• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • offentliga arbeten och vägarbeten - företag

Resultat för

Offentliga arbeten och vägarbeten - företag - Import och export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH är ett företag som ägnar sig åt apparat- och maskinteknik. Vi är främst verksamma på området värmeåtervinning. Fokus inom vår utveckling och tillverkning ligger på plattvärmeväxlare för värmeöverföring mellan två gasströmmar. Ytterligare en tyngdpunkt ligger på framställningen av 3-vägsspjäll. Vid sidan av dessa huvudområden finns det även en lång rad andra produkter som vi utvecklar, konstruerar och framställer. Framställningen sker nästan uteslutande i ROSTFRITT STÅL, i första hand i materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571 men även i andra typer av rostfritt stål. Med en nuvarande produktionsyta på 1740 m² delvis bestående av maskiner utrustade med CNC-styrning, arbetsplatser med dator, platser för CAD-ritning och en beprövad kvalitetssäkring enligt ISO 9001, ligger vi alltid steget före.

 2. NONET JEAN & FILS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget NONET JEAN & FILS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, och inredning av utemiljöer. Företagets huvudkontor finns i Jemeppe-Sur-Sambre, Belgien.

 3. MAGNETTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MAGNETTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klarlackning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, byggnadskonstruktion, vattentätning av byggnader, Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, och utomhusgolv för industrier. Företagets huvudkontor finns i Vinovo, Italien.

 4. WESTRA® GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WESTRA® GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företagets huvudkontor finns i Neukirchen, Tyskland.

 5. KURTZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KURTZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företagets huvudkontor finns i Kreuzwertheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EDIL SERVICE SANTORO SEMPLIFICATA IMPRESA EDILE

  Italien

  Företaget Edil Service Santoro erbjuder invärtes och utvärtes restaurering, med hjälp av professionell erfarenhet hos våra hantverkare som varit i branschen i många år, bland annat specialister på hydraulik, el och förgyllning. Vi erbjuder kunderna eleganta nedgrävda och murade pooler. Vi är specialister på tätning av tak med specialtätning och tillverkning av pooler. Vi utför även arbeten för samfälligheter med certifiering, underhåll av anläggningar, takbehandling och revetering av fasader, renovering av pooler, tätning av byggnader, underhåll av byggnader och reveteringsarbeten. Gratis besök och kostnadsförslag. Vår adress är via Badia 287.

 2. ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO

  Italien

  ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO ställer sin mångåriga erfarenhet med referenser till tjänst för byggnadsarbeten allmänt, renoveringar, restaureringar, statiska konsolideringar och bygger bostadshus, ägarlägenheter, butiker och industribyggnader. Företaget erbjuder sina tjänster till mycket intressanta priser och sköter alla typer av arbeten tack vare starkt specialiserad personal, ultramoderna utrustningar och byggmaterial och slutarbeten av väldigt hög kvalitet.

 3. GEOURB GROUP

  Serbien

  GEOURB Group är ett interdisciplinärt företag för tekniktjänster som grundades 1995. Specialområden: 3D-laserscanning och 3D-modellering, geodetisk mätning, geoteknik, mätning av underjordiska objekt och infrastruktur. Vi använder den senaste tekniken och tillhandahåller tjänster och assistans till våra kunders projekt inom olika industrier: Olja och gas, konstruktion, infrastruktur och kulturarvsbevarande.

 4. COGER - COSTRUZIONI GENERALI E RESTAURI SRL

  Italien

  Företaget COGER är specialiserat på byggande och renovering av byggnader. Vi erbjuder renoveringstjänster för byggnader, bygger kyrkor och andra gudstjänstlokaler, försäljningsbyggnader, renoverar och bygger skolor, och renoverar gamla byggnader och monument.

 5. NOVA COSTRUTTORI DI ZANI - TOGNASSI E FIGLI SNC

  Italien

  Byggnadsföretaget Nova Costruttori är verksamt i hela Brescia med omnejd och är specialiserat på civila och industriella byggnader, urbaniseringsprojekt, vägbyggen och renovering av alla slags byggnader, såsom enskilda hus, lägenhetshus, kontorsbyggnader och hangarer. .

 1. LG INVEST SRL EDILIZIA IMMOBILIARE TELECOMUNICAZIONI

  Italien

  Företaget LG Invest, etablerat i Cercola, via Don Minzoni 193, är ett nytt företag som vilar på dess högt kvalificerade direktörs, teknikers och medarbetares erfarenhet och kompetens. Vi är specialiserade på konstruktion, restaurering, tätning, destruktion, målning och solkraftutrustningar, och vi arbetar nu inom telekommunikation med installation av optiskt fiber och lokalnät.

 2. SINOPOLI SRL

  Italien

  Sinopoli arbetar inom byggbranschen sedan 1975 och förfogar över en organisationsstruktur med alla utrustningar och alla medel som är nödvändiga för att bygga olika verk och vägar. Företaget bygger offentliga byggnader och industribyggnader för offentliga organisationer; underhåll av samägda fastigheter; snöröjning av vägar, motorvägar och flygplatser; grävning och schaktning.

 1. CATERINO SRLS

  Italien

  Caterino S.R.L. Costruzione ed investimenti är ett företag som specialiserat sig inom byggnadssektorn. Vi tillhandahåller byggnadstjänster för bostadshus och industriella byggnader, underhållsarbete och renovering, design och konstruktion av byggnader, upphandling underleverantör. Caterino srls utför även renoveringsarbeten i stora industribyggnader och hotellanläggningar liksom medelstora arbeten. Caterino srls Costruzione ed investimenti är verksamt i hela Italien, även på öarna.

 2. BUILDING IMPROVING SRL

  Italien

  Building Improving skapades 1994 för att verka inom montering, utformning, leverans och installation av kompositmaterial, och har sedan specialiserat sig på försäljning av antiseismiska anordningar, lyftverktyg och anordningar för efterspänning, samt teknisk rådgivning om våra produkter. Building Improving arbetar för ritningskontor och byggföretag, till vilka vi levererar teknisk assistans på hög nivå för att kunna garantera genomförandet av avancerade lösningar.

 3. MAQUINARIA TROYANO

  Spanien

  Professionella och specialiserade försäljnings-, reparations- och underhållstjänster för begagnade maskiner. Vi har ett brett sortiment maskiner (grävmaskiner, dumprar, banddrivna traktorer, vagnar, rullar, väghyvlar, kvarnar, asfaltbeläggningsmaskiner, stenkrossar, m.fl.) av alla märken och modeller. Vi erbjuder er icke bindande kostnadsförslag.

 4. DI OCCHIPINTI ROSARIO SNC

  Italien

  Sicil Scavi är specialiserat på schaktning, vägbyggen och anläggningsarbeten där stenkross används. Specialiserat på rivning av industribyggnader och allmänna byggnader, schaktning och anläggningsarbeten. Företaget utför även grävarbeten och levererar grus; rivning av höga höjder; återvinning av rivningsmaterial; containertjänster, container med saxlyft; sanering av asbest, kompakt eller skör; varm- eller kallkapning av järnkonstruktioner; manuell destruktion av alla slag.

 5. IMPRESA EDILE FIRENZE B.A.I.C.

  Italien

  Byggföretaget B.A.I.C., som har sitt säte i Florens, är verksamt inom byggsektorn och erbjuder sina tjänster vid saneringsprojekt och nyckelfärdiga restaureringar. Vi ombesörjer även plattsättning och restaurering av fasader. Tack vare vår långa erfarenhet, våra kvalifikationer och vår tekniska kompetens kan B.A.I.C. uppfylla beställarnas krav och vara den idealiska partnern i varje projekt och varje typ av byggnadsarbete.

 6. MALITO COSTRUZIONI SRL SEMPLIFICATA

  Italien

  Företaget MALITO COSTRUZIONI SRL SEMPLIFICATA, som numer ingår i en nationell byggföretagsgrupp, är verksamt inom och förstår sig på helhetslösningar vid byggandet av bostadshus och annat, antingen i eget namn eller för tredje part, samt försäljning av byggnader.

 7. AGLOMANCHA

  Spanien

  Specialist på allt slags ingenjörsarbete, miljö, hydraulik, stadsinredning, konstruktionsarbeten. Egna stenbrott och asfaltanläggningar.

 8. POWERSAFE SRL

  Italien

  Våra anläggningar, era besparingar, och omsorg om miljön! Powersafe Srl "Over the energy"

 1. IMPRESA COSTRUZIONI LA BELLUNESE SNC

  Italien

  Företaget IMPRESA COSTRUZIONI LA BELLUNESE SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företaget är även verksamt inom linbanor, konstruktion av fördämningar, konstruktion av havs-, flod- och sjövallar, och konstruktion av väg- och motorvägsgallerier. Företagets huvudkontor finns i Santa Giustina, Italien.

 2. SARL OZÉ

  Frankrike

  Företaget SARL OZÉ, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företagets huvudkontor finns i St Jean St Nicolas, Frankrike.

 3. ANDRADE GUTIERREZ EUROPA, ÁFRICA, ASIA

  Portugal

  Företaget ANDRADE GUTIERREZ EUROPA, ÁFRICA, ASIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Byggnadsarbeten och offentliga arbeten. Företaget är även verksamt inom Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, Grävning - Arbeten, Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, Grävning - Arbeten, och byggnadsingenjörskonst. Företagets huvudkontor finns i Porto Salvo, Portugal.

 4. AQUABOUW BV

  Nederländerna

  Företaget AQUABOUW BV, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företaget är även verksamt inom fontän, underhåll fontäner, och dansande fontäner. Företagets huvudkontor finns i Numansdorp, Nederländerna.

 5. HILDEBRANDS GMBH

  Tyskland

  Företaget HILDEBRANDS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företagets huvudkontor finns i Rheinfelden, Tyskland.

 6. BIANCHINI SICUREZZA STRADALE

  Italien

  Företaget BIANCHINI SICUREZZA STRADALE, som är verksamt inom sektorn för Vägar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, installation av säkerhetsbarriärer för vägar och motorvägar, konstruktion av stadsvägar, Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, och vägarbeten. Företagets huvudkontor finns i Promano-Citta' Di Castello, Italien.

 7. TEIXEIRA DUARTE TRADING SA

  Portugal

  Företaget TEIXEIRA DUARTE TRADING SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Broar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Vägar - Konstruktion, Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, Vägar - Konstruktion, bygg- och anläggningsarbete, och Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företagets huvudkontor finns i Oeiras, Portugal.

 8. FASAN COSTRUZIONI S.N.C.

  Italien

  Företaget FASAN COSTRUZIONI S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grundstommar. Företaget är även verksamt inom Byggnadsfinbearbetning - Företag, Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, Byggnadsfinbearbetning - Företag, Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, trähus, och byggarbeten. Företagets huvudkontor finns i San Vito Al Tagliamento, Italien.

 9. ADA CONSULTING

  Portugal

  Företaget ADA CONSULTING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rekryteringsbyrå. Företaget är även verksamt inom Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, Tillfällig personal - Internationell rekrytering, Konstruktioner (tjänster), Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, och Anläggningsarbeten. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Gaia, Portugal.

 10. PAVITECK SRL

  Italien

  Företaget PAVITECK SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företaget är även verksamt inom konstruktion av stadsvägar, dammfria inomhusgolv för industrier, konstruktion av vägar, och vägkonsolideringar. Företagets huvudkontor finns i Buscoldo-Curtatone, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Offentliga arbeten och vägarbeten - företag - Import och export

Antal resultat

27 857 Företag