• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mjölmalning

Resultat för

Mjölmalning - Import och export

 1. MAKENAS GRAIN MILLING TECHNOLOGY

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Makenas Grain Milling Technology grundades 2000 i Turkiet och är en nyckelfärdig tillverkare av kvarnmaskiner av stål för mjöl, semolina och majsmjöl. Vi är ett dynamiskt och växande företag, med en tillverkningsanläggning på 28 000 kvadratmeter (10 000 kvadratmeter stängt, 18 000 kvadratmeter öppet). Vi har ett brett utbud, med produkter som: •Spannmålsrensare •Vågräta rengöringsmaskiner •Stenrensare •Dekatermaskiner •Valsmaskiner •Plansiktar •Skoptransportör •Kedjetransportör •Pneumatisk cyklon •Lagersilos •Hammarkvarnar •Trumsikt och mycker mer finns att upptäcka på vår hemsida! Vårt uppdrag är att tillverka och sälja maskiner, reservdelar och konsumtionsmaterial av bästa kvalitet till de bästa priserna för våra kunder. Vi förbättrar våra produkter genom att följa de senaste trenderna inom ny teknik, och siktar på att bli ett ledande företag på inhemska och internationella marknader. Dessutom tillhandahåller vi anläggningsinstallering. Kontakta oss för mer information!

 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrike

  SAS VENTOUX EPEAUTRE är en producent av 100 % franskt enkornsvete (traditionell produktion). Företaget producerar och samlar in enkornsvete i detta spannmåls ursprungsområde (kring berget Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkornsvete odlas i skifte med aromatiska växter eller foder, och kräver därmed inga gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Vilket gör det möjligt att få en helt naturlig produktion. Efter varje skörd lagras fröna i silor, utan någon tillsats. Därefter kommer skalningen som består helt enkelt i att avlägsna agnet kring kornet. För att i bästa mån rensa produktionen, tar ett sugsystem bort agnet och allt som är lättare än kornet. Sållningsbatterierna tar bort allt som är längre och kortare än kornet. Avslutningsvis plockar en optisk sorterare noggrant bort oönskade korn. Den sista etappen är kvalitetskontrollen!

 3. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Italien

  Industria Molitoria Mininni är ett av de viktigaste industriföretagen på nationell nivå inom malning av durumvete avsett för produktionen av mannagryn malda två gånger och gryn för pasta av hög kvalitet. Vår nya anläggning, baserad på moderna malningstekniker utvecklade av Buhler, har en kapacitet på 470 ton per dygn.

 4. MOLINO RIVA SRL

  Italien

  Moulin Riva har certifierat sitt kvalitetssystem enligt standarderna UNI EN ISO 9001: 2008 och BRC-IFS, som tack vare införandet av HACCP-metoden gör det möjligt att fullt ut kontrollera produktionsprocessen och uppnå en hög kvalitetsstandard. Certifieringen är därför en garanti som visar att det som deklareras stämmer överens med det som produceras och som säkerställer en ständig förbättring av kvaliteten på våra mjöler av majs, vete och durumvete.

 5. BASERMAK MAKINE METAL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget BASERMAK MAKINE METAL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för mjölmalning, fräsning, fräsar, nyckelfärdigt, och Maskiner och utrustning för mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Çorum, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WUXI HASEN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD

  Kina

  Företaget WUXI HASEN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Wuxi, Kina.

 2. MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI.

  Turkiet

  Företaget MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Siktmaskiner, vertikala förpackningsmaskiner, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Çorum, Turkiet.

 3. OBSTHOF KNAB GMBH

  Tyskland

  Företaget OBSTHOF KNAB GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Haimhausen, Tyskland.

 4. MOLINO FOCHESATO S.R.L.

  Italien

  Företaget MOLINO FOCHESATO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, fullvärdiga livsmedel, naturliga livsmedel, Spannmål och sädeskorn, och kli. Företagets huvudkontor finns i Monte Di Malo, Italien.

 5. MILLUNO MILLING & MOULIN TECHNOLOGIES

  Turkiet

  Företaget MILLUNO MILLING & MOULIN TECHNOLOGIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Karatay, Konya, Turkiet.

 1. ALEXANDRIA INTERNATIONAL INTEGRATED FOOD INDUSTRIES

  Egypten

  Företaget ALEXANDRIA INTERNATIONAL INTEGRATED FOOD INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, vetemjöl, torkad vetepasta, Mjölmalning, och mjöl. Företagets huvudkontor finns i Alexandria, Egypten.

 2. UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER

  Turkiet

  Företaget UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vete. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Mjölmalning, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Mjölmalning, och separatorer. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 1. LA TOULOUSAINE DES FARINES

  Frankrike

  Företaget LA TOULOUSAINE DES FARINES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom mjöl för brödbak, specialmjöl, och kvarnar för mjöl. Företagets huvudkontor finns i Sallèles D'aude, Frankrike.

 2. TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Mjölmalning, tillsatser till mjöl, och jäst. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. MOULINS DUMEE

  Frankrike

  Företaget MOULINS DUMEE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Mjölmalning, och livsmedelsmjöl. Företagets huvudkontor finns i Gron, Frankrike.

 4. ÖZENIR DEGIRMEN LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget ÖZENIR DEGIRMEN LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 5. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Vitryssland

  Företaget JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Gryn, spannmål, pärlgryn, Gryn, och Rapsolja. Företagets huvudkontor finns i Slutsk, Vitryssland.

 6. GERMEN - MOAGEM DE CEREAIS, S.A.

  Portugal

  Företaget GERMEN - MOAGEM DE CEREAIS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Mjölmalning, och tillsatser till mjöl. Företagets huvudkontor finns i Senhora Da Hora, Portugal.

 7. CEREALIS - MOAGENS S A

  Portugal

  Företaget CEREALIS - MOAGENS S A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Maia, Portugal.

 8. MYKOLAIV MILLING WORKS

  Ukraina

  Företaget MYKOLAIV MILLING WORKS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Mykolaiv, Ukraina.

 1. DEGPA FLOUR MILL MACHINERY

  Turkiet

  Företaget DEGPA FLOUR MILL MACHINERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för mjölmalning, anläggningar för kvarnar, kvarnar för mjöl, och Maskiner och utrustning för mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 2. GRANEL - MOAGEM DE CEREAIS, S.A

  Portugal

  Företaget GRANEL - MOAGEM DE CEREAIS, S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Alverca, Portugal.

 3. KARL RÖLKENS KG

  Tyskland

  Företaget KARL RÖLKENS KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, dinkelvete, ekologiskt dinkelvete, frön för engrain, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 4. BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkiet

  Företaget BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för mjölmalning, anläggningar för malning av inerta material från stenbrott, och Maskiner och utrustning för mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 5. MOLENS VAN OUDENAARDE

  Belgien

  Företaget MOLENS VAN OUDENAARDE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Mjölmalning, spannmålsemolina, och tillbehör för bagerier. Företagets huvudkontor finns i Oudenaarde, Belgien.

 6. PITORRO - MOAGEM DE CEREAIS, S.A.

  Portugal

  Företaget PITORRO - MOAGEM DE CEREAIS, S.A., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Pernes, Portugal.

 7. MINOTERIE BATIGNE

  Frankrike

  Företaget MINOTERIE BATIGNE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för mjölmalning, Mjölmalning, Maskiner och utrustning för mjölmalning, kvarnar för mjöl, mjöl för brödbak, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Realmont, Frankrike.

 8. «ALLIANCE BG» EOOD

  Bulgarien

  Företaget «ALLIANCE BG» EOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Socker, Trä - färdiga produkter, Pasta, Socker, Trä - färdiga produkter, Pasta, och jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Burgas, Bulgarien.

 9. CEREALVENETA

  Italien

  Företaget CEREALVENETA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom fullkornsmjöl. Företagets huvudkontor finns i San Martino Di Lupari, Italien.

 10. LA TROJA S.R.L

  Argentina

  Företaget LA TROJA S.R.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Oncativo, Argentina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis