• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • obearbetat gjutjärn

Resultat för

Obearbetat gjutjärn - Import och export

 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrike

  Sedan 2001 har företaget FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) utvecklat ett nätverk gjutarpartner etablerade i Polen. Med flera års erfarenhet erbjuder FGD sina kunder tillträde till en mångfald olika formnings- och gjutningsanläggningar. FGD: s styrelse, mån om sina kunders tillfredsställelse, belönades 2013 med certifieringen ISO 9001: 2008 för "Utformning, köp och försäljning av stycken i gjutjärn". Företaget erbjuder flera tjänster: - Flera gjutanläggningar för olika färgnyanser. - Flera formningsanläggningar för olika former. - Integrerad maskinbearbetningsverkstad för att begränsa mängden transporter av delarna, från gjutning till slutlig montering. - Lackningsverkstad för att skydda delarna mot korrosion och fullända deras estetik. - Ritkontor för att utveckla nya komponenter och koncept. - Anpassade logistiklösningar för att kunna reagera snabbt och optimera lagerhanteringen. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 2. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Tyskland

  Som systempartner till våra kunder hjälper vi till med allt från att konstruera moduler till att leverera redan installationsklara moduler. Vi strävar hela tiden efter effektiva lösningar och tack vare vår noggranna tillverkning av gjutgodsdetaljer uppnår vi optimala och högklassiga produktresultat. Tack vare våra förebyggande metoder upptäcker och undviker vi fel tidigt i processen. Med dessa kunskaper är vi en tillförlitlig partner för företag inom värmeteknik, järnvägsteknik, lantbruksmaskinteknik, växellåde- och motorteknik, kylteknik, skeppsteknik och pump- och armaturteknik. Vi förstår värdet av våra medarbetare, eftersom välutbildade, erfarna och motiverade medarbetare utgör grunden för vår framgång. Därför kommunicerar vi öppet och förtroendefullt med varandra samt erbjuder våra medarbetare goda möjligheter till utveckling på både ett personligt och fackmässigt plan, bl.a. genom samordnade fortbildningstillfällen. I många år har vi hört till de bästa utbildningsföretagen i branschen och framgångsrikt utbildat unga människor i våra StudiumPlus-program.

 3. FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanien

  Funmak har en kapacitet att formspruta delar från 5 g till 5 kg. Företaget har personalresurser och materiella resurser, men också tekniska leverantörer som kan skapa och leverera delar som håller hög utförandenivå och som samtidigt överensstämmer med kundens krav. Vi kan således erbjuda delar belagda med krom, guld, zink, målade, mekaniserade, stålsandblästrade, montering, ihopsättning osv.

 4. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Företaget SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Guldsmeder - Maskiner och utrustning, Valsverk för järnhaltig metall, Obearbetat gjutjärn, Guldsmeder - Maskiner och utrustning, Valsverk för järnhaltig metall, Obearbetat gjutjärn, och valsade ringar. Företagets huvudkontor finns i Püttlingen, Tyskland.

 5. FONDERIES COLLIGNON

  Frankrike

  Företaget FONDERIES COLLIGNON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Deville, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EPISPPE

  Spanien

  Företaget EPISPPE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Obearbetat gjutjärn. Företaget är även verksamt inom skärsäkra handskar, Nitrilhandskar, och skyddshandskar för industrin. Företagets huvudkontor finns i Tortosa, Spanien.

 2. LA FONTE ARDENNAISE

  Frankrike

  Företaget LA FONTE ARDENNAISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Obearbetat gjutjärn, Stål och metall - bearbetning, Robotik, Obearbetat gjutjärn, Stål och metall - bearbetning, hopsättning av metall, och Robotik. Företagets huvudkontor finns i Vivier-Au-Court, Frankrike.

 3. WERNER SAHLENDER GMBH

  Tyskland

  Företaget WERNER SAHLENDER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Stål, Obearbetade och specialgjutjärn, Obearbetat gjutjärn, Ädelmetall och specialmetaller, Stål, Obearbetade och specialgjutjärn, Obearbetat gjutjärn, och Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 4. U.C.B. FRANCE

  Frankrike

  Företaget U.C.B. FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Obearbetat gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Specialgjutjärn, tackjärn, Specialgjutjärn, och internationell handel med metall. Företagets huvudkontor finns i Communay, Frankrike.

