• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mjölkersättning (för spädbarn)

Resultat för

Mjölkersättning (för spädbarn) - Import och export

 1. REGILAIT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Régilait, grundat för 60 års sedan, är marknadsledande på mjölk i pulverform och en viktig aktör på marknaderna för kondenserad mjölk och barnmjölk. Régilait är verksamt i över 60 länder. Régilait säljer också söta drycker och bredbara smörgåspålägg. Régilait är ett dotterbolag till de två största franska mejerikooperativen (Laïta och Sodiaal) som samlar in mjölk från mer än 14 000 engagerade franska producenter som är passionerade av sitt yrke.

 2. HAPPY MILK

  Förenta Staterna

  Företaget HAPPY MILK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företagets huvudkontor finns i Murrieta, Förenta Staterna.

 3. C&F EXPORT

  Spanien

  Företaget C&F EXPORT, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Mejeriprodukter. Företaget är även verksamt inom Mjölkersättning (för spädbarn), och Mjölkersättning (för spädbarn). Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 4. TERMO-FOL SP. Z O. O.

  Polen

  Företaget TERMO-FOL SP. Z O. O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företaget är även verksamt inom talno ogrevanje. Företagets huvudkontor finns i Kraków, Polen.

 5. GANCHEV EOOD

  Bulgarien

  Företaget GANCHEV EOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företaget är även verksamt inom Blöjor för spädbarn, Mjölkersättning (för spädbarn), Ligg- och sittvagnar, Blöjor för spädbarn, Mjölkersättning (för spädbarn), och Ligg- och sittvagnar. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NAVETA DISTRIBUTION AG

  Tyskland

  Företaget NAVETA DISTRIBUTION AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företaget är även verksamt inom försäljning i parti. Företagets huvudkontor finns i Karlsruhe, Tyskland.

 2. AUSNUTRIA HYPROCA

  Nederländerna

  Företaget AUSNUTRIA HYPROCA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företaget är även verksamt inom Mjölkersättning (för spädbarn), distribution av mejeriprodukter, mejerier, och Mjölkersättning (för spädbarn). Företagets huvudkontor finns i Heerenveen, Nederländerna.

 3. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gräddfil. Företaget är även verksamt inom Mjölkersättning (för spädbarn), Mjölkprodukter, Ostar, Mjölkersättning (för spädbarn), Mjölkprodukter, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 4. BELLAKT JSC

  Vitryssland

  Företaget BELLAKT JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företaget är även verksamt inom livsmedel för barn, och läkande föda. Företagets huvudkontor finns i Volkovysk, Vitryssland.

 5. PRONUBEN BABY

  Spanien

  Företaget PRONUBEN BABY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 1. PHARMALYS LABORATORIES

  Schweiz

  Företaget PHARMALYS LABORATORIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företagets huvudkontor finns i Sierre, Schweiz.

 2. NATURAL SOURCE GROUP

  Singapore

  Företaget NATURAL SOURCE GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företaget är även verksamt inom ultrapastörisering (uht). Företagets huvudkontor finns i Singapore, Singapore.

 1. VALIO EESTI AS

  Estland

  Företaget VALIO EESTI AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, och Mjölkprodukter. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 2. NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företaget är även verksamt inom Livsmedel för spädbarn, och Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 3. CREMILK GMBH

  Tyskland

  Företaget CREMILK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företagets huvudkontor finns i Kappeln, Tyskland.

 4. KHOROL INFANT NUTRITION FACTORY LLC

  Ukraina

  Företaget KHOROL INFANT NUTRITION FACTORY LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företagets huvudkontor finns i Khorol, Ukraina.

 5. NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företaget är även verksamt inom Livsmedel för spädbarn, och Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Opole, Polen.

 6. AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO

  Italien

  Företaget AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölkersättning (för spädbarn), mjölk i pulverform, och Mjölkersättning (för spädbarn). Företagets huvudkontor finns i Serramazzoni, Italien.

 7. GIACALAIT SARL

  Schweiz

  Företaget GIACALAIT SARL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företagets huvudkontor finns i Belmont sur Lausanne, Schweiz.

 8. GROUPE FERRER

  Spanien

  Företaget GROUPE FERRER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkersättning (för spädbarn). Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 1. NUTRICIA CUIJK B.V.

  Nederländerna

  Företaget NUTRICIA CUIJK B.V., som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölkersättning (för spädbarn), och Mjölkersättning (för spädbarn). Företagets huvudkontor finns i Cuijk, Nederländerna.

 2. MILTE PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 3. BORNHOLMS ANDELSMEJERI

  Danmark

 4. MAZZANTI S.A.S. DI MAZZANTI RICCARDO

  Italien

 5. LACTALIS CONSOMMATION HORS FOYER

  Frankrike

 6. ELIGOR, A.S.

  Tjeckiska republiken

 7. LANDI MATTEO

  Italien