• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • nötkött

Resultat för

Nötkött - Import och export

 1. RELLMAN FOODS

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Rellman Foods: Import och export av kött av yttersta kvalitet och marknadsledande. Färskt och fryst nötkött och lammkött. Certifieringar: Angus Beef; Halal, ekologiskt. Vi importerar från Argentina, Brasilien, Uruguay, Nya Zeeland och Irland. Vårt kött distribueras i hela Europa och Mellanöstern, Kuwait och Libanon.

  Webbplats Open In New icon
 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by Europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 3. MAZETTO COMPANY

  Portugal

  Verified by Europages badge

  Väl mött! Vi är företaget MAZETTO; ett snabbväxande företag inom import/export, som fokuserar på export av jordbruksprodukter från Brasilien. Vi omvandlar utrikeshandel, förhandlar över hela världen och löser utrikeshandelns byråkratiska knutar för att erbjuda dig de bästa produkterna och villkoren. I en globaliserad värld är vårt uppdrag att bidra med kompetens, genomsynlig verksamhet och lojalitet. Därför tillhandahåller vi alltid produkter av extremt hög kvalitet, och utmärkta internationella relationer. Anläggningar: MAZETTO har strategiskt placerade kontor i São Paulo och Lissabon. Produkter: Huvudverksamheten är import och export av brasilianskt kaffe, morötter, tomater, potatis, majs, soja, brasilianskt kött och kyckling. Besök vår hemsida och kontakta vårt team!

  Webbplats Open In New icon
 4. MK-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  ”En perfekt partner för internationell kötthandel.” MK-Fleisch GmbH är en IFS Higher Level-, QS- och eko-certifierad importör och exportör av färska och djupfrysta köttvaror av nöt, kalv, lamm och fågel. Bland våra kunder finns korv- och charkuteriproducenter, styckningsföretag, grossister, underleverantörer till restauranger, hämtgrossister, saluhallar samt tillverkare av biprodukter. Vi levererar produkter från Europa, USA, Sydamerika, Australien och Nya Zeeland. Premiumkött som till exempel Angus och halal finns normalt i vårt beställningssortiment. Tillförlitliga, flexibla, erfarna och kompetenta. Det är de egenskaper som utmärker oss och som vi också har gjort till hörnpelare i vår företagsfilosofi. Dessa värden vägleder oss i vårt dagliga arbete för att göra kunder och samarbetspartners nöjd.

  Webbplats Open In New icon
 5. BRESSUIRE VIANDES

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Företaget BRESSUIRE EXPORT är ett nötslakteri beläget i Bressuire, i Frankrike. Vi är leverantörer av nötkött och i synnerhet färskt kött av unga nötkreatur. Vi säljer också skelett och inälvor av nötkreatur. Vår produktion av urbenat eller icke urbenat kött säljs till länder i Europa och Nordafrika. Vi saluför köttraserna: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise, etc.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. GOLDEN MEAT SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Golden Meat srl har i över trettio år arbetat som representant och med försäljning av färskt och fryst nötkött, både nationellt och utländskt, och alla slaktbiprodukter samt ett brett utbud av fryst kalvkött, nötkött och nötköttsprodukter, såsom lever, hjärtan, njurar, grisfötter, tungor, svansar och trimningsdelar. Det italienska köttet kommer från produktionskedjans gårdar, det utländska från de allra bästa franska och spanska företagen. Våra kunder är uteslutande grossister och stormarknader.

 2. LEMEX PH

  Polen

  Verified by Europages badge
 3. HOREMEAT IMPORT - EXPORT

  Belgien

  Verified by Europages badge
 4. BALTIC FOODS

  Frankrike

  UAB BALTIC FOODS är en internationell grossist inom fryst kött, med säte i Vilnius i Litauen. BALTIC FOODS har också ett förbindelsekontor i Bordeaux i Frankrike. Vi har ett eget fryslager i Vilnius. Vi har skapat förtroenderelationer med våra europeiska partner (producenter, slakterier, mäklare, industrier) för att kunna förse våra kunder med kött som uppfyller deras förväntningar såväl ekonomiskt som kvalitativt och hygieniskt. Vi säljer främst nötkött, fläsk, kalkon, kalv och fjäderfä i form av frysta produkter. Vår erfarenhet på köttmarknaden och våra erfarna arbetslag har gjort att vi kunnat skapa permanenta relationer med våra partner. Vi förbättrar varje år vår närvaro i de baltiska staterna, men även i resten av Europa och i Afrika. Vi svarar på era önskemål angående fryst fågelkött, nötkött, fläsk, kalkon och kalv.

 5. MOKOBODY SP. Z O.O.

  Polen

  Mokobody sp. z o.o. är en anläggning för köttproduktion som grundades 2008. Vi köper slaktkor, slaktdjur och säljer fjärdedelar av djuren, skinn och olika sorters kött. Vi exporterar våra produkter till EU-länder; i mars 2010 erhöll vi veterinärintyg som tillåter produktion för marknader i tredje land: Malaysia, Irak, Iran, Kazakstan, Förenade Arabemiraten. Vi har även exporttillstånd för länder som Turkiet, Libanon, Libyen, Jordanien, Syrien, Afghanistan, Qatar.

 1. AGARAS, UAB

  Litauen

  Agaras köper boskap i Litauen, Lettland, Estland och Polen. Slakthusets kapacitet är 40 kor per timme och 120 grisar per timme. 40 ton slaktdjur avbenas i styckrummet under varje skift. År 2014 producerade vi 6 300 ton slaktkroppar av nöt. Företaget är certifierat enligt ISO 14001: 2004, BRC Global standard för livsmedelssäkerhet och uppfyller också kriterier som fastställts i McDonald's Standard för god tillverkningssed och krav för slakterier för nötkreatur och fabriker för att urbena kött.

 2. ADET

  Frankrike

  Kooperativ i Bourbon L’Archambault. Vi slaktar och saluför kött under bästa möjliga förhållanden, alla slags nötkött, lammkött och griskött. Vi har alltid strävat efter att kunna erbjuda bästa spårbarhet för våra produkter och arbetar enbart med lokala uppfödare för att kunna erbjuda produkter med kontrollerad geografisk ursprungsbeteckning (IGP).

 3. JA TRADE

  Sverige

  Good day We are a slaughterhouse butcher beef, pork and horse meat.and lego cutting.we seem to meat products, with its own smokehouseprovide information on, so if interested email us for a quote.SincerelyEmail: jatrade@outlook.com

 4. EUROCOMMERCE LTD.

  Ukraina

 5. GRAND CARACTÈRE

  Frankrike

 6. GV EUROPA BOYAUX

  Frankrike

 7. PRIMEFOOD LLC

  Ukraina

 8. TOMATISFOOD LIMITED

  Förenade kungariket

 9. MACELLERIA SALUMIFICIO DI BRUNO PICCOLO

  Italien

 10. HUIS PATRICK

  Belgien

 1. MARIA TRADING SRL

  Rumänien

 2. RXM TRADING

  Brasilien

 3. VOLKOVYSK MEAT-PACKING PLANT

  Vitryssland

 4. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Österrike

 5. ALMAMEAT

  Spanien

 6. PAMPAFOODS

  Brasilien

 7. FRIGO

  Belgien

 8. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Tyskland

 9. GLOBAL TRADING COMPANY SRL

  Italien

 10. JSC BREST MEAT PACKING PLANT

  Vitryssland