• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • montering och nedmontering av industrianläggningar

Resultat för

Montering och nedmontering av industrianläggningar - Import och export

 1. IMW - WOLFGANG MÜLLER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är experter på allt inom montering, demontering, förflyttning samt driftsättning av avancerade anläggningar. Våra partner får dra nytta av vår långa erfarenhet på den internationella marknaden. Precis montering av maskinernas och anläggningarnas mekanik och elektronik är jätteviktig. Våra specialutbildade medarbetare känner till maskinernas komplexitet och processer. Tack vare att vårt tajta team arbetar i ett nära samarbete med arbetssteg som går in i varandra kan vi ta oss an utmaningar och leverera på utsatt tid. Dra nytta av vår kompetens när ni vill genomföra projekt – Hos oss hittar ni allt på samma ställe: Fullständig planering, inklusive tidsplan, transport, driftsättning och återanpassning till produktionen. Garanti för effektivitet, flexibilitet och kundnöjdhet. Kundens önskan står alltid i centrum, om det så gäller modifieringar av konstruktionen, styrningen och programmeringen eller mellanlagring, rengöring, underhåll eller genomgripande översyn av en anläggning.

 2. SCHOLPP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHOLPP GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Selitve birojev in obratov. Företaget är även verksamt inom Montering och nedmontering av industrianläggningar, Demontering av industrianläggningar, Industriella tjänster, Industriella hyllor, Installation av maskiner, Reparation av maskiner, Underhåll av maskiner, Modernisering av maskiner, och Rengöring av maskiner. Företagets huvudkontor finns i Dietzenbach, Tyskland.

 3. FA. HESS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FA. HESS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 4. S.M. TECHNOLOGIC GROUP S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget S.M. TECHNOLOGIC GROUP S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Reparation av industriutrustning. Företaget är även verksamt inom Montering och nedmontering av industrianläggningar, Industrianläggningar - Planering, Tekniskt industriellt underhåll, forskning och utveckling inom sektorn för schaktningsarbeten, underhåll och anläggning av elinstallationer, Montering och nedmontering av industrianläggningar, montering av metallstrukturer för anläggningar, Industrianläggningar - Planering, och privata och industriella ingenjörs- och teknikutredningar. Företagets huvudkontor finns i Pian Camuno, Italien.

 5. OEHMEN MASCHINENMONTAGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OEHMEN MASCHINENMONTAGEN GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Düren, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OTTO MOROF SPEDITION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OTTO MOROF SPEDITION GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Althengstett, Tyskland.

 2. KIEFER MONTAGE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KIEFER MONTAGE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Häg-Ehrsberg, Tyskland.

 3. UWE WILD ANTRIEBS- UND ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget UWE WILD ANTRIEBS- UND ANLAGENTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Hambrücken, Tyskland.

 4. VOLLMERT TRANSPORT- UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VOLLMERT TRANSPORT- UND MONTAGETECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Seevetal, Tyskland.

 5. GEMAC LAGERTECHNIK + TRENNWAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEMAC LAGERTECHNIK + TRENNWAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Bückeburg, Tyskland.

 1. KEMARTEC AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget KEMARTEC AG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Wangen Sz, Schweiz.

 2. BETZ FLOW GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BETZ FLOW GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Marktheidenfeld, Tyskland.

 1. FEBRAP - ASSEMBLAGE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget FEBRAP - ASSEMBLAGE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företaget är även verksamt inom mekanisk montering, elektriska enheter, Elektronisk montering, kablage, och elektromekanisk montering. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. LAGER & MONTAGE - TECHNIK PESCHL

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget LAGER & MONTAGE - TECHNIK PESCHL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Wels, Österrike.

 3. D.M.F. - DAMIOLI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget D.M.F. - DAMIOLI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Montering och nedmontering av industrianläggningar, Plåtar - Industriell bearbetning, kalandrering, bearbetning av järnplåt, Montering och nedmontering av industrianläggningar, anläggningar och maskiner för skärning av plåt, Plåtar - Industriell bearbetning, snickeri, och konstruktion industriella anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Darfo Boario Terme, Italien.

 4. NÜRMONT INSTALLATIONS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NÜRMONT INSTALLATIONS GMBH & CO KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 5. EAB ELEKTRO-ANLAGEN-BAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EAB ELEKTRO-ANLAGEN-BAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Waltershausen, Tyskland.

 6. SCHÜTZ SPEDITION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHÜTZ SPEDITION GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Langenhagen, Tyskland.

 7. SIFATEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SIFATEC GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Bengel, Tyskland.

 8. ZSCHÖRNIG INDUSTRIEMONTAGE & WARTUNGSSERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZSCHÖRNIG INDUSTRIEMONTAGE & WARTUNGSSERVICE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Durmersheim, Tyskland.

 1. JADANECCO

  Kroatien

  Verified by europages badge

  Företaget JADANECCO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för vägbygge. Företaget är även verksamt inom Fordon för kollektivtrafik, Industriell rengöring - Maskiner, Montering och nedmontering av industrianläggningar, Laserskrivare, Trä - Artiklar, byggnadskonstruktion, Specialmaskiner - Byggnad, Fordon för kollektivtrafik, och Industriell rengöring - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Đurđevac, Kroatien.

 2. GUTHMANN GMBH

  Tyskland

  Vi är ett företag med säte i tyska Peseckendorf, Oschersleben som arbetar i enlighet med de tyska bestämmelserna för kontraktstjänster och tillfälligt arbete. Guthmann GmbH startade som den enskilda firman Lutz Guthmann och har sedan 1990 har arbetat med montering. Våra huvudområden omfattar montering och rörledning av rostfria rör för bryggeri-, mejeri-, livsmedels- och läkemedelsindustrin. Vi har en fast personalstyrka på 80 montörer, tre CAD-konstruktörer och en svetsingenjör som under de mest olikartade insatser med tiden har tillägnat sig ett yrkeskunnande som kommer våra kunder till nytta tillsammans med den senaste tekniken. Vårt företag arbetar med orbitalsvetsteknik, endoskopi och konstruktionsövervakning på CAD-området. Våra montörer har svetscertifikat enligt EU-standard och har med sig egna verktyg vid arbetsinsats.

 3. SCC / INDUSTRIEMONTAGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  SCC | INDUSTRIEMONTAGEN GmbH & Co. KG Vi är din partner för industrimontage och anläggningskonstruktion. Hos oss hittar du monteringstjänster av högsta kvalitet, samlade på ett ställe. Vi är tillgängliga när som helst, över hela världen! Vi är ett solitt företag med ett stort tjänsteutbud och är specialiserade på att stötta industriföretag på ett så omfattande sätt som möjligt. Vi har kompetent fackpersonal för alla områden inom industrimontage, och kan därmed utforma och genomföra lösningar inom din önskade tidsram. Dra nytta av vår omfattande tjänsteportfölj! Med fackpersonal från SCC | INDUSTRIEMONTAGEN GmbH & Co. KG får du den företagsmässiga flexibilitet du önskar när det gäller personal. Du bestämmer vilka kvalifikationer som krävs, tidsramarna och arbetsorten och vi ställer kvalificerad, engagerad personal till ditt förfogande – temporärt eller långsiktigt.

 4. TIS INDUSTRIESERVICE

  Tyskland

  Med över 20 års erfarenhet är vi en tillförlitlig och viktig samarbetspartner för våra industrikunder. Företag inom nästan alla industribranscher förlitar sig på vår kompetens och våra kundanpassade tjänster. De vet att vi står för kvalitet och flexibilitet till ett bra pris. Vår expertis gör det möjligt för oss att klara av stora uppdrag inom fasta tidsramar (till exempel en komplett fabriksförflyttning på fem månader i Turkiet). Våra goda kontakter i utlandet hjälper till att göra processen smidig och i enlighet med rådande lokala bestämmelser. Maskinmontering/anläggningsmontering, hyllkontroller enligt DIN EN 15635; fackmässig kontroll av hyllanläggningar, nedmontering/återmontering, maskinförflyttning/produktionsförflyttning, montering/demontering av krananläggningar, planering/projekthantering, underhåll/service, industrirengöring, byggnadsrengöring, Facility Management (certifierad specialist enligt WHG)

 5. WIMMER MASCHINENTRANSPORTE GMBH

  Tyskland

  Montering: Vårt tjänsteutbud börjar med monteringsplanering och projektering av nya och begagnade maskiner. Utöver montering och fundament hjälper vi också till med packning, konservering och lastning av anläggningens olika delar – inklusive internationell transport med tåg, lastbil, flyg och fartyg. Transport av överdimensionerade laster: Hos Wimmer hittar du en mängd olika dragmaskiner i specialutförande och med en effekt på upp till 800 PS. För transporten sörjer olika typer av släpfordon, såsom semitrailers och låglastande lastbilar samt omkring 300 ”tunga axellinjer”. Tillsammans med vårt moderbolag Felbermayr har vi lång erfarenhet inom internationell logistik med fokus på överdimensionerad och tung last. Lagerlösningar för tungt gods: Oavsett om du har en stor hall eller fria ytor så hjälper vi dig med allt som har med lagerlösningar för tungt gods att göra – vid vårt 15 000 kvm stora lager i München.

 6. M.I.C.E.M. SRL

  Italien

  M.I.C.E.M. srl har sitt säte på via Chiozza à Ruda (Udine) och är specialiserat på underhåll av anläggningar, industrimontage av utrustning för cementindustrin och ljudisolering för industri. Vi har över trettio års erfarenhet vilket gör att vi kan uppfylla alla slags beställningar och erbjuda kunderna mycket kundanpassade tjänster, från montering av tekniska arbetsplatser till mekanisk konstruktion för bearbetning av metall.

 7. DURO FELGUERA SERVICIOS

  Spanien

  DF MOMPRESA installerar och reviderar turbogeneratorer och utrustning för värmekraftverk. DF OPERACIONES Y MONTAJES, montering av elektromekaniska element, värmeisolering, kryogeniska och akustiska, drift och underhåll av elektriska generatoranläggningar.

 8. PAMIGA COSTRUZIONI INDUSTRIALI SRL

  Italien

  Pamiga Costruzioni Industriali grundades 1997 av Michele Gabriele, som litet hantverksföretag; Konstant arbete, kontinuerlig analys av teknologier och passion för arbetet har gett företaget möjlighet att etablera sig inom landet och 'internationellt. Koncernen, som för närvarande styrs av Giuseppe Gabriele, är idag ett starkt förankrat företag som arbetar inom utförandet av industrianläggningar, med de mesta avancerade teknologierna och standarderna.

 9. CFM SRL

  Italien

  CFM är ett företag vars grunder vilar på specialisering på industriella montage, som kunnat utöka sitt verksamhetsområde genom att höja sin kompetensnivå inom området underhåll och renovering av industriella och civila anläggningar och byggnader.

 10. FRIEDER VOLK GMBH + CO KG

  Tyskland

  Företaget FRIEDER VOLK GMBH + CO KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Pfullingen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Montering och nedmontering av industrianläggningar - Import och export

Antal resultat

1 124 Företag