• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • olika mineraler och inerta för byggnadsindustri

Resultat för

Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri - Import och export

 1. RVG MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Handel - återvinning - avfallshantering. RVG mbH grundades 2001 i Dinslaken och är ett internationellt företag inom handeln med fasta och vätskeformiga biprodukter, bränslen, kemikalier och avfallsprodukter. Det blir allt viktigare att hantera de dyrbara råmaterial som finns på jorden med aktsamhet. Vi arbetar nära industrin för att utveckla nya sätt att effektivt använda industriavfall och biprodukter. Vi erbjuder lösningar för miljövänlig, men samtidigt kostnadseffektiv, avfallshantering eller återvinning.

 2. STROBEL QUARZSAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Strobel Quarzsand har funnits i över 135 år. En lång tradition. Tack vare hög investeringsvilja och kontinuerligt innovationsarbete står vi väl rustade för framtidens utmaningar. Eftersom vi hela tiden investerar i företagets framtid har vi sedan generationer tillbaka lagt grunden för framtida framgångar. Det tillkommer ständigt nya användningsområden för kvartssand, vi har god tillgång på råvara under flera år framöver och levererar mycket hög produktkvalitet – med andra ord ser vi framtiden an med stor tillförsikt. Våra engagerade och välutbildade medarbetare omsätter de nya idéerna till praktik, så att vi kan fortsätta att tillgodose kundernas önskemål i många år framöver. På så vis säkrar vi företagets fortlevnad, ser till att våra anställda kan känna sig trygga och skapar fler arbetstillfällen.

 3. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA är din kompetenta partner för mekanisk behandling av diverse slagg för sandblästring (slaggbaserade blästringsmedel) och andra granulat för olika användningsområden. CHEMEGRA tar särskilt fram silikonfria engångsblästermedel i den kornstorlek och den förpackning du önskar. Dessa är till för bland annat till för sanering av broar för korrosionsskydd, ytbehandling av karosser, betongsanering, restaurering av fasader m.m. Tillverkning av blästermedel i olika kornstorlekar, grus och blästermedel för olika användningsområden, samt byggnadsmaterial för markförbättring och fyllning. Vi åtar oss kontraktspåfyllnings- och ompackningsuppdrag där vi förpackar ditt lösmaterial och dammande material på bara några dagar i Big Bags (flexibla storsäckar). Även på plats ute hos dig (mobila anläggningar).

 4. WIRTH NATURSTEIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WIRTH NATURSTEIN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Lohr, Tyskland.

 5. KONRAD ENSSNER OHG BAUSTOFFE ERBAU TRANSPORTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KONRAD ENSSNER OHG BAUSTOFFE ERBAU TRANSPORTE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Wilhermsdorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HORST WINKLER MONTAGEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HORST WINKLER MONTAGEBAU GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Wöllstadt, Tyskland.

 2. KUHN BAUZENTRUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KUHN BAUZENTRUM GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Triefenstein, Tyskland.

 3. HOFFMANN TRAPEZBLECHE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HOFFMANN TRAPEZBLECHE GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Nordhorn, Tyskland.

 4. HERMANN OTTO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HERMANN OTTO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Fridolfing, Tyskland.

 5. EUROKRET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EUROKRET GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Waghäusel, Tyskland.

 1. SARKÖZY DICHTSTOFFWERK OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SARKÖZY DICHTSTOFFWERK OHG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Freigericht, Tyskland.

 2. SBF WASSER UND UMWELT NIEDERLASSUNG DER GHC GERLING HOLZ & CO. HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SBF WASSER UND UMWELT NIEDERLASSUNG DER GHC GERLING HOLZ & CO. HANDELS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 1. WIKA ISOLIER- UND DÄMMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WIKA ISOLIER- UND DÄMMTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Ingolstadt, Tyskland.

 2. MHI NATURSTEIN & BAUSTOFFSERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MHI NATURSTEIN & BAUSTOFFSERVICE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Wächtersbach, Tyskland.

 3. BERNHARD JÄGER BETONWERK GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BERNHARD JÄGER BETONWERK GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Mengen, Tyskland.

 4. BAUCHEMIE RÖSSLER E.K. INH. HOLGER RÖSSLER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BAUCHEMIE RÖSSLER E.K. INH. HOLGER RÖSSLER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Königsee-Rottenbach, Tyskland.

 5. TRANSPORTBETON KÜHNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TRANSPORTBETON KÜHNER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Viernheim, Tyskland.

 6. HEIM KIESWERK NOBITZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HEIM KIESWERK NOBITZ GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Nobitz, Tyskland.

 7. FTO FERTIGTEILWERK OBERMAIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FTO FERTIGTEILWERK OBERMAIN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Marktzeuln, Tyskland.

 8. DIART DÄMMSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DIART DÄMMSTOFFE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Friedberg, Tyskland.

 1. HELMUT KÄLBERER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HELMUT KÄLBERER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Süßen, Tyskland.

 2. KNAPP-MATEX

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KNAPP-MATEX, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Krefeld, Tyskland.

 3. WEBER BETONWERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WEBER BETONWERKE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Ippesheim, Tyskland.

 4. ANTON SCHNEIDER 5. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ANTON SCHNEIDER 5. GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

 5. JOWA BETONWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JOWA BETONWERK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Leutershausen, Tyskland.

 6. MARMOR- UND GRANITWERK HEMMERICH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MARMOR- UND GRANITWERK HEMMERICH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Barsbüttel, Tyskland.

 7. TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE

  Sverige

  TETRA Chemicals är väldens största producent av kalciumklorid. Våra produkten heter CC food, CC tech, CC farm och CC road. Produkterna används bland annat inom livsmedel, vatten, pappersindustrin, oljaindustrin, jordbruk, dammbindning av grusvägar, och halkbekämpning.

 8. ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Företaget ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konsult för byggnads-, landskaps- och offentliga arbeten. Företaget är även verksamt inom Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Marksanering, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, stabilisatorer, Marksanering, och markkompaktering av byggtomter. Företagets huvudkontor finns i Groß-gerau, Tyskland.

 9. CALISKAN GMBH

  Tyskland

  Företaget CALISKAN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Rudersberg, Tyskland.

 10. KRESS FERTIGTEILKELLER GMBH

  Tyskland

  Företaget KRESS FERTIGTEILKELLER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Murrhardt, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri - Import och export

Antal resultat

13 769 Företag