 5. SACHSEN GUSS GMBH

  Tyskland

  Företaget SACHSEN GUSS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Obearbetade och specialgjutjärn, Obearbetat gjutjärn, Specialgjutjärn, Ädelmetall och specialmetaller, Obearbetade och specialgjutjärn, Obearbetat gjutjärn, Specialgjutjärn, och Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Chemnitz, Tyskland.

 1. SALCON TECHNIC

  Turkiet

  Företaget SALCON TECHNIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetat gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Aluminium och legeringar, gjutgods, legering rostfritt stål, gjuteriprodukter, och Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 2. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Frankrike

  Företaget LA FONDERIE CHAROLLAISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Obearbetat gjutjärn, Specialgjutjärn, Smidbart gjutjärn, Obearbetat gjutjärn, Specialgjutjärn, och Smidbart gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Genelard, Frankrike.

 1. KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

  Företaget KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S., som är verksamt inom sektorn för Obearbetat gjutjärn. Företaget är även verksamt inom gjutgods, och tillverkning av gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Çorum, Turkiet.

 2. CERDIC FOUNDRIES LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget CERDIC FOUNDRIES LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Obearbetade och specialgjutjärn, Obearbetat gjutjärn, Obearbetade och specialgjutjärn, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Chard, Förenade kungariket.

 3. PRINS STAALHANDEL B.V.

  Nederländerna

  Företaget PRINS STAALHANDEL B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Specialgjutjärn, Obearbetat gjutjärn, Specialgjutjärn, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Haarlem, Nederländerna.

 4. POSSEHLEISEN- UND STAHL GMBH

  Tyskland

  Företaget POSSEHLEISEN- UND STAHL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Stål, Obearbetat gjutjärn, Stål, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Neu-Ulm, Tyskland.

 5. EISENWERK GMBH ELTERLEIN

  Tyskland

  Företaget EISENWERK GMBH ELTERLEIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Obearbetat gjutjärn, Specialgjutjärn, Obearbetat gjutjärn, och Specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Elterlein, Tyskland.

 6. SCHMIDT'S ERBEN GESMBH & CO KG

  Österrike

  Företaget SCHMIDT'S ERBEN GESMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Obearbetat gjutjärn, Industriella järnvaror, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Klagenfurt, Österrike.

 7. ROTA DÖKÜM

  Turkiet

  Företaget ROTA DÖKÜM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetat gjutjärn. Företaget är även verksamt inom gjutning stål. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 8. FRANZ HEYDT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget FRANZ HEYDT GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Obearbetat gjutjärn, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Rastatt, Tyskland.

 1. WOLFRAM BERGBAU- UND HÜTTEN GMBH NFG. KG

  Österrike

  Företaget WOLFRAM BERGBAU- UND HÜTTEN GMBH NFG. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Obearbetat gjutjärn, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i St. Martin I. Sulmtal, Österrike.

 2. STEEL PARTNERS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget STEEL PARTNERS DEUTSCHLAND GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Stål, Obearbetat gjutjärn, Stål, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 3. TRADE AND PRODUCTION PRIVATE COMPANY GETMAN

  Ukraina

  Företaget TRADE AND PRODUCTION PRIVATE COMPANY GETMAN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Obearbetat gjutjärn. Företaget är även verksamt inom gjutgods. Företagets huvudkontor finns i Dnepropetrovsk, Ukraina.

 4. LUDWIG FÖBUS GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Företaget LUDWIG FÖBUS GMBH U. CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Obearbetat gjutjärn, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Gütersloh, Tyskland.

 5. FUNDERIA CONDALS SA

  Spanien

  Företaget FUNDERIA CONDALS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Obearbetat gjutjärn, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Manresa, Spanien.

 6. LOKSACEL KFT.

  Ungern

  Företaget LOKSACEL KFT., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Obearbetat gjutjärn, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 7. RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT OSTHANNOVER EG

  Tyskland

  Företaget RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT OSTHANNOVER EG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Obearbetat gjutjärn, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Uetze, Tyskland.

 8. EISEN PETER GMBH

  Tyskland

  Företaget EISEN PETER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetat gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Vanligt stål, och Vanligt stål. Företagets huvudkontor finns i Peiting, Tyskland.

 9. EISEN ROTH HANDELS-GMBH

  Österrike

  Företaget EISEN ROTH HANDELS-GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Obearbetat gjutjärn, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Waidhofen An Der Thaya, Österrike.

 10. ROHE BAUSTOFF-HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Företaget ROHE BAUSTOFF-HANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Obearbetat gjutjärn, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Kleinwallstadt, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis