• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • nållager

Resultat för

Nållager - Import och export

 1. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LEMM maskinteknik är sedan mer än 50 år global leverantör inom området specialkonstruktioner av rullhanteringssystem i pappers-, folie-, förpacknings- och livsmedelsindustrin. Dessutom tillverkar vi sedan mer än 20 år konsoler, kopplingar, spindelförlängningar och vridspjäll för driv- och armaturindustrin. Tack vare vår moderna maskinpark kan vi alltid hantera de höga kraven inom svarvning och fräsning. Företaget är certifierat enligt EN ISO 9001: 2015 och en kundorienterad kvalitetspolitik är därmed en viktig del i vår företagsfilosofi. Tack vara kvalificerad, fackkunnig personal kan vi alltid garantera individuell rådgivning och hjälp med speciallösningar.

 2. ENSONG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Ensong GmbH är ett modernt handels-, teknik- och serviceföretag. Företaget erbjuder ett högklassigt sortiment bestående av produkter inom lagerteknik, drivteknik och andra maskindelar för underhåll och maskinteknik. Ensong GmbH består av en uppsättning erfarna medarbetare med stor handels- och teknikkompetens. Ensong Gmb: s många innovativa arbetskoncept motiverar medarbetare i samtliga led till att utveckla företaget, från våra produktorienterade återförsäljare till vår tekniska tjänsteleverantör. Ensong GmbH fokuserar på industrikunder som är i behov av professionella lager- och komponentlösningar. Ensong GmbH är en auktoriserad serieleverantör och en välrenommerad tillverkare av driv- och växellådesystem.

 3. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG har under de 80 år man funnits skapat sig ett namn som specialiserad teknikåterförsäljare för driv- och industriteknik med produktkompetens och kompromisslös kundorientering. Schübel står idag för lösningar på alla de industritekniska frågor som våra välkända kunder inom industrin, handeln, tjänstebranschen och det offentliga serviceområdet konfronteras med när det gäller materialhantering. Schübel har specialiserat sig på industritekniska uppgifter med särskilt fokus på driv- och transporttekniska frågor, där man erbjuder ett komplett produktutbud. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment och en lagerhållning som ligger över branschgenomsnittet. Schübel utför själv kundanpassade justeringar och bearbetningsåtgärder (t.ex. mekanisk bearbetning, måttanpassning). Produktprogrammet avrundas med en omfattande underhållsservice.

 4. LELI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Vårt företag har mer än sextio års erfarenhet och blickar framåt i tiden. Sedan 1950 är vi verksamma inom distribution av komponenter för transmission och drivlinor och tillhandahåller assistans och underhållstjänster för montering, kontroll och diagnostik. Vi har ett gott rykte för vår professionalism, kompetens, effektivitet och den uppmärksamhet vi ägnar alla kunders specifika problematik. En tradition som förnyas varje dag i sökandet efter de mest övertygande och innovativa varumärkena i branschen, som vi väljer för att erbjuda våra kunder en service som alltid är på toppnivå. Dessutom, tack vare lager som hela tiden fylls på och uppdateras, kan vi uppfylla alla behov på rekordtid. Kvalitet, erfarenhet och passion. Det är just dom ingredienserna som gör att vi kan göra skillnad även i de mest komplexa situationer och skapa solida relationer med våra kunder.

 5. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt breda och användarorienterade ABEG-koncept är ett innovativt sätt att välja och beställa rullager och alla relaterade komponenter: vi betraktar inte världsmarknaden enbart ur teknisk synvinkel, utan väger också in lönsamhetsaspekten och erbjuder nya perspektiv för företag, konstruktörer och inköpare. Analys och utvärdering av alla rullager som finns tillgängliga på marknaden baserat på kapacitet och pris. Klassificering enligt de fyra produktkategorierna Premium, Supra, Eco och EasyRoll, gratis nätbaserad sökfunktion (Quickfinder) med inbyggd livstidsberäkning, professionell urvals- och beräkningsprogramvara för konstruktörer (ABEG Quickfinder professional), sekundsnabb produktöversikt med hänsyn tagen till prestanda, lämplighet, tillgänglighet och produktpris, kvalitetssäkring genom tillverkarövergripande kvalitetsstyrning och certifiering enligt DIN ISO 9001: 2015 och DIN ISO 14001: 2.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Melucci srl, som grundades av Giovanni Melucci, har funnits på marknaden sedan 1950-talet. Företaget har vuxit över tiden inom området lagerdistribution, specialiserat sig på transmissioner, och erbjuder komponenter som remmar, remskivor, kedjor, kronor, kedjehjul, etc. Företaget samarbetar med andra världsledande företag inom området för industriella förnödenheter. SKF, Timken, Ina och Nadella är universellt erkända som ledande företag inom respektive marknadssegment.

 2. DALE HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DALE HANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nållager. Företagets huvudkontor finns i Homburg, Tyskland.

 3. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tätningar. Företaget är även verksamt inom Snuddande lager, Tätningsfogar, Länklager, Snuddande lager, Kullager, nållager, cylindriska rullager, kulledshuvuden, och kullager. Företagets huvudkontor finns i Waiblingen, Tyskland.

 4. NIPPON THOMPSON EUROPE B.V. (IKO)

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget NIPPON THOMPSON EUROPE B.V. (IKO), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nållager. Företaget är även verksamt inom linjära guider, Kamföljare, Automation, fabriksautomatisering, svängkransar, Linjära motorer, manöverdon, linjära ställdon, och rulltrissor. Företagets huvudkontor finns i Rotterdam, Nederländerna.

 5. KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företaget är även verksamt inom Nållager, Rullager, Glidlager, svängkransar, Nållager, Rullager, Glidlager, och Högtemperaturlager. Företagets huvudkontor finns i Dortmund, Tyskland.

 1. ZANUSO KUGELLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZANUSO KUGELLAGER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Glidlager. Företaget är även verksamt inom Snuddande lager, nållager, Snuddande lager, Koniska rullager, och goffrering. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 2. EISENHART LAEPPCHÉ GMBH

  Tyskland

  EISENHART LAEPPCHÉ GMBH är din specialist och partner för allt som rör valslager, kullager och linjärteknik. Förutom vår omfattande expertis drar våra kunder också nytta av över femtio års erfarenhet. Under den tid som företaget har funnits har vi vuxit till en välrenommerad koncern med huvudkontor i Wilhelmshaven. 1999 grundades LCN-Linear Center Nord AG. I och med det lades ytterligare ett affärsområde till koncernens två tidigare huvudsektorer, valslager och kullager, nämligen linjärteknik. Vår viktigaste målsättning är att vi ska kunna tillgodose varje kunds önskemål. Det spelar ingen roll om du behöver kullager, glidlager, nållager, vridkopplingar, speciallager eller skenstyrningar – testa vår effektivitet och skicka in en förfrågan redan idag!

 1. KFB CLARFELD GERMANY GMBH

  Tyskland

  KFB Clarfeld Germany är ett traditionellt, tyskt familjeföretag med hanseatisk karaktär i utkanten av Hamburg. I denna tid, präglad av tekniska innovationer, efterfrågas individuellt anpassade och skräddarsydda konstruktioner liksom kompetent rådgivning inom kul- och valslagerteknik alltmer. Tack vare ett globalt nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda dig bred kompetens på området kullager, valslager, kedjor och kugghjul. Kunder över hela världen litar på våra experters kompetens. Dessa goda relationer utgör grunden för långa och nära samarbeten med våra partners. I fokus för vår verksamhet står våra kunders framgång. En hög flexibilitet och kundorienterad service säger sig självt. De senaste 40 åren har våra produkter visat sig fungera inom otaliga användningsområden.

 2. AMSBECK MASCHINENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Amsbeck Maschinentechnik GmbH grundades 1982 och har sedan dess utvecklats till en ledande tillverkare av centrifugalkopplingar, centrifugalbromsar, påhängda drivningar och flänsmonterade motorer, samt hydrauliska kopplingar. Kunder världen över uppskattar vår tillförlitlighet, vår strävan efter teknisk innovation och vår kontinuerliga utveckling av processer, från den första kontakten till fortsatt kundvård.

 3. EKKO-MEISTER AG

  Schweiz

  Ekko-Meister AG med säte i Schweiziska Lengnau grundades i juni 2017. Det bildades utav de väletablerade företagen Ekko Technik AG (tidigare Lengnau BE) och Hans Meister AG (tidigare Grenchen SO). Ekko-Meister AG ägnar sig åt verktygstillverkning och tillverkning av axiallager, deras beståndsdelar samt stans- och bockningsdetaljer, vilka alla görs av väl utvalda material. Företagets kunder kommer från alla områden inom fordonsbranschen, konsumentvaruindustrin, medicinteknik och elektroteknik.

 4. ECMU-CSR

  Frankrike

  Företaget ECMU-CSR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företaget är även verksamt inom nållager. Företagets huvudkontor finns i Louvres, Frankrike.

 5. PSGT – PRÄZISIONSLAGER-, SPINDELLAGER- UND GLEITLAGER-TECHNIK

  Tyskland

  Företaget PSGT – PRÄZISIONSLAGER-, SPINDELLAGER- UND GLEITLAGER-TECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nållager. Företagets huvudkontor finns i Vlotho, Tyskland.

 6. CRB ANTRIEBS­TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget CRB ANTRIEBS­TECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företaget är även verksamt inom Nållager, Små stålkulor, Länklager, Nållager, och grävmaskiner med larvfötter. Företagets huvudkontor finns i Leverkusen, Tyskland.

 7. SCHWAHN SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHWAHN SOLUTIONS GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Nållager. Företagets huvudkontor finns i Haiger, Tyskland.

 8. TOP CUSCINETTI

  Italien

  Företaget TOP CUSCINETTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företaget är även verksamt inom lager, tappar, och nållager. Företagets huvudkontor finns i Mezzanino, Italien.

 1. FRÖHLICH & DÖRKEN GMBH

  Tyskland

  Företaget FRÖHLICH & DÖRKEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nållager. Företagets huvudkontor finns i Sprockhövel, Tyskland.

 2. CHANGZHOU YANGJIA NEEDLE BEARING FACTORY

  Kina

  Företaget CHANGZHOU YANGJIA NEEDLE BEARING FACTORY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nållager. Företaget är även verksamt inom anslag. Företagets huvudkontor finns i Changzhou, Kina.

 3. KUGELLAGER LEITNER

  Österrike

  Företaget KUGELLAGER LEITNER, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Nållager. Företagets huvudkontor finns i Amstetten, Österrike.

 4. DESROLEST

  Frankrike

  Företaget DESROLEST, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Nållager. Företaget är även verksamt inom levererans till industrin, lager, remmar, och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Colmar, Frankrike.

 5. SIVEREK RULMAN

  Turkiet

  Företaget SIVEREK RULMAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företaget är även verksamt inom industriella rullager, och nållager. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. LMC-COUPLINGS

  Belgien

  Företaget LMC-COUPLINGS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nållager. Företaget är även verksamt inom Kul- , rull- och nållager, Kopplingar, Mekaniska kopplingar, Mekaniska kopplingar, Kul- , rull- och nållager, Kopplingar, Mekaniska kopplingar, och Mekaniska kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Mollem-Asse, Belgien.

 7. METEX JERZY KURELSKI, ZDZISŁAWA KURELSKA SP.J.

  Polen

  Företaget METEX JERZY KURELSKI, ZDZISŁAWA KURELSKA SP.J., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Nållager. Företaget är även verksamt inom linjära rullager, och Koniska rullager. Företagets huvudkontor finns i Myślenice, Polen.

 8. ENGENHART & HAERTER

  Tyskland

  Företaget ENGENHART & HAERTER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rullager. Företaget är även verksamt inom Kullager, nållager, lager, och Kullager. Företagets huvudkontor finns i Korntal, Tyskland.

 9. MONDIAL S.P.A.

  Italien

  Företaget MONDIAL S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företaget är även verksamt inom Kullager, Nållager, Hydrauliska fogar, Kullager, Nållager, Hydrauliska fogar, och linjära system. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 10. SLADUR OOD

  Bulgarien

  Företaget SLADUR OOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Reservdelar och komponenter för bilar. Företaget är även verksamt inom Fordon - mobila verkstäder, Nållager, Proviantering - Allmänna leverantörer, Fordon - mobila verkstäder, Nållager, och Proviantering - Allmänna leverantörer. Företagets huvudkontor finns i Troyan, Bulgarien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Nållager - Import och export

Antal resultat

3 002 Företag