• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • oliver

Resultat för

Oliver - Import och export

 1. MONDIAL DISTRIBUTION CI.CA SARL

  Frankrike

  Företaget MONDIAL DISTRIBUTION CI.CA SARL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Margarin, Kryddor, KONFEKT, Ris, Gryn, Såser, Honung, Konserver, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Genas, Frankrike.

 2. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  Med över 300 hektar mark planterar, bearbetar och omvandlar vi alla typer av grönsaker. Vår flaggskeppsprodukt är kronärtskocka och vi hanterar miljontals stycken varje år, men även tomater, auberginer, zucchini, paprika och lök. Konserver, naturliga eller i olja, kan ha olika typer av förpackningar: påsar, burkar på 1 kg, 3 kg och dunkar efter våra kunders behov. Företaget använder sig av över 200 proffsiga medarbetare och den mest avancerade tekniken inom konservsektorn. Detta gör att vi kan förvandla färska grönsakerna direkt med bara några få steg och alltid inom några timmar efter skörd. Vi har erhållit de viktigaste kvalitetscertifieringarna inom livsmedelssektorn inklusive BRC food, ISO 9001: 2008 och ICEA-certifierad för ekologiskt. De senaste åren har vi, tack vare samarbetet med Slow Food, producerat tomatsåsen Fiaschetto di Torre Guaceto.

 3. OLIS BELLAGUARDA

  Spanien

  Olis Bellaguarda - Att producera en olja av hög kvalitet är den drivande kraften bakom vårt arbete.Hantverksarbetande producenter av Arbequina-olja sedan 1921. Vi odlar samma frukt sedan mer än 100 år, Arbequina-oliven, och utvinner dess olja, vilket garanterar Bellaguardas know-how kring oljor och kvaliteten av dess ensortsolja som är mycket uppskattad för sin aroms styrka.Olis Bellaguarda är ett företag bestående av 60 producenter som bevarar olivodlingstraditionen sedan tre generationer.

 4. COLAVITA SPA

  Italien

  Varumärket Colavita är ett av få internationella varumärken inom oljesektorn och är verksamt i ca 70 länder i världen: USA, Kanada, Australien och Sydamerika, som ledande 100 % italienskt varumärke. "Selezione italiana", det italienska urvalet, som föddes ur den kärlek och passion som familjen Colavita ägnar åt att förbättra den italienska produkten, är resultatet av ett noggrant urval av de bästa oliver som skördas precis när mogningen har börjat. Man använder bara italienska oliver (100 % italiensk certifiering Cermet, cert. N. 9902).

 5. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  KALI Srl är ett jordbruksföretag som är specialiserat på produktion och distribution av certifierad och kvalitetsgaranterad ekologisk Extra Virgin Olivolja. KALI Srl strävar efter en innovativ vision, baserad på ny teknologi och respekt för miljön, vilket drivs framåt med engagemang och ihärdighet av familjen Sandi - Gentilini. Företaget har samma omsorg och uppmärksamhet för sin extra jungfruolja, från oliverna till den färdiga produkten som levereras direkt till sina kunder.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BHS OLIVES

  Frankrike

  Företaget BHS OLIVES, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Konserverade oliver, Olivolja, Konserverade oliver, urkärnade oliver, Gröna oliver, marinerade gröna oliver, marinerade oliver, och Oliver med kärnor. Företagets huvudkontor finns i Vaulx-En-Velin, Frankrike.

 2. GOUMANISTO

  Belgien

  Företaget GOUMANISTO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Snacks, saltade, Livsmedelsspecialiteter, korv, forskning och utveckling, crackers, getost, sniglar, och oliver. Företagets huvudkontor finns i Andenne, Belgien.

 3. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrike

  Företaget CENTRAL ÉQUIPEMENTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Oliver, Matoljor och matfett, distributör av olivolja, vegetabiliska oljor, oil for food use, olivolja, extra jungfrulig, Vegetabiliska oljor, och vegetabiliska livsmedelsoljor. Företagets huvudkontor finns i Evry-Courcouronnes, Frankrike.

 4. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Spanien

  Företaget GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Oliver, jungfrulig olivolja, olivolja, extra jungfrulig, Oliver, förpackad olivolja, Bordsoliver, grossistförsäljning av olivolja, och Olivolja extra virgin hög kvalitet. Företagets huvudkontor finns i Campillos-Málaga, Spanien.

 5. FRUYPER SA

  Spanien

  Företaget FRUYPER SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom produkter i vinäger, snacks, Fyllda oliver, Gröna oliver, Bordsoliver, och svarta oliver. Företagets huvudkontor finns i San José De La Vega-Murcia, Spanien.

 1. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Frankrike

  Företaget ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Olivolja, exotisk frukt, olivolja, extra jungfrulig, rostade nötter, torkade tomater, pekannötter, skalade hasselnötter, och fisk och skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Företaget IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Grönsakskonserver, Ostar, Oliver, Kryddor, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskkonserver, färska grönsaker, och Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 1. HELENE DELICES GRECS

  Frankrike

  Företaget HELENE DELICES GRECS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Olivolja, Oliver, Kryddor, Delikatessprodukter, Livsmedel - Import/Export, biologisk extrajungfrulig olivolja, Grško oljčno olje, och Greek Olive Oil Extra Virgin. Företagets huvudkontor finns i Cologne, Frankrike.

 2. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Grekland

  DEAS SA är ett familjeägt företag som grundades 1996, och som omsätter över 30 miljoner euro. Det har vuxit från ett litet familjeföretag med egna olivlundar till ett av de största industriella bearbetningsföretagen. Vi exporterar alla slags oliver, hela, urkärnade, fyllda, skivade svarta och gröna, pastöriserade och glutenfria oliver av högsta kvalitet . Vi exporterar 100 % av vår produktion och kan stå till tjänst med all slags förpackning, förädling och paketering. Företaget är certifierat enligt BRC och IFS. Vi hör gärna från köpare. Mejla oss!

 3. SABALAN AB

  Sverige

  Sabalan AB är en grossist / importör inom delikatesser från medelhavet med lager/ butik i Göteborg. Du hittar våra varor under varumärket SABALAN. Vi jobbar ständigt och har kontakt med olika traditionella Artisan producenter runt om medelhavet för att ta fram högkvalitativa och lyxiga produkter till Sverige. Vi jobbar hårt och aktivt för att utöka och ha ett så komplett och brett sortiment. Vårt sortiment består av högklassiska välsmakande olivoljor, vinäger, oliver, antipasti, ost och mycket mer.

 4. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

  Italien

  Jordbruksföretaget La Cupa, beläget i hjärtat av Salento, i Apulien, drar fördel av en bördig jord och ett milt klimat, vilket är väsentligt för att odla och skörda utsökta jordbruksprodukter. Vårt arbete tar sitt ursprung i viljan att fullfölja levnadsstilen som valts av våra föredömliga föräldrar som fört vidare sin kärlek för jorden och önskan att sprida vårt lands autentiska smaker.

 5. ACEITUNAS TORRENT SL

  Spanien

  När vi talar om Aceitunas Torrent måste vi gå tillbaka till år 1898, det år då familjen Torrents äventyr inom sektorn för bordsoliver. Idag är vi den fjärde generationen som driver företaget men målet är oförändrat: Den bästa kvaliteten i både produkter och tjänster. Vi arbetar med en förstklassig råvara, som vi behandlar med största omsorg. Slutprodukten är frukten av en lång process som förenar det bästa av hantverk, tradition och moderna metoder.

 6. ACEITUNAS JOPE

  Spanien

  Ett varierat utbud av de bästa oliverna och inlagda produkter. I över 35 år har vi levererat kvalitetsprodukter till våra kunder. Mer än 50 olika sorter som alla har en gemensam nämnare: en utomordentlig kvalitet.

 7. ACEITUNAS KARINA SL

  Spanien

  Vi framställer fyllda gröna oliver med ansjovis, tonfisk, citron, chilipeppar, hela oliver, kärnade, svarta oliver, skivade, feta (med eller utan kärna, fyllda med vitlök, mandel och saltgurka) samt ett brett sortiment konserver i vinäger (minispett, saltgurka, smålökar, kapris, etc.).

 8. ACEITUNAS EL CORTIJO

  Spanien

  Gourmetprodukter, starka, uppradade oliver, färserade oliver, oliver med kärna, kärnade oliver, krossade oliver, saltgurka. Spaniens bästa oliver. Alla våra produkter har noggrant valts ut och kontrollerats för att säkra bästa kvalitet för era order före sändning.

 1. COMOLIVE

  Frankrike

  COMOLIVE är specialiserade på oliver: oliver små förpackningar, oliver för catering och oliver för restauranger. Vi erbjuder även oliver som passar som tilltugg: beredda oliver, färserade oliver, oliver från marknaden samt smaksättare: kapris, lök, cornichoner, pickels, majskolvar och spansk peppar. Vi levererar också olivolja för tapenade, antipasti, etc. Under märket CRESPO produceras endast oliver som beretts enligt en unik know-how.

 2. CORCOMI

  Spanien

  Företag som specialiserat sig på tillverkning av maskiner för industriell bearbetning och förädling av oliver. Företag som tillverkar industriella maskiner för olivsektorn. Maskiner för rengöring, rensning, tvättning av oliver, olivvågar, kvistrensare, transportband, pumpar för transport av pressrester. Vi tillverkar maskiner för industriell bearbetning av oliver. Vi tillverkar maskiner för rengöring, avkvistning, förpackning osv.

 3. INTERNATIONAL TRADERS

  Egypten

  International Traders är ett egyptiskt företag grundat 2004 specialiserat på import och export. Med över 20 års erfarenhet inom detta område kan vi uppvisa djup kunskap inom logistik och handelsfrågor. Vi är mycket flexibla och har ett brett utbud av produkter för att kunna möta våra kunders särskilda behov.

 4. ACEITES SUKAINA

  Spanien

  Att använda extra ljungfrulig olivolja och aromatiska växter är en konst. Att välja den aromatiska växten som varje rätt kräver är en vetenskap. Vi presenterar ett nytt sätt att laga mat.

 5. ACEITUNAS EL MESTO

  Spanien

  Beredning och förpackning av bordsoliver. Konserver i vinäger.

 6. 2BROTHER4OLIVES

  Egypten

 7. PARGASOR - GROUP

  Portugal

 8. MEDILIFE

  Tunisien

 9. ARNAS AGRO

  Turkiet

 10. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

  Grekland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis