• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • palladium

Resultat för

Palladium - Import och export

 1. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  TRADIUM GmbH i Frankfurt är ett ägarlett företag som sedan 1999 framgångsrikt verkat för sina kunder från industrin och handeln. Våra internationella kunder kommer från olika industribranscher där man använder sig av sällsynta jordartsmetaller, teknikmetaller och ädelmetaller. Dit hör t.ex. elektronikindustrin, bilindustrin och glas- och keramikindustrin. Även privatpersoner köper strategiska metaller som investering. Vi förvarar stora mängder strategiska råvaror i tullager hos vår partner METLOCK. På så vis kan vi svara på kundernas behov med korta leveranstider. Efter som vi tillhandahåller råvaror med olika specifikationer kan vi möta de skiftande kraven från våra kunder. Det gäller både för den kemiska sammansättningen och för leveransformen hos de olika råvarorna. Även investerare kan dra nytta av våra goda kontakter med industrin.

 2. SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923

  Tyskland

 3. PALLADIUM LTD

  Bulgarien

  PALLADIUM ltd är en ledande bulgarisk exportör av råa och enfärgade bomullstyper och färdigsydda arbetskläder för industri, hotell, sjukhus och cateringföretag. Vi erbjuder all slags bomull och bomullsliknande garn och tyger, lakansväv, jacquardöverkast, drällmönster, densitet och vikt, i bredder från 90 cm. och upp till 190 cm. för råa tyger och 150 cm för bearbetade. För industriföretag och cateringfirmor erbjuder vi olika typer av arbetskläder under varumärket PALLTEX.

 4. PALLADIUM AG

  Schweiz

 5. PALLADIUM LTD

  Förenade kungariket

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

  Tyskland

  Gerweck GmbH ytteknik är ett ledande serviceföretag för galvanisk ytbearbetning och beläggning av metall och lättmetaller. Kombinationen av band- och detaljgalvanik tillsammans med hög kvalitet och kundnöjdhet ger oss ständigt nya kunder inom fordons-, el- och medicinteknik. Vi följer kunderna redan i ett tidigt stadium av nya projekt där vi erbjuder prototypanläggningar som vi konstruerar med den allra senaste tekniken, och finns med hela vägen fram till serietillverkning. För att kunna möta kraven från en dynamisk marknad är den tekniska utvecklingen av anläggningar och de senaste analysmetoderna oerhört viktiga för oss. Vi erbjuder en optimal avstämning och en flexibel anpassning av anläggningarna till deras produkter. Vår produktionsplanering bygger på modern anläggningsstyrning samt av ett SAP-baserat ERP-system. Detta är ett viktigt steg för vårt företag vad gäller digitalisering 4.0.

 2. CABINET PALLADIUM & CONTINUUM

  Frankrike

 3. PALLADIUM BELGIUM

  Belgien

 4. PALLADIUM FASHION

  Grekland

 5. ALRET

  Bulgarien

 1. PALLADIUM REALITY, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 2. PALLADIUM TRAINING & CONSULTANCY LTD

  Förenade kungariket

 1. PALLADIUM MODA SRL

  Italien

 2. PALLADIUM ITALIA SRL

  Italien

 3. PALLADIUM MANAGEMENT

  Frankrike

 4. PALLADIUM STYLE S.R.L.

  Italien

 5. PALLADIUM FRANCE

  Frankrike

 6. PALLADIUM ASSOCIATES PLC

  Förenade kungariket

 7. PALLADIUM NAUMANNSTRAßE GMBH

  Tyskland

 8. BEVRO

  Belgien

 1. PALLADIUM THEATER PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

 2. PALLADIUM TURVATEENUSED OÜ

  Estland

 3. RHODOS PALLADIUM HOTEL

  Grekland

 4. PALLADIUM COMMERCIAL PRODUCTIONS WERBEFILM GMBH

  Tyskland

 5. BOSCOGRANDE S.N.C. DI PALLADIUM ITALIA S.R.L.

  Italien

 6. ELOREC GMBH

  Tyskland

  Elektronikskrot, metallskrot och gamla batterier: Vi tar hand om det som du inte längre har användning för. Ur dina gamla material återvinner vi värdefulla sekundära råvaror för ett miljövänligt kretslopp. elorec GmbH är en certifierad återvinningsanläggning med egen behandlingsanläggning i Tyskland. buyRec – inköp av kretskort. buyRec är en tjänst från elorec GmbH. Namnet står för inköp (buying) och återvinning (recycling) av elektronikskrot. Genom manuell sortering och noggrann demontering utvinner vi sekundära råvaror ur kretskort. En ansträngning som håller kvar platina, palladium och andra värdefulla ädelmetaller i det ekonomiska kretsloppet och reducerar energianvändningen för utvinning av nya råmaterial. Inom ramen för vår tjänst buyRec köper vi in uttjänade kretskort, processorer och moduler i stora och små partier till bästa möjliga pris.

 7. PALLADIAM

  Frankrike

 8. PALADIUM SP. Z O.O.

  Polen