• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • nötkött

Resultat för

Nötkött - Import och export

 1. SIRION SEAFOOD APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  SIRION SEAFOOD APS – din leverantör av fisk och skaldjur i Europa. SIRION SEAFOOD APS grundades 2007 i Köpenhamn och har blivit ett av de ledande företagen för inköp och kvalitetskontroll av fisk och skaldjur i Europa. Vi levererar kompletta och professionella lösningar i Europa och kan erbjuda ett brett sortiment av fryst och färsk fisk och skaldjur (fabriksrevision/kvalitetskontroll/övervakning av lastning/produktutveckling). Tack vare vårt stora nätverk, våra mycket erfarna ledare, ett skickligt QC-team, professionella tjänster och snabb kommunikation har vi byggt upp ett gott anseende inom den skandinaviska fisk- och skaldjursindustrin som en pålitlig partner som kan hantera alla behov inom fisk och skaldjur i Europa. Vi samarbetar för närvarande med många tillförlitliga fabriker som är certifierade enligt HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI och HALAL. Våra främsta marknader: Europa, USA, Kanada, Asien (Japan, Korea m.m.) med flera. Våra viktigaste produkter är: Lax, torsk, hummer, makrill, bläckfisk, tonfisk, musslor, alaska pollock, kaviar/rom, fläskkött, nötkött, djurfoder. Räkor (svarta tiger, vannamei, scampi, grön tiger m.m.), pangasius, vildfångad fisk (tonfisk, guldmakrill, havsabborre m.m.), odlad fisk (röd/svart tilapia, barramundi m.m.), bläckfisk (åttaarmad, tioarmad, kalamari), blötdjur (musslor, krabba), bearbetade fisk- och skaldjursprodukter (sushi, nobashi, torpedo m.m.), konserverade fisk- och skaldjursprodukter, övrigt (grodor, surimi m.m.). Grisfötter, färsk skinka utan ben, fryst grissvans, fläskfilé, revben av fläsk, halv ostyckad gris, komage

 2. RELLMAN FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  RELLMAN FOODS: Import och export av kött av högsta kvalitet, marknadsledande. Färskt eller fryst nötkött. Tillgängliga certifieringar: Angus Beef, Halal och Organic. Vi importerar från Argentina, Brasilien, Uruguay, Nya Zeeland och Irland. Vårt kött omfördelas i hela Europa, Mellanöstern och Kuwait.

 3. MAZETTO COMPANY

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Väl mött! Vi är företaget MAZETTO; ett snabbväxande företag inom import/export, som fokuserar på export av jordbruksprodukter från Brasilien. Vi omvandlar utrikeshandel, förhandlar över hela världen och löser utrikeshandelns byråkratiska knutar för att erbjuda dig de bästa produkterna och villkoren. I en globaliserad värld är vårt uppdrag att bidra med kompetens, genomsynlig verksamhet och lojalitet. Därför tillhandahåller vi alltid produkter av extremt hög kvalitet, och utmärkta internationella relationer. Anläggningar: MAZETTO har strategiskt placerade kontor i São Paulo och Lissabon. Produkter: Huvudverksamheten är import och export av brasilianskt kaffe, morötter, tomater, potatis, majs, soja, brasilianskt kött och kyckling. Besök vår hemsida och kontakta vårt team!

 4. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 5. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Verified by europages badge

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Det privata agroindustriella företaget Agroprodservice har blivit ett av de tre främsta jordbruksföretagen i västra Ukraina under sina 24 verksamma år. Den totala arealen av bördig jord som odlas av Agroprodservice är cirka 45 000 hektar. Vi odlar majs, vintervete och korn, solrosor, soja, vårkorn och vårvete, rapsfrön, ärtor och sockerbetor. Vår boskapshjord består av över 3 000 djur. Vår årliga produktionsvolym kommer att bli 1 255 ton nötkött. Vi implementerar erfarenheten hos europeiska och globala erkända namn, vilket bidrar till en effektiv tillväxt och förhöjd kvalitet hos vår säd, våra grönsaker och våra sockerbetor. Agroprodservice är medvetet om hur viktigt det är att bevara miljön, och har som huvudprincip att inte åverka någon skada. Vi värnar om miljön och stöttar ekologiska program för att bevara riktningen för vårt uppdrag.

 2. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Välkommen till Brazil Frozen Food Exporters, en ledande internationell producent och distributör av fryst kyckling, fläsk och nötkött. Vi är verksamma i Europa, Mellanöstern, Asien, Nord- och Sydamerika samt Afrika. Med belägenhet i Asien och expertis inomm logistikkedjor betjänar vi över 600 globala företag och institutioner. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi utforma lösningar som möter kundens specifika behov. Vårt processorienterade förhållningssätt får oss att sticka ut från mängden, med förbättrade resultat genom specialiserade tjänster. Vi samarbetar med världsledande materialtillverkare och sänker den totala produktionskostnaden som primär leverantör. Vårt nätverk av fabriker och distributionssystem säkerställer effektiva lösningar för kunder över hela världen. Våra grundvärderingar innefattar hårt arbete, ärlighet, genomsynlighet, påitlighet och integritet. Vi prioriterar kundnöjdhet, leverantörsrelationer, lönsamhet för aktieägarna samt välmåendet hos vårt team.

 3. BRESSUIRE VIANDES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BRESSUIRE EXPORT är ett nötslakteri beläget i Bressuire, i Frankrike. Vi är leverantörer av nötkött och i synnerhet färskt kött av unga nötkreatur. Vi säljer också skelett och inälvor av nötkreatur. Vår produktion av urbenat eller icke urbenat kött säljs till länder i Europa och Nordafrika. Vi saluför köttraserna: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise, etc.

 4. HOREMEAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget HOREMEAT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Köttstyckning, Kalvkött, Griskött, Färskt kött och fjäderfä, Köttstyckning, Kalvkött, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Mouscron, Belgien.

 5. GOLDEN MEAT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GOLDEN MEAT SRL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, Kött och charkuterivaror, nötkött, kött, Djupfryst kött, köttberedning, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Desenzano Del Garda, Italien.

 1. MK-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  ”En perfekt partner för internationell kötthandel.” MK-Fleisch GmbH är en IFS Higher Level-, QS- och eko-certifierad importör och exportör av färska och djupfrysta köttvaror av nöt, kalv, lamm och fågel. Bland våra kunder finns korv- och charkuteriproducenter, styckningsföretag, grossister, underleverantörer till restauranger, hämtgrossister, saluhallar samt tillverkare av biprodukter. Vi levererar produkter från Europa, USA, Sydamerika, Australien och Nya Zeeland. Premiumkött som till exempel Angus och halal finns normalt i vårt beställningssortiment. Tillförlitliga, flexibla, erfarna och kompetenta. Det är de egenskaper som utmärker oss och som vi också har gjort till hörnpelare i vår företagsfilosofi. Dessa värden vägleder oss i vårt dagliga arbete för att göra kunder och samarbetspartners nöjd.

 2. MOKOBODY SP. Z O.O.

  Polen

  Mokobody sp. z o.o. är en anläggning för köttproduktion som grundades 2008. Vi köper slaktkor, slaktdjur och säljer fjärdedelar av djuren, skinn och olika sorters kött. Vi exporterar våra produkter till EU-länder; i mars 2010 erhöll vi veterinärintyg som tillåter produktion för marknader i tredje land: Malaysia, Irak, Iran, Kazakstan, Förenade Arabemiraten. Vi har även exporttillstånd för länder som Turkiet, Libanon, Libyen, Jordanien, Syrien, Afghanistan, Qatar.

 1. AGARAS, UAB

  Litauen

  Agaras köper boskap i Litauen, Lettland, Estland och Polen. Slakthusets kapacitet är 40 kor per timme och 120 grisar per timme. 40 ton slaktdjur avbenas i styckrummet under varje skift. År 2014 producerade vi 6 300 ton slaktkroppar av nöt. Företaget är certifierat enligt ISO 14001: 2004, BRC Global standard för livsmedelssäkerhet och uppfyller också kriterier som fastställts i McDonald's Standard för god tillverkningssed och krav för slakterier för nötkreatur och fabriker för att urbena kött.

 2. JA TRADE

  Sverige

  Good day We are a slaughterhouse butcher beef, pork and horse meat.and lego cutting.we seem to meat products, with its own smokehouseprovide information on, so if interested email us for a quote.SincerelyEmail: jatrade@outlook.com

 3. GRAND CARACTÈRE

  Frankrike

  Företaget GRAND CARACTÈRE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom oxkött, och Kött för slakt. Företagets huvudkontor finns i Le Plessis Robinson, Frankrike.

 4. TOMATISFOOD LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget TOMATISFOOD LIMITED, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Import och export - agenturer, Import och export - agenturer, lamm, fårkött, och Lammkött. Företagets huvudkontor finns i Birmingham, Förenade kungariket.

 5. EKOKEY FOREIGN TRADE DOO.

  Montenegro

  Företaget EKOKEY FOREIGN TRADE DOO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företagets huvudkontor finns i Podgorica, Montenegro.

 6. MT SRL

  Italien

  Företaget MT SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, Djupfryst kött, och djupfrysta slaktbiprodukter. Företagets huvudkontor finns i Bussolengo, Italien.

 7. JOVA

  Belgien

  Företaget JOVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Griskött, Nötkött, Griskött, och Nötkött. Företagets huvudkontor finns i Herstal, Belgien.

 8. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovakien

  Företaget MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Griskött, Nötkött, Kalvkött, Saltat och torkat kött, Griskött, Nötkött, och Kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Kopčany, Slovakien.

 1. FRIGO

  Belgien

  Företaget FRIGO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Kött och charkuterivaror, nötkött, och kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 2. LAHAM BIO

  Tchad

  Företaget LAHAM BIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Kalvkött, oxkött, Torkat kött, Kalvkött, och halalcertifiering. Företagets huvudkontor finns i N'djamena, Tchad.

 3. VOLKOVYSK MEAT-PACKING PLANT

  Vitryssland

  Företaget VOLKOVYSK MEAT-PACKING PLANT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Griskött, Nötkött, skinka, Griskött, fläsk fryst, och Nötkött. Företagets huvudkontor finns i Volkovysk, Vitryssland.

 4. QUALITY MEAT RENMANS

  Belgien

  Företaget QUALITY MEAT RENMANS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Nötkött, Köttstyckning, köttaffär, färska slakteriprodukter, Nötkött, och Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i Saint-Symphorien, Belgien.

 5. CARNEIRO & SALGUEIRINHO, LDA

  Portugal

  Företaget CARNEIRO & SALGUEIRINHO, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Griskött, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Trofa, Portugal.

 6. CHARLES FRÈRES

  Frankrike

  Företaget CHARLES FRÈRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Inälvor, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i L'étrat, Frankrike.

 7. GLOBAL TRADING COMPANY SRL

  Italien

  Företaget GLOBAL TRADING COMPANY SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Nötkött, färskt kött i parti, Nötkött, charkuteri av gris, och livsmedel i parti. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 8. HUIS PATRICK

  Belgien

  Företaget HUIS PATRICK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Nötkött, färsk fisk, Nötkött, skaldjur, och kött. Företagets huvudkontor finns i Lubbeek, Belgien.

 9. DUFRAIS

  Belgien

  Företaget DUFRAIS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Fårkött, Nötkött, Griskött, Fårkött, Nötkött, Griskött, och fjäderfän för slakt. Företagets huvudkontor finns i Aubel, Belgien.

 10. SCARLINO CARNI

  Italien

  Företaget SCARLINO CARNI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företaget är även verksamt inom kött, fläskkött, nötkött, och kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Taurisano, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis