• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • muttrar

Resultat för

Muttrar - Import och export

 1. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  MaDar är en livsmedelsgrossist från Polen med nästan trettio års erfarenhet. Vi levererar våra produkter till olika aktörer, så som matvarubutiker, restauranger, företag med olika profiler, institutioner och privatpersoner. Vi strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet till de bästa priserna, för att nå 100 % kundnöjdhet. Därför kommer du att hitta ett brett utbud av utmärkta livsmedelsprodukter hos oss. Vi har ett brett utbud, med produkter som: •Pasta, •Processat och konserverat kött, •Frön, •Olika typer av mjöl, •Mejeriprodukter, •Socker, •Kryddor, och du kan utforska mer av vårt sortiment på vår hemsida! Vi garanterar: •Snabb beställningshantering, •Goda priser, •Ett brett utbud, •Leverans världen över. Våra produkter importeras från pålitliga leverantörer och lokala gårdar, för att produkterna ska ha den bästa kvaliteten och den bästa smaken. Med oss får du unika smakupplevelser på ditt bord. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. BB WHOLESALE

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH är en ledande aktör inom internationell grossisthandel, export, leverans och distribution av livsmedel av högsta kvalitet, drycker och livsstilsprodukter. Vårt uppdrag är att tillhandahålla exceptionellt värde genom ett brett utbud av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, säkerställa kundnöjdhet och bygga varaktiga relationer. Vårt team på MD Global Trading GmbH arbetar i en miljö som värdesätter innovation och stöd, och fokuserar på samarbete, tillväxt och kreativitet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att ligga steget före på en ständigt föränderlig marknad, vilket säkerställer att våra tjänster förblir dynamiska och av högsta klass. Vi tar vårt miljöansvar på allvar och tillämpar hållbara metoder i hela vår leveranskedja för att minimera vår påverkan på miljön. Dessutom engagerar vi oss aktivt i och bidrar till de samhällen vi verkar i. På MD Global Trading GmbH är vår vision att vara den ledande leverantören av högkvalitativa grossistprodukter och tjänster, anpassa oss till förändrade kundbehov och samtidigt skapa hållbart värde för alla intressenter. Vi är stolta över att kunna leverera enligt våra åtaganden, vara konsekventa och hålla deadlines – viktiga grundpelare i vår strävan efter spetskompetens inom branschen. Välj MD Global Trading GmbH för en pålitlig och problemfri upplevelse av att köpa grossistprodukter av hög kvalitet globalt.

 3. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  På Naturell AB har vi gjort ekologisk mat till standard. Vi tror på en värld där 100 % ekologiska livsmedel är standarden. Som specialist på ekologiska livsmedel erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Det är så vi sakta men säkert har blivit det ledande företaget inom ekologiska livsmedel. Men vi gör mycket mer än att bara sälja ekologisk hälsokost i parti. Vi har enbart 100 % ekologiska produkter. Som ekologisk livsmedelsgrossist säljer vi över 1 000 olika ekologiska produkter. Produkterna produceras av våra egna ekologiska odlare och tillverkare. Vårt ekologiska nätverk sträcker sig över hela världen. Vårt mål är att skapa produkterna så lokalt som möjligt, för att hålla ner transporterna till ett minimum. Våra produkter: Mandlar, paranötter, cashewnötter, kokosnötter, hasselnötter, hasselnötskräm, rostade hasselnötter, jordnötter, skållade jordnötter, pekannötter, pinjenötter, pistaschnötter, kärnor, valnötter. Mjöl, mandelmjöl, pilrot, kornmjöl, bovetemjöl, cassavamjöl, kikärtsmjöl, kokosmjöl, majsmjöl, hasselnötsmjöl, havremjöl, potatisstärkelse, quinoamjöl, rismjöl, rågmjöl, dinkelmjöl, tapiokastärkelse, teffmjöl, vetemjöl. Socker och sötningsmedel, agavesirap, maltextrakt av korn i pulverform, kornmalt i sirapsform, sockerbetssirap, rörsocker, kokosnötsocker, majsglukos i pulverform, majsmaltsirap, majssirap, honungsblandning EKO, lönnsirap, palmsocker, malt rörsocker, rissirap, rismalt i sirapsform, vetesirap, tapiokasirap, tapioka-maltodextrin. Ris, basmatiris, arborioris...

 4. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett familjeföretag som i vårt säte i Pforzheim tillverkar och säljer precisions- och standarddelar, svarvade komponenter och halvfabrikat inom förbindnings-, vätske-, montage- och tillverkningsteknik. Vår kärnkompetens är tillverkning av svarvade komponenter, bland annat för bil- , el- och plastmaterialindustrin. Med vårt know-how som vi har skaffat oss under loppet av fem årtionden är vi en tillförlitlig partner för DIN-komponenter och kundanpassade lösningar. Vi har som mål att göra våra kunder nöjda. Det åstadkommer vi med konsekvent och omfattande kvalitetsstyrning med kontinuerlig förbättring som grundprincip. Våra produkter, processer och arbetsflöden står därför under ständig utvärdering. Trogna vår slogan ”Kvalitet sedan 1961“ satsar vi därför inte bara på eget know-how, till exempel med interna utbildnings- och fortbildningsinsatser och internt förslagssystem, utan vi engagerar oss också externt inom området Total Quality Management.

 5. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har många års erfarenhet och ser till att du får "rätt fäste". Från våra säten Altenberge (Tyskland) och Kaohsiung (Taiwan) är vi verksamma i hela världen som systemleverantör för industriföretag. Fasta förbindelser! Med våra fästanordningar av högsta kvalitet monterar vi många olika komponenter och material så att de verkligen sitter. För att underlätta ännu mer för dig erbjuder vi dessutom personlig service och det mesta som rör skruvar, muttrar och annat som är bra att ha. Flexibel service! Vi levererar våra produkter till industriföretag i olika branscher från centrallagret i Altenberge och från vårt kontor i taiwanesiska Kaohsiung.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JÄGER & FRESE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning och försäljning av fästanordningar på en produktions- och lageryta på 3 600 kvadratmeter. Vi har kunder inom möbelindustrin, träindustrin och trapptillverkning, maskin- och apparatteknik, affärsinredning och hyllinredning samt sanitet och värme. Våra speciella tjänster: hög leveransfömåga och leveranser i tid, sammanställning, förpackning och montering av smådetaljer av metall och plast. Vår specialitet är tillverkning av höjdinställningsskruvar och möbelfötter av stål, rostfritt stål och plast. Programmet sträcker sig från M 8x10 mm till M 24x300 mm med alla vanliga ytor. Vi hjälper dig gärna vid teknisk nyutveckling och problem - tillsammans hittar vi en lösning.

 2. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Leverans- och tjänsteutbudet från BLIS Kugelgewindetriebe GmbH omfattar: kulskruvar i rullat och slipat utförande, enligt DIN och efter kundritning med standard- och specialmuttrar, trapetsspindlar i rullat och slipat utförande, linjärstyrningar, tillbehör som lager och lagerbockar, reparation och inspektion av kulskruvar.

 3. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Baycelik Tarim grundades 1975 och är en ledande tillverkare av frön för jordbruk i Denizli i Turkiet. Med 50 års industrierfarenhet har vi blivit en av de äldsta och mest välkända exportörerna av jordbruksråvaror i Turkiet. Vi är specialiserade på tillverkning och leverans av högkvalitativa ätbara frön och nötter. Vi är stolta över att äga en av Europas mest omfattande anläggningar, som är utrustad med den senaste tekniken för att vi ska kunna skapa enastäende produkter åt våra klienter. Baycelik Tarim erbjuder förstklassiga frön, främst pumpafrön, solrosfrön och valnötter. Våra solrosfrön väljs noggrant ut från de bördigaste jordarna i Turkiet, och raffineras med omsorg för att säkerställa deras överlägsna kvalitet och smak. Men en årlig raffineringskapacitet på 15 000 ton solrosfrön utvidgar vi vår anläggning kontinuerligt för att kunna möta en växande efterfrågan. Vi vill förse våra kunder med produkter och tjänster av allra bästa kvalitet. Vi strävar efter att ständigt utvecklas, så att vi blir det ledande jordbruksföretaget i Turkiet. Hos Baycelik Tarim är kundnöjdheten vår främsta prioritet. Vi är stolta över att omtalas för våra högkvalitativa produkter och tjänster, både inrikes och internationellt. Om du har frågor eller vill veta mer om företaget kan du gärna besöka vår hemsida, eller kontakta oss.

 4. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters är din partner för rost- och syrabeständiga fästanordningar, DIN- och standardkomponenter som t.ex. träskruv, millimeterskruv, plåtskruv, brickor, muttrar och produkter som fästen för tunga komponenter, stöldskyddsskruvar och fästelement för solpaneler samt special- och ritningsdelar – allt i flera olika utföranden. Vi vårdar våra kundrelationer så att de aldrig rostar. Det gör vi bland annat genom att ha över 32 000 olika artiklar i lager, över 200 engagerade och duktiga medarbetare och ett modernt kvalitetsstyrningssystem. I vår webbutik hittar du alla våra lagerprodukter, däribland olika skruvar i rostfritt stål, muttrar i rostfritt stål, brickor i rostfritt stål, bultar i rostfritt stål, kedjor i rostfritt stål, stift i rostfritt stål och många andra fästanordningar av rostfritt stål. För att kunna handla i S+P webbutik, ta kontakt med vårt säljteam.

 5. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH är ett medelstort företag i metallbearbetningsindustrin som har inriktat sig på tillverkning och försäljning av fixerings- och fästdon. Företaget grundades 1983. Företaget har sitt säte i Saarburg, Rheinland-Pfalz. Totalt har de ca 50 medarbetare. Produktsortimentet utökas ständigt och omfattar vingmuttrar, vingskruvar, hattmuttrar, träanslutningar, klämhållare, skenmuttrar, skruvstycken, hammarskruvar och diverse specialdelar enligt ritning eller mönster. Vi kännetecknas av en bred värdekedja som börjar med metallgjutgods ”Made in Germany” via den mekaniska bearbetningen, en kundanpassad ytbehandling och hela vägen fram till individuella förpackningar. Vi arbetar kundinriktat, flexibelt och kvalitetsmedvetet enligt certifierade hanteringssystem.

 1. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt företag är sedan flera decennier en av de största tillverkarna av trådvaror i Europa. År 1852 tillverkade bysmeden Wilhelm Lüsebrink i Halver-Öckinghausen de första ögonbultarna med trägänga – en produkt som fortfarande är en av de viktigaste i vårt sortiment. I en väl avvägd blandning mellan traditionellt och modernt tillverkar och levererar vi idag från två anläggningar till kunder i hela världen. De senaste tillverkningsmetoderna och logistiklösningarna, ett absolut kvalitets- och leveranstidsåtagande och förmågan att vara flexibla och tillgodose kundernas önskemål är våra viktigaste konkurrensfördelar och grunden för att det företag som vi idag driver vidare i sjätte generationen kommer att blomstra under lång tid framöver. LÜSEBRINK – vi skruvar det rätt.

 2. SYNCHRO PAWEŁ KOTECKI

  Polen

  Verified by europages badge

  SYNCHRO Organic Food Poland är specialiserade på nötter, torkad frukt, kryddor och örter. Vi har en stabil och pålitlig närvaro på den polska marknaden sedan över 25 år tillbaka. Vår djupgående erfarenhet gör oss till experter i att sourca förstklassiga nötter, torkad frukt, kryddor och örter från hela världen. Vårt mångfaldiga sortiment innefattar tropiska torkade frukter, nötter, frön gjorda för olja (som sesam-, nattjus-, chia- och pumpafrön). Himmelska nötter: hasselnötter, mandlar, pistagenötter, cashewnötter, makadamianötter och blandade sorter. Vi är din exklusiva källa till unika utbud av sultanadruvor, mangofrukter, dadlar, torkade plommon, aprikoser och kanderad frukt. En symfoni av kryddor: mejram, svartpeppar, allkrydda, muskot med mera. Upptäck specialkryddor som tej patta, meleguetapeppar, curryblad och zaatar. Förhöj din kulinariska upplevelse med våra varierade kryddblandningar. Teer och bontaniska under: våra kurerade teer och örter från Indien; svart, grönt och vitt te. Omge dig av de förtrollande aromerna av Brahmi, Amla, Ashwagandha med flera. Vårt inhemska utbud, från Polen: gryn, hirsgryn, nattljusfrön, linfrön, pumpafrön, italienska och grekiska nötter, torkade morötter, persilja, gröna bönor och haricotverter. Med certifierad perfektion och en hängivenhet till kvalitet levererar vi enastående ekologiska varor, skapade för att tillfredsställa dina behov.

 1. AJ AGRO APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS har sedan länge ett rykte som en pålitlig distributör av förstklassiga jordbruksprodukter till den gobala marknaden. Vi sätter perfektion och integritet främst, och det har hjälpt oss att etablera oss som ett pålitligt namn inom jordbruksindustrin. Vi skiljer oss från mängden med vår djupt rotade passion för jordbruksvaror. Vi har lagt betydande resurser på att få förståelse för alla aspekter av jordbruksrelaterad exportverksamhet, som produktion, logistik och distribution. Den omfattande kunskapen har gjort oss till en betydande kraft inom exportindustrin. Vi är i grunden ett hängivet expertteam som alltid gör det lilla extra för våra klienter. Våra många års erfarenhet av exportmarknader har gjort oss till ledare inom vårt område. Vi har lagt en hög ribba för kvalitet och pålitlighet. Vi är stolta över att vara Danmarks ledande leverantör av förstklassiga jordbruksprodukter. Vi har ett mångfaldigt utbud av produkter som nötter, gödningsmedel och fodertillskott. Vi förstår vikten av dessa produkter inom olika industrier, och lägger vikt vid att bara leverera bästa kvalitet till våra kunder. Vårt uppdrag är att verka som en pålitlig samarbetspartner för verksamheter som behöver förstklassiga jordbruksvaror. Med fokus på perfektion, integritet och kundnöjdhet har AJ Agro ApS de perfekta förutsättningarna för att bevara sin plats i fronten av jordbruksproduktsindustrin.

 2. BLANKE ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har tillverkat hydraulisk förbindningssteknik, rörkopplingar och rörklämmor i stål, rostfritt stål och mässing, kulventiler, siktglas och oljeögon i mer än 120 år. Vårt fokus ligger på rördelar enligt DIN 2353 och till exempel ISO 8434-1. ISO 8434-1. Standardmaterial är stål, rostfritt stål, mässing och aluminium. Vårt produktsortiment omfattar även många andra lösningar. Varumärket BLAGO är sammansatt av BLanke Armaturen Bad GOdesberg och uppfanns under internationaliseringen för enklare och bättre igenkänning. Det grundades redan år 1887. Sedan dess har företaget alltid anpassat sig till marknadens och kundernas behov och utvecklats i enlighet me det. Idag arbetar tredje och fjärde generationen hand i hand för att leda företaget in i tiden för Industri 4.0.

 3. LK ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett företag inom CNC-bearbetning som specialiserat oss på tillverkning av skruvar, förbindelseelement och ritningsdelar. Vårt huvudkontor ligger i Trier, nära gränsen till Luxemburg. Materialen vi använder i tillverkningen är bl.a. rostfritt stål, kromnickelstål, super duplex som t.ex. 1.4410 eller 1.4501 och högvärmetåliga nickelbaserade legeringar som Inconel 2.4856 och Nimonic 2.4952. Vi har över 10 års erfarenhet av tillverkning och har två nya CNC-maskiner och många andra. Besök gärna vår webbplats. www.lk-zerspanungstechnik.de. Här hittar du mer information om oss. Vi har även en digital folder till dig. Vi är AD2000 W0-godkända sedan 07.06.2023 är och ISO 9001-certifierade sedan 20.06. Vi ser fram emot att höra av dig och vill gärna bli din leverantör.

 4. UFTER HOLDING B.V

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Sedan 1994 har Northlink Trading GMBH varit en nyckelspelare inom internationell handel. Vår specialitet är import och export av varor. Vår huvudsakliga styrka ligger i inköp av varor i bulk och återförsäljning av dem till konkurrenskraftiga priser. Under 28 år har vi närt starka samarbeten med välkända märken som Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator med flera. Vår framgång ligger i vårt strategiska läge i Europa, vilket minskar transportkostnaderna och garanterar effektiva globala leveranser. På Northlink Trading GMBH är vårt orubbliga mål att ständigt överträffa våra kunders och partners förväntningar. Detta uppnår vi genom att tillhandahålla säkra produkter med utmärkt kvalitet, använda moderna tekniker och ha en välutbildad personalstyrka. Vi strävar efter socialt och miljömässigt ansvar för att skapa värde för våra kunder, partner, anställa, intressenter och samhället i stort. Vårt mål är att erkännas som ett ledande företag på den internationella marknaden, där vi visar våra ambitioner genom utmärkt bearbetning och försäljning av högkvalitativa produkter från olika livsmedelsmärken och kommersiella märken. Som en del i vår strävan att expandera vår globala närvaro erbjuder vi även kundsupport dygnet runt, alla dagar i veckan, och problemfri frakt över hela världen – med snabb leverans hela vägen fram till dig. Kontakta oss för mer information!

 5. ARTAFAST SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Certifierat företag. Sedan 1980 har Artafast i Sovico (MB) specialiserat sig på tillverkning av burmuttrar i rostfritt och i härdat stål, M3 till M12. Företaget tillverkar även fyrkantiga burmuttrar för jordning, burmuttrar med vingar och burskruvar med vingar.

 6. GLORIOUS TRADE OF CA LIMITED LIABILITY COMPANY

  Uzbekistan

  Verified by europages badge

  Glorius Trade är en grossist för torkade frukter. Våra produkter tas fram med traditionella torkningsmetoder och odlas i ett ekologiskt rent och unikt klimat under den varma solen i vindsvept bergsterräng, där de bevattnas med flodvatten. Därför utmärks våra produkter av en unik smak som står sig mycket väl på marknaden. Vi erbjuder nötter och torkad frukt: mandlar, mandelkärnor, jordnötter, skalade valnötter, pistachnötter, pistaschkärnor; svarta russin, gula russin, aprikoser och katrinplommon

 7. SULTAN AGRO IMPEKS

  Uzbekistan

  Verified by europages badge

  Sultan Agro har med stor framgång exporterat torkad frukt, baljväxter och nötter under 5 år. Alla våra produkter framställs i Uzbekistan. vårt främsta mål är att hela tiden öka antalet nöjda kunder. Vi kontrollerar produktkvaliteten två gånger – först på odlingen och därefter i lagerbyggnaden genom att involvera dussintals specialister. Vi väljer även transportbehållare med omsorg, låter kunderna spåra sina ordrar och erbjuder full kompensation för skador till följd av defekter som kan härledas till oss.

 8. SORALUCE HNOS S.A.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget SORALUCE HNOS S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom Muttrar, Muttrar, gängade hylsor, gängade muttrar, kallprägling av metall, leverantör av delar till bilindustrin, och Avstickning. Företagets huvudkontor finns i Azkoitia-Gipuzkoa, Spanien.

 1. SMART CLAUPACK SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Företaget SMART CLAUPACK SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Förpackning, Specialförpackningar på kundbeställning, Kryddor, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Muttrar, aromatiska växter, Livsmedelsextrakt, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Targoviste, Rumänien.

 2. PUMPIDUP

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PUMPIDUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom Muttrar, Delicatessen, Kolakarameller, snacks, popcorn, konfekt, dietmåltider, crackers, och frön. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 3. ACTON S.A.

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ACTON S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Överbyggnad, Muttrar, Gängade stänger, Bultar, skruvar för trä, Industriella järnvaror, tillverkning av bultar i rostfritt stål, och Överbyggnad. Företagets huvudkontor finns i L' Horme, Frankrike.

 4. KARL HIPP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KARL HIPP GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Muttrar. Företagets huvudkontor finns i Burladingen, Tyskland.

 5. PEEL-PLATE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PEEL-PLATE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Muttrar. Företagets huvudkontor finns i Langfurth, Tyskland.

 6. AUTO LOGEX S.R.L.

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Företaget AUTO LOGEX S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Torkad frukt, Muttrar, Livsmedel - Import/Export, valnötsträ, Jordbruk - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, och Torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Sahateni, Rumänien.

 7. REKER-NUTS HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget REKER-NUTS HANDELS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Skruvar, Muttrar, muttrar, självlåsande skruvar och muttrar, Skruvar, och Muttrar. Företagets huvudkontor finns i Rietberg, Tyskland.

 8. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Skruvfjädrar. Företaget är även verksamt inom Skruvar, Bultar enligt ritning, Gängade stänger, Skruvar, Bultar enligt ritning, muttrar, Gängade stänger, CNC-svarvade komponenter, och Flerspindliga svarvade komponenter. Företagets huvudkontor finns i Velbert, Tyskland.

 9. ERNST THOMAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ERNST THOMAS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Wiresträckare, Gängade stänger, Muttrar, Skruvar, Wiresträckare, Gängade stänger, Muttrar, Skruvar, och gängade delar. Företagets huvudkontor finns i Hemer, Tyskland.

 10. PUNTOVITI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget PUNTOVITI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, specialskruvar, Järnvaror, och muttrar. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis