• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • olja - utvinning

Resultat för

Olja - utvinning - Import och export

 1. MASSA PETROLEUM

  Turkiet

  Företaget MASSA PETROLEUM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom kemikalieprodukter, Kemisk vattenfiltrering, borrning, och Diamantborrmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Eyüsultan, Turkiet.

 2. MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM

  Turkiet

  Företaget MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. MERLIN ERD LTD

  Förenade kungariket

  Företaget MERLIN ERD LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Perth, Förenade kungariket.

 4. INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS

  Frankrike

  Företaget INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom studier och laboratorier för kontroll, provning och analys, och kemiska produkter för utvinning av petroleum och naturgas. Företagets huvudkontor finns i Le Plessis Robinson, Frankrike.

 5. MARKET RESEARCH REPORT

  Tyskland

  Företaget MARKET RESEARCH REPORT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ENERGAA

  Turkiet

  Företaget ENERGAA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom konsulter, biogasenergi, konstruktion av vattenkraftsanläggningar, Rådgivning för förnyelsebar energi, och anläggningar och verktyg för oljeledningar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. GROUPE CVA

  Frankrike

  Företaget GROUPE CVA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Internationell rekrytering av kvalificerad personal. Företagets huvudkontor finns i Bayonne, Frankrike.

 3. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

  Frankrike

  Företaget GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustning för oljeraffinaderier, oljeraffinaderier, och Logistik inom oljesektorn. Företagets huvudkontor finns i Aix En Provence Cedex 3, Frankrike.

 4. TTS ENERGY

  Norge

  Företaget TTS ENERGY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom konstruktion av utvinningsplattformar för olja offshore. Företagets huvudkontor finns i Kristiansand, Norge.

 5. BIOSHELL

  Turkiet

  Företaget BIOSHELL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom oljesonder, och artiklar för petroleumindustri, kolindustri och naturgasindustri. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL

  Frankrike

  Företaget LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Smörjmedel för industribruk, smörjmedel, Smörjmedel för industribruk, smörjmedel, och motoroljor. Företagets huvudkontor finns i Belleville-Sur-Vie, Frankrike.

 2. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukraina

  Företaget FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Olja - Utvinning, Oljetankar, och Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 1. PAQELL

  Nederländerna

  Företaget PAQELL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Balk, Nederländerna.

 2. DANA PETROLEUM PLC

  Förenade kungariket

  Företaget DANA PETROLEUM PLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Aberdeen, Förenade kungariket.

 3. NOBLE DRILLING (LAND SUPPORT) LTD

  Förenade kungariket

  Företaget NOBLE DRILLING (LAND SUPPORT) LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Olja - Utvinning, och Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Aberdeen, Förenade kungariket.

 4. INSPECTOR TRAINING

  Förenade kungariket

  Företaget INSPECTOR TRAINING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom gymnastik. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 5. DEZHOU BORU PETROLEUM MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD

  Tyskland

  Företaget DEZHOU BORU PETROLEUM MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Dezhou, Tyskland.

 6. GEOSTOCK HOLDING

  Frankrike

  Företaget GEOSTOCK HOLDING, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Olja - Utvinning, och Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Rueil Malmaison, Frankrike.

 7. METAX OLIE A/S

  Danmark

  Företaget METAX OLIE A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Petroleum - Tunga derivat, Gas - Produktion och distribution, Petroleumbränsle och tillsatser, Petroleum - Tunga derivat, och Gas - Produktion och distribution. Företagets huvudkontor finns i Aalborg, Danmark.

 8. OEL-HINZE & KRANZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget OEL-HINZE & KRANZ GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Gas - Produktion och distribution, Gas och olja - Utvinning, och Gas - Produktion och distribution. Företagets huvudkontor finns i Wittingen, Tyskland.

 1. WINGAS STORAGE UK LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget WINGAS STORAGE UK LIMITED, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Olja - Distribution, Gas och olja - Utvinning, och Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 2. REGION LLC

  Ukraina

  Företaget REGION LLC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 3. MINIJOS NAFTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litauen

  Företaget MINIJOS NAFTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Olja - Utvinning, och Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Gargzdai, Litauen.

 4. GLOBAL-EXPRESS24

  Tyskland

  Företaget GLOBAL-EXPRESS24, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Dortmund, Tyskland.

 5. MP SERVICES SARL

  Frankrike

  Företaget MP SERVICES SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Olja - Utvinning, och Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Décines-Charpieu, Frankrike.

 6. ALNAZ COMPANY

  Turkiet

  Företaget ALNAZ COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Alnaz Company, Turkiet.

 7. MAERSK DRILLING NORGE AS

  Norge

  Företaget MAERSK DRILLING NORGE AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Olja - Utvinning, och Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Stavanger, Norge.

 8. LUKOIL NEFTOCHIM BURGAS AD

  Bulgarien

  Företaget LUKOIL NEFTOCHIM BURGAS AD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Olja - Utvinning, och Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Burgas, Bulgarien.

 9. KCA DEUTAG DRILLING LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget KCA DEUTAG DRILLING LIMITED, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Olja - Utvinning, och Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Aberdeen, Förenade kungariket.

 10. BP P.L.C.

  Förenade kungariket

  Företaget BP P.L.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Olja - Utvinning, och Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Olja - utvinning - Import och export

Antal resultat

32 892 Företag