• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • oljeriggar

Resultat för

Oljeriggar - Import och export

 1. PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS

  Portugal

  Företaget PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeriggar. Företaget är även verksamt inom konsulter, oljeutvinning, oljesonder, och oljeplattformar. Företagets huvudkontor finns i Guarda, Portugal.

 2. BIOSULQUIMICA IND.E COM.

  Brasilien

  Företaget BIOSULQUIMICA IND.E COM., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeriggar. Företagets huvudkontor finns i Rio De Janeiro, Brasilien.

 3. LIJIN HONGSHENG OIL CO,.LTD

  Kina

  Företaget LIJIN HONGSHENG OIL CO,.LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeriggar. Företagets huvudkontor finns i Dongying City, Kina.

 4. HUBEI SLETPETRO TECHNOLOGY CO., LTD.

  Förenta Staterna

  Företaget HUBEI SLETPETRO TECHNOLOGY CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeriggar. Företagets huvudkontor finns i Jingzhou, Förenta Staterna.

 5. SALTEL INDUSTRIES

  Frankrike

  Företaget SALTEL INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeriggar. Företagets huvudkontor finns i Bruz, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RISBRIDGER LTD

  Förenade kungariket

  Företaget RISBRIDGER LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konsult för byggnads-, landskaps- och offentliga arbeten. Företaget är även verksamt inom Oljeriggar, Hantverk, Oljeriggar, och Hantverk. Företagets huvudkontor finns i Redhill, Förenade kungariket.

 2. VESTBASE AS

  Norge

  Företaget VESTBASE AS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Oljeriggar, och Oljeriggar. Företagets huvudkontor finns i Kristiansund N, Norge.

 3. SHANXI WEIGAO PETROLEUM DRILLING TOOLS CO., LTD

  Kina

  Företaget SHANXI WEIGAO PETROLEUM DRILLING TOOLS CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeriggar. Företagets huvudkontor finns i Taiyuan, Kina.

 4. NOLY LIMITED

  Kina

  Företaget NOLY LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljeriggar. Företagets huvudkontor finns i Sichuan, Kina.

 5. VALTOR OFFSHORE A/S

  Danmark

  Företaget VALTOR OFFSHORE A/S, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Oljeriggar, och Oljeriggar. Företagets huvudkontor finns i Esbjerg N, Danmark.

 1. SENIM HOLDING

  Kazachstan

  Företaget SENIM HOLDING, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Oljeriggar. Företagets huvudkontor finns i Astana, Kazachstan.

 2. LUKOIL PETROLEUM LTD

  Schweiz

 1. ASPIRE OIL SERVICES LIMITED

  Förenade kungariket

 2. BERGEN GROUP ROSENBERG AS

  Norge

 3. OSIRIS

  Frankrike

 4. AVICOMP SERVICES AG

  Schweiz

 5. TOTAL E&P NORGE AS

  Norge

 6. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Metallbau Emmeln fokuserar på tillverkning av offshore-containrar enligt DNV 2.7-1 och -2 samt EN 12079. Utveckling och kontroll/certifiering genomförs i samarbete med GL (Germanischer Lloyd). Våra produkter: Ställverksbyggnader, brandskyddscontainrar, bullerskyddscontainrar, specialcontainrar, containrar för elcentraler. Inom offshore-verksamheter ställs särskilda krav på containrarna, något som andra containrar inte kan uppfylla. Containrar för offshore-verksamhet används till att transportera gods, men även till maskiner, anläggningar och styrsystem, som förvaringsutrymme, vid transport av människor till oljeriggar, samt som transformatorplattform.