• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • olja - distribution

Resultat för

Olja - distribution - Import och export

 1. RUCATHO B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  RuCaTho B.V. är en internationell tillverkare av 100 % raffinerad matlagningsolja över hela världen. Vi är en stolt agent inom tillverkning och tillhandahållande för livsmedelsindustrin. Våra främsta produkter är: - Raffinerad solrosolja - Raffinerad majsolja - Vete, korn - Gul majs - Solrosfrön - Linser. Företaget ligger i Nederländerna. Med åren har vi samlat erfarenhet inom tillverkning av raffinerad solrosolja och raffinerad majsolja, och av att handla med korn och säd över hela världen. RuCaTho B.V. kännetecknas av flexibilitet, en pragmatisk hållning och snabb reaktionsförmåga till föränderliga marknadsvillkor. Vi erbjuder de bästa lösningarna för våra klienters logistiska behov och kvalitetskrav. Vi tror på att bygga och upprätthålla en stark relation med varje enskild kilent, genom att ha ett strikt kvalitetkontrollssystem och genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och professionell service. Genom åratal av erfarenhet har vårt handelsteam erhållit en djup förståelse för hur den internationella livsmedelsmarknaden fungerar. Tillsammans med vår hängivenhet och professionalism så gör det oss till förstahandsvalet som global tillverkare och exportör. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 3. BERG TRADING COMPANY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. är ett dynamiskt och innovativt företag som befattar sig med att tillhandahålla heltäckande handelsösningar på den globala marknaden. Med ett starkf fokus på effektivitet, pålitlighet och kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig samarbetspartner för företag som vill navigera den komplexa internationella handeln. På Berg Trading Co. specialiserar vi oss på att understödja utbytet av olika varor, som jordbruksprodukter, energikällor, metaller och andra råmaterial. Vårt diversa produktutbud omfattar ett brett urval av frukter, grönsaker, sädesslag, frysta/levande/färska havsprodukter sourcade från hela världen. Bland våra färska och högkvalitativa grödor finns bland annat äpplen, bananer, apelsiner, bär, tomater, gruka, sallad, morötter, potatis, lök och mycket mer. Vi tar socialt ansvar på största allvar och har hållbar och miljöskyddande verksamhet som högsta prioritet. Vi söker leverantörer som efterföjer strika miljöstandarder, och lyfter hållbar sourcing och ansvarstagande produktionsmetoder. Oavsett om du är en odlare, leverantör eller köpare, så erbjuder Berg Trading Co. skräddarsydda lösningar för just dina specifika handelsbehov. Vi strävar efter att överskrida förväntningar genom att tillhandahålla personaliserad service, snabbt utförande och enastående support i alla steg av handelsprocessen. Tillsammans kan vi navigera den komplexa globala marknaden, och uppnå hållbar tillväxt och framgång.

 4. PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i Umkirch, Tyskland.

 5. SAMOA-HALLBAUER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SAMOA-HALLBAUER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i Viernheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. INDUSTRIE- UND TANKANLAGEN FÜHRER & WEINGARTNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget INDUSTRIE- UND TANKANLAGEN FÜHRER & WEINGARTNER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i Peißenberg, Tyskland.

 2. NEW PROCESS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget NEW PROCESS AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i Felben-Wellhausen, Schweiz.

 3. REINHOLD WESSELMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget REINHOLD WESSELMANN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i Lastrup, Tyskland.

 4. OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i Reutlingen, Tyskland.

 5. NEUDÖRFFER WERKSTATT-TECHNIK WTS GMBH

  Tyskland

  Företaget NEUDÖRFFER WERKSTATT-TECHNIK WTS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 1. HENS VAN MEULDER

  Belgien

  Företaget HENS VAN MEULDER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Flytande bränsle. Företaget är även verksamt inom Olja - Distribution, Olja - Distribution, smörjoljor, och tjänster för oljeindustrin. Företagets huvudkontor finns i Bornem, Belgien.

 2. LUKOIL LUBRICANTS EUROPE GMBH

  Österrike

  Företaget LUKOIL LUBRICANTS EUROPE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företaget är även verksamt inom Smörjmedel för bilar, smörjmedel, smörjmedel för jordbruk, Smörjmedel för bilar, och smörjmedel för industrin. Företagets huvudkontor finns i Vienna, Österrike.

