• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • organics - livsmedel

Resultat för

Organics - livsmedel - Import och export

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Bulgarien

  Sedan 2009 har Alpi Investment varit verksamt inom tillverkning och handel av högkvalitativa naturprodukter. Naturprodukter är grunden för vår företagsfilosofi. Vi arbetar bara med de bästa ingredienserna från naturen, och förlitar oss på råvarutillverkare som har bevisat sin kvalitet genom åren. Vi vill bidra till jordbruksregionernas utveckling, och uppmuntra dem till att producera fler och bättre produkter. Vi har en egen tillverkningslokal och äger flera registrerade varumärken, bland annat Alpi Nature och Idda Herbal. Produktion och lagerhållning är EU-certifierad för ekologisk hantering (BG-BIO-22). Vi följer de allra högsta kvalitetsstandarderna och håller hela produktionsprocessen under strikt uppsikt. Sedan vi grundades har vi ackumulerat en bred erfarenhet av urval, inköp, kvalitetskontroll, paketering, B2B och B2C-distribuering av vårt breda produktsortiment. Vi kan erbjuda tjänster för egna märkesvaror. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. RAFI POLAND

  Polen

  Rafi Poland är en trendsättande livsmedelsbutik med certifierade originalprodukter av högsta klass. Naturliga, ekologiska produkter har hälsosammare egenskaper, och industrin för kosttillskott växter över hela världen. Därför forskar vi kontinuerligt för att ta fram optimala produkter utan industriella smaksättningar, färgämnen och kemikalier. TRENDER INOM EKOLOGISKA OCH NATURLIGA HONUNGSPRODUKTER: Golden Royal Honey VIP - testosteronbooster. RADIX EURYCOMA LONGIFOLIA (Longjack): Innehåller flera fytokemikalier med stimulerande effekt på mäns hälsa och vitalitet. Naturlig råhonung från världens största bin i sydasiatiska djungeln. Den lokala kvaliteten är den bästa i världen, med unikt näringsvärde. RADIX PANAX GINSENG: Oral konsumtion kan öka manlig fertilitet genom att öka produktionen av vissa hormoner i kroppen. BIDROTTNINGGELÉ: Ett näringsrikt kosttillskott med mycket protein och stressminskande B-vitaminer. HETA PRODUKTER: Golden Royal Honey, Black Horse Vital Honey, ekologisk honung, kaffe med kopivitamin, Black Bull Don't Quit Royal Honey, Royal Honey for Her, Dose vital Honey, Etumax VIP Royal Honey, Marhaba Royal Honey, Rhino Honey, Royal Honey Power 52, Tongat Ali Power Plus, Xrated Honey for Men, tillskott, Secret Miracle Honey, Honey Bae, kaffe med naturliga örter, Mplus Honey, Hilti Honey. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. HOYER GMBH INTERNATIONALE FACHSPEDITION

  Tyskland

  HOYER Multilog erbjuder logistik- och uthyrningslösningar för IBC- och tryckbehållare, och har mer än 45 000 behållare av rostfritt stål till sitt förfogande. Företaget har sitt huvudkontor i Hamburg och förutom en stark närvaro i Europa har HOYER Multilog även en stark ställning på marknaderna i USA och Asien. Sedan 2017 hör också franska CCR till HOYER-koncernen. Förutom uthyrning av behållare av rostfritt stål erbjuder HOYER Multilog ett brett utbud av servicetjänster. Till dessa räknas fleetmanagement, transport av tomma eller fyllda behållare, rengöring samt underhåll och reparationer. HOYER Multilog har etablerat sig som en tillförlitlig partner med lång erfarenhet inom livsmedels-, kosmetika-, och kemiindustrin. HOYER Multilog har den perfekta IBC- eller tryckbehållaren för nästintill vilken produkt som helst. Större delen av företagets behållare har en volym på mellan 200–1 650 liter.

 4. NATURELL AB

  Sverige

  På Naturell AB har vi gjort ekologisk mat till standard. Vi tror på en värld där 100 % ekologiska livsmedel är standarden. Som specialist på ekologiska livsmedel erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Det är så vi sakta men säkert har blivit det ledande företaget inom ekologiska livsmedel. Men vi gör mycket mer än att bara sälja ekologisk hälsokost i parti. Vi har enbart 100 % ekologiska produkter. Som ekologisk livsmedelsgrossist säljer vi över 1 000 olika ekologiska produkter. Produkterna produceras av våra egna ekologiska odlare och tillverkare. Vårt ekologiska nätverk sträcker sig över hela världen. Vårt mål är att skapa produkterna så lokalt som möjligt, för att hålla ner transporterna till ett minimum. Våra produkter: Mandlar, paranötter, cashewnötter, kokosnötter, hasselnötter, hasselnötskräm, rostade hasselnötter, jordnötter, skållade jordnötter, pekannötter, pinjenötter, pistaschnötter, kärnor, valnötter. Mjöl, mandelmjöl, pilrot, kornmjöl, bovetemjöl, cassavamjöl, kikärtsmjöl, kokosmjöl, majsmjöl, hasselnötsmjöl, havremjöl, potatisstärkelse, quinoamjöl, rismjöl, rågmjöl, dinkelmjöl, tapiokastärkelse, teffmjöl, vetemjöl. Socker och sötningsmedel, agavesirap, maltextrakt av korn i pulverform, kornmalt i sirapsform, sockerbetssirap, rörsocker, kokosnötsocker, majsglukos i pulverform, majsmaltsirap, majssirap, honungsblandning EKO, lönnsirap, palmsocker, malt rörsocker, rissirap, rismalt i sirapsform, vetesirap, tapiokasirap, tapioka-maltodextrin. Ris, basmatiris, arborioris...

 5. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrike

  Vi levererar: oljeväxter, solrosolja, raps, soja, majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT europeisk produktion samt oljeväxter från jordbrukskooperativ. Vi innehar märkena: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, företag inom jordbrukslivsmedel etablerat i Nice, på den mytomspunna Promenade des Anglais som är med på Unescos världsarvslista. Vi är inte något multinationellt företag men ett företag med socialt ansvar som stöder utvecklingen av samhällena med vilka vi arbetar, i synnerhet i Afrika och i utvecklingsländer. Vi gör nämligen allt i vår förmåga för att etablera långvariga relationer med våra kunder och med våra leverantörer genom att förstå deras önskemål och behandla dem rättvist och med respekt. Vi är inga producenter utan utanordnare, och i den egenskapen har vi våra egna märke. Vi selekterar noggrant producenterna med vilka vi sammanställer en rigorös kravspecifikation. Mercurya France gör det till en hederssak att erbjuda sina kunder en service av hög kvalitet. Medvetna om den internationella handelns krav på snabbhet och flexibilitet, gör vi allt vi kan för att svara på deras behov. Det är bl.a. genom vår stora erfarenhet på fältet som vi har byggt vår devis "Arbeta bra och få det känt".

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GREEN BEAN

  Polen

  Företaget GREEN BEAN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Import/Export - jordbruksprodukter, Organics - livsmedel, grönsaker, Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Import/Export - jordbruksprodukter, och Grossist inom frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Paniowice, Polen.

 2. PAN-FRUIT

  Ukraina

  Företaget PAN-FRUIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Bär, Frystorkad frukt, Frystorkade grönsaker, Organics - livsmedel, Soppor, Svamp, Frukt och grönsaker - Import/export, Bär, och Djupfrysta bär. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 3. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Företaget PATAZA PTY LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Kex och kaffebröd, Konfekt utan choklad, Drycker - Import/Export, Honung, macadamianötter, eucalyptushonung, Organics - livsmedel, och Viner - Australien. Företagets huvudkontor finns i Sydney, Australien.

 4. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Frankrike

  Företaget VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Diet- och bionäring, Rättvis handel, EKOLOGISKT JORDBRUK, Livsmedelsspecialiteter, Organics - livsmedel, Frukt och grönsaker - Import/export, Oljeväxter, och frön. Företagets huvudkontor finns i Montenay, Frankrike.

 5. LES NOMINETTES

  Frankrike

  Företaget LES NOMINETTES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Pasta, pastafabrik, biologisk pasta, tillverkning av torkad pasta, torkad vetepasta, produktion av pasta, Pasta, hantverksmässig pasta, och tagliatelle. Företagets huvudkontor finns i Condé-Sur-Marne, Frankrike.

 1. SMART CLAUPACK SRL

  Rumänien

  Företaget SMART CLAUPACK SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Förpackning, Specialförpackningar på kundbeställning, Kryddor, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Muttrar, aromatiska växter, Livsmedelsextrakt, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Targoviste, Rumänien.

 2. ETIK ET BIO

  Frankrike

  Företaget ETIK ET BIO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Organics - livsmedel, Biokosmetika- Produkter, Organic chocolate, och ekologisk torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Olivet, Frankrike.

 1. FERME DE LA ROUSSE

  Frankrike

  Företaget FERME DE LA ROUSSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom charkuteri, EKOLOGISK korv, charkuteri av gris, och öl på flaska. Företagets huvudkontor finns i La Fouillade, Frankrike.

 2. CERUSSA SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget CERUSSA SP. Z O.O., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Delicatessen, Organics - livsmedel, Oljor, industri, Import/Export - jordbruksprodukter, Rafinirano sončnično olje, solrosolja, oil for food use, oljor, och distributör av olivolja. Företagets huvudkontor finns i Bukowno, Polen.

 3. BIO-NUTRILAB

  Belgien

  Företaget BIO-NUTRILAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Näringstillsatser, dietprodukter för sport, Organics - livsmedel, Livsmedelsextrakt, fruktjuice utan socker, biologisk fruktjuice, fruktjuice, kolsyrade drycker, Kolsyrad dryck, och Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företagets huvudkontor finns i Awans, Belgien.

 4. AGRONIK LTD

  Bulgarien

  Företaget AGRONIK LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom ekologiskt dinkelvete, ekologiskt mjöl, och jordbruksprodukter biologiska. Företagets huvudkontor finns i Yambol, Bulgarien.

 5. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Företaget FRESH FUTURE SP.Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Organics - livsmedel, EKOLOGISKT JORDBRUK, Färska ärtväxter, Jordbruksprodukter, Import/Export - jordbruksprodukter, Jordbruk - Import/Export, färska grönsaker, och distributörer av färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Poznan, Polen.

 6. WE PLUS GROUP

  Turkiet

  Företaget WE PLUS GROUP, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Jordvärmesystem, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, Organics - livsmedel, Embalaža za živila, Delicatessen, Produkter för hygien och toalett, Elgeneratorer, Jordvärmesystem, och pelletsvärme. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 7. MAYA GOLD TRADING

  Nederländerna

  Företaget MAYA GOLD TRADING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Socker, Livsmedel - Import/Export, kokosolja, biologiska livsmedel i parti, Eko-aromer, ekologiska produkter, Organics - livsmedel, och Socker. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 8. ADAN VILLAGE EOOD

  Bulgarien

  Företaget ADAN VILLAGE EOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Livsmedel - Import/Export, Sådd och växtskydd, ekologiskt dinkelvete, dinkelvete, mjöl, ekologiskt mjöl, korn, och jordbruksprodukter biologiska. Företagets huvudkontor finns i Dabovitsa, Bulgarien.

 1. RADZIOWI SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget RADZIOWI SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom spindeldjur, dadlar, kokosmjöl, paranötter, mandel, torkade aprikoser, mandel förpackad, förpackade cashewnötter, och hälsosam och naturlig mat. Företagets huvudkontor finns i Brzozów, Polen.

 2. DOBRIYE TRADITSII, LLC

  Ryssland

  Dobriye Traditsii tillverkar specialkost och ekologiska livsmedel samt snacks sedan 2013. Vi har över 500 olika hälsosamma, naturliga livsmedelsprodukter: 13 sorters mjölkörtsteer (Ivan-Chay) och andra örtteer, honung och biprodukter, 23 sorters jordnötssmör och andra nötsmör (Urbech), konserverad frukt, sylt och marmelad, kokos och kondenserad nötmjölk, ekologiska fruktchips, supermat, 100 % naturlig nougat, bakteriekulturer, proteinbars och glutenfria kakor. Företagets egenhändiga tillverkning, möjligheten att beställa från ett brett utbud av hälsosamma och natuliga livsmedel i små, mellan eller väldigt stora partier, trevliga förpackningar och det individuella bemötandet av varje kund gör att Dobri-ye Traditsii sticker ut från andra leverantörer av ekologiska livsmedel. Dobriye Traditsii kan leverera hälsosam kost till butiker inom detaljhandel, större stormarknadskedjor, distributörer och företagskunder över hela världen.

 3. DIET PROM LLC

  Ryssland

  Företaget DIET PROM LLC med säte i den ryska staden Wladimir grundades 2010. Vi är specialiserade på tillverkning av livsmedel för en sund kost samt livsmedel för diabetiker och olika dieter. Dessa säljs under märket MINI CALORIE och kan för närvarande hittas i länder som Ryssland, Kazakstan, Vitryssland, Georgien, Turkmenistan och Kirgizistan. Produkter från märket MINI CALORIE innehåller, precis som namnet antyder, färre kalorier i jämförelse med vanliga sockerhaltiga produkter. Utvecklingen av nya, unika produkter är en viktig fråga för oss. Vi är det första företaget som gör kakor med stevia, fruktoskuber, sockerbitar med stevia och smördeg med fruktos. Vårt företag utmärker sig genom mycket marknadsföring. Vi använder olika kanaler och genomför regelbundet reklamkampanjer – med rabatter, tävlingar eller gåvor.

 4. LE SAUZET

  Frankrike

  LE SAUZET är specialiserade inom produktion av ekologiska produkter. Vårt företag är inriktat på två verksamhetsområden: Vingården med Domaine LOU PAS D’ESTRECH där vi framställer ekologiskt vin sedan 1984 skapades av SAUZET med samma vilja att erbjuda autentiska kvalitetsprodukter inom tillverkningen av EKOLOGISK vinäger. Idag kan vi erbjuda ett brett sortiment av standard- och smaksatta vinägrar med garanterad spårbarhet samt våra råvarors geografiska ursprung. Skapandet av SAUZET gav upphov till tillverkningen på beställning av ekologisk vinäger 1987 utifrån vin från vinodlingen. Alla våra produkter är garanterat ekologiska och certifierade ECOCERT SAS.FR-BIO-01. Vi erbjuder produkter under EVM för storskalig detaljhandel.Varje år är vi med på mässorna SIAL och SIRAH på ståndet "SUD DE FRANCE", där vi med glädje presenterar och ger smakprov på våra produkter.

 5. SIBERIA GOLD LLC

  Ryssland

  Siberian Gold LLC är en fabrik i Ryssland som skalar och bearbetar färska pinjenötter från Sibirien. Siberian Gold ligger i Moskvaregionen. Vi är specialiserade inom framtagning av pinjenötskärnor och olika fröer (senap, hampa, lin). Med vår färgsorterare uppnår vi höga renhetshalter av frön och kärnor. Siberian Gold har 100 % kallpressade oljor, cederolja, linolja, hampaolja (oraffinerad), utan andra inslag. Alla exportvaror fraktas till vår lagerlokal i Hamburg. Det innebär att du kan köpa våra produkter direkt från lagret i Tyskland. Alla våra produkter odlas naturligt i Sibiriens ekologiska landskap. Vår bearbetningsteknologi låter oss bevara alla vitaminer, naturliga smaker och hälsofördelar i alla våra produkter. Siberian Gold tillsätter aldrig tillsatser, färgämnen eller kemiska substanser.

 6. AMAZONIA BIO

  Belgien

  Amazonia Bio är ett brasilianskt-belgiskt, ekologiskt certifierat företag som tillhandahåller hållbart odlade produkter från Amazonas. Amazonia Bio hjälper familjegårdar i Brasiliens regnskog att sälja ekologiska, näringsrika, hälsosamma och naturliga produkter till världen. Amazonia Bio levererar ekologiska, färska, näringsrika råvaror av hög kvalitet. Våra kunder: industrier inom livsmedel, drycker, läkemedel och kosmetika, samt distributörer, handlare, verksamheter inom co-packing och catering inom sektorerna glass, bakverk, konfektyr och kosttillskott. Amazonia Bio producerar frukt (färsk eller som koncentrat), puréer och torrfrysta pulver. Även örter, frön, oljor och smörer. Företaget processerar råvarorna omsorgsfullt genom att kontrollera kvaliteten och säkerställa spårbarheten varje steg. Produkterna kan levereras i förpackningar som är anpassade efter relevant lagstiftning.

 7. BIOFOODLAB LLC

  Ryssland

  BioFoodLab är det främsta företaget i Ryssland inom tillverkning av nyttiga tilltugg för vuxna och barn. Vårt mål var att skapa en inhemsk produkt av hög kvalitet som inte fanns på marknaden, och som vi kunde vara stolta över. Sju år senare kan vi erbjuda vi våra samarbetspartners färdiga lösningar för hälsosam kosthållning. Vi har 100 innovativa och populära produkter i vårt sortiment. Idag är våra produkter lätta att hitta på Rysslands stormarknader och i fjorton länder världen över; exempelvis i Japan, Kina och Förenade arabemiraten. Vårt mål är fortfarande detsamma — vi vill underlätta för vuxna och barn att ta enkla steg mot en hälsosam livsstil, varje dag.

 8. BISSARDON JUS DE FRUITS SAS

  Frankrike

  Hantverksmässig tillverkning och försäljning av färsk fruktjuice. Berikad med åren, erbjuder fruktjuicesortimentet Jean-Louis Bissardon "traditionella" fruktjuicer: apelsin, äpple, vindruv, tomat; skickligt sammanställda juicer: äpple-kvitten, äpple-vinbär, men även ovanligare smaker!

 9. SPECTRUMS EUROPE SAS

  Frankrike

  SPECTRUMS Europe importerar och säljer till professionella, endast B2B, ett sortiment produkter med hampolja, med hög cannabidiolhalt (CBD), fytocannabinoider och naturliga terpener, utan THC i enlighet med europeiska och franska bestämmelser.Vi erbjuder våra kunder råvaror och halvfärdiga produkter, i lösvikt och i parti. Vi är importörer och exklusiva återförsäljare i Europa för FoliumBiosciences, baserade i Colorado, USA.

 10. BRÄMAREGÅRDENS MUSTERI

  Sverige

  Ekologisk äppelmust lokalproduceras i Brämaregården, på Hisingen utanför Göteborg.Vi är mathantverkare och producerar idag 2 produkter; en 25 cl to-go-flaska av typ"Brämhults", dvs en frostad plast som reducerar ljusinsläpp och därmed förlänger äppelmustens hållbarhet. Den andra är vår Premiumprodukt - en 33 cl blå glasflaska, med matchande ettikett. En lyxigare modell och därmed ett högre pris för exklusivareförpackning av den ekologiska musten.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Organics - livsmedel - Import och export

Antal resultat

470 Företag