• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • obearbetade och specialgjutjärn

Resultat för

Obearbetade och specialgjutjärn - Import och export

 1. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Tyskland

  Vårt gjuteri har en lång tradition som sträcker sig ända tillbaka till 1879, då Maschinenfabrik Schütz & Hertel, eller ”Mafa Wurzen” som den också kallades, grundades. 74 år senare bytte vi namn till VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, som 1991 togs över av företaget Esterer AG som valde att stöpa om verksamheten till ”Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH”. Gjuteriet i Wurzen förvärvades 2008 tillsammans med systerföretaget Esterer Gießerei GmbH i Altötting av Holding Topol GmbH. Tillsammans med Esterer Gießerei Altötting är vårt företag idag en av de ledande systemleverantörerna i Europa. Vår kärnkompetens är tillverkning av såväl komplexa som kärnintensiva produkter. Men vi är också framstående på gjutgodsdetaljer med dubbla väggar, både med tunna väggar och stora komponenter med en vikt på upp till fyra ton. Vi garanterar våra kunder största möjliga processäkerhet, även vid krävande komponenter.

 2. SÜTHER & SCHÖN GMBH

  Tyskland

  Kärnverksamheten på Süther & Schön GmbH omfattar: försäljning av linfästen för transportörsystem, särskilt hissar, samt skenfästen av alla slag, gjutdelar av alla kvaliteter, klämplattor av stål särskilt för maskinteknik och spårburna fordon. I vårt sortiment ingår: linfästen för transportörsystem, hissar, skenfästen, kiländklämmor för luftledningar, fästen för alternativa lyftdon, brickor för fjäderdämpare och mycket mer.

 3. GIESSEREI HEUNISCH GMBH

  Tyskland

 4. EK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT E. KILINC

  Tyskland

 5. NET-COMPONENTS GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KOLBUS GMBH & CO KG

  Tyskland

 2. PINTER GUSS GMBH

  Tyskland

 3. QUINÄRTECH GMBH

  Tyskland

 4. GONTERMANN-PEIPERS GMBH

  Tyskland

 5. FUNSAN FUNDICIONES SAN ANTONIO DE URKIOLA

  Spanien

 1. JÜRGENS GIESSEREI GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. VAUTID AUSTRIA GMBH

  Österrike

 1. EMG CASTING AG

  Tyskland

 2. SCHMIEDEBERGER GIESSEREI GMBH

  Tyskland

 3. GEORG FUNK EISENGIESSEREI GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Tyskland

 5. GUSS-SCHILDER-FABRIK GERHARD PÜRSCHEL INH. UWE VOSS E.K.

  Tyskland

 6. CONTIFONTE

  Frankrike

  Gjuteriet CONTIFONTE producerar och säljer gjutna komponenter och stränggjutna stavar eller profiler. segjärn, gråjärn, kompaktgrafitjärn. Certifiering ISO9001 V2008. CONTIFONTE är den första franska producenten av stränggjutningsprodukter. Det är ett dotterbolag till koncernen KUHN SA, som tillverkar jordbruksmaskiner och är etablerat i Saverne (ALSACE). Den höga tekniknivån och våra moderna anläggningar gör att vi kan erbjuda flexibla och reaktiva verktyg för alla verksamhetssektorer i små, medelstora och stora serier. CONTIFONTE är certifierade och har specialiserat sig på komplexa gjutstycken med höga egenskaper. De flesta av de produkter som CONTIFONTE tillverkar är skräddarsydda efter kundernas önskemål. CONTIFONTE förverkligar dina gjutjärnsidéer. CONTIFONTE simulerar och testar dina produkter före användning. Våra hjälpsamma tekniker står alltid till ditt förfogande.

 7. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Tyskland

  Som systempartner till våra kunder hjälper vi till med allt från att konstruera moduler till att leverera redan installationsklara moduler. Vi strävar hela tiden efter effektiva lösningar och tack vare vår noggranna tillverkning av gjutgodsdetaljer uppnår vi optimala och högklassiga produktresultat. Tack vare våra förebyggande metoder upptäcker och undviker vi fel tidigt i processen. Med dessa kunskaper är vi en tillförlitlig partner för företag inom värmeteknik, järnvägsteknik, lantbruksmaskinteknik, växellåde- och motorteknik, kylteknik, skeppsteknik och pump- och armaturteknik. Vi förstår värdet av våra medarbetare, eftersom välutbildade, erfarna och motiverade medarbetare utgör grunden för vår framgång. Därför kommunicerar vi öppet och förtroendefullt med varandra samt erbjuder våra medarbetare goda möjligheter till utveckling på både ett personligt och fackmässigt plan, bl.a. genom samordnade fortbildningstillfällen. I många år har vi hört till de bästa utbildningsföretagen i branschen och framgångsrikt utbildat unga människor i våra StudiumPlus-program.

 8. HIMATEK GMBH

  Tyskland

  HiMaTEK GmbH är en kompetent leverantör av gjutgodsdetaljer, smidda delar och standardkomponenter för ledningssystem av olika material som till exempel gjutjärn, stål, rostfritt stål, aluminium, brons, superlegeringar m.m. Sedan 2000 erbjuder vi med bakgrund av våra erfarenheter som kinesiskt gjuteri produkter till kunder från Europa, Australien och USA, tillverkade både enligt ritning och kundönskemål. Vi vet exakt vilket material, vilken metod och vilken fabrik som passar bäst för det aktuella uppdraget. Bland användningsområdena finns verkstadsteknik, kemi, bilindustri, medicin, livsmedel, elektronik, el, varvsindustri, bygg, flygindustri, rymdindustri, rörledningsdragning m.m. Vi är certifierade enligt ISO 9001: 2008 och gör därmed regelbundna kvalitetskontroller. Under orderbehandlingen spelar den personliga kontakten med kunderna en viktig roll: från materialinköp till prototyp, små och stora serier och slutligen logistik erbjuder vi snabba, sömlösa och professionella tjänster.

 1. GLOCKEN- UND KUNSTGIESSEREI RINCKER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. DÜKER GMBH

  Tyskland

 3. KNOEPFEL AG

  Schweiz

 4. ROBERT BOSCH LOLLAR GUSS GMBH

  Tyskland

 5. SCHLOTE GRUPPE

  Tyskland

 6. KONSTRUKTIONSBÜRO BUSEK INH. (DIPL.-ING.) MARTIN RAIS

  Tyskland

 7. BFG FEINGUSS HESSEN GMBH

  Tyskland

 8. WATERSCHOOT METALS

  Belgien

 9. GMG GUSSTEC GMBH

  Tyskland

 10. EISENGIESSEREI WERNER LINDNER GMBH

  Tyskland