• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • nötkreatur

Resultat för

Nötkreatur - Import och export

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Företaget KURT NISGAARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Mjölkkor, Nötkreatur, Svin, Levande boskap för uppfödning, Mjölkkor, mink, mjölkkor, Boskap, import-export, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Skjern, Danmark.

 2. JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Recklinghausen, Tyskland.

 3. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanien

  Castellana de Carnes S.A. är ett företag specialiserat inom produktion, uppfödning och avel av nötkreatur, slakt och styckning av färskt nötkött av hög kvalitet. Enligt traditionen väljer vi alltid ut djurslag utifrån deras ras och köttkvalitet: Naturitycla, Debuey och Ternera Castellana. Idag är Castellana de Carnes ett av de största nationella företagen som säljer färskt nötkött av kvalitet.

 4. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nederländerna

  Företaget EUROPEAN GULF COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fårkött. Företaget är även verksamt inom Djur och uppfödning, Nötkreatur, Djur och uppfödning, halal-charkuterier, kött i parti, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Rotterdam, Nederländerna.

 5. MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS

  Frankrike

  Företaget MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Montrond, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Företaget ZOOFACHMARKT - MARCHE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Svin, Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Heinsberg, Tyskland.

 2. BOONEN

  Belgien

  Företaget BOONEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom mjölkkor, Kvigor, tjurar, och slakthästar. Företagets huvudkontor finns i Hotton, Belgien.

 3. FRISONES VERBO

  Spanien

  Företaget FRISONES VERBO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskapsskötsel - Service. Företaget är även verksamt inom oxuppfödning, nötkreatur, och renrasiga nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Toledo, Spanien.

 4. GREEN LAND

  Spanien

  Företaget GREEN LAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom nötkreatur, och vävnader av djurfiber. Företagets huvudkontor finns i Tarragona, Spanien.

 5. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrike

  Företaget EURL LE LIEVRE LUC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, Mjölkkor, nötkreatur för slakt, nötkreatur för avel, Slaktkalvar och nötkreatur, och Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Le Roc Saint Andre, Frankrike.

 1. ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Potrebščine za restavracije, tjurar, avelstjurar, och Potrebščine za restavracije. Företagets huvudkontor finns i Ottobrunn, Tyskland.

 2. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugal

  Företaget SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Jordbruk - Service, avelssvin, Nötkreatur, och Jordbruk - Service. Företagets huvudkontor finns i Sintra, Portugal.

 1. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, Får och getter, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Lohfelden, Tyskland.

 2. OBIONE

  Frankrike

  Företaget OBIONE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Mâcon, Frankrike.

 3. KARPA GRUP LTD STI

  Turkiet

  Företaget KARPA GRUP LTD STI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djurutfodringsutrustning. Företaget är även verksamt inom uppfödningsboskap, och nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. LLC "VARIANT AGRO BUILD"

  Ukraina

  Företaget LLC "VARIANT AGRO BUILD", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom nötkreatur, lagerbehållare av korrugerad plåt, och byggnadsställningar för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Kharkiv, Ukraina.

 5. EURASIA LTD

  Lettland

  Företaget EURASIA LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom nötkreatur, Kvigor, fårkött, och tjurar. Företagets huvudkontor finns i Riga, Lettland.

 6. WANGA FARM

  Tyskland

  Företaget WANGA FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Kvigor, och tjurar. Företagets huvudkontor finns i Ottobrunn, Tyskland.

 7. EGF ERZEUGERGEMEINSCHAFT FÜR QUALITÄTSFERKEL IM RAUM OSNABRÜCK E. G.

  Tyskland

  Företaget EGF ERZEUGERGEMEINSCHAFT FÜR QUALITÄTSFERKEL IM RAUM OSNABRÜCK E. G., som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Svin, Nötkreatur, Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Svin, Nötkreatur, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Georgsmarienhütte, Tyskland.

 8. FIRMA HANDLOWO-USLUGOWA KONPACK - BIURO HANDLOWE

  Polen

  Företaget FIRMA HANDLOWO-USLUGOWA KONPACK - BIURO HANDLOWE, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, Nötkreatur, Svin, Frukt, Spannmål och sädeskorn, Nötkreatur, Svin, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Poznan, Polen.

 1. PURKHAUSER GMBH

  Österrike

  Företaget PURKHAUSER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Wolkersdorf Im Weinviertel, Österrike.

 2. AGRARGENOSSENSCHAFT LANGENCHURSDORF E.G.

  Tyskland

  Företaget AGRARGENOSSENSCHAFT LANGENCHURSDORF E.G., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Callenberg, Tyskland.

 3. SCHLACHTHOF ARTMAYR GES.M.B.H.

  Österrike

  Företaget SCHLACHTHOF ARTMAYR GES.M.B.H., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Svin, Färskt kött och fjäderfä, Griskött, Nötkreatur, Svin, Färskt kött och fjäderfä, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Schlierbach, Österrike.

 4. LG RIGI

  Schweiz

  Företaget LG RIGI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Jordbruk - Import/Export, Diet- och bionäring, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Jordbruk - Import/Export, och Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Küssnacht Am Rigi, Schweiz.

 5. GETREIDECENTER FREIAMT AG

  Schweiz

  Företaget GETREIDECENTER FREIAMT AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, Jordbruk - Import/Export, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, och Jordbruk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Wohlen Ag, Schweiz.

 6. HOSTETTLER-SPEZIALZUCKER AG

  Schweiz

  Företaget HOSTETTLER-SPEZIALZUCKER AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Snäckor, skaldjur, Fiskar, Nötkreatur, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Snäckor, skaldjur, Fiskar, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Lenzburg, Schweiz.

 7. DON CARNE GMBH

  Tyskland

  Företaget DON CARNE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Nötkreatur, Färskt kött och fjäderfä, Griskött, Fiskar, Nötkreatur, Färskt kött och fjäderfä, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Neuss, Tyskland.

 8. BOTHMANN & GREVE OHG

  Tyskland

  Företaget BOTHMANN & GREVE OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Testorf-Steinfort, Tyskland.

 9. LA MAISON DES PRODUCTEURS

  Frankrike

  Företaget LA MAISON DES PRODUCTEURS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom fläsk, och nötköttsspecialiteter. Företagets huvudkontor finns i Flamanville, Frankrike.

 10. RAIFFEISEN SCHWALM-NETTE EG

  Tyskland

  Företaget RAIFFEISEN SCHWALM-NETTE EG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Ägg, Mjölkprodukter, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Ägg, och Mjölkprodukter. Företagets huvudkontor finns i Viersen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Nötkreatur - Import och export

Antal resultat

4 259 Företag