• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • olivolja

Resultat för

Olivolja - Import och export

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 3. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

 4. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  EDEN FARMER är ett produktion- och exportföretag och ledande specialist inom vegetabiliska oljor av solrosfrön, majs, palm samt inom tillverkningen av konserver med frukt och grönsaker, nötter, frystorkad mjölk, såser och pastaprodukter. Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud färska och frysta produkter av hög kvalitet odlade på ett hållbart och miljövänligt vis. Våra kvalitetsoljor, som olivolja, solrosolja, majsolja, är noggrant utvalda för deras kvalitet och enastående smak. Vi arbetar med lokala jordbrukare och internationella leverantörer. Vårt team som är inriktat på yrkesfolk inom export och på distribution har djupt expertkunnande inom detta område och kan svara på varje kunds specifika behov (importörer, exportörer, grossister, inköpscentraler, jordbruksindustrin, m.m.) Hos Eden Farmer åtar vi oss att leverera de bästa produkterna och sunda och utsökta livsmedel till alla våra kunder i Frankrike och på export genom att stödja våra lokala och internationella leverantörer.

 5. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

  Frankrike

  1972 grundade François Roméo, i Vence, oljeförsäljningsföretaget med samma namn, som med åren lyckats skapa och utveckla diverse sortiment olivoljor. Med en lyckad balans mellan mildhet och fruktighet, kraft och noter av örter förför François Roméo en bred publik. Märket François Roméo är erkänt av konsumenterna som en garanti för yrkesmässighet och kvalitet, tack vare oljor från de bästa produktionsställena i Medelhavsområdet. Alla oljor är förpackade i Lucca, i Toscana, i Italien, och är föremål för noggranna, både kemiska och organoleptiska, kvalitetskontroller. Oberoende laboratorier godkända av det internationella olivoljerådet utför kontrollerna . Som innehavare av ett olivoljerecept som utvecklats exklusivt sedan 1972, njuter märket François Roméo av ett brett erkännande. Det har valts av framstående detaljhandelskedjor, en mängd privatpersoner och stora restauranger som har förtroende för kvaliteten av François Roméos olja. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ARCURIUS INTERNATIONAL TRADE

  Frankrike

  Arcurius International Trade är ett internationellt affärsföretag, medlem av ett nätverk internationellt erkända, franska affärsfacilitatorer. Tack vare vårt expertkunnande inom import/export kan vi tillhandahålla de vanligaste och mest förväntade produkterna och tjänsterna, till rimliga priser, nationellt och internationellt, så tryggt som möjligt. Vi kan anskaffa livsmedel och oljeprodukter från de bästa leverantörerna och tillverkarna som vi valt ut inom olika marknadssektorer. Våra mycket nära relationer med tillverkare och leverantörer ger oss möjlighet att förhandla och furnera till er snabbt och effektivt. Det hela i syfte att undvika bekymmer med provianteringssystemet och logistikkedjan genom att föra samman köpare och säljare efter uppsökandet av produkter och tjänster.

 2. MN BROKER

  Frankrike

  MN Consulting positionerar sig som en importör och distributör specialiserad på SOURCING och CONSULTING med direktleverans från tillverkarna, producenterna och förädlingsföretag av alla slag för ämnen från Kina, Indien, Afrika m.m. VÅRA TJÄNSTER Vi har expertis inom lokal och internationell handel med jordbruksprodukter, energiresurser, utrustningar och förbrukningsprodukter. Bland våra produkter: restolja av palm, raffinerad solrosolja, raffinerad sojaolja, raffinerad majsolja, raffinerad rapsolja, raffinerad palmolja, olivolja, cashewnötter, sheanötter, kakaoolja, sheasmör. Vi erbjuder också råd till internationella exportörer och köpare via MN Négoce för att hjälpa dem att utveckla framgångsrika företag inom internationell handel eller handel med råmaterial. Tveka inte att kontakta vårt team!

 3. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Jordbruksföretaget La Torre har fått sitt namn från det medeltida tornet från 1000-talet, som skickligt restaurerats och som än idag är den karaktäristiska delen av byn La Villa. Byn som är beläget på San Gimignanos kullar är i centrum av ett av de mest suggestiva och fascinerande landskapen i Italien och Toscana: ett land med vingårdar och olivlundar. Vi är producenter av fantastiska viner, grappa och extra virgin olivolja. Våra viner: vita, röda och rosé. Vår produktion i stor skala gör att vi kan vända oss till både direkta konsumenter och företag. Vi exporterar också alla våra produkter utomlands, toskanskt vin och olja som har kunnat bekräfta vår identitet genom att basera den på kvalitet.

 4. W. ULRICH GMBH

  Tyskland

  Internationellt företag som levererar högkvalitativa råvaror till livsmedels-, farmaceut-, teknik- och kosmetikaindustrin: Aloe Vera, äppelsyra, aprikoskärnolja, arganolja, avokadosmör, avokadoolja, babassuolja, bensoesyra, bivax, gurkörtsolja, broccoliolja, butyllaktat, kalciumlaktat, kandelillavax, kaprylsyra, karnaubavax, CBD-olja, citronsyra, tistelolja, D-pantenol, jordnötsolja, ättiksyra, etyllaktat, eukalyptusolja , extrakt, tallbarrsolja, Germaben, Germall, Glukonsyra-delta-lakton, glycerol, olja av granatäppelkärnor, grapefruktolja , guarkärnmjöl, olja av nyponkärnor, hampolja, hasselnötsolja, hydrosoler, jojobapärlor, jojobaolja, kakaosmör, kaliumglukonat, kaliumsorbat, kokosolja, kukuiolja, pumpafröolja, lavendelolja, linolja, citrongräsolja, macademianötsolja, magnesiumlaktat, majsolja, mandelolja, marulaolja, melissolja, mjölksyra, mintolja, MCT-olja, nattljusolja, natriumacetat. Vi kan besvara förfrågningar på tyska, engelska och turkiska.

 5. OLIS BELLAGUARDA

  Spanien

  Olis Bellaguarda - Att producera en olja av hög kvalitet är den drivande kraften bakom vårt arbete.Hantverksarbetande producenter av Arbequina-olja sedan 1921. Vi odlar samma frukt sedan mer än 100 år, Arbequina-oliven, och utvinner dess olja, vilket garanterar Bellaguardas know-how kring oljor och kvaliteten av dess ensortsolja som är mycket uppskattad för sin aroms styrka.Olis Bellaguarda är ett företag bestående av 60 producenter som bevarar olivodlingstraditionen sedan tre generationer.

 1. COLAVITA SPA

  Italien

  Varumärket Colavita är ett av få internationella varumärken inom oljesektorn och är verksamt i ca 70 länder i världen: USA, Kanada, Australien och Sydamerika, som ledande 100 % italienskt varumärke. "Selezione italiana", det italienska urvalet, som föddes ur den kärlek och passion som familjen Colavita ägnar åt att förbättra den italienska produkten, är resultatet av ett noggrant urval av de bästa oliver som skördas precis när mogningen har börjat. Man använder bara italienska oliver (100 % italiensk certifiering Cermet, cert. N. 9902).

 2. CASALE FALCHINI

  Italien

  Casale Falchini, som ligger bara en kilometer från San Gimignano i provinsen Siena, sträcker sig över cirka 40 hektar, planterade med vingårdar för produktion av viner och extra jungfruolivolja. Den gamla bondgården som området har fått sitt namn från, var tidigare ett munkloster, som tack vare sitt strategiska läge på kullen kunde njuta av rikedomen i den mark som fortfarande omger den.

 1. FIORENTINI FIRENZE

  Italien

  Fiorentini Firenze tillhör de största företagen som säljer extra jungfruliga olivoljor av olika slag och ursprung, och ett av de främsta lagringscenter för extra jungfrulig olivolja i Italien, med en kapacitet på nära 8 miljoner liter. Vi förfogar över analyslaboratorier försedda med toppmoderna verktyg. Fiorentini Firenze har fått viktiga kvalitetscertifieringar på internationell nivå.

 2. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  KALI Srl är ett jordbruksföretag som är specialiserat på produktion och distribution av certifierad och kvalitetsgaranterad ekologisk Extra Virgin Olivolja. KALI Srl strävar efter en innovativ vision, baserad på ny teknologi och respekt för miljön, vilket drivs framåt med engagemang och ihärdighet av familjen Sandi - Gentilini. Företaget har samma omsorg och uppmärksamhet för sin extra jungfruolja, från oliverna till den färdiga produkten som levereras direkt till sina kunder.

 3. OLIVEOILSLAND

  Turkiet

  Företaget OLIVEOILSLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom olivolja, extra jungfrulig, export av olivolja, biologisk extrajungfrulig olivolja, producent av olivolja, Bordsoliver, och jungfrulig olivolja. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 4. BHS OLIVES

  Frankrike

  Företaget BHS OLIVES, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Konserverade oliver, Olivolja, Konserverade oliver, urkärnade oliver, Gröna oliver, marinerade gröna oliver, marinerade oliver, och Oliver med kärnor. Företagets huvudkontor finns i Vaulx-En-Velin, Frankrike.

 5. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrike

  Företaget CENTRAL ÉQUIPEMENTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Oliver, Matoljor och matfett, distributör av olivolja, vegetabiliska oljor, oil for food use, olivolja, extra jungfrulig, Vegetabiliska oljor, och vegetabiliska livsmedelsoljor. Företagets huvudkontor finns i Evry-Courcouronnes, Frankrike.

 6. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraina

  Företaget HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, Olivolja, Konfekt utan choklad, Spannmål och sädeskorn, bröd för glutenintoleranta, glutenfria kex, glutenfria rätter, glutenfri pasta, och livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Novomoskovsk, Ukraina.

 7. HUILES SAINT MAURICE

  Frankrike

  Företaget HUILES SAINT MAURICE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Olivolja, oil for food use, Olivolja, Rapsolja, Rafinirano sončnično olje, solrosolja, oljor, Ekologisk olivolja, och biologiska oljor. Företagets huvudkontor finns i Brie-Comte-Robert, Frankrike.

 8. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Spanien

  Företaget GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Oliver, jungfrulig olivolja, olivolja, extra jungfrulig, Oliver, förpackad olivolja, Bordsoliver, grossistförsäljning av olivolja, och Olivolja extra virgin hög kvalitet. Företagets huvudkontor finns i Campillos-Málaga, Spanien.

 1. ENYWERE

  Frankrike

  Företaget ENYWERE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frukt, Torkad frukt, Olivolja, Marmor, Import/Export - jordbruksprodukter, export av frukt, Fruit and vegetable exports, Frukt, och skaldjur och kräftor. Företagets huvudkontor finns i Isle-Adam, Frankrike.

 2. CHERCHEURS D'OR VERT

  Frankrike

  Företaget CHERCHEURS D'OR VERT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Honung, jungfrulig olivolja, olivolja, extra jungfrulig, smaksättare, Delikatessprodukter, smaksatt olja, Organic olive oil, och biologisk extrajungfrulig olivolja. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 3. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Frankrike

  Företaget ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Olivolja, exotisk frukt, olivolja, extra jungfrulig, rostade nötter, torkade tomater, pekannötter, skalade hasselnötter, och fisk och skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 4. GLOBAL FINE MARKET

  Belgien

  Företaget GLOBAL FINE MARKET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Vitaminer och provitaminer, Olivolja, Kosmetika, Näringstillsatser, dietprodukter för sport, dadlar, biologiska livsmedel i parti, Vitaminer och provitaminer, Olivolja, och Kosmetika. Företagets huvudkontor finns i Grez-Doiceau, Belgien.

 5. HUILERIE-THEOS

  Reunion

  Företaget HUILERIE-THEOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Grško oljčno olje, Olivolja, Organic olive oil, och biologisk extrajungfrulig olivolja. Företagets huvudkontor finns i Le Tampon, Reunion.

 6. L'OLIVERAIE DU CAP

  Frankrike

  Företaget L'OLIVERAIE DU CAP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom oljor, biologiska oljor, solrosolja, och oil for food use. Företagets huvudkontor finns i La Seyne Sur Mer, Frankrike.

 7. PB2C

  Frankrike

  Företaget PB2C, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Import/Export - jordbruksprodukter, tomater, saffran, lök, fikon, dadlar, kaktusfikon, och äpplen. Företagets huvudkontor finns i Bouglon, Frankrike.

 8. DOMAINE DE MAS CARON

  Frankrike

  Företaget DOMAINE DE MAS CARON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Viner, Viner - Frankrike, rött vin, rosévin, vitt vin, biologiskt vin, avsmakning av viner, vinodlingsföretag, och syrah. Företagets huvudkontor finns i Caromb, Frankrike.

 9. OLEIFICIO SCIROPPO S.R.L.

  Italien

  Företaget OLEIFICIO SCIROPPO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, olivolja, extra jungfrulig, L’OLIO DI MASTRO MICHELE, smaksatt olja, Vegetabiliska oljor, hemmagjord olja, och livsmedelsoljor och fetter. Företagets huvudkontor finns i San Severo, Italien.

 10. EURL AABS

  Frankrike

  Företaget EURL AABS, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Fotogen, jungfrulig olivolja, dadlar, Torkad frukt, vegetabiliska livsmedelsoljor, bränsle, Diesel - bränsle, och Fotogen. Företagets huvudkontor finns i Thizy Les Bourgs, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Olivolja - Import och export

Antal resultat

2 600 Företag