• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • obearbetade och specialgjutjärn

Resultat för

Obearbetade och specialgjutjärn - Import och export

 1. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt gjuteri har en lång tradition som sträcker sig ända tillbaka till 1879, då Maschinenfabrik Schütz & Hertel, eller ”Mafa Wurzen” som den också kallades, grundades. 74 år senare bytte vi namn till VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, som 1991 togs över av företaget Esterer AG som valde att stöpa om verksamheten till ”Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH”. Gjuteriet i Wurzen förvärvades 2008 tillsammans med systerföretaget Esterer Gießerei GmbH i Altötting av Holding Topol GmbH. Tillsammans med Esterer Gießerei Altötting är vårt företag idag en av de ledande systemleverantörerna i Europa. Vår kärnkompetens är tillverkning av såväl komplexa som kärnintensiva produkter. Men vi är också framstående på gjutgodsdetaljer med dubbla väggar, både med tunna väggar och stora komponenter med en vikt på upp till fyra ton. Vi garanterar våra kunder största möjliga processäkerhet, även vid krävande komponenter.

 2. SÜTHER & SCHÖN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kärnverksamheten på Süther & Schön GmbH omfattar: försäljning av linfästen för transportörsystem, särskilt hissar, samt skenfästen av alla slag, gjutdelar av alla kvaliteter, klämplattor av stål särskilt för maskinteknik och spårburna fordon. I vårt sortiment ingår: linfästen för transportörsystem, hissar, skenfästen, kiländklämmor för luftledningar, fästen för alternativa lyftdon, brickor för fjäderdämpare och mycket mer.

 3. GIESSEREI HEUNISCH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GIESSEREI HEUNISCH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Bad Windsheim, Tyskland.

 4. PINTER GUSS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PINTER GUSS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Deggendorf, Tyskland.

 5. EK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT E. KILINC

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT E. KILINC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Fellbach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KOLBUS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KOLBUS GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Rahden, Tyskland.

 2. NET-COMPONENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NET-COMPONENTS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Wustermark, Tyskland.

 3. GONTERMANN-PEIPERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GONTERMANN-PEIPERS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Siegen, Tyskland.

 4. QUINÄRTECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget QUINÄRTECH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Holzgerlingen, Tyskland.

 5. FUNSAN FUNDICIONES SAN ANTONIO DE URKIOLA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget FUNSAN FUNDICIONES SAN ANTONIO DE URKIOLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom gråjärn, gjutet segjärn, hålpipor för bilindustrin, lamellärt gråjärn, stansjärn, gjutning av stål, och RAMAR. Företagets huvudkontor finns i Durango-Vizcaya, Spanien.

 1. JÜRGENS GIESSEREI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JÜRGENS GIESSEREI GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Emsdetten, Tyskland.

 2. VAUTID AUSTRIA GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget VAUTID AUSTRIA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Marchtrenk, Österrike.

 1. EMG CASTING AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EMG CASTING AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Waldkraiburg, Tyskland.

 2. SCHMIEDEBERGER GIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHMIEDEBERGER GIESSEREI GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Dippoldiswalde, Tyskland.

 3. GEORG FUNK EISENGIESSEREI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEORG FUNK EISENGIESSEREI GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Aalen, Tyskland.

 4. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Tauberbischofsheim, Tyskland.

 5. CONTIFONTE

  Frankrike

  Gjuteriet CONTIFONTE producerar och säljer gjutna komponenter och stränggjutna stavar eller profiler. segjärn, gråjärn, kompaktgrafitjärn. Certifiering ISO9001 V2008. CONTIFONTE är den första franska producenten av stränggjutningsprodukter. Det är ett dotterbolag till koncernen KUHN SA, som tillverkar jordbruksmaskiner och är etablerat i Saverne (ALSACE). Den höga tekniknivån och våra moderna anläggningar gör att vi kan erbjuda flexibla och reaktiva verktyg för alla verksamhetssektorer i små, medelstora och stora serier. CONTIFONTE är certifierade och har specialiserat sig på komplexa gjutstycken med höga egenskaper. De flesta av de produkter som CONTIFONTE tillverkar är skräddarsydda efter kundernas önskemål. CONTIFONTE förverkligar dina gjutjärnsidéer. CONTIFONTE simulerar och testar dina produkter före användning. Våra hjälpsamma tekniker står alltid till ditt förfogande.

 6. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Tyskland

  Som systempartner till våra kunder hjälper vi till med allt från att konstruera moduler till att leverera redan installationsklara moduler. Vi strävar hela tiden efter effektiva lösningar och tack vare vår noggranna tillverkning av gjutgodsdetaljer uppnår vi optimala och högklassiga produktresultat. Tack vare våra förebyggande metoder upptäcker och undviker vi fel tidigt i processen. Med dessa kunskaper är vi en tillförlitlig partner för företag inom värmeteknik, järnvägsteknik, lantbruksmaskinteknik, växellåde- och motorteknik, kylteknik, skeppsteknik och pump- och armaturteknik. Vi förstår värdet av våra medarbetare, eftersom välutbildade, erfarna och motiverade medarbetare utgör grunden för vår framgång. Därför kommunicerar vi öppet och förtroendefullt med varandra samt erbjuder våra medarbetare goda möjligheter till utveckling på både ett personligt och fackmässigt plan, bl.a. genom samordnade fortbildningstillfällen. I många år har vi hört till de bästa utbildningsföretagen i branschen och framgångsrikt utbildat unga människor i våra StudiumPlus-program.

 7. EISENGIESSEREI BAUMGARTE GMBH

  Tyskland

  Eisengiesserei Baumgarte GmbH med säte i Bielefeld är sedan över 80 år ett av de ledande järngjuterierna i Tyskland. Med 220 medarbetare och nästan 30 000 årston gjutningsproduktion befinner sig företaget mitt i den globala marknaden. Smältning sker i toppmoderna medelfrekvens-elugnar och därmed med en stor andel förnybar energi. Företaget tillverkar gjutgodsdetaljer för de mest skiftande områden. a. Pumpkroppar, tvättmaskinsdelar, leder för bussar och banor, textilmaskindelar, växellådor, dörrstängare och delar till maskiner för träbearbetning. Genom egen bearbetning och egen lackering kan också långtgående krav från kunder tillgodoses. Genom gemensam konstruktion med uppdragsgivarna framställs så gjutgodsdetaljer med högsta precision och funktion.

 8. HIMATEK GMBH

  Tyskland

  HiMaTEK GmbH är en kompetent leverantör av gjutgodsdetaljer, smidda delar och standardkomponenter för ledningssystem av olika material som till exempel gjutjärn, stål, rostfritt stål, aluminium, brons, superlegeringar m.m. Sedan 2000 erbjuder vi med bakgrund av våra erfarenheter som kinesiskt gjuteri produkter till kunder från Europa, Australien och USA, tillverkade både enligt ritning och kundönskemål. Vi vet exakt vilket material, vilken metod och vilken fabrik som passar bäst för det aktuella uppdraget. Bland användningsområdena finns verkstadsteknik, kemi, bilindustri, medicin, livsmedel, elektronik, el, varvsindustri, bygg, flygindustri, rymdindustri, rörledningsdragning m.m. Vi är certifierade enligt ISO 9001: 2008 och gör därmed regelbundna kvalitetskontroller. Under orderbehandlingen spelar den personliga kontakten med kunderna en viktig roll: från materialinköp till prototyp, små och stora serier och slutligen logistik erbjuder vi snabba, sömlösa och professionella tjänster.

 1. KONSTRUKTIONSBÜRO BUSEK INH. (DIPL.-ING.) MARTIN RAIS

  Tyskland

  Företaget KONSTRUKTIONSBÜRO BUSEK INH. (DIPL.-ING.) MARTIN RAIS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Geretsried, Tyskland.

 2. DÜKER GMBH

  Tyskland

  Företaget DÜKER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Laufach, Tyskland.

 3. KNOEPFEL AG

  Schweiz

  Företaget KNOEPFEL AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Walzenhausen, Schweiz.

 4. GLOCKEN- UND KUNSTGIESSEREI RINCKER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget GLOCKEN- UND KUNSTGIESSEREI RINCKER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Sinn, Tyskland.

 5. SCHLOTE GRUPPE

  Tyskland

  Företaget SCHLOTE GRUPPE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Harsum, Tyskland.

 6. ROBERT BOSCH LOLLAR GUSS GMBH

  Tyskland

  Företaget ROBERT BOSCH LOLLAR GUSS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Lollar, Tyskland.

 7. BFG FEINGUSS HESSEN GMBH

  Tyskland

  Företaget BFG FEINGUSS HESSEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Hirzenhain, Tyskland.

 8. EISENGIESSEREI WERNER LINDNER GMBH

  Tyskland

  Företaget EISENGIESSEREI WERNER LINDNER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Wülfrath, Tyskland.

 9. WATERSCHOOT METALS

  Belgien

  Företaget WATERSCHOOT METALS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Stekene, Belgien.

 10. GMG GUSSTEC GMBH

  Tyskland

  Företaget GMG GUSSTEC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Gera, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis