• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mineralvatten

Resultat för

Mineralvatten - Import och export

 1. BB WHOLESALE

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH är en ledande aktör inom internationell grossisthandel, export, leverans och distribution av livsmedel av högsta kvalitet, drycker och livsstilsprodukter. Vårt uppdrag är att tillhandahålla exceptionellt värde genom ett brett utbud av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, säkerställa kundnöjdhet och bygga varaktiga relationer. Vårt team på MD Global Trading GmbH arbetar i en miljö som värdesätter innovation och stöd, och fokuserar på samarbete, tillväxt och kreativitet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att ligga steget före på en ständigt föränderlig marknad, vilket säkerställer att våra tjänster förblir dynamiska och av högsta klass. Vi tar vårt miljöansvar på allvar och tillämpar hållbara metoder i hela vår leveranskedja för att minimera vår påverkan på miljön. Dessutom engagerar vi oss aktivt i och bidrar till de samhällen vi verkar i. På MD Global Trading GmbH är vår vision att vara den ledande leverantören av högkvalitativa grossistprodukter och tjänster, anpassa oss till förändrade kundbehov och samtidigt skapa hållbart värde för alla intressenter. Vi är stolta över att kunna leverera enligt våra åtaganden, vara konsekventa och hålla deadlines – viktiga grundpelare i vår strävan efter spetskompetens inom branschen. Välj MD Global Trading GmbH för en pålitlig och problemfri upplevelse av att köpa grossistprodukter av hög kvalitet globalt.

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 3. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Verified by europages badge

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

 4. BRANDSPARKLE

  Polen

  Verified by europages badge

  Brandsparkle har specialiserat sig på att ta fram och leverera kvalitetsdrycker utefter varumärkens specifika identitet. Vår mission är att skapa drycker utan kolsyra som förkroppsligar varje varumärkes essens, och har lyckats bra med att ta fram speciella drycker som går hem hos kunderna. Vårt breda tjänsteutbud täcker in hela produktionsprocessen, från koncept- och produktutveckling till förpackning och distribution. Genom att samarbeta med ledande producenter över hela Europa kan vi erbjuda personligt anpassade smaker, förpackningsdesigner och marknadsföringsstrategier som ser till att alla drycker lämnar ett bestående intryck. Vi tar fram olika produkter för HORECA & FMCG, som t.ex. pasta, ris, ägg osv. Vi drivs av vårt engagemang för kvalitet och innovation, och vårt arbete genomsyras av passion och kreativitet. Vårt mål är inte bara att leverera läskande drycker, utan även att skapa ett narrativ som formar starka band mellan konsumenter och varumärken. Med Brandsparkle blir varje klunk en möjlighet att skapa e minnesvärd upplevelse för konsumenten.

 5. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget M-S SERVICES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Fiskar, Ris, Honung, Torkad frukt, Kaffe, te, Djupfryst fisk, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 2. SWISS WATERS INTERNATIONAL GMBH MEGGEN

  Schweiz

  Swiss Waters International GmbH Meggen säljer mineralvatten från hela världen, över hela världen. Vår filosofi är att bedriva hållbar handel med mineralvatten och därmed stötta små och medelstora producenter. Målet med våra ansträngningar är att kunna erbjuda ett brett utbud av mineralvatten, och samtidigt göra det möjligt för leverantörerna att bedriva en hållbar och miljövänlig verksamhet. Vi exporterar och säljer därför mineralvatten av premiumkvalitet från hela världen. Till våra tjänster hör även leverans direkt hem till kunden, oavsett var kunden bor. Många av våra vattensorter kan även fås under eget varumärke och är därmed särskilt väl lämpade vid marknadsföring för ditt företag. Utöver mineralvatten av premiumkvalitet så erbjuder vi även hållbara tilläggsprodukter, som t.ex. Sugrör av papper, glas, och trä. Bägare och bestick tillverkar vi av komposterbara naturliga material, och vi har även flera artiklar på dryckestemat. Vi kan även hantera kundanpassade tryck, vilket hjälper till att marknadsföra ert företag som en ansvarstagande aktör.

