• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mineralvatten

Resultat för

Mineralvatten - Import och export

 1. IP SELIVANENKO

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Vårt team arbetar utifrån D. Mendeleyevs universitet för kemisk teknik i Ryssland. Vi har i många år varit verksamma inom tillverkning av mycket rena ämnen, samt inom problemen med isotopseparation inom olika substanser. Vi är mycket erfarna inom tillverkning av olika typer av munstycken för fraktioneringskolonner, och har hög kunskap om användningen av dem. Vi tillverkar fraktioneringsenheter för tillverkning av alkohol och produkter som innehåller alkohol. Företagets olika affärsområden är: tillverkning av drickbart lättvatten (vatten med låg deuteriumhalt); syreberikat vatten (18O-vatten) – vatten med hög halt av isotop 18O, upp till över 98 %, som används för tillverkning av 18F (fluoro-18-2-deoxi-D-glukos) och är den mest utspridda radiofarmakologiska agenten (RPh) som används inom positronemissionstomografi (PET) och datortomografi (CT).

  Webbplats Open In New icon
 2. TRADELINE GROUP

  Polen

  Verified by Europages badge
 3. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

  Webbplats Open In New icon
 4. EKO NOVA BV/SRL

  Belgien

  EKO NOVA är ett internationellt handelsföretag. Våra främsta produkter är drycker (vatten, läsk, öl, alkohol etc.), toalettartiklar, dagligvaruhandel- och tullfria produkter. Andra märkesprodukter är dock inte uteslutna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. AGUA SANA

  Spanien

  Naturligt mineralvatten, 1: a pris Termalia 2009. Svagt mineraliserat vatten. Naturligt mineralvatten som främjar hela kroppens hydratisering, speciellt rekommenderat för livsmedelsberedningar för barn.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italien

  I Modica, på den stora bördiga kalkstensslätten av tektoniskt ursprung finner ni vårt företag i en anläggning på över 8 000 m²: SI.A.M (varumärke: Santa Maria), som kan tillgodose alla marknadens önskemål på Sicilien, i Kalabrien, på Malta och delvis i utlandet. Sökandet efter innovativa verktyg med högt tekniskt värde gör att företaget investerar i produktionsprocessen och distribution för att uppnå nya mål.

 2. DINÇ SU

  Turkiet

 3. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Italien

 4. ALPE GUIZZA

  Italien

 5. MADE FOR TRADE

  Ukraina

 1. SARBAY GROUP OF COMPANIES

  Turkiet

 2. USTRONIANKA SP. Z O.O.

  Polen

 3. BEBIDAS POTY

  Brasilien

 4. BOSSOK

  Luxemburg

 5. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italien

 6. BIBITE LACONI S.R.L.

  Italien

 7. HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU

  Turkiet

 8. SA.BA. SRL

  Italien

 9. VILLERS MONOPOLE

  Belgien

 10. CIEFFE BEVANDE DI CARLETTI E FERRETTI S.N.C.

  Italien

 1. JOINT WATER COMPANY LLC

  Ryssland

 2. TRUCK SPEED EXPEDITION

  Rumänien

 3. INTER-DRINKS

  Belgien

 4. AGUA SAO SILVESTRE - INDUSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

 5. LES EAUX MINERALES D'OULMES

  Marocko

 6. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Portugal

 7. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Spanien

 8. ACQUA DI FONTE S.R.L.

  Italien

 9. SÜDEXPRESS

  Tyskland

 10. GETRÄNKE-SERVICE BENSTEIN E.K. INH. HARRY BENSTEIN

  Tyskland

Filter

Resultat för

Mineralvatten - Import och export

Antal resultat

2 883 företag