• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • organics - livsmedel

Resultat för

Organics - livsmedel - Import och export

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Bulgarien

  Sedan 2009 har Alpi Investment varit verksamt inom tillverkning och handel av högkvalitativa naturprodukter. Naturprodukter är grunden för vår företagsfilosofi. Vi arbetar bara med de bästa ingredienserna från naturen, och förlitar oss på råvarutillverkare som har bevisat sin kvalitet genom åren. Vi vill bidra till jordbruksregionernas utveckling, och uppmuntra dem till att producera fler och bättre produkter. Vi har en egen tillverkningslokal och äger flera registrerade varumärken, bland annat Alpi Nature och Idda Herbal. Produktion och lagerhållning är EU-certifierad för ekologisk hantering (BG-BIO-22). Vi följer de allra högsta kvalitetsstandarderna och håller hela produktionsprocessen under strikt uppsikt. Sedan vi grundades har vi ackumulerat en bred erfarenhet av urval, inköp, kvalitetskontroll, paketering, B2B och B2C-distribuering av vårt breda produktsortiment. Vi kan erbjuda tjänster för egna märkesvaror. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. HOYER GMBH

  Tyskland

  HOYER Multilog erbjuder logistik- och uthyrningslösningar för IBC- och tryckbehållare, och har mer än 45 000 behållare av rostfritt stål till sitt förfogande. Företaget har sitt huvudkontor i Hamburg och förutom en stark närvaro i Europa har HOYER Multilog även en stark ställning på marknaderna i USA och Asien. Sedan 2017 hör också franska CCR till HOYER-koncernen. Förutom uthyrning av behållare av rostfritt stål erbjuder HOYER Multilog ett brett utbud av servicetjänster. Till dessa räknas fleetmanagement, transport av tomma eller fyllda behållare, rengöring samt underhåll och reparationer. HOYER Multilog har etablerat sig som en tillförlitlig partner med lång erfarenhet inom livsmedels-, kosmetika-, och kemiindustrin. HOYER Multilog har den perfekta IBC- eller tryckbehållaren för nästintill vilken produkt som helst. Större delen av företagets behållare har en volym på mellan 200–1 650 liter.

 3. RAFI POLAND

  Polen

  Rafi Poland är en trendsättande livsmedelsbutik med certifierade originalprodukter av högsta klass. Naturliga, ekologiska produkter har hälsosammare egenskaper, och industrin för kosttillskott växter över hela världen. Därför forskar vi kontinuerligt för att ta fram optimala produkter utan industriella smaksättningar, färgämnen och kemikalier. TRENDER INOM EKOLOGISKA OCH NATURLIGA HONUNGSPRODUKTER: Golden Royal Honey VIP - testosteronbooster. RADIX EURYCOMA LONGIFOLIA (Longjack): Innehåller flera fytokemikalier med stimulerande effekt på mäns hälsa och vitalitet. Naturlig råhonung från världens största bin i sydasiatiska djungeln. Den lokala kvaliteten är den bästa i världen, med unikt näringsvärde. RADIX PANAX GINSENG: Oral konsumtion kan öka manlig fertilitet genom att öka produktionen av vissa hormoner i kroppen. BIDROTTNINGGELÉ: Ett näringsrikt kosttillskott med mycket protein och stressminskande B-vitaminer. HETA PRODUKTER: Golden Royal Honey, Black Horse Vital Honey, ekologisk honung, kaffe med kopivitamin, Black Bull Don't Quit Royal Honey, Royal Honey for Her, Dose vital Honey, Etumax VIP Royal Honey, Marhaba Royal Honey, Rhino Honey, Royal Honey Power 52, Tongat Ali Power Plus, Xrated Honey for Men, tillskott, Secret Miracle Honey, Honey Bae, kaffe med naturliga örter, Mplus Honey, Hilti Honey. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. HECOSFAIR

  Frankrike

  Sedan 2019 är företaget HECOSFAIR specialiserat på enastående produkter som är ekologiska, fairtrade och crueltyfree. Det är ett solidariskt delikatessbutiksmärke, ekologiskt, rättvist och som värnar om djurens välbefinnande och som skapats av Herlyne Blaise. Företagets mål är att främja rättvis handel, ekologiskt jordbruk och försvara djurens välbefinnande genom att förespråka ansvarsfulla köp, för en bättre livskvalitet för konsumenterna, producenterna och djuren. Hecosfair svarar på den växande efterfrågan från kunder måna om att äta bättre, som är måna om sin form och hälsa, och som önskar delta i spridningen av hållbar utveckling och som vill försvara djurens välbefinnande. Det vänder sig också till yrkesfolk som önskar engagera sig i en hållbar verksamhet genom att göra ansvarsfulla köp för sina anställda och kunder. Hecosfair deltar i kampen för att minska avfall och i synnerhet plastavfall. Alla förpackningar är återvinningsbara och glasburkarna och andra behållare är återfyllbara och återanvändbara. Hecosfair ligger därmed helt i linje med foodtech och erbjuder er ett nytt sätt att konsumera: - Ekologiskt - Etiskt - Hållbart. Kontakta oss för mer information!

 5. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrike

  Vi levererar: oljeväxter, solrosolja, raps, soja, majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT europeisk produktion samt oljeväxter från jordbrukskooperativ. Vi innehar märkena: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, företag inom jordbrukslivsmedel etablerat i Nice, på den mytomspunna Promenade des Anglais som är med på Unescos världsarvslista. Vi är inte något multinationellt företag men ett företag med socialt ansvar som stöder utvecklingen av samhällena med vilka vi arbetar, i synnerhet i Afrika och i utvecklingsländer. Vi gör nämligen allt i vår förmåga för att etablera långvariga relationer med våra kunder och med våra leverantörer genom att förstå deras önskemål och behandla dem rättvist och med respekt. Vi är inga producenter utan utanordnare, och i den egenskapen har vi våra egna märke. Vi selekterar noggrant producenterna med vilka vi sammanställer en rigorös kravspecifikation. Mercurya France gör det till en hederssak att erbjuda sina kunder en service av hög kvalitet. Medvetna om den internationella handelns krav på snabbhet och flexibilitet, gör vi allt vi kan för att svara på deras behov. Det är bl.a. genom vår stora erfarenhet på fältet som vi har byggt vår devis "Arbeta bra och få det känt".

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. Z.V.C. HOLZ - PONTE GLOBAL NETHERLANDS

  Nederländerna

  Ponte Global Trading är ett privatägt handelsföretag med otaliga trådar ute, som köper in och byter odlade livsmedel samt engångsartiklar för kliniskt bruk, och sourcar ett brett utbud av produkter som: kompressorer till AC eller kyl, använda räcken (HMS 1&2), koppartråd, pappersrester, energidrycker, vita och bruna ägg, kopieringspapper, macademianötter, Red Bull, torkad makrill. Vi strävar ständigt efter att ha ett inventarie av relevanta artiklar, samtidigt som vi tar hänsyn till nuet och till framtiden. Med ett sortiment som ständigt utvecklas är vi mycket kompetenta i att hantera hinder på vägen. Våra produktkategorier: Jordbruksprodukter, mejerivaror, fisk, kött, elektronik, restprodukter, drycker, grödor, hälsa och medicin, nötter och kärnor, kvalitetspapper och många fler. Allt finns på vår hemsida! Vi gör vårt bästa för att förbättra vår kundservice, så att vi kan uppfylla våra kunders behov i kommersiella syften. Vi är stolta över att kunna leverar kvalitetsprodukter direkt till din tröskel. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Polen

  Vi framställer torkad potatis, torkad morot, torkad lök och torkad vitlök. Vår fabrik grundades 2013 och ligger i centrala Polen. Produkterna tillverkas av färska grönsaker odlade i Polen. Vi använder inga tillsättningar. Många års erfarenhet och råvaror av högsta kvalitet har gjort att de största livsmedelföretagen fått tillit för oss. De kräver IFSS- och BRC-standarder. Vi är verksamma både på den polska och den europeiska marknaden. Kvalitetskontroll i flera steg och enhetlighet med internationella livsmedelssäkerhetsstandarder (IFSS) garanterar de bästa produkterna. Vi framställer torkade potatiskuber och -tärningar, torkade potatisgryn (semolina), torkad potatispuré. Vi har även torkad vitlök, torkad lök och torkad morot. Vår grundprincip och affärsmodell är att bygga långsiktiga samarbeten. Vi är stolta över att vara en integrerad del av Polens grönsaksindustri och understödja lantbrukare, bakningsindustrin, restauranger och livsmedelstillverkare som använder våra produkter för att skapa en uppsjö av utsökta produkter. Mångsidiga, torkade grönsaker är nätingsrika och har många användningsområden. Vi är redo att stötta dig i dina behov av torkade grönsaker, och hjälper dig att uppfinna morgondagens nya produkter. Vi har nyligen lanserat en ny produkt: potatismjöl; bara 100 % potatis, fritt från tillsatser. Vi har två typer av potatismjöl: en för bakningsindustrin och en för dumplingsindustrin.

 3. BIOFOODLAB LLC

  Ryssland

  BioFoodLab är det främsta företaget i Ryssland inom tillverkning av nyttiga tilltugg för vuxna och barn. Vårt mål var att skapa en inhemsk produkt av hög kvalitet som inte fanns på marknaden, och som vi kunde vara stolta över. Sju år senare kan vi erbjuda vi våra samarbetspartners färdiga lösningar för hälsosam kosthållning. Vi har 100 innovativa och populära produkter i vårt sortiment. Idag är våra produkter lätta att hitta på Rysslands stormarknader och i fjorton länder världen över; exempelvis i Japan, Kina och Förenade arabemiraten. Vårt mål är fortfarande detsamma — vi vill underlätta för vuxna och barn att ta enkla steg mot en hälsosam livsstil, varje dag.

 4. DIET PROM LLC

  Ryssland

  Företaget DIET PROM LLC med säte i den ryska staden Wladimir grundades 2010. Vi är specialiserade på tillverkning av livsmedel för en sund kost samt livsmedel för diabetiker och olika dieter. Dessa säljs under märket MINI CALORIE och kan för närvarande hittas i länder som Ryssland, Kazakstan, Vitryssland, Georgien, Turkmenistan och Kirgizistan. Produkter från märket MINI CALORIE innehåller, precis som namnet antyder, färre kalorier i jämförelse med vanliga sockerhaltiga produkter. Utvecklingen av nya, unika produkter är en viktig fråga för oss. Vi är det första företaget som gör kakor med stevia, fruktoskuber, sockerbitar med stevia och smördeg med fruktos. Vårt företag utmärker sig genom mycket marknadsföring. Vi använder olika kanaler och genomför regelbundet reklamkampanjer – med rabatter, tävlingar eller gåvor.

 5. AZIENDA AGRICOLA BIO BONIZIO

  Italien

  Jordbruksföretaget Bio Bonizio - Bed & Breakfast i Borgo mitt i Alta Murgias nationalpark finns Montegrosso. En liten autentisk by som är rik på historia, natur och magi. Här, halvvägs mellan havet, på kullarna i Castel del Monte och Murgia, har den ekologiska gården Bonizio producerat vin och extra jungfruolja i flera generationer. Företaget Bonizio kan räkna med utmärkt vinproduktion. Nero di Troia, Primitivo, Moscatello, Fiano och Montepulciano.

 1. LES PALMIERS D'ANIS

  Frankrike

 2. PATAZA PTY LTD

  Australien

 1. ETIK ET BIO

  Frankrike

 2. SMART CLAUPACK SRL

  Rumänien

 3. BIO-NUTRILAB

  Belgien

 4. CERUSSA SP. Z O.O.

  Polen

 5. AGRONIK LTD

  Bulgarien

 6. WE PLUS GROUP

  Turkiet

 7. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

 8. ADAN VILLAGE EOOD

  Bulgarien

 1. RADZIOWI SP. Z O.O.

  Polen

 2. LA TERRA DA

  Italien

 3. DOBRIYE TRADITSII, LLC

  Ryssland

  Dobriye Traditsii tillverkar specialkost och ekologiska livsmedel samt snacks sedan 2013. Vi har över 500 olika hälsosamma, naturliga livsmedelsprodukter: 13 sorters mjölkörtsteer (Ivan-Chay) och andra örtteer, honung och biprodukter, 23 sorters jordnötssmör och andra nötsmör (Urbech), konserverad frukt, sylt och marmelad, kokos och kondenserad nötmjölk, ekologiska fruktchips, supermat, 100 % naturlig nougat, bakteriekulturer, proteinbars och glutenfria kakor. Företagets egenhändiga tillverkning, möjligheten att beställa från ett brett utbud av hälsosamma och natuliga livsmedel i små, mellan eller väldigt stora partier, trevliga förpackningar och det individuella bemötandet av varje kund gör att Dobri-ye Traditsii sticker ut från andra leverantörer av ekologiska livsmedel. Dobriye Traditsii kan leverera hälsosam kost till butiker inom detaljhandel, större stormarknadskedjor, distributörer och företagskunder över hela världen.

 4. LE SAUZET

  Frankrike

  LE SAUZET är specialiserade inom produktion av ekologiska produkter. Vårt företag är inriktat på två verksamhetsområden: Vingården med Domaine LOU PAS D’ESTRECH där vi framställer ekologiskt vin sedan 1984 skapades av SAUZET med samma vilja att erbjuda autentiska kvalitetsprodukter inom tillverkningen av EKOLOGISK vinäger. Idag kan vi erbjuda ett brett sortiment av standard- och smaksatta vinägrar med garanterad spårbarhet samt våra råvarors geografiska ursprung. Skapandet av SAUZET gav upphov till tillverkningen på beställning av ekologisk vinäger 1987 utifrån vin från vinodlingen. Alla våra produkter är garanterat ekologiska och certifierade ECOCERT SAS.FR-BIO-01. Vi erbjuder produkter under EVM för storskalig detaljhandel.Varje år är vi med på mässorna SIAL och SIRAH på ståndet "SUD DE FRANCE", där vi med glädje presenterar och ger smakprov på våra produkter.

 5. NUTTYS LLC

  Ryssland

  Produkter av högsta kvalitet, unika recept, strikt kvalitetskontroll genom varje steg av produktionen, branschledande samarbetspartners, hela paketet; det är tillverknings- och handelsföretaget Nattys® Natural Nut Butters. Nattys® Nut Butters använder de bästa nötterna och har inget tillsatt socker, konserveringsmedel, emulgeringsmedel eller konsistensstabiliserande medel. Produktionen görs i Moskva. Alla produkter från Nattys® möter euroasiatiska standarder för kvalitet och säkerhet. Produktionen är riskanalyserad och följer ett kontrollpunktsystem, och uppfyller standarden ISO 22000 för hantering av livsmedel. Vår produktionsnivå följer europeiska standarder. I Den ryska federationen är Nattys® jordnötssmör och olika nötpasta närvarande i rikstäckande livsmedelsnätverk: Х5 RetailGroup, METRO CC, Globus, Lenta, Magnitare är exempel på våra samarbetspartners. Företaget fokuserar på export till EU, OSS-länderna och USA. Vi vill samarbeta med handelsnätverk och distributörer.

 6. AMAZONIA BIO

  Belgien

  Amazonia Bio är ett brasilianskt-belgiskt, ekologiskt certifierat företag som tillhandahåller hållbart odlade produkter från Amazonas. Amazonia Bio hjälper familjegårdar i Brasiliens regnskog att sälja ekologiska, näringsrika, hälsosamma och naturliga produkter till världen. Amazonia Bio levererar ekologiska, färska, näringsrika råvaror av hög kvalitet. Våra kunder: industrier inom livsmedel, drycker, läkemedel och kosmetika, samt distributörer, handlare, verksamheter inom co-packing och catering inom sektorerna glass, bakverk, konfektyr och kosttillskott. Amazonia Bio producerar frukt (färsk eller som koncentrat), puréer och torrfrysta pulver. Även örter, frön, oljor och smörer. Företaget processerar råvarorna omsorgsfullt genom att kontrollera kvaliteten och säkerställa spårbarheten varje steg. Produkterna kan levereras i förpackningar som är anpassade efter relevant lagstiftning.

 7. SIBERIA GOLD LLC

  Ryssland

  Siberian Gold LLC är en fabrik i Ryssland som skalar och bearbetar färska pinjenötter från Sibirien. Siberian Gold ligger i Moskvaregionen. Vi är specialiserade inom framtagning av pinjenötskärnor och olika fröer (senap, hampa, lin). Med vår färgsorterare uppnår vi höga renhetshalter av frön och kärnor. Siberian Gold har 100 % kallpressade oljor, cederolja, linolja, hampaolja (oraffinerad), utan andra inslag. Alla exportvaror fraktas till vår lagerlokal i Hamburg. Det innebär att du kan köpa våra produkter direkt från lagret i Tyskland. Alla våra produkter odlas naturligt i Sibiriens ekologiska landskap. Vår bearbetningsteknologi låter oss bevara alla vitaminer, naturliga smaker och hälsofördelar i alla våra produkter. Siberian Gold tillsätter aldrig tillsatser, färgämnen eller kemiska substanser.

 8. BISSARDON JUS DE FRUITS SAS

  Frankrike

  Hantverksmässig tillverkning och försäljning av färsk fruktjuice. Berikad med åren, erbjuder fruktjuicesortimentet Jean-Louis Bissardon "traditionella" fruktjuicer: apelsin, äpple, vindruv, tomat; skickligt sammanställda juicer: äpple-kvitten, äpple-vinbär, men även ovanligare smaker!

 9. SPECTRUMS EUROPE SAS

  Frankrike

  SPECTRUMS Europe importerar och säljer till professionella, endast B2B, ett sortiment produkter med hampolja, med hög cannabidiolhalt (CBD), fytocannabinoider och naturliga terpener, utan THC i enlighet med europeiska och franska bestämmelser.Vi erbjuder våra kunder råvaror och halvfärdiga produkter, i lösvikt och i parti. Vi är importörer och exklusiva återförsäljare i Europa för FoliumBiosciences, baserade i Colorado, USA.

 10. BRÄMAREGÅRDENS MUSTERI

  Sverige

  Ekologisk äppelmust lokalproduceras i Brämaregården, på Hisingen utanför Göteborg.Vi är mathantverkare och producerar idag 2 produkter; en 25 cl to-go-flaska av typ"Brämhults", dvs en frostad plast som reducerar ljusinsläpp och därmed förlänger äppelmustens hållbarhet. Den andra är vår Premiumprodukt - en 33 cl blå glasflaska, med matchande ettikett. En lyxigare modell och därmed ett högre pris för exklusivareförpackning av den ekologiska musten.

Filter

Resultat för

Organics - livsmedel - Import och export

Antal resultat

487 företag