 3. EKO NOVA BV/SRL

  Belgien

  EKO NOVA är ett internationellt handelsföretag. Våra främsta produkter är drycker (vatten, läsk, öl, alkohol etc.), toalettartiklar, dagligvaruhandel- och tullfria produkter. Andra märkesprodukter är dock inte uteslutna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. AGUA SANA

  Spanien

  Naturligt mineralvatten, 1: a pris Termalia 2009. Svagt mineraliserat vatten. Naturligt mineralvatten som främjar hela kroppens hydratisering, speciellt rekommenderat för livsmedelsberedningar för barn.

 5. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italien

  I Modica, på den stora bördiga kalkstensslätten av tektoniskt ursprung finner ni vårt företag i en anläggning på över 8 000 m²: SI.A.M (varumärke: Santa Maria), som kan tillgodose alla marknadens önskemål på Sicilien, i Kalabrien, på Malta och delvis i utlandet. Sökandet efter innovativa verktyg med högt tekniskt värde gör att företaget investerar i produktionsprocessen och distribution för att uppnå nya mål.

 1. DINÇ SU

  Turkiet

  Företaget DINÇ SU, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, Vattenproduktion, naturligt vatten, källvatten, Naturligt mineralvatten, och Vattenproduktion. Företagets huvudkontor finns i Domaniç, Turkiet.

 2. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Italien

  Företaget CASTELLO SRL - ACQUA AMATA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vatten - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom mineralvatten, svagt mineraliserat kolsyrat mineralvatten, och svagt mineraliserat vatten. Företagets huvudkontor finns i Casamassima, Italien.

 1. ALPE GUIZZA

  Italien

  Företaget ALPE GUIZZA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom måttligt mineraliserat vatten, mineralvatten i parti, och kolsyrat mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Donato, Italien.

 2. MADE FOR TRADE

  Ukraina

  Företaget MADE FOR TRADE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företaget är även verksamt inom Mineralvatten, mjöl för brödbak, Mineralvatten, majs, och trä att behandla i parti. Företagets huvudkontor finns i Poltava, Ukraina.

 3. BEBIDAS POTY

  Brasilien

  Företaget BEBIDAS POTY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Mineralvatten, Kost och drycker - ingredienser, Alkoholfria drycker, Mineralvatten, och Kost och drycker - ingredienser. Företagets huvudkontor finns i Potirendaba, Brasilien.

 4. USTRONIANKA SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget USTRONIANKA SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Drycker, källvatten, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Ustroń, Polen.

 5. BOSSOK

  Luxemburg

  Företaget BOSSOK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Mineralvatten, Kaffe, te, Mjölk, Mineralvatten, fruktjuice, Kaffe, te, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 6. HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU

  Turkiet

  Företaget HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom källvatten, och nödbelysning. Företagets huvudkontor finns i Hatay, Turkiet.

 7. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italien

  Företaget FONTI PREALPI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, kolsyrade drycker, Naturligt mineralvatten, och Kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Almè, Italien.

 8. BIBITE LACONI S.R.L.

  Italien

  Företaget BIBITE LACONI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom dryck, leverans hos kund, likörer, och drycker utan alkohol. Företagets huvudkontor finns i Olbia, Italien.

 1. VILLERS MONOPOLE

  Belgien

  Företaget VILLERS MONOPOLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, och Kolsyrat vatten med fruktsmak. Företagets huvudkontor finns i Villers-Le-Gambon, Belgien.

 2. ACQUA DI FONTE S.R.L.

  Italien

  Företaget ACQUA DI FONTE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom kvalitetscertifiering. Företagets huvudkontor finns i Fonte, Italien.

 3. CIEFFE BEVANDE DI CARLETTI E FERRETTI S.N.C.

  Italien

  Företaget CIEFFE BEVANDE DI CARLETTI E FERRETTI S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Drycker, dryck, leverans hos kund, Drycker, och drycker utan alkohol. Företagets huvudkontor finns i Corridonia, Italien.

 4. TRUCK SPEED EXPEDITION

  Rumänien

  Företaget TRUCK SPEED EXPEDITION, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Prevoz blaga. Företaget är även verksamt inom Internationella vägtransporter av gods, Mineralvatten, Frysta och djupfrysta livsmedel, Internationella vägtransporter av gods, Mineralvatten, och Frysta och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 5. INTER-DRINKS

  Belgien

  Företaget INTER-