• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • organics - livsmedel

Resultat för

Organics - livsmedel - Import och export

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Sedan 2009 har Alpi Investment varit verksamt inom tillverkning och handel av högkvalitativa naturprodukter. Naturprodukter är grunden för vår företagsfilosofi. Vi arbetar bara med de bästa ingredienserna från naturen, och förlitar oss på råvarutillverkare som har bevisat sin kvalitet genom åren. Vi vill bidra till jordbruksregionernas utveckling, och uppmuntra dem till att producera fler och bättre produkter. Vi har en egen tillverkningslokal och äger flera registrerade varumärken, bland annat Alpi Nature och Idda Herbal. Produktion och lagerhållning är EU-certifierad för ekologisk hantering (BG-BIO-22). Vi följer de allra högsta kvalitetsstandarderna och håller hela produktionsprocessen under strikt uppsikt. Sedan vi grundades har vi ackumulerat en bred erfarenhet av urval, inköp, kvalitetskontroll, paketering, B2B och B2C-distribuering av vårt breda produktsortiment. Vi kan erbjuda tjänster för egna märkesvaror. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Vi levererar: oljeväxter, solrosolja, raps, soja, majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT europeisk produktion samt oljeväxter från jordbrukskooperativ. Vi innehar märkena: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, företag inom jordbrukslivsmedel etablerat i Nice, på den mytomspunna Promenade des Anglais som är med på Unescos världsarvslista. Vi är inte något multinationellt företag men ett företag med socialt ansvar som stöder utvecklingen av samhällena med vilka vi arbetar, i synnerhet i Afrika och i utvecklingsländer. Vi gör nämligen allt i vår förmåga för att etablera långvariga relationer med våra kunder och med våra leverantörer genom att förstå deras önskemål och behandla dem rättvist och med respekt. Vi är inga producenter utan utanordnare, och i den egenskapen har vi våra egna märke. Vi selekterar noggrant producenterna med vilka vi sammanställer en rigorös kravspecifikation. Mercurya France gör det till en hederssak att erbjuda sina kunder en service av hög kvalitet. Medvetna om den internationella handelns krav på snabbhet och flexibilitet, gör vi allt vi kan för att svara på deras behov. Det är bl.a. genom vår stora erfarenhet på fältet som vi har byggt vår devis "Arbeta bra och få det känt".

 3. RAFI POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Rafi Poland är en trendsättande livsmedelsbutik med certifierade originalprodukter av högsta klass. Naturliga, ekologiska produkter har hälsosammare egenskaper, och industrin för kosttillskott växter över hela världen. Därför forskar vi kontinuerligt för att ta fram optimala produkter utan industriella smaksättningar, färgämnen och kemikalier. TRENDER INOM EKOLOGISKA OCH NATURLIGA HONUNGSPRODUKTER: Golden Royal Honey VIP - testosteronbooster. RADIX EURYCOMA LONGIFOLIA (Longjack): Innehåller flera fytokemikalier med stimulerande effekt på mäns hälsa och vitalitet. Naturlig råhonung från världens största bin i sydasiatiska djungeln. Den lokala kvaliteten är den bästa i världen, med unikt näringsvärde. RADIX PANAX GINSENG: Oral konsumtion kan öka manlig fertilitet genom att öka produktionen av vissa hormoner i kroppen. BIDROTTNINGGELÉ: Ett näringsrikt kosttillskott med mycket protein och stressminskande B-vitaminer. HETA PRODUKTER: Golden Royal Honey, Black Horse Vital Honey, ekologisk honung, kaffe med kopivitamin, Black Bull Don't Quit Royal Honey, Royal Honey for Her, Dose vital Honey, Etumax VIP Royal Honey, Marhaba Royal Honey, Rhino Honey, Royal Honey Power 52, Tongat Ali Power Plus, Xrated Honey for Men, tillskott, Secret Miracle Honey, Honey Bae, kaffe med naturliga örter, Mplus Honey, Hilti Honey. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. MN Própolis

  Brasilien

  Verified by europages badge

  MN Propolis är den ledade tillverkaren och exportören av exklusiv grön propolis i Minas Gerais i Brasilien. Vi är specialiserade på grön propolis och har använt hållbara framställningsprocesser i över 30 år.Efterfrågan av propolis har ökat efter studier av dess huvudinnehåll artepillin-C. Vi tillverkar olika typer av propolis. Bästsäljaren är frystorkat extrakt, som kommer i form av ett vattenlösligt pulver. Det förenklar hanteringen av propolis under tillverkningsprocessen. Vår råa propolis har de högsta halterna av bioaktiva ämnen, och det färdiga pulvret bibehåller inte bara de halterna utan även dess organoleptiska kvaliteter. Vi arbetar enbart med grön propolis. Våra produkter är standardiserade och kontrollerade utifrån halterna av artepellin-C, flavonoider och fenolföreningar. Våra kunder köper produkten för att tillverka kapslar, supermat, superdryck, godis och hudvårdsprodukter. MN Propolis utmärker sig bland de största tillverkarna av propolis, och exporterar unika och standardiserade produkter över hela världen. Besök vår katalog och kontakta vårt team!

 5. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  På Naturell AB har vi gjort ekologisk mat till standard. Vi tror på en värld där 100 % ekologiska livsmedel är standarden. Som specialist på ekologiska livsmedel erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Det är så vi sakta men säkert har blivit det ledande företaget inom ekologiska livsmedel. Men vi gör mycket mer än att bara sälja ekologisk hälsokost i parti. Vi har enbart 100 % ekologiska produkter. Som ekologisk livsmedelsgrossist säljer vi över 1 000 olika ekologiska produkter. Produkterna produceras av våra egna ekologiska odlare och tillverkare. Vårt ekologiska nätverk sträcker sig över hela världen. Vårt mål är att skapa produkterna så lokalt som möjligt, för att hålla ner transporterna till ett minimum. Våra produkter: Mandlar, paranötter, cashewnötter, kokosnötter, hasselnötter, hasselnötskräm, rostade hasselnötter, jordnötter, skållade jordnötter, pekannötter, pinjenötter, pistaschnötter, kärnor, valnötter. Mjöl, mandelmjöl, pilrot, kornmjöl, bovetemjöl, cassavamjöl, kikärtsmjöl, kokosmjöl, majsmjöl, hasselnötsmjöl, havremjöl, potatisstärkelse, quinoamjöl, rismjöl, rågmjöl, dinkelmjöl, tapiokastärkelse, teffmjöl, vetemjöl. Socker och sötningsmedel, agavesirap, maltextrakt av korn i pulverform, kornmalt i sirapsform, sockerbetssirap, rörsocker, kokosnötsocker, majsglukos i pulverform, majsmaltsirap, majssirap, honungsblandning EKO, lönnsirap, palmsocker, malt rörsocker, rissirap, rismalt i sirapsform, vetesirap, tapiokasirap, tapioka-maltodextrin. Ris, basmatiris, arborioris...

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SPIRUPEP'S SPIRULINE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Spirupep’s Spiruline är en familjeägd gård som upplevt mer än 65 vårar och som idag leds av två unga, energiska jordbrukare! Rachel och Samuel bildar en duo av "Super-Farmers" och föreställer 3: e generationen i detta jordbruksäventyr. Deras spirulinagård vilar på en gedigen ekologisk modell och går till 100 % på biobränslen, vilket säkerställer minimalt miljöavtryck. Dessa kreativa jordbrukare arbetar oavbrutet för att finna, skapa och utveckla produkter som sätter deras värdefulla, lilla alg - spirulina - i fokus. Odlad med omsorg och hantverksmässig know-how, uppvisar spirulina en mängd fördelaktiga egenskaper: den är välkänd för sina antioxiderande egenskaper, den bidrar till immunsystemets goda funktion och den hjälper att regulera vikten. Med sin höga proteinhalt är denna alg ett verkligt superlivsmedel.

 2. GREEN BEAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Green Bean är en grossist belägen nära Wroclaw i Polen. Med huvudverksamhet inom sektorn för färska frukter och grönsaker är företaget även närvarande inom sektorerna för frysta frukter och grönsaker, torkad frukt, konventionella och ekologiska produkter, svamp, ätbara rötter - import/export. Vi levererar frukt och grönt, och förser våra kunder med färska, högkvalitativa varor till konkurrenskraftiga priser.

 3. AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Oliver, Livsmedel - Import/Export, honung för livsmedel, Fruktpuré, tomatkoncentrat, Ekologisk sylt, olivolja, Oliver, och Ekologiska oliver. Företagets huvudkontor finns i Aydin, Turkiet.

 4. PANFRUIT

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PANFRUIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Bär, Frystorkad frukt, Frystorkade grönsaker, Organics - livsmedel, Soppor, Svamp, Frukt och grönsaker - Import/export, Bär, och Djupfrysta bär. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 5. LES NOMINETTES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LES NOMINETTES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Pasta, pastafabrik, biologisk pasta, tillverkning av torkad pasta, torkad vetepasta, produktion av pasta, Pasta, hantverksmässig pasta, och tagliatelle. Företagets huvudkontor finns i Condé-Sur-Marne, Frankrike.

 1. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Verified by europages badge

  Företaget PATAZA PTY LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Kex och kaffebröd, Konfekt utan choklad, Drycker - Import/Export, Honung, macadamianötter, eucalyptushonung, Organics - livsmedel, och Viner - Australien. Företagets huvudkontor finns i Sydney, Australien.

 2. SMART CLAUPACK SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Företaget SMART CLAUPACK SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Förpackning, Specialförpackningar på kundbeställning, Kryddor, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Muttrar, aromatiska växter, Livsmedelsextrakt, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Targoviste, Rumänien.

 1. ETIK ET BIO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ETIK ET BIO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Organics - livsmedel, Biokosmetika- Produkter, Organic chocolate, och ekologisk torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Olivet, Frankrike.

 2. FERME DE LA ROUSSE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FERME DE LA ROUSSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom charkuteri, EKOLOGISK korv, charkuteri av gris, och öl på flaska. Företagets huvudkontor finns i La Fouillade, Frankrike.

 3. NERANO GROUP

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget NERANO GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, Spannmål och sädeskorn, Diet- och bionäring, Organics - livsmedel, hälsokost i parti, dietetiska produkter, Diet - livsmedel, Frukostflingor, och Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Marki, Polen.

 4. CERUSSA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget CERUSSA SP. Z O.O., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Delicatessen, Organics - livsmedel, Oljor, industri, Import/Export - jordbruksprodukter, Rafinirano sončnično olje, solrosolja, oil for food use, oljor, och distributör av olivolja. Företagets huvudkontor finns i Bukowno, Polen.

 5. AGRONIK LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget AGRONIK LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom ekologiskt dinkelvete, ekologiskt mjöl, och jordbruksprodukter biologiska. Företagets huvudkontor finns i Yambol, Bulgarien.

 6. AYIURE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AYIURE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Fransk potatis. Företagets huvudkontor finns i Tonneins, Frankrike.

 7. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget FRESH FUTURE SP.Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Organics - livsmedel, EKOLOGISKT JORDBRUK, Färska ärtväxter, Jordbruksprodukter, Import/Export - jordbruksprodukter, Jordbruk - Import/Export, färska grönsaker, och distributörer av färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Poznan, Polen.

 8. MAYA GOLD TRADING

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget MAYA GOLD TRADING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Socker, Livsmedel - Import/Export, kokosolja, biologiska livsmedel i parti, Eko-aromer, ekologiska produkter, Organics - livsmedel, och Socker. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 1. LA MYA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA MYA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Torkade baljväxter, jordnötter, tillverkning och grossitförsäljning, biologiska livsmedel i parti, och Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Arras, Frankrike.

 2. K2 GARDEN SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget K2 GARDEN SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Organics - livsmedel, caschewnötter, livsmedelsindustrin, Agrifood industry, ekologiska produkter, EKOLOGISKT JORDBRUK, biologiska livsmedel, och biologiska livsmedel i parti. Företagets huvudkontor finns i Rouen, Frankrike.

 3. DIET PROM LLC

  Ryssland

  Företaget DIET PROM LLC med säte i den ryska staden Wladimir grundades 2010. Vi är specialiserade på tillverkning av livsmedel för en sund kost samt livsmedel för diabetiker och olika dieter. Dessa säljs under märket MINI CALORIE och kan för närvarande hittas i länder som Ryssland, Kazakstan, Vitryssland, Georgien, Turkmenistan och Kirgizistan. Produkter från märket MINI CALORIE innehåller, precis som namnet antyder, färre kalorier i jämförelse med vanliga sockerhaltiga produkter. Utvecklingen av nya, unika produkter är en viktig fråga för oss. Vi är det första företaget som gör kakor med stevia, fruktoskuber, sockerbitar med stevia och smördeg med fruktos. Vårt företag utmärker sig genom mycket marknadsföring. Vi använder olika kanaler och genomför regelbundet reklamkampanjer – med rabatter, tävlingar eller gåvor.

 4. LE SAUZET

  Frankrike

  LE SAUZET är specialiserade inom produktion av ekologiska produkter. Vårt företag är inriktat på två verksamhetsområden: Vingården med Domaine LOU PAS D’ESTRECH där vi framställer ekologiskt vin sedan 1984 skapades av SAUZET med samma vilja att erbjuda autentiska kvalitetsprodukter inom tillverkningen av EKOLOGISK vinäger. Idag kan vi erbjuda ett brett sortiment av standard- och smaksatta vinägrar med garanterad spårbarhet samt våra råvarors geografiska ursprung. Skapandet av SAUZET gav upphov till tillverkningen på beställning av ekologisk vinäger 1987 utifrån vin från vinodlingen. Alla våra produkter är garanterat ekologiska och certifierade ECOCERT SAS.FR-BIO-01. Vi erbjuder produkter under EVM för storskalig detaljhandel.Varje år är vi med på mässorna SIAL och SIRAH på ståndet "SUD DE FRANCE", där vi med glädje presenterar och ger smakprov på våra produkter.

 5. BIOFOODLAB LLC

  Ryssland

  BioFoodLab är det främsta företaget i Ryssland inom tillverkning av nyttiga tilltugg för vuxna och barn. Vårt mål var att skapa en inhemsk produkt av hög kvalitet som inte fanns på marknaden, och som vi kunde vara stolta över. Sju år senare kan vi erbjuda vi våra samarbetspartners färdiga lösningar för hälsosam kosthållning. Vi har 100 innovativa och populära produkter i vårt sortiment. Idag är våra produkter lätta att hitta på Rysslands stormarknader och i fjorton länder världen över; exempelvis i Japan, Kina och Förenade arabemiraten. Vårt mål är fortfarande detsamma — vi vill underlätta för vuxna och barn att ta enkla steg mot en hälsosam livsstil, varje dag.

 6. SIBERIA GOLD LLC

  Ryssland

  Siberian Gold LLC är en fabrik i Ryssland som skalar och bearbetar färska pinjenötter från Sibirien. Siberian Gold ligger i Moskvaregionen. Vi är specialiserade inom framtagning av pinjenötskärnor och olika fröer (senap, hampa, lin). Med vår färgsorterare uppnår vi höga renhetshalter av frön och kärnor. Siberian Gold har 100 % kallpressade oljor, cederolja, linolja, hampaolja (oraffinerad), utan andra inslag. Alla exportvaror fraktas till vår lagerlokal i Hamburg. Det innebär att du kan köpa våra produkter direkt från lagret i Tyskland. Alla våra produkter odlas naturligt i Sibiriens ekologiska landskap. Vår bearbetningsteknologi låter oss bevara alla vitaminer, naturliga smaker och hälsofördelar i alla våra produkter. Siberian Gold tillsätter aldrig tillsatser, färgämnen eller kemiska substanser.

 7. AMAZONIA BIO

  Belgien

  Amazonia Bio är ett brasilianskt-belgiskt, ekologiskt certifierat företag som tillhandahåller hållbart odlade produkter från Amazonas. Amazonia Bio hjälper familjegårdar i Brasiliens regnskog att sälja ekologiska, näringsrika, hälsosamma och naturliga produkter till världen. Amazonia Bio levererar ekologiska, färska, näringsrika råvaror av hög kvalitet. Våra kunder: industrier inom livsmedel, drycker, läkemedel och kosmetika, samt distributörer, handlare, verksamheter inom co-packing och catering inom sektorerna glass, bakverk, konfektyr och kosttillskott. Amazonia Bio producerar frukt (färsk eller som koncentrat), puréer och torrfrysta pulver. Även örter, frön, oljor och smörer. Företaget processerar råvarorna omsorgsfullt genom att kontrollera kvaliteten och säkerställa spårbarheten varje steg. Produkterna kan levereras i förpackningar som är anpassade efter relevant lagstiftning.

 8. BISSARDON JUS DE FRUITS SAS

  Frankrike

  Hantverksmässig tillverkning och försäljning av färsk fruktjuice. Berikad med åren, erbjuder fruktjuicesortimentet Jean-Louis Bissardon "traditionella" fruktjuicer: apelsin, äpple, vindruv, tomat; skickligt sammanställda juicer: äpple-kvitten, äpple-vinbär, men även ovanligare smaker!

 9. SPECTRUMS EUROPE SAS

  Frankrike

  SPECTRUMS Europe importerar och säljer till professionella, endast B2B, ett sortiment produkter med hampolja, med hög cannabidiolhalt (CBD), fytocannabinoider och naturliga terpener, utan THC i enlighet med europeiska och franska bestämmelser.Vi erbjuder våra kunder råvaror och halvfärdiga produkter, i lösvikt och i parti. Vi är importörer och exklusiva återförsäljare i Europa för FoliumBiosciences, baserade i Colorado, USA.

 10. BRÄMAREGÅRDENS MUSTERI

  Sverige

  Ekologisk äppelmust lokalproduceras i Brämaregården, på Hisingen utanför Göteborg.Vi är mathantverkare och producerar idag 2 produkter; en 25 cl to-go-flaska av typ"Brämhults", dvs en frostad plast som reducerar ljusinsläpp och därmed förlänger äppelmustens hållbarhet. Den andra är vår Premiumprodukt - en 33 cl blå glasflaska, med matchande ettikett. En lyxigare modell och därmed ett högre pris för exklusivareförpackning av den ekologiska musten.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Organics - livsmedel - Import och export

Antal resultat

474 Företag