• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • oliver

Resultat för

Oliver - Import och export

 1. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  Med över 300 hektar mark planterar, bearbetar och omvandlar vi alla typer av grönsaker. Vår flaggskeppsprodukt är kronärtskocka och vi hanterar miljontals stycken varje år, men även tomater, auberginer, zucchini, paprika och lök. Konserver, naturliga eller i olja, kan ha olika typer av förpackningar: påsar, burkar på 1 kg, 3 kg och dunkar efter våra kunders behov. Företaget använder sig av över 200 proffsiga medarbetare och den mest avancerade tekniken inom konservsektorn. Detta gör att vi kan förvandla färska grönsakerna direkt med bara några få steg och alltid inom några timmar efter skörd. Vi har erhållit de viktigaste kvalitetscertifieringarna inom livsmedelssektorn inklusive BRC food, ISO 9001: 2008 och ICEA-certifierad för ekologiskt. De senaste åren har vi, tack vare samarbetet med Slow Food, producerat tomatsåsen Fiaschetto di Torre Guaceto.

 2. COLAVITA SPA

  Italien

  Varumärket Colavita är ett av få internationella varumärken inom oljesektorn och är verksamt i ca 70 länder i världen: USA, Kanada, Australien och Sydamerika, som ledande 100 % italienskt varumärke. "Selezione italiana", det italienska urvalet, som föddes ur den kärlek och passion som familjen Colavita ägnar åt att förbättra den italienska produkten, är resultatet av ett noggrant urval av de bästa oliver som skördas precis när mogningen har börjat. Man använder bara italienska oliver (100 % italiensk certifiering Cermet, cert. N. 9902).

 3. OLIS BELLAGUARDA

  Spanien

  Olis Bellaguarda - Att producera en olja av hög kvalitet är den drivande kraften bakom vårt arbete.Hantverksarbetande producenter av Arbequina-olja sedan 1921. Vi odlar samma frukt sedan mer än 100 år, Arbequina-oliven, och utvinner dess olja, vilket garanterar Bellaguardas know-how kring oljor och kvaliteten av dess ensortsolja som är mycket uppskattad för sin aroms styrka.Olis Bellaguarda är ett företag bestående av 60 producenter som bevarar olivodlingstraditionen sedan tre generationer.

 4. BHS OLIVES

  Frankrike

 5. GOUMANISTO

  Belgien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CASTROFRUTTA SAS

  Italien

 2. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrike

 3. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Spanien

 4. FRUYPER SA

  Spanien

 5. FELDGUT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Frankrike

 2. DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS

  Tyskland

 1. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

 2. AZIENDA AGRICOLA DI FRANCESCO BOTTI

  Italien

 3. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Grekland

  DEAS SA är ett familjeägt företag som grundades 1996, och som omsätter över 30 miljoner euro. Det har vuxit från ett litet familjeföretag med egna olivlundar till ett av de största industriella bearbetningsföretagen. Vi exporterar alla slags oliver, hela, urkärnade, fyllda, skivade svarta och gröna, pastöriserade och glutenfria oliver av högsta kvalitet . Vi exporterar 100 % av vår produktion och kan stå till tjänst med all slags förpackning, förädling och paketering. Företaget är certifierat enligt BRC och IFS. Vi hör gärna från köpare. Mejla oss!

 4. FOODHUB

  Frankrike

  Food Hub är en gratis virtuell plattform där producenter från regionen Occitanie och franska och internationella köpare kan mötas. För köparna är syftet med denna plattform att spela en samlande roll genom att för varje erbjudande förena de viktigaste kriterierna för att hitta den produkt som stämmer överens med sökningen. För de regionala företagen är det en plattform där man kan presentera sina produkter via internet. Sud de France développement hjälper företagen att utvecklas internationellt och vinna nya marknader genom att strukturera upp individuella åtgärder, undersöka nya marknader och marknadsföra företag, produkter och kunnande genom varumärket Sud de France. Detta B-to-B-verktyg samlar idag nära 300 företag och mer än 3000 produkter. Registrera er för att konsultera produktbladen, försäljningsinformation och producenternas kontaktuppgifter.

 5. SABALAN AB

  Sverige

  Sabalan AB är en grossist / importör inom delikatesser från medelhavet med lager/ butik i Göteborg. Du hittar våra varor under varumärket SABALAN. Vi jobbar ständigt och har kontakt med olika traditionella Artisan producenter runt om medelhavet för att ta fram högkvalitativa och lyxiga produkter till Sverige. Vi jobbar hårt och aktivt för att utöka och ha ett så komplett och brett sortiment. Vårt sortiment består av högklassiska välsmakande olivoljor, vinäger, oliver, antipasti, ost och mycket mer.

 6. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

  Italien

  Jordbruksföretaget La Cupa, beläget i hjärtat av Salento, i Apulien, drar fördel av en bördig jord och ett milt klimat, vilket är väsentligt för att odla och skörda utsökta jordbruksprodukter. Vårt arbete tar sitt ursprung i viljan att fullfölja levnadsstilen som valts av våra föredömliga föräldrar som fört vidare sin kärlek för jorden och önskan att sprida vårt lands autentiska smaker.

 7. COMOLIVE

  Frankrike

  COMOLIVE är specialiserade på oliver: oliver små förpackningar, oliver för catering och oliver för restauranger. Vi erbjuder även oliver som passar som tilltugg: beredda oliver, färserade oliver, oliver från marknaden samt smaksättare: kapris, lök, cornichoner, pickels, majskolvar och spansk peppar. Vi levererar också olivolja för tapenade, antipasti, etc. Under märket CRESPO produceras endast oliver som beretts enligt en unik know-how.

 8. ACEITUNAS KARINA SL

  Spanien

  Vi framställer fyllda gröna oliver med ansjovis, tonfisk, citron, chilipeppar, hela oliver, kärnade, svarta oliver, skivade, feta (med eller utan kärna, fyllda med vitlök, mandel och saltgurka) samt ett brett sortiment konserver i vinäger (minispett, saltgurka, smålökar, kapris, etc.).

 1. ACEITUNAS TORRENT SL

  Spanien

  När vi talar om Aceitunas Torrent måste vi gå tillbaka till år 1898, det år då familjen Torrents äventyr inom sektorn för bordsoliver. Idag är vi den fjärde generationen som driver företaget men målet är oförändrat: Den bästa kvaliteten i både produkter och tjänster. Vi arbetar med en förstklassig råvara, som vi behandlar med största omsorg. Slutprodukten är frukten av en lång process som förenar det bästa av hantverk, tradition och moderna metoder.

 2. ACEITUNAS JOPE

  Spanien

  Ett varierat utbud av de bästa oliverna och inlagda produkter. I över 35 år har vi levererat kvalitetsprodukter till våra kunder. Mer än 50 olika sorter som alla har en gemensam nämnare: en utomordentlig kvalitet.

 3. ACEITUNAS EL CORTIJO

  Spanien

  Gourmetprodukter, starka, uppradade oliver, färserade oliver, oliver med kärna, kärnade oliver, krossade oliver, saltgurka. Spaniens bästa oliver. Alla våra produkter har noggrant valts ut och kontrollerats för att säkra bästa kvalitet för era order före sändning.

 4. CORCOMI

  Spanien

  Företag som specialiserat sig på tillverkning av maskiner för industriell bearbetning och förädling av oliver. Företag som tillverkar industriella maskiner för olivsektorn. Maskiner för rengöring, rensning, tvättning av oliver, olivvågar, kvistrensare, transportband, pumpar för transport av pressrester. Vi tillverkar maskiner för industriell bearbetning av oliver. Vi tillverkar maskiner för rengöring, avkvistning, förpackning osv.

 5. INTERNATIONAL TRADERS

  Egypten

  International Traders är ett egyptiskt företag grundat 2004 specialiserat på import och export. Med över 20 års erfarenhet inom detta område kan vi uppvisa djup kunskap inom logistik och handelsfrågor. Vi är mycket flexibla och har ett brett utbud av produkter för att kunna möta våra kunders särskilda behov.

 6. SAS EUGENE BRUNEL

  Frankrike

  Olivkonservfabrik grundat 1912 av Eugène BRUNEL. Den tillhör samma familj sedan tre generationer. Vår produktionsenhet är belägen mitt bland olivlundarna Picholine du Gard, i Marguerittes. Vi förädlar och bearbetar oliverna på plats och försöker att anpassa oss till den nya marknaden genom att innovera och modernisera så mycket som möjligt vårt sortiment burkar på 37 och 72 cl, bredbara på 21 cl, 200 g-bägare och hinkar med försegling på 400 g. Deltar i mässan Sial och Shira med Sud de France

 7. ACEITES SUKAINA

  Spanien

  Att använda extra ljungfrulig olivolja och aromatiska växter är en konst. Att välja den aromatiska växten som varje rätt kräver är en vetenskap. Vi presenterar ett nytt sätt att laga mat.

 8. ACEITUNAS EL MESTO

  Spanien

  Beredning och förpackning av bordsoliver. Konserver i vinäger.

 9. 2BROTHER4OLIVES

  Egypten

 10. MEDILIFE

  Tunisien