• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • olja - utvinning

Resultat för

Olja - utvinning - Import och export

 1. RUCATHO B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  RuCaTho B.V. är en internationell tillverkare av 100 % raffinerad matlagningsolja över hela världen. Vi är en stolt agent inom tillverkning och tillhandahållande för livsmedelsindustrin. Våra främsta produkter är: - Raffinerad solrosolja - Raffinerad majsolja - Vete, korn - Gul majs - Solrosfrön - Linser. Företaget ligger i Nederländerna. Med åren har vi samlat erfarenhet inom tillverkning av raffinerad solrosolja och raffinerad majsolja, och av att handla med korn och säd över hela världen. RuCaTho B.V. kännetecknas av flexibilitet, en pragmatisk hållning och snabb reaktionsförmåga till föränderliga marknadsvillkor. Vi erbjuder de bästa lösningarna för våra klienters logistiska behov och kvalitetskrav. Vi tror på att bygga och upprätthålla en stark relation med varje enskild kilent, genom att ha ett strikt kvalitetkontrollssystem och genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och professionell service. Genom åratal av erfarenhet har vårt handelsteam erhållit en djup förståelse för hur den internationella livsmedelsmarknaden fungerar. Tillsammans med vår hängivenhet och professionalism så gör det oss till förstahandsvalet som global tillverkare och exportör. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD

  Kina

  Företaget GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Borrmaskiner - Verktygsmaskiner, Borrmaskiner - Verktygsmaskiner, borrning för utvinning av naturgas, och Diamantborrmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Guangxi, Kina.

 3. MASSA PETROLEUM

  Turkiet

  Företaget MASSA PETROLEUM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom kemikalieprodukter, Kemisk vattenfiltrering, borrning, och Diamantborrmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Eyüsultan, Turkiet.

 4. MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM

  Turkiet

  Företaget MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. ENERGAA

  Turkiet

  Företaget ENERGAA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom konsulter, biogasenergi, konstruktion av vattenkraftsanläggningar, Rådgivning för förnyelsebar energi, och anläggningar och verktyg för oljeledningar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. STRUK ALTA INGENIERIA

  Mexiko

  Företaget STRUK ALTA INGENIERIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Juarez, Mexiko.

 2. GROUPE CVA

  Frankrike

  Företaget GROUPE CVA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Internationell rekrytering av kvalificerad personal. Företagets huvudkontor finns i Bayonne, Frankrike.

 3. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD.

  Förenta Staterna

  Företaget SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Houston, Förenta Staterna.

 4. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

  Frankrike

  Företaget GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustning för oljeraffinaderier, oljeraffinaderier, och Logistik inom oljesektorn. Företagets huvudkontor finns i Aix En Provence Cedex 3, Frankrike.

 5. MERLIN ERD LTD

  Förenade kungariket

  Företaget MERLIN ERD LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Perth, Förenade kungariket.

 1. MARKET RESEARCH REPORT

  Tyskland

  Företaget MARKET RESEARCH REPORT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

 2. INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS

  Frankrike

  Företaget INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom studier och laboratorier för kontroll, provning och analys, och kemiska produkter för utvinning av petroleum och naturgas. Företagets huvudkontor finns i Le Plessis Robinson, Frankrike.

 1. BIOSHELL

  Turkiet

  Företaget BIOSHELL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom oljesonder, och artiklar för petroleumindustri, kolindustri och naturgasindustri. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. GINDUSTREZ TRADING INC

  Kanada

  Företaget GINDUSTREZ TRADING INC, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Energi och råvaror - Service för industrier. Företaget är även verksamt inom Olja - Utvinning, och Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Calgary, Kanada.

 3. GONGYI ANBO CERAMIC CO.,LTD

  Kina

  Företaget GONGYI ANBO CERAMIC CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Gongyi, Kina.

 4. TTS ENERGY

  Norge

  Företaget TTS ENERGY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom konstruktion av utvinningsplattformar för olja offshore. Företagets huvudkontor finns i Kristiansand, Norge.

 5. SOCIÉTÉ PÉTROLIÈRE SEREPT

  Tunisien

  Företaget SOCIÉTÉ PÉTROLIÈRE SEREPT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Tunis, Tunisien.

 6. ARIA SANAT SAZEH BARSAVA CO.

  Iran

  Företaget ARIA SANAT SAZEH BARSAVA CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Mashhad, Iran.

 7. LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL

  Frankrike

  Företaget LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Smörjmedel för industribruk, smörjmedel, Smörjmedel för industribruk, smörjmedel, och motoroljor. Företagets huvudkontor finns i Belleville-Sur-Vie, Frankrike.

 8. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukraina

  Företaget FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumutvinning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Olja - Utvinning, Oljetankar, och Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 1. HENAN XINXIANG NO.7 CHEMICAL CO., LTD

  Kina

  Företaget HENAN XINXIANG NO.7 CHEMICAL CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Xinxiang, Kina.

 2. PAQELL

  Nederländerna

  Företaget PAQELL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Balk, Nederländerna.

 3. SINOBOOM PETROLEUM EQUIPMENT CO., LTD

  Kina

  Företaget SINOBOOM PETROLEUM EQUIPMENT CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Jinan, Kina.

 4. FENGYANG PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

  Företaget FENGYANG PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Xi'an, Kina.

 5. BEIJING METALWORK TECHNOLOGY TRADE CO.,LTD

  Kina

  Företaget BEIJING METALWORK TECHNOLOGY TRADE CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Beijing, Kina.

 6. GOLDENMAN PETROLEUM EQUIPMENT CO., LIMITED

  Kina

  Företaget GOLDENMAN PETROLEUM EQUIPMENT CO., LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom brunnsborrning. Företagets huvudkontor finns i Dongying, Kina.

 7. HENAN STRONGWIN MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD

  Kina

  Företaget HENAN STRONGWIN MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Zhengzhou, Kina.

 8. XUCHANG YIMEIYUAN ART & CRAFT CO.,LTD.

  Kina

  Företaget XUCHANG YIMEIYUAN ART & CRAFT CO.,LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Xuchang City, Kina.

 9. KOSUN OIL FIELD IMPORT & EXPORT CO.,LTD.

  Kina

  Företaget KOSUN OIL FIELD IMPORT & EXPORT CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Beijing, Kina.

 10. BEIJING TRIPOD INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  Kina

  Företaget BEIJING TRIPOD INTERNATIONAL TRADE CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Beijing, Kina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Olja - utvinning - Import och export

Antal resultat

32 953 Företag