• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mjölmalning

Resultat för

Mjölmalning - Import och export

 1. ROBINSON CO.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Sedan 1994 har ROBINSON CO. stärkt sin position som ett framstående familjeföretag inom kvarnindustrin. Vår långa tradition av att leverera förstklassiga kvarnmaskiner och nyckelfärdiga lösningar vittnar om vårt orubbliga engagemang för kvalitet. Introduktionen av Lemoulinfort 2017 stärkte vår roll som teknikdrivet kompetenscentrum med fokus på innovation och kundnöjdhet inom tillverkning av nyckelfärdiga kvarnanläggningar. Vi är branschexperter på nyckelfärdiga kvarnanläggningar och vårt omfattande produktsortiment omfattar: • rengöringssystem • kvarnsystem • ventilations- och hanteringssystem • sädesrensnings- och foderkvarnssystem • förpackningssystem. Utforska vårt breda produktsortiment med mjölkvarnar, semolinakvarnar, majskvarnar, foderkvarnar, silor och lagringssystem som är skräddarsydda för olika produkter. Upptäck våra avancerade lösningar som vägnings-, transport- och förpackningssystem direkt på vår webbplats. Utöver vår tillverkning är vi även en pålitlig leverantör av reservdelar till kvarnar, silor för livsmedelsförvaring och specialkonstruktioner i stål. Vår expertis omfattar numera även precisionslaserskärning, vilket innebär en stärkt kompetens sedan företagsgrundandet 1994. Oavsett om du behöver en nyckelfärdig kvarnanläggning eller en robust stålkonstruktion, förblir vårt starka kvalitetsengagemang konstant. Med vårt globala engagemang för toppkvalitet levererar vi kvarnlösningar och stålkonstruktioner i världsklass till våra kunder över hela världen.

 2. PARSMEGA MAKINA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till PARSMEGA, din hållplats för toppmoderna tekniska lösningar inom storskalig jordbruksproduktion. Vår avdelning för forskning och utveckling är pionjärer för innovationer inom spannmålssilos, spannmålstorkare, kvarnar, kvarnsystem, pastamaskiner och industriella kylsystem. Som en vital del av PARSMEGA-familjen prioriterar vi slående kundtjänst och leverans av högklassiga produkter. PARSMEGA är specialiserat på nyckelfärdiga projekt, och erbjuder omfattande lösningar över olika industrier för att möta våra klienters unika behov. Vi betjänar en global klientel över 32 länder, främst i Centralasien, Europa och Afrika. Vi vill fortsätta bredda oss globalt, samtidigt som vi kontinuerligt höjer våra servicestandarder. Vårt dotterbolag SOLLS SHOES är verksamt under PARSMEGA. Märket är känt för att tillverka många olika dam- och herrskor. SOLLS SHOES har en toppmodern tillverkningsanläggning i Gaziantep, med ett erfaret team som säkerställer den dagliga produktionen av tusentals högkvalitativa produkter. Vår dedikation till innovation och perfektion säkrar vår plats som den föredragna leverantören för butikskedjor och som en pålitlig exportör till otaliga länder. Vi samarbetar med välkända märken som DS Damat och Boyner - det understryker den exceptionella kvaliteten och hantverksskickligheten som definierar SOLLS SHOES. Kontakta oss gärna för ytterligare information!

 3. ZORLU DEGIRMEN MAKINALARI LTD. STI.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Vi är Zorlu, ett företag som tillverkar mjölmalningsmaskiner och är den bästa källan till modernt maskineri inom processering av spannmål och mjöl. Vi är belägna i Konya i Turkiet, och är dedikerade till att tillhandahålla kostnadseffektiva, högkvalitativa och innovativa lösningar med vår rika industrierfarenhet. Vi är speciaiserade på tillverkning av mjölmalningsmaskiner och utrustning, och kan erbjuda ett brett ubud av produkter så som: •Sädeskiljare •Trumskiljare •Vetetvättar •Fuktningsmaskiner •Avstenare •Hammarkvarnar •Hinkhissar •Transportband med kedjor •Rullkvarnar •Plansiftrar •Fuktsilos •Produktsilos •Mjölfyllningsmaskiner •Förbrukningsvaror & Reservdelar för mjölkvarnar, med mera. Som ett ungt, dynamiskt och innovativt företag är vi alltid redo att samarbeta med våra kunder och skapa skräddarsydda lösningar som möter deras specifika behov. Vi är stolta över våra produkters och tjänsters överlägsna kvalitet, och skulle vara glada att stå med på din lista av godkända leverantörer. Kontakta oss för en snabb offert på maskinerna du behöver. Vi tillhandahåller ett skräddarsytt erbjudande snabbt. Tack för att du överväger Zorlu Flour Milling Machinery. Vi ser fram emot möjligheten att bygga ett ömsesidigt gynnsamt samarbete.

 4. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrike

  SAS VENTOUX EPEAUTRE är en producent av 100 % franskt enkornsvete (traditionell produktion). Företaget producerar och samlar in enkornsvete i detta spannmåls ursprungsområde (kring berget Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkornsvete odlas i skifte med aromatiska växter eller foder, och kräver därmed inga gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Vilket gör det möjligt att få en helt naturlig produktion. Efter varje skörd lagras fröna i silor, utan någon tillsats. Därefter kommer skalningen som består helt enkelt i att avlägsna agnet kring kornet. För att i bästa mån rensa produktionen, tar ett sugsystem bort agnet och allt som är lättare än kornet. Sållningsbatterierna tar bort allt som är längre och kortare än kornet. Avslutningsvis plockar en optisk sorterare noggrant bort oönskade korn. Den sista etappen är kvalitetskontrollen!

 5. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Italien

  Industria Molitoria Mininni är ett av de viktigaste industriföretagen på nationell nivå inom malning av durumvete avsett för produktionen av mannagryn malda två gånger och gryn för pasta av hög kvalitet. Vår nya anläggning, baserad på moderna malningstekniker utvecklade av Buhler, har en kapacitet på 470 ton per dygn.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MOLINO RIVA SRL

  Italien

  Moulin Riva har certifierat sitt kvalitetssystem enligt standarderna UNI EN ISO 9001: 2008 och BRC-IFS, som tack vare införandet av HACCP-metoden gör det möjligt att fullt ut kontrollera produktionsprocessen och uppnå en hög kvalitetsstandard. Certifieringen är därför en garanti som visar att det som deklareras stämmer överens med det som produceras och som säkerställer en ständig förbättring av kvaliteten på våra mjöler av majs, vete och durumvete.

 2. MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI.

  Turkiet

  Företaget MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Siktmaskiner, vertikala förpackningsmaskiner, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Çorum, Turkiet.

 3. OBSTHOF KNAB GMBH

  Tyskland

  Företaget OBSTHOF KNAB GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Haimhausen, Tyskland.

 4. MOLINO FOCHESATO S.R.L.

  Italien

  Företaget MOLINO FOCHESATO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, fullvärdiga livsmedel, naturliga livsmedel, Spannmål och sädeskorn, och kli. Företagets huvudkontor finns i Monte Di Malo, Italien.

 5. MILLUNO MILLING & MOULIN TECHNOLOGIES

  Turkiet

  Företaget MILLUNO MILLING & MOULIN TECHNOLOGIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Karatay, Konya, Turkiet.

 1. QUALIRISO

  Portugal

  Företaget QUALIRISO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Mjölmalning, och livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Loureiro, Portugal.

 2. UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER

  Turkiet

  Företaget UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vete. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Mjölmalning, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Mjölmalning, och separatorer. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 1. MYKOLAIV MILLING WORKS

  Ukraina

  Företaget MYKOLAIV MILLING WORKS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Mykolaiv, Ukraina.

 2. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Vitryssland

  Företaget JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Gryn, spannmål, pärlgryn, Gryn, och Rapsolja. Företagets huvudkontor finns i Slutsk, Vitryssland.

 3. ÖZENIR DEGIRMEN LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget ÖZENIR DEGIRMEN LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 4. MINOTERIE BATIGNE

  Frankrike

  Företaget MINOTERIE BATIGNE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för mjölmalning, Mjölmalning, Maskiner och utrustning för mjölmalning, kvarnar för mjöl, mjöl för brödbak, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Realmont, Frankrike.

 5. LA TOULOUSAINE DES FARINES

  Frankrike

  Företaget LA TOULOUSAINE DES FARINES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom mjöl för brödbak, specialmjöl, och kvarnar för mjöl. Företagets huvudkontor finns i Sallèles D'aude, Frankrike.

 6. KARL RÖLKENS KG

  Tyskland

  Företaget KARL RÖLKENS KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, dinkelvete, ekologiskt dinkelvete, frön för engrain, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 7. DEGPA FLOUR MILL MACHINERY

  Turkiet

  Företaget DEGPA FLOUR MILL MACHINERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för mjölmalning, anläggningar för kvarnar, kvarnar för mjöl, och Maskiner och utrustning för mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 8. MOLENS VAN OUDENAARDE

  Belgien

  Företaget MOLENS VAN OUDENAARDE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Mjölmalning, spannmålsemolina, och tillbehör för bagerier. Företagets huvudkontor finns i Oudenaarde, Belgien.

 1. «ALLIANCE BG» EOOD

  Bulgarien

  Företaget «ALLIANCE BG» EOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Socker, Trä - färdiga produkter, Pasta, Socker, Trä - färdiga produkter, Pasta, och jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Burgas, Bulgarien.

 2. GERMEN - MOAGEM DE CEREAIS, S.A.

  Portugal

  Företaget GERMEN - MOAGEM DE CEREAIS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Mjölmalning, och tillsatser till mjöl. Företagets huvudkontor finns i Senhora Da Hora, Portugal.

 3. CEREALIS - MOAGENS S A

  Portugal

  Företaget CEREALIS - MOAGENS S A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Maia, Portugal.

 4. TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Mjölmalning, tillsatser till mjöl, och jäst. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. GRANEL - MOAGEM DE CEREAIS, S.A

  Portugal

  Företaget GRANEL - MOAGEM DE CEREAIS, S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Alverca, Portugal.

 6. PITORRO - MOAGEM DE CEREAIS, S.A.

  Portugal

  Företaget PITORRO - MOAGEM DE CEREAIS, S.A., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Pernes, Portugal.

 7. SEFIK GLOBAL TRADING LIMITED

  Turkiet

  Företaget SEFIK GLOBAL TRADING LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Ris, Ris, vitt socker, och vete. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. MOULINS DUMEE

  Frankrike

  Företaget MOULINS DUMEE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Mjölmalning, och livsmedelsmjöl. Företagets huvudkontor finns i Gron, Frankrike.

 9. BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkiet

  Företaget BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för mjölmalning, anläggningar för malning av inerta material från stenbrott, och Maskiner och utrustning för mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 10. CEREALVENETA

  Italien

  Företaget CEREALVENETA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom fullkornsmjöl. Företagets huvudkontor finns i San Martino Di Lupari, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis