• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • oljeväxter

Resultat för

Oljeväxter - Import och export

 1. HUBCYCLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 2. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraina

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO är en organisation av ukrainska jordbrukare (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") vars huvudverksamhet består av odling av säd, tekniska grödor och oljefrön. Vår lagring och försäljning upprätthåler landets livsmedelssektor inom grödor genom odling utifrån engagemang från skickliga arbetare och de senaste teknikerna. GC KUSHPIT-AGRO är ett familjeföretag om har blomstrat i snart 30 år. Våra landmassor når 5 000 hektar. Våra främsta grödor: vårvete, vintervete, solros, majs, sojabönor, bovete. Gårdarna har sina egna maskiner och traktorer. 2020 upprättades vår egen sädrengöringsfakulitet, med tork. Lyftkapacitet 40 000 ton. Vi har även ett eget testlabb och egna lastbilar för sädtransport. En överskådlig information om oss finns på vår hemsida: www.kushpit-agro.com. Vi säljer våra produkter både i Ukraina och utomlands. Vi kan arbeta med villkor som DAP och CIF. Vi leverar våra produkter med våra egna lastbilar, eller anordnar containertransport på väg eller järnväg.

 3. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Det privata agroindustriella företaget Agroprodservice har blivit ett av de tre främsta jordbruksföretagen i västra Ukraina under sina 24 verksamma år. Den totala arealen av bördig jord som odlas av Agroprodservice är cirka 45 000 hektar. Vi odlar majs, vintervete och korn, solrosor, soja, vårkorn och vårvete, rapsfrön, ärtor och sockerbetor. Vår boskapshjord består av över 3 000 djur. Vår årliga produktionsvolym kommer att bli 1 255 ton nötkött. Vi implementerar erfarenheten hos europeiska och globala erkända namn, vilket bidrar till en effektiv tillväxt och förhöjd kvalitet hos vår säd, våra grönsaker och våra sockerbetor. Agroprodservice är medvetet om hur viktigt det är att bevara miljön, och har som huvudprincip att inte åverka någon skada. Vi värnar om miljön och stöttar ekologiska program för att bevara riktningen för vårt uppdrag.

 4. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Impulse Commodity Trading fokuserar på export av dagligvarukategorier som: solrosor och solrosolja, sojabönor och sojabönsolja, majs, mejeriprodukter (mjölkpulver, ultrapastöriserad mjölk, vassle, smör), socker, vetemjöl, honung och såser i industriell förpackning. Vi samarbetar enbart med erkända tillverkare från Ukraina och länder inom EU, och erbjuder produkter av högsta kvalitet som efterlever internationella standarder, är säkerhetscertifierade och har den mest gynnsamma prissättningen. Med 13 års erfarenhet av livsmedelsmarknaden fortsätter vi utvecklas och kämpa för att tillfredsställa våra kunders mest utmanande behov. Vi erbjuder våra kunder logistiktjänster vartsomhelst i världen - vi organiserar snabba varuleveranser till din lagerlokal, och tar hand om alla tullprocedurer. När vi samarbetar med tillverkare och köpare strävar vi alltid efter att hitta besluten som skapar maximal fördel för alla parter.

 5. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Diet- och bionäring, Rättvis handel, Kakao och choklad, Oljeväxter, frön, Grossist inom frukt och grönsaker, Diet- och bionäring, och mandel. Företagets huvudkontor finns i Montenay, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CROPFUL S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  Företaget CROPFUL S.R.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företaget är även verksamt inom senap, koriander, frön för hirs, frön för lin, solrosfrön, soja, Kummin, Ärtor, och ekologiskt utsäde. Företagets huvudkontor finns i Chlum u Třeboně, Tjeckiska republiken.

 2. TRUST AGRO LTD.

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget TRUST AGRO LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företaget är även verksamt inom sunflower, Rafinirano sončnično olje, solrosfrön förpackade, koriander, mjöl av solrosfrön, pelletgranulatorer, Pelleted product feeder, och solrosfrön. Företagets huvudkontor finns i Targovishte, Bulgarien.

 3. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HILAIRE AGRI-SERVICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Vegetabiliska oljor, Råa vegetabiliska oljor, Jordbruksprodukter, vegetabiliska livsmedelsoljor, medeltunga brännoljor, frön för raps, solrosolja, och linser. Företagets huvudkontor finns i Vregny, Frankrike.

 4. GTMD SARL

  Mali

  Verified by europages badge

  Företaget GTMD SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Vägtransport-logistiktjänster, Odling oljeväxter, Oljeväxter, och ekologiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Bamako, Mali.

 5. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Tyskland

  Behovet av miljövänliga och ekologiska produkter och livsmedel är större än någonsin. Det är ett sorgligt faktum att det idag erbjuds allt färre produkter som inte innehåller några skadliga kemiska ämnen. Men egentligen vill vi väl kunna lita på att den mat vi köper inte är farlig för oss? IMARTI gör sitt för att jämna ut den skeva fördelningen och se till att det kommer ut fler miljövänliga och ekologiska produkter på marknaden. Våra produkter odlas, bearbetas och levereras framförallt från Ukraina, där jorden är bördig, ger stor avkastning och återhämtar sig snabbt. Våra grundprinciper: Vi är noga med att hålla leveranstiderna, genomföra kvalitetskontroller enligt EU-standard och vara flexibla gentemot våra kunder. Genom strikta kontroller håller vi koll på att vår teknik är exakt och fungerar som den ska. Allt för att kunna erbjuda dig de bästa råvarorna och ekologiska produkterna.

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Ryssland

  AgroChimInvest LLC är ett av Rysslands ledande företag inom odling, bearbetning, förädling och export av jordbruksprodukter som koriander, senap, lin, kikärtor, linser och ärtor. Våra produktionslokaler består av gårdar runt Krasnodar. När vi skördar, rensar, lagrar och packar våra olika produkter använder vi bara modern inhemskt och utländskt tillverkad utrustning. Våra ledande agronomer har utvecklat och implementerat vår egna, unika odlingsteknologi under de senaste åren. Genom grödornas växtprocess på åkrarna kontrolleras miljön och tillståndet av vår kvalificerade personal, så att nödvändiga justeringar kan göras i tid. Vi levererar våra produkter regelbundet till kunder i länder som Indien, Pakistan, Neapel, Sri Lanka, Malaysia, Yemen, Europa och så vidare. Alla våra produkter genomgår kvalitetstestning och certifiering. På så sätt möter våra grödor europeiska och internationella kvalitetsstandarder. AgroChimInvest

 2. TORGOPTYUG LLC

  Ryssland

  TORGOPTYUG är ett handelsföretag inom jordbruksprodukter, som importerar/exporterar livsmedelsprodukter globalt. Företaget har många pålitliga samarbetspartners som framställer grödor: —oljegrödor (linfrön, solrosfrön, raps, oljedådra, senap, safflor, rättika osv); —sädesslag (vete, korn, råg, farro, havre, gul och röd hirs, majs, vit och röd durra); —Bovete. TORGOPTYUG samarbetar regelbundet med tillverkare av bearbetade jordbruksprodukter (havre- och vetekli, mjöl, skal) och jordbruksprodukter till boskapsfoder. Företagets egna lagerlokaler över hela Ryssland möjliggör snabb frakt av önskad varumängd till alla platser över hela jorden. Vår långa erfarenhet och expertis inom livsmedelsimport och -export hjälper TORGOPTYUG till framgångsrika samarbeten med jordbrukare och kunder. Företagets högsta prioritet är att tillhandahålla hälsosamma och miljövänliga jordbruksprodukter globalt, att minska miljöpåverkan och att förbättra livskvaliteten i regionerna vi är verksamma i. Vårt professionella team är öppet för att diskutera skräddarsydda leveransvillkor med köparna. För att uppnå ömsesidig framgång utvecklar vi samarbeten med olika aktörer inom den globala leveranskedjan för livsmedel. Vi är öppna för samarbeten och svarar gärna på alla frågor.

 1. MTK LTD

  Ryssland

  International Trading Company LLC är en exportör som handlar med jordbruksprodukter i parti, från miljövänliga regioner i Ryssland och i andra länder. Företaget tillhandahåller ett brett utbud av oljefrön (lin, solros, kamelia, senap osv), grönsaker (sojabönor, bönor, kikärtor osv), frön till fleråriga och årliga örter (taggluser, sötväppling, ängsklöver osv) och sädeslag (vete, korn, råg, havre, bovete osv). ITC LLC har etablerade samarbeten i Asien och Västeuropa. Produkterna vi handlar med är certifierade och enhetliga med alla relevanta ryska och internationella kvalitetsstandarder och föreskrifter. Vi levererar jordbruksvaror via sjöfart, väg eller järnväg över hela världen, på kortast möjliga tid. Våra klienter får överskådlig och smidig frakt med goda villkor, tack vare vårt samarbete med stora jordbruksföretag i olika länder.

 2. VNESHTORG-RUS LLC

  Ryssland

  Vneshtorg-Rus importerar och exporterar jordbruksprodukter och livsmedel i Ryssland: kikärtor, linser, vete, hirs ch många andra grödor; vi hanterar gårdsleveranser av säd, grönsaker och oljefrön, rapsfrömjöl, sojabönsbjöl och solrosfrömjöl att göda boskap med. Vi köper in jordbruksprodukter från ekologiska gårdar som odlar sina grödor i Rysslands miljövänliga redioner och använder ekologiska gödningsmedel samt växelbruk för att bevara jordhälsan och därmed hälsan hos både ekosystem och människor. Certifierade produkter från Vneshtorg-Rus innehåller inga bekämpningsmedel eller GMO. De genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkra efterföljandet av relevanta standarder. Vneshtorg-Rus är en lojal och ansvarstagande partner för sina kunder från Kina, Indien, Förenade Arabemiraten, Algeriet, Iran, Afghanistan och Belgien, och kan leverera ekologiska gårdsprodukter över hela världen via järnväg-, väg- eller sjötransport.. Vår huvudprincip är att sätta klientens behov främst.

 3. TURKEY DALAL

  Turkiet

  Företaget TURKEY DALAL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. AMARANTH PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget AMARANTH PRODUKTE GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företaget är även verksamt inom ekologisk arganolja. Företagets huvudkontor finns i Dillenburg, Tyskland.

 5. GREENAGROTECH

  Ukraina

  Företaget GREENAGROTECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företagets huvudkontor finns i Kiew, Ukraina.

 6. TOMA IMPEX

  Frankrike

  Företaget TOMA IMPEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företaget är även verksamt inom solrosolja. Företagets huvudkontor finns i Domont, Frankrike.

 7. BEITY

  Förenade kungariket

  Företaget BEITY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företaget är även verksamt inom vetemjöl, och vetemjöl typ 0. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 8. RM & INVEST

  Frankrike

  Företaget RM & INVEST, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Oljeväxter, frön för lin, ved och kol, och brännkol. Företagets huvudkontor finns i Le Mesnil Le Roi, Frankrike.

 1. TENUTA ZIMARINO MASSERIA DON VINCENZO

  Italien

  Företaget TENUTA ZIMARINO MASSERIA DON VINCENZO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företaget är även verksamt inom biologisk extrajungfrulig olivolja, och olivolja, extra jungfrulig. Företagets huvudkontor finns i Vasto, Italien.

 2. PURGRANA INH. MAXIM BORODIN

  Tyskland

  Företaget PURGRANA INH. MAXIM BORODIN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företaget är även verksamt inom frön för lin. Företagets huvudkontor finns i Oedheim, Tyskland.

 3. SEJUM EUROPE

  Frankrike

  Företaget SEJUM EUROPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företagets huvudkontor finns i Puteaux, Frankrike.

 4. MPL AGRO

  Ukraina

  Företaget MPL AGRO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företaget är även verksamt inom senap, bovete, och solrosfrön förpackade. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 5. AGROPODNIK A.S TRNAVA

  Slovakien

  Företaget AGROPODNIK A.S TRNAVA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Naturgödsel, Oljeväxter, Naturgödsel, frön för raps, spannmål, och Oljeväxter. Företagets huvudkontor finns i Trnava, Slovakien.

 6. TOSUN GRUP UN VE YEM SANAYI TICARET AŞ

  Turkiet

  Företaget TOSUN GRUP UN VE YEM SANAYI TICARET AŞ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företaget är även verksamt inom fullkornsvete, ekologisk gödning, och mjöl eller semolina av durumvete. Företagets huvudkontor finns i Kirikkale, Turkiet.

 7. EREM SERVICE

  Schweiz

  Företaget EREM SERVICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företagets huvudkontor finns i Châtonnaye, Schweiz.

 8. DIVINE SOURCE UCUCU VE BITKISEL YAGLAR TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget DIVINE SOURCE UCUCU VE BITKISEL YAGLAR TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 9. LLC OILGOOD

  Ukraina

  Företaget LLC OILGOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företaget är även verksamt inom solrosolja. Företagets huvudkontor finns i Chernechii Yar Village, Ukraina.

 10. PLANTUREUX & ASSOCIES

  Frankrike

  Företaget PLANTUREUX & ASSOCIES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Oljeväxter. Företagets huvudkontor finns i Noisy Le Grand, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis