• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mineralvatten

Resultat för

Mineralvatten - Import och export

 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 3. SWISS WATERS INTERNATIONAL GMBH MEGGEN

  Schweiz

  Swiss Waters International GmbH Meggen säljer mineralvatten från hela världen, över hela världen. Vår filosofi är att bedriva hållbar handel med mineralvatten och därmed stötta små och medelstora producenter. Målet med våra ansträngningar är att kunna erbjuda ett brett utbud av mineralvatten, och samtidigt göra det möjligt för leverantörerna att bedriva en hållbar och miljövänlig verksamhet. Vi exporterar och säljer därför mineralvatten av premiumkvalitet från hela världen. Till våra tjänster hör även leverans direkt hem till kunden, oavsett var kunden bor. Många av våra vattensorter kan även fås under eget varumärke och är därmed särskilt väl lämpade vid marknadsföring för ditt företag. Utöver mineralvatten av premiumkvalitet så erbjuder vi även hållbara tilläggsprodukter, som t.ex. Sugrör av papper, glas, och trä. Bägare och bestick tillverkar vi av komposterbara naturliga material, och vi har även flera artiklar på dryckestemat. Vi kan även hantera kundanpassade tryck, vilket hjälper till att marknadsföra ert företag som en ansvarstagande aktör.

 4. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

 5. EKO NOVA BV/SRL

  Belgien

  EKO NOVA är ett internationellt handelsföretag. Våra främsta produkter är drycker (vatten, läsk, öl, alkohol etc.), toalettartiklar, dagligvaruhandel- och tullfria produkter. Andra märkesprodukter är dock inte uteslutna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AGUA SANA

  Spanien

  Naturligt mineralvatten, 1: a pris Termalia 2009. Svagt mineraliserat vatten. Naturligt mineralvatten som främjar hela kroppens hydratisering, speciellt rekommenderat för livsmedelsberedningar för barn.

 2. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italien

  I Modica, på den stora bördiga kalkstensslätten av tektoniskt ursprung finner ni vårt företag i en anläggning på över 8 000 m²: SI.A.M (varumärke: Santa Maria), som kan tillgodose alla marknadens önskemål på Sicilien, i Kalabrien, på Malta och delvis i utlandet. Sökandet efter innovativa verktyg med högt tekniskt värde gör att företaget investerar i produktionsprocessen och distribution för att uppnå nya mål.

 3. DINÇ SU

  Turkiet

 4. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Italien

 5. ALPE GUIZZA

  Italien

 1. MADE FOR TRADE

  Ukraina

 2. HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU

  Turkiet

 1. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italien

 2. BIBITE LACONI S.R.L.

  Italien

 3. BOSSOK

  Luxemburg

 4. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Portugal

 5. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Spanien

 6. ACQUA DI FONTE S.R.L.

  Italien

 7. TRUCK SPEED EXPEDITION

  Rumänien

 8. CIEFFE BEVANDE DI CARLETTI E FERRETTI S.N.C.

  Italien

 1. VILLERS MONOPOLE

  Belgien

 2. AGUA SAO SILVESTRE - INDUSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

 3. INTER-DRINKS

  Belgien

 4. CENTRAL GETRÄNKE GMBH

  Tyskland

 5. GALANZ BOTTLERS JCS

  Kazachstan

 6. ZIÓŁKO

  Polen

 7. SALLI GETRÄNKE BZI GMBH

  Tyskland

 8. SYLT-QUELLE VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Tyskland

 9. FUENTES DE LEBANZA

  Spanien

 10. INODRINX / FUNCTIONAL BEVERAGES

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Mineralvatten - Import och export

Antal resultat

2 608 Företag