• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mjölkbaserade efterrätter

Resultat för

Mjölkbaserade efterrätter - Import och export

 1. GILFI

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget GILFI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom Glass och sorbet, glasstillverkare, Glass och sorbet, Gräddglass, glassdesserter, glasstårtor, glass, Glasstillverkare, och Glassleverantör. Företagets huvudkontor finns i Francorchamps, Belgien.

 2. KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH

  Tyskland

  Företaget KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Großpostwitz, Tyskland.

 3. GULSENOGLU BAKLAVA

  Turkiet

  Företaget GULSENOGLU BAKLAVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 4. REVALA LTD

  Estland

  Företaget REVALA LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Import/Export - jordbruksprodukter, Maskiner och utrustning för glasstillverkning, Mjölkbaserade efterrätter, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Import/Export - jordbruksprodukter, Maskiner och utrustning för glasstillverkning, och Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Keila, Estland.

 5. LE PETIT BASQUE

  Frankrike

  Företaget LE PETIT BASQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom tillverkning av yoghurt, Fårmjölk, och får. Företagets huvudkontor finns i Saint Medard D'eyrans, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NAZLI LOKMA IZMIR

  Turkiet

  Företaget NAZLI LOKMA IZMIR, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. LOKMACI IZMIR

  Turkiet

  Företaget LOKMACI IZMIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. RAMON SIRVENT CRUZ

  Spanien

  Företaget RAMON SIRVENT CRUZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom glass i parti. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 4. DIDESS

  Belgien

  Företaget DIDESS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom Mjölkbaserade efterrätter, Kex, Mjölkbaserade efterrätter, matpajer, Kex, och kex. Företagets huvudkontor finns i Lille, Belgien.

 5. HUNER LOKMA

  Turkiet

  Företaget HUNER LOKMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 1. AGRODOUBS

  Frankrike

  Företaget AGRODOUBS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta färdiga maträtter. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, Kakmixar, Mjölkbaserade efterrätter, Import/Export - jordbruksprodukter, Kakmixar, Mjölkbaserade efterrätter, och basberedningar för konditorier. Företagets huvudkontor finns i Flagey, Frankrike.

 2. SANTA GADEA

  Spanien

  Företaget SANTA GADEA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Burgos, Spanien.

 1. GRANJA EL PRAT

  Spanien

  Företaget GRANJA EL PRAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom pastöriserad färsk mjölk, yoghurt ej smaksatt, flan, och färska ostar. Företagets huvudkontor finns i Ametlla Del Valles, L, Spanien.

 2. TINE SA

  Norge

  Företaget TINE SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grädde. Företaget är även verksamt inom Mjölkbaserade efterrätter, Fruktjuice, Mjölkprodukter, Mjölkbaserade efterrätter, Fruktjuice, och Mjölkprodukter. Företagets huvudkontor finns i Oslo, Norge.

 3. YONEST, TRUE YOGURT, LDA

  Portugal

  Företaget YONEST, TRUE YOGURT, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom grekisk yoghurt, och konfektion. Företagets huvudkontor finns i Venda Do Pinheiro, Portugal.

 4. DS DESSERT

  Frankrike

  Företaget DS DESSERT, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom beredning för desserter för institutioner, och tillverkning och grossitförsäljning. Företagets huvudkontor finns i La Seyne-Sur-Mer, Frankrike.

 5. IGNACE

  Belgien

  Företaget IGNACE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Bröd, Mjölkbaserade efterrätter, Bröd, bakverk, och Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

 6. SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER

  Vitryssland

  Företaget SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Riskkapitalbolag. Företaget är även verksamt inom Mjölkbaserade efterrätter, kaffeblandningar för barer, Mjölkbaserade efterrätter, kaffeblandningar för restauranger, och kaffebaserade drycker. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 7. BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG

  Tyskland

  Företaget BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Mjölkprodukter, Mjölkbaserade efterrätter, Kost och drycker - ingredienser, Mjölkprodukter, och Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Landshut, Tyskland.

 8. AZERI IZMIR LOKMA

  Turkiet

  Företaget AZERI IZMIR LOKMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 1. RESEAU NEO

  Frankrike

  Företaget RESEAU NEO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom desserter. Företagets huvudkontor finns i Lorient, Frankrike.

 2. GRUPO INDUSTRIAL BETHA

  Mexiko

  Företaget GRUPO INDUSTRIAL BETHA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom kokosolja. Företagets huvudkontor finns i Guadalajara, Mexiko.

 3. PASTIERA GIDA

  Turkiet

  Företaget PASTIERA GIDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom glass i parti. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. CASA GRANDE DE XANCEDA

  Spanien

  Företaget CASA GRANDE DE XANCEDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom ekologisk yoghurt, och ekologisk ost. Företagets huvudkontor finns i Mesía, Spanien.

 5. VERBAU

  Belgien

  Företaget VERBAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom glassdesserter. Företagets huvudkontor finns i Leuze-en-hainaut, Belgien.

 6. GLACES DESMET

  Belgien

  Företaget GLACES DESMET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Petit-enghien, Belgien.

 7. HERMAN DESSERTS

  Belgien

  Företaget HERMAN DESSERTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, konditorivaror, tiramisu, och Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Oostende, Belgien.

 8. DE ZEUTEHOEVE

  Belgien

  Företaget DE ZEUTEHOEVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom pastöriserad färsk mjölk. Företagets huvudkontor finns i Puurs, Belgien.

 9. La Roche Laitiere

  Frankrike

  Företaget La Roche Laitiere, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom ost och mejeriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Brulain, Frankrike.

 10. BACCO S.R.L.

  Italien

  Företaget BACCO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företaget är även verksamt inom Mjölkbaserade efterrätter, Wienerbröd, Mjölkbaserade efterrätter, och Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Bronte, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis