• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • olivolja

Resultat för

Olivolja - Import och export

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER är ett produktion- och exportföretag och ledande specialist inom vegetabiliska oljor av solrosfrön, majs, palm samt inom tillverkningen av konserver med frukt och grönsaker, nötter, frystorkad mjölk, såser och pastaprodukter. Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud färska och frysta produkter av hög kvalitet odlade på ett hållbart och miljövänligt vis. Våra kvalitetsoljor, som olivolja, solrosolja, majsolja, är noggrant utvalda för deras kvalitet och enastående smak. Vi arbetar med lokala jordbrukare och internationella leverantörer. Vårt team som är inriktat på yrkesfolk inom export och på distribution har djupt expertkunnande inom detta område och kan svara på varje kunds specifika behov (importörer, exportörer, grossister, inköpscentraler, jordbruksindustrin, m.m.) Hos Eden Farmer åtar vi oss att leverera de bästa produkterna och sunda och utsökta livsmedel till alla våra kunder i Frankrike och på export genom att stödja våra lokala och internationella leverantörer.

 2. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

 3. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, Olivolja, Konfekt utan choklad, Spannmål och sädeskorn, bröd för glutenintoleranta, glutenfria kex, glutenfria rätter, glutenfri pasta, och livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Novomoskovsk, Ukraina.

 4. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 5. FIORENTINI FIRENZE

  Italien

  Verified by europages badge

  Fiorentini Firenze tillhör de största företagen som säljer extra jungfruliga olivoljor av olika slag och ursprung, och ett av de främsta lagringscenter för extra jungfrulig olivolja i Italien, med en kapacitet på nära 8 miljoner liter. Vi förfogar över analyslaboratorier försedda med toppmoderna verktyg. Fiorentini Firenze har fått viktiga kvalitetscertifieringar på internationell nivå.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Verified by europages badge

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

 2. GOLDMANN BETEILIGUNGS GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Välkommen till SAVORAL, ett välrenommerat europeiskt varumärke, som kombinerar traditionella värderingar med den senaste tekniken inom livsmedelshandeln. Med en mer än 115 år lång tradition är vårt varumärke starkt förknippat med kvalitet och tillförlitlighet. Det som utmärker oss är vårt engagemang för förträfflighet och innovation. SAVORAL samarbetar med ett team av internationellt erkända experter, affärsfolk och investerare, som lever för att leverera produkter i världsklass. Varje produkt i vårt breda sortiment, vilket omfattar solrosoljor, olivoljor, bearbetade och mogna råa vaniljprodukter, nötter och fröer, liksom bak- och konditorivaror, tas fram med omsorg för att uppfylla de högsta europeiska och nordamerikanska standarderna. Vi är stolta över att alla våra produkter produceras i våra egna produktionsanläggningar eller fabriker, vilket garanterar optimal kvalitetskontroll och konsistens. Hos SAVORAL lovar vi inte bara tillförlitlighet, utan även en harmonisk relation till tradition och innovation. Vi kan rekommendera våra produkter helhjärtat och välkomnar dig att upptäcka allt som SAVORAL har att erbjuda. Upptäck smakerna, kvaliteten och värderingarna som definierar oss. Kontakta oss via uppgifterna nedan om du vill ha mer information. Välkommen att uppleva SAVORAL.

 3. MUDRAC SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Välkommen till Ipos, en referenspunkt för äkta Made in Italy. Med djupa rötter i italienska hantverkstraditioner har Ipos åtagit sig att bevara och främja den äkthet och kvalitet som Italien representerar. Vi är ett skyltfönster för tusentals små företag som med oförändrad passion arbetar för att hålla traditionella metoder vid liv och motstå global standardisering. Vi erbjuder ett noggrant urval av gastronomiska delikatesser och hantverksartefakter, utvalda för att garantera en unik upplevelse som speglar den italienska livsstilen, synonymt med välbefinnande och smak. Från norra till södra Italien är varje produkt i vår katalog vald för sin historia, dess kvalitet och dess koppling till territoriet. Med över 4800 referenser expanderar vår katalog ständigt, vilket gör att du kan upptäcka ny excellens och innovativa skapelser varje dag. Vi är angelägna om att inte bara erbjuda dig produkter av exceptionell kvalitet, utan också att skapa en bro mellan lokala producenter och en global publik, vilket förstärker arbetet hos hantverkarna och producenterna som representerar Made in Italys bankande hjärta. Gå med i vår familj av internationella kunder och fördjupa dig i lyxen av italienskt hantverk och specialiteter. Varje köp från Ipos är inte bara en konsumtionshandling, utan ett steg mot hållbarheten hos metoder som definierar italiensk kultur. Upptäck den sanna italienska smaken tillsammans med oss,

 4. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Verified by europages badge

  Jordbruksföretaget La Torre har fått sitt namn från det medeltida tornet från 1000-talet, som skickligt restaurerats och som än idag är den karaktäristiska delen av byn La Villa. Byn som är beläget på San Gimignanos kullar är i centrum av ett av de mest suggestiva och fascinerande landskapen i Italien och Toscana: ett land med vingårdar och olivlundar. Vi är producenter av fantastiska viner, grappa och extra virgin olivolja. Våra viner: vita, röda och rosé. Vår produktion i stor skala gör att vi kan vända oss till både direkta konsumenter och företag. Vi exporterar också alla våra produkter utomlands, toskanskt vin och olja som har kunnat bekräfta vår identitet genom att basera den på kvalitet.

 5. CASALE FALCHINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, som ligger bara en kilometer från San Gimignano i provinsen Siena, sträcker sig över cirka 40 hektar, planterade med vingårdar för produktion av viner och extra jungfruolivolja. Den gamla bondgården som området har fått sitt namn från, var tidigare ett munkloster, som tack vare sitt strategiska läge på kullen kunde njuta av rikedomen i den mark som fortfarande omger den.

 1. COLAVITA SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Varumärket Colavita är ett av få internationella varumärken inom oljesektorn och är verksamt i ca 70 länder i världen: USA, Kanada, Australien och Sydamerika, som ledande 100 % italienskt varumärke. "Selezione italiana", det italienska urvalet, som föddes ur den kärlek och passion som familjen Colavita ägnar åt att förbättra den italienska produkten, är resultatet av ett noggrant urval av de bästa oliver som skördas precis när mogningen har börjat. Man använder bara italienska oliver (100 % italiensk certifiering Cermet, cert. N. 9902).

 2. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  Verified by europages badge

  KALI Srl är ett jordbruksföretag som är specialiserat på produktion och distribution av certifierad och kvalitetsgaranterad ekologisk Extra Virgin Olivolja. KALI Srl strävar efter en innovativ vision, baserad på ny teknologi och respekt för miljön, vilket drivs framåt med engagemang och ihärdighet av familjen Sandi - Gentilini. Företaget har samma omsorg och uppmärksamhet för sin extra jungfruolja, från oliverna till den färdiga produkten som levereras direkt till sina kunder.

 1. OLIO CALVI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget OLIO CALVI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Konserverade oliver, Grönsaker inlagda i ättika och olja, Såser, Grönsaker inlagda i olja, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Oliver, kvarnar, Konserverade oliver, och Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Imperia, Italien.

 2. AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Oliver, Livsmedel - Import/Export, honung för livsmedel, Fruktpuré, tomatkoncentrat, Ekologisk sylt, olivolja, Oliver, och Ekologiska oliver. Företagets huvudkontor finns i Aydin, Turkiet.

 3. OLIVEOILSLAND

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget OLIVEOILSLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom olivolja, extra jungfrulig, export av olivolja, biologisk extrajungfrulig olivolja, producent av olivolja, Bordsoliver, och jungfrulig olivolja. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 4. BHS OLIVES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BHS OLIVES, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Konserverade oliver, Olivolja, Konserverade oliver, urkärnade oliver, Gröna oliver, marinerade gröna oliver, marinerade oliver, och Oliver med kärnor. Företagets huvudkontor finns i Vaulx-En-Velin, Frankrike.

 5. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CENTRAL ÉQUIPEMENTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Oliver, Matoljor och matfett, distributör av olivolja, vegetabiliska oljor, oil for food use, olivolja, extra jungfrulig, Vegetabiliska oljor, och vegetabiliska livsmedelsoljor. Företagets huvudkontor finns i Evry-Courcouronnes, Frankrike.

 6. HUILES SAINT MAURICE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HUILES SAINT MAURICE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Olivolja, oil for food use, Olivolja, Rapsolja, Rafinirano sončnično olje, solrosolja, oljor, Ekologisk olivolja, och biologiska oljor. Företagets huvudkontor finns i Brie-Comte-Robert, Frankrike.

 7. TIMGAD STORE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TIMGAD STORE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Oliver, Potatis, Alkoholfria drycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Olivolja, dadlar, förpackade dadlar, och meloner. Företagets huvudkontor finns i Martigues, Frankrike.

 8. CHERCHEURS D'OR VERT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHERCHEURS D'OR VERT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Honung, jungfrulig olivolja, olivolja, extra jungfrulig, smaksättare, Delikatessprodukter, smaksatt olja, Organic olive oil, och biologisk extrajungfrulig olivolja. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Olivolja, exotisk frukt, olivolja, extra jungfrulig, rostade nötter, torkade tomater, pekannötter, skalade hasselnötter, och caschewnötter. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 2. TRUFFLES

  Grekland

  Verified by europages badge

  Företaget TRUFFLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Honung, tryffel, Black truffles, White truffles, Extraherade smaktillsatser och kryddor, kryddor och smakförstärkare, smaksättare, och honung från bergen. Företagets huvudkontor finns i Patra, Grekland.

 3. L'OLIVERAIE DU CAP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget L'OLIVERAIE DU CAP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom oljor, biologiska oljor, solrosolja, och oil for food use. Företagets huvudkontor finns i La Seyne Sur Mer, Frankrike.

 4. HUILERIE-THEOS

  Reunion

  Verified by europages badge

  Företaget HUILERIE-THEOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Grško oljčno olje, Olivolja, Organic olive oil, och biologisk extrajungfrulig olivolja. Företagets huvudkontor finns i Le Tampon, Reunion.

 5. EURL AABS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget EURL AABS, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Fotogen, jungfrulig olivolja, dadlar, Torkad frukt, vegetabiliska livsmedelsoljor, bränsle, Diesel - bränsle, och Fotogen. Företagets huvudkontor finns i Thizy Les Bourgs, Frankrike.

 6. DOMAINE DE MAS CARON

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DOMAINE DE MAS CARON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Viner, Viner - Frankrike, rött vin, rosévin, vitt vin, biologiskt vin, avsmakning av viner, vinodlingsföretag, och syrah. Företagets huvudkontor finns i Caromb, Frankrike.

 7. PB2C

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PB2C, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Import/Export - jordbruksprodukter, tomater, saffran, lök, fikon, dadlar, kaktusfikon, och äpplen. Företagets huvudkontor finns i Bouglon, Frankrike.

 8. YAKELOS

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget YAKELOS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom biologisk extrajungfrulig olivolja, export av olivolja, Organic olive oil, olivolja, extra jungfrulig, distributör av olivolja, jungfrulig olivolja, Private Label, och Terra delysa. Företagets huvudkontor finns i Lisse, Nederländerna.

 9. HELENE DELICES GRECS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HELENE DELICES GRECS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Olivolja, Kryddor, Delikatessprodukter, Livsmedel - Import/Export, biologisk extrajungfrulig olivolja, Grško oljčno olje, Greek Olive Oil Extra Virgin, och Olivolja. Företagets huvudkontor finns i Cologne, Frankrike.

 10. MANU VERDE

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget MANU VERDE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företagets huvudkontor finns i Mondsee, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis