• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • palladium

Resultat för

Palladium - Import och export

 1. UAB GARBI META

  Litauen

  Verified by europages badge

  Vi är en global metallhandlare (”SKATTLETARE”) som handlar med Ir, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, Cu, Ni, Ag, järnklot, tackjärn med mera. Den fysiska formen spelar ingen roll; metaller, slam, sot, pulver, metallskrot, slagg, skärsten, förbrukade katalysatorer, koncentrat, beläggning, filterkakor, anodiskt slam, malet, rester, malm, svarvspån, granulat, tackor. Vi arbetar med små, lokala företag och stora, multinationella bolag, från små mängder (1 kg av iridium) till 1 000 ton av aluminium etc. Tveka inte att höra av dig! Har du spillmaterial över? Kanske rester kvar på ditt lager? Har du en sällsynt metall som du inte vad du ska göra med? Eller saknar du bara rätt papper? Oroa dig inte, VI HITTAR ETT HEM för ditt material. Under ett 5–15 minuters telefonsamtal lär vi känna varandra och stämmer av våra möjligheter, för att avgöra om det är en perfekt matchning eller inte. Vi går igenom produkttypen, ursprunget och tekniska detaljer, leveransmöjligheter, enhetspris, fraktdetaljer, logistik, betalningsvillkor och eventuella frågor och funderingar. Vi erbjuder en neutral, internationell granskning med provtagning, vägning, försegling och bildtagning på plats. Om du kontaktar oss från södra Europa kan du kontakta Aleks på +34 627 178 849. Från Östeuropa kontaktar du Algis på +370 698 230 42. Om du ringer någon annanstans ifrån kan du själv välja kontaktperson!

 2. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TRADIUM GmbH i Frankfurt är ett ägarlett företag som sedan 1999 framgångsrikt verkat för sina kunder från industrin och handeln. Våra internationella kunder kommer från olika industribranscher där man använder sig av sällsynta jordartsmetaller, teknikmetaller och ädelmetaller. Dit hör t.ex. elektronikindustrin, bilindustrin och glas- och keramikindustrin. Även privatpersoner köper strategiska metaller som investering. Vi förvarar stora mängder strategiska råvaror i tullager hos vår partner METLOCK. På så vis kan vi svara på kundernas behov med korta leveranstider. Efter som vi tillhandahåller råvaror med olika specifikationer kan vi möta de skiftande kraven från våra kunder. Det gäller både för den kemiska sammansättningen och för leveransformen hos de olika råvarorna. Även investerare kan dra nytta av våra goda kontakter med industrin.

 3. SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Palladium. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. PALLADIUM LTD

  Bulgarien

  PALLADIUM ltd är en ledande bulgarisk exportör av råa och enfärgade bomullstyper och färdigsydda arbetskläder för industri, hotell, sjukhus och cateringföretag. Vi erbjuder all slags bomull och bomullsliknande garn och tyger, lakansväv, jacquardöverkast, drällmönster, densitet och vikt, i bredder från 90 cm. och upp till 190 cm. för råa tyger och 150 cm för bearbetade. För industriföretag och cateringfirmor erbjuder vi olika typer av arbetskläder under varumärket PALLTEX.

 5. PALLADIUM LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PALLADIUM LTD, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Trdi gradbeni materiali, och Trdi gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i Plymouth, Förenade kungariket.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PALLADIUM AG

  Schweiz

  Företaget PALLADIUM AG, som är verksamt inom sektorn för Urmakeri. Företagets huvudkontor finns i Nidau, Schweiz.

 2. CABINET PALLADIUM & CONTINUUM

  Frankrike

  Företaget CABINET PALLADIUM & CONTINUUM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Detektiver - Internationella byråer. Företaget är även verksamt inom undersökningsbyråer, och Privatdetektivbyråer. Företagets huvudkontor finns i Senlis, Frankrike.

 3. PALLADIUM BELGIUM

  Belgien

  Företaget PALLADIUM BELGIUM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fastigheter och byggnader för handel och industri - Försäljare och byråer. Företaget är även verksamt inom Fastighetsförsäljare för handel och industri, Fastighetsförsäljare för handel och industri, fastighetsmäklare, fastighetsleasing, och leasing av byggnader till företag. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 4. PALLADIUM CONCEPT

  Rumänien

  Företaget PALLADIUM CONCEPT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kontorsmöbler och hyllsystem. Företaget är även verksamt inom receptionsdiskar. Företagets huvudkontor finns i Bucharest, Rumänien.

 5. BEVRO

  Belgien

  Företaget BEVRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Borrning och lodning - Arbete, Juveler, Borrning och lodning - Arbete, platina för tillverkning av smycken, Juveler, och silver, platinum, palladium. Företagets huvudkontor finns i Bocholt, Belgien.

 1. PALLADIUM FASHION

  Grekland

  Företaget PALLADIUM FASHION, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Herrkostymer. Företagets huvudkontor finns i Elassona, Larisa, Grekland.

 2. PALLADIUM THEATER PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

  Företaget PALLADIUM THEATER PRODUKTIONS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Resor och turism, Resebyråer, Hotell, Gastronomiska specialiteter, Resor och turism, Resebyråer, och Hotell. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 1. ALRET

  Bulgarien

  Företaget ALRET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företaget är även verksamt inom försilvring, silver, platinum, palladium, och rodiering. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 2. PALLADIUM COMMERCIAL PRODUCTIONS WERBEFILM GMBH

  Tyskland

  Företaget PALLADIUM COMMERCIAL PRODUCTIONS WERBEFILM GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Radiotelesändning - Utrustning och system. Företaget är även verksamt inom Reklam - Grafiker, designers, Reklambyråer, Audio-Videoreklam - produktion och utförande, Audio-visuella medier - Produktion och distribution, Reklam - Grafiker, designers, Reklambyråer, Audio-Videoreklam - produktion och utförande, och Audio-visuella medier - Produktion och distribution. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 3. PALLADIUM ASSOCIATES PLC

  Förenade kungariket

  Företaget PALLADIUM ASSOCIATES PLC, som är verksamt inom sektorn för Handels och industriundersökningar. Företaget är även verksamt inom Specialundersökningar, och Specialundersökningar. Företagets huvudkontor finns i Rochdale, Förenade kungariket.

 4. PALLADIUM REALITY, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget PALLADIUM REALITY, S.R.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fastigheter och byggnader för handel och industri - Försäljare och byråer. Företaget är även verksamt inom Fastighetsmäklare - Handel och industri, och Fastighetsmäklare - Handel och industri. Företagets huvudkontor finns i Praha 5 , Tjeckiska republiken.

 5. PALLADIUM ITALIA SRL

  Italien

  Företaget PALLADIUM ITALIA SRL, som är verksamt inom sektorn för Fastigheter och byggnader för handel och industri - Försäljare och byråer. Företagets huvudkontor finns i Milano (Mi), Italien.

 6. PALLADIUM MODA SRL

  Italien

  Företaget PALLADIUM MODA SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kläder för barn och nyfödda. Företagets huvudkontor finns i Sant'Agata Bolognese (BO), Italien.

 7. PALLADIUM TRAINING & CONSULTANCY LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PALLADIUM TRAINING & CONSULTANCY LTD, som är verksamt inom sektorn för Förvaltningsråd. Företagets huvudkontor finns i Hengoed, Förenade kungariket.

 8. PALLADIUM NAUMANNSTRAßE GMBH

  Tyskland

 1. PALLADIUM MANAGEMENT

  Frankrike

 2. PALLADIUM STYLE S.R.L.

  Italien

 3. PALLADIUM FRANCE

  Frankrike

 4. PALLADIUM TURVATEENUSED OÜ

  Estland

 5. RHODOS PALLADIUM HOTEL

  Grekland

 6. BOSCOGRANDE S.N.C. DI PALLADIUM ITALIA S.R.L.

  Italien

 7. ELOREC GMBH

  Tyskland

  Elektronikskrot, metallskrot och gamla batterier: Vi tar hand om det som du inte längre har användning för. Ur dina gamla material återvinner vi värdefulla sekundära råvaror för ett miljövänligt kretslopp. elorec GmbH är en certifierad återvinningsanläggning med egen behandlingsanläggning i Tyskland. buyRec – inköp av kretskort. buyRec är en tjänst från elorec GmbH. Namnet står för inköp (buying) och återvinning (recycling) av elektronikskrot. Genom manuell sortering och noggrann demontering utvinner vi sekundära råvaror ur kretskort. En ansträngning som håller kvar platina, palladium och andra värdefulla ädelmetaller i det ekonomiska kretsloppet och reducerar energianvändningen för utvinning av nya råmaterial. Inom ramen för vår tjänst buyRec köper vi in uttjänade kretskort, processorer och moduler i stora och små partier till bästa möjliga pris.

 8. PALLADIAM

  Frankrike

  Företaget PALLADIAM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrirådgivning. Företaget är även verksamt inom Ingenjörsteknik - Studiekontor för industrin, Aeronautik- och rymdindustri, Ingenjörsteknik - Studiekontor för industrin, Aeronautik- och rymdindustri, och flygteknik. Företagets huvudkontor finns i Colomiers, Frankrike.

 9. PALADIUM SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget PALADIUM SP. Z O.O., som är verksamt inom sektorn för Varuhus och stormarknader. Företaget är även verksamt inom Inköpscentraler, och Inköpscentraler. Företagets huvudkontor finns i Bialystok, Polen.