• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mjölkkor

Resultat för

Mjölkkor - Import och export

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Företaget KURT NISGAARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Mjölkkor, Nötkreatur, Svin, Levande boskap för uppfödning, Mjölkkor, mink, mjölkkor, Boskap, import-export, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Skjern, Danmark.

 2. FRISONA GMBH

  Tyskland

  Exporterar sedan 32 år tillbaka mjölkkor av raserna Holstein-Frisian, Simmental, Fleckvieh, Braunvieh och Jersey. Dessutom mjölktackor av raserna ostfrisiska mjölktackor, Lacaune och Awassi, icke-mjölktackor av raserna Merino, Suffolk, Berrichon, Île de France och Texel. Vi har även ett stort utbud av dräktiga kvigor och kor som har kalvat, både via gårdsförsäljning och på auktion. Inte bara Holsteiner Schwarzbunte, utan även Simmental-Fleckvieh och Braunvieh.

 3. SARL ALGERIAN BOVINES

  Algeriet

  Företaget SARL ALGERIAN BOVINES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Alger, Algeriet.

 4. SIM HOLLAND B.V.

  Nederländerna

  Företaget SIM HOLLAND B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Sliedrecht, Nederländerna.

 5. ADDISOON

  Turkiet

  Företaget ADDISOON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk- och ostindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, mjölkkor, Jordbruk - Import/Export, och tillbehör för mjölkningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MARTÍNEZ IDI

  Spanien

  Företaget MARTÍNEZ IDI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Manises, Spanien.

 2. TAURUS GROUP

  Tjeckiska republiken

  Företaget TAURUS GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Prague, Tjeckiska republiken.

 3. FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY

  Turkiet

  Företaget FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom apparater och förbrukningsartiklar för skönhetsinstitut, mjölkkor, aromatiserad mjölk, och Komjölk. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 4. ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG

  Tyskland

  Företaget ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 5. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Tyskland

  Företaget IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Mjölkkor, och Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Duesseldorf, Tyskland.

 1. BOONEN

  Belgien

  Företaget BOONEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom mjölkkor, Kvigor, tjurar, och slakthästar. Företagets huvudkontor finns i Hotton, Belgien.

 2. MACHINERY WORLD

  Förenade kungariket

  Företaget MACHINERY WORLD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustningar för mejerier, maskiner för jordbruksprodukter, separatorer grädde och vassla för mejeriindustrin, och anläggningar och utrustningar för mottagning för mejeriindustrin. Företagets huvudkontor finns i Leicestershire, Förenade kungariket.

 1. FOREVER HORSES EUROPE LTD

  Förenade kungariket

  Företaget FOREVER HORSES EUROPE LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företaget är även verksamt inom getter, tjurar, och Kvigor. Företagets huvudkontor finns i Kirk Michael, Förenade kungariket.

 2. BONAT

  Italien

  Företaget BONAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företaget är även verksamt inom parmigiano reggiano, och vakuumförpackad parmigiano reggiano. Företagets huvudkontor finns i Montechiarugolo, Italien.

 3. BIODIA

  Belgien

  Företaget BIODIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, mjölkkor, mjölkprodukter, Diet- och bionäring, och biologisk mjölk. Företagets huvudkontor finns i Brasschaat, Belgien.

 4. EVAGRI

  Frankrike

  Företaget EVAGRI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företaget är även verksamt inom mervärdestjänster för nät. Företagets huvudkontor finns i Saint Meen Le Grand, Frankrike.

 5. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrike

  Företaget EURL LE LIEVRE LUC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, Mjölkkor, nötkreatur för slakt, nötkreatur för avel, Slaktkalvar och nötkreatur, och Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Le Roc Saint Andre, Frankrike.

 6. NEMEGHEER

  Belgien

  Företaget NEMEGHEER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Mjölkkor, och Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Tielt, Belgien.

 7. IMPORTFRISONA SLU

  Spanien

  Företaget IMPORTFRISONA SLU, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i León, Spanien.

 8. BLUEBELL EXIM

  Indien

  Företaget BLUEBELL EXIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Ahmedabad, Indien.

 1. BOVI-DENMARK A/S

  Danmark

  Företaget BOVI-DENMARK A/S, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Rødding, Danmark.

 2. COW-SHOP APS

  Danmark

  Företaget COW-SHOP APS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Mjölkkor, Maskiner och utrustning för mjölkning, mjölkningsanläggningar, Mjölkkor, och Maskiner och utrustning för mjölkning. Företagets huvudkontor finns i Aabenraa, Danmark.

 3. FARMLAND AD

  Bosnien-Herzegovina

  Företaget FARMLAND AD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Mjölkkor, Komjölk, Mjölkkor, tillverkning av organiska gödningmedel, och djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Nova Topola, Bosnien-Herzegovina.

 4. ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG

  Tyskland

  Företaget ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Djur och uppfödning, mjölkkor, uppfödningsboskap, och Djur och uppfödning. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 5. NUTRIWEB

  Reunion

  Företaget NUTRIWEB, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företaget är även verksamt inom näringsbrist. Företagets huvudkontor finns i ST LEU, Reunion.

 6. WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD

  Kina

  Företaget WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Shanghai, Kina.

 7. ASCOL

  Spanien

  Företaget ASCOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företaget är även verksamt inom Genetik. Företagets huvudkontor finns i Cenero-Gijón, Spanien.

 8. ARNAOUM COMPANY

  Ukraina

  Företaget ARNAOUM COMPANY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företaget är även verksamt inom solrosolja. Företagets huvudkontor finns i Vinnytsia, Vinnytsia, Ukraine, Ukraina.

 9. KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI

  Turkiet

  Företaget KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företaget är även verksamt inom automatiska mjölkningsmaskiner, och anläggning för automatisk mjölkning. Företagets huvudkontor finns i Sivas, Turkiet.

 10. DELAVAL

  Belgien

  Företaget DELAVAL, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Boskapsskötsel - Service, mjölkkor, och Boskapsskötsel - Service. Företagets huvudkontor finns i Drongen, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis