• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • nötkreatur

Resultat för

Nötkreatur - Import och export

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Företaget KURT NISGAARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Mjölkkor, Nötkreatur, Svin, Levande boskap för uppfödning, Mjölkkor, mink, mjölkkor, Boskap, import-export, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Skjern, Danmark.

 2. JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Recklinghausen, Tyskland.

 3. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanien

  Castellana de Carnes S.A. är ett företag specialiserat inom produktion, uppfödning och avel av nötkreatur, slakt och styckning av färskt nötkött av hög kvalitet. Enligt traditionen väljer vi alltid ut djurslag utifrån deras ras och köttkvalitet: Naturitycla, Debuey och Ternera Castellana. Idag är Castellana de Carnes ett av de största nationella företagen som säljer färskt nötkött av kvalitet.

 4. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugal

  Företaget SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Jordbruk - Service, avelssvin, Nötkreatur, och Jordbruk - Service. Företagets huvudkontor finns i Sintra, Portugal.

 5. LLC "VARIANT AGRO BUILD"

  Ukraina

  Företaget LLC "VARIANT AGRO BUILD", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom nötkreatur, lagerbehållare av korrugerad plåt, och byggnadsställningar för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Kharkiv, Ukraina.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BOONEN

  Belgien

  Företaget BOONEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom mjölkkor, Kvigor, tjurar, och slakthästar. Företagets huvudkontor finns i Hotton, Belgien.

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, Får och getter, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Lohfelden, Tyskland.

 3. ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Potrebščine za restavracije, tjurar, avelstjurar, och Potrebščine za restavracije. Företagets huvudkontor finns i Ottobrunn, Tyskland.

 4. MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS

  Frankrike

  Företaget MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Montrond, Frankrike.

 5. OBIONE

  Frankrike

  Företaget OBIONE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Mâcon, Frankrike.

 1. GREEN LAND

  Spanien

  Företaget GREEN LAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom nötkreatur, och vävnader av djurfiber. Företagets huvudkontor finns i Tarragona, Spanien.

 2. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrike

  Företaget EURL LE LIEVRE LUC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, Mjölkkor, nötkreatur för slakt, nötkreatur för avel, Slaktkalvar och nötkreatur, och Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Le Roc Saint Andre, Frankrike.

 1. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Företaget ZOOFACHMARKT - MARCHE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Svin, Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Heinsberg, Tyskland.

 2. KARPA GRUP LTD STI

  Turkiet

  Företaget KARPA GRUP LTD STI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djurutfodringsutrustning. Företaget är även verksamt inom uppfödningsboskap, och nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. FRISONES VERBO

  Spanien

  Företaget FRISONES VERBO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskapsskötsel - Service. Företaget är även verksamt inom oxuppfödning, nötkreatur, och renrasiga nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Toledo, Spanien.

 4. WANGA FARM

  Tyskland

  Företaget WANGA FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Kvigor, och tjurar. Företagets huvudkontor finns i Ottobrunn, Tyskland.

 5. EURASIA LTD

  Lettland

  Företaget EURASIA LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom nötkreatur, Kvigor, fårkött, och tjurar. Företagets huvudkontor finns i Riga, Lettland.

 6. GLEISTAL-AGRAR EG

  Tyskland

  Företaget GLEISTAL-AGRAR EG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Fiskar, Nötkreatur, Ägg, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Fiskar, Nötkreatur, och Ägg. Företagets huvudkontor finns i Golmsdorf, Tyskland.

 7. AQUARIUM SCHATZBERGER GMBH & CO KG

  Österrike

  Företaget AQUARIUM SCHATZBERGER GMBH & CO KG, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Får och getter, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Nötkreatur, Får och getter, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Schärding, Österrike.

 8. AGRARGENOSSENSCHAFT ALTOSCHATZ-MERKWITZ E. G.

  Tyskland

  Företaget AGRARGENOSSENSCHAFT ALTOSCHATZ-MERKWITZ E. G., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Oschatz, Tyskland.

 1. NORBERT GREVE VIEHHANDLUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget NORBERT GREVE VIEHHANDLUNG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Schaalby, Tyskland.

 2. AGRARGENOSSENSCHAFT BERTKOW EG

  Tyskland

  Företaget AGRARGENOSSENSCHAFT BERTKOW EG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Bertkow, Tyskland.

 3. AGRARGESELLSCHAFT SARNOW MBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget AGRARGESELLSCHAFT SARNOW MBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Blomsterodling, Nötkreatur, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Blomsterodling, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Sarnow, Tyskland.

 4. AGRARGENOSSENSCHAFT EG

  Tyskland

  Företaget AGRARGENOSSENSCHAFT EG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, Jordbruk - Import/Export, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, och Jordbruk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Welsickendorf, Tyskland.

 5. MILCHHOF LANGENSTEIN

  Tyskland

  Företaget MILCHHOF LANGENSTEIN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, Ägg, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, och Ägg. Företagets huvudkontor finns i Langenstein, Tyskland.

 6. ERWIN KEUSCH GMBH

  Österrike

  Företaget ERWIN KEUSCH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Nötkreatur, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Fiskar, Nötkreatur, Färskt kött och fjäderfä, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i St. Georgen Am Ybbsfelde, Österrike.

 7. AGRARGENOSSENSCHAFT SKÄSSCHEN EG

  Tyskland

  Företaget AGRARGENOSSENSCHAFT SKÄSSCHEN EG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Skäßchen, Tyskland.

 8. MÜHLE SCHERZ AG

  Schweiz

  Företaget MÜHLE SCHERZ AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Mjöl och gryn, Foder för djuruppfödning, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Mjöl och gryn, och Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Scherz, Schweiz.

 9. HOSTETTLER-SPEZIALZUCKER AG

  Schweiz

  Företaget HOSTETTLER-SPEZIALZUCKER AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Snäckor, skaldjur, Fiskar, Nötkreatur, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Snäckor, skaldjur, Fiskar, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Lenzburg, Schweiz.

 10. PEMECO INTERNATIONAL

  Tyskland

  Företaget PEMECO INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Nötkreatur - Import och export

Antal resultat

4 259 Företag