 6. PALLADIUM MANAGEMENT

  Frankrike

 7. BEVRO

  Belgien

 8. RHODOS PALLADIUM HOTEL

  Grekland

 1. PALLADIUM THEATER PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

 2. PALLADIUM TURVATEENUSED OÜ

  Estland

 3. PALLADIUM COMMERCIAL PRODUCTIONS WERBEFILM GMBH

  Tyskland

 4. BOSCOGRANDE S.N.C. DI PALLADIUM ITALIA S.R.L.

  Italien

 5. ELOREC GMBH

  Tyskland

  Elektronikskrot, metallskrot och gamla batterier: Vi tar hand om det som du inte längre har användning för. Ur dina gamla material återvinner vi värdefulla sekundära råvaror för ett miljövänligt kretslopp. elorec GmbH är en certifierad återvinningsanläggning med egen behandlingsanläggning i Tyskland. buyRec – inköp av kretskort. buyRec är en tjänst från elorec GmbH. Namnet står för inköp (buying) och återvinning (recycling) av elektronikskrot. Genom manuell sortering och noggrann demontering utvinner vi sekundära råvaror ur kretskort. En ansträngning som håller kvar platina, palladium och andra värdefulla ädelmetaller i det ekonomiska kretsloppet och reducerar energianvändningen för utvinning av nya råmaterial. Inom ramen för vår tjänst buyRec köper vi in uttjänade kretskort, processorer och moduler i stora och små partier till bästa möjliga pris.

 6. PALLADIAM

  Frankrike

 7. PALADIUM SP. Z O.O.

  Polen