 1. VALLIER PRODUITS PETROLIERS

  Frankrike

  Företaget VALLIER PRODUITS PETROLIERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Olja - Distribution, och Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i Marignier, Frankrike.

 2. VARO ENERGY FRANCE SAS

  Frankrike

  Företaget VARO ENERGY FRANCE SAS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företaget är även verksamt inom Bensin - Bränsle, oljeraffinaderier, raffinaderi, och Bensin - Bränsle. Företagets huvudkontor finns i Bruges, Frankrike.

 3. GALL THOMSON

  Förenade kungariket

  Företaget GALL THOMSON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i Great Yarmouth, Förenade kungariket.

 4. TANKYOU

  Frankrike

  Företaget TANKYOU, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. TANKBAU WILLBERGER DIPL.-ING. (FH) ALBERT WILLBERGER

  Tyskland

  Företaget TANKBAU WILLBERGER DIPL.-ING. (FH) ALBERT WILLBERGER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i Feldkirchen-Westerham, Tyskland.

 6. SYNTEX LUBRICANTS

  Förenta Staterna

  Företaget SYNTEX LUBRICANTS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företaget är även verksamt inom syntetiska industrioljor, och smörjmedel för motorcyklar. Företagets huvudkontor finns i Kyle, Förenta Staterna.

 7. HEATINGOILSHOP.COM

  Förenade kungariket

  Företaget HEATINGOILSHOP.COM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företaget är även verksamt inom diesel för värme, och brännfotogen. Företagets huvudkontor finns i Caterham, Förenade kungariket.

 8. BERTHET P. SARL

  Frankrike

  Företaget BERTHET P. SARL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företaget är även verksamt inom bränsleautomat, och bränslelager. Företagets huvudkontor finns i Andard, Frankrike.

 1. FERAPA S.L.

  Spanien

  Företaget FERAPA S.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Smörjmedel för bilar. Företaget är även verksamt inom Olja - Distribution, syntetiska smörjmedel, motoroljor, olje-bensinmotorer, och Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i Torres De La Alameda/ Madrid, Spanien.

 2. TEMPO OIL

  Belgien

  Företaget TEMPO OIL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företaget är även verksamt inom Bränsle, oljepump, fetter, och bränsleautomat. Företagets huvudkontor finns i Geel, Belgien.

 3. HOSCHEID MICHEL

  Luxemburg

  Företaget HOSCHEID MICHEL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företaget är även verksamt inom Brännolja, och Brännolja. Företagets huvudkontor finns i Eischen, Luxemburg.

 4. CANOVEN

  Spanien

  Företaget CANOVEN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företaget är även verksamt inom bensinpumpar, och diesel för värme. Företagets huvudkontor finns i Paterna, Spanien.

 5. LLC "DERSIM"

  Ukraina

  Företaget LLC "DERSIM", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, solrosolja, råolja, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Kahovka, Ukraina.

 6. THERMOHOUSE

  Grekland

  Företaget THERMOHOUSE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företaget är även verksamt inom Eldningsolja, tankar för eldningolja, dieselvärmare för fordon, och diesel för värme. Företagets huvudkontor finns i Ioannina, Grekland.

 7. PETRO-LOGISTICS SA

  Schweiz

  Företaget PETRO-LOGISTICS SA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företaget är även verksamt inom utomhuslekar, och artiklar för petroleumindustri, kolindustri och naturgasindustri. Företagets huvudkontor finns i Geneva, Schweiz.

 8. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Turkiet

  Företaget PROMERT AUTOMOTIVE LLC, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företaget är även verksamt inom Hjulskenor för hjul, Däck, reservdelar, bildelar, Hjulskenor för hjul, och Däck. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 9. SOREXI

  Marocko

  Företaget SOREXI, som är verksamt inom sektorn för Rappningar, mastix och tätningsprodukter. Företaget är även verksamt inom Värmeisolering - Material, Tätningar och tätningsringar, Olja - Distribution, Heltäckande mattor, Värmeisolering - Material, Tätningar och tätningsringar, Olja - Distribution, och Heltäckande mattor. Företagets huvudkontor finns i Casablanca, Marocko.

 10. S.A.D.O.

  Marocko

  Företaget S.A.D.O., som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri, Smörjmedel för industribruk, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Olja - Distribution, Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri, Smörjmedel för industribruk, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, och Olja - Distribution. Företagets huvudkontor finns i Ouarzazate, Marocko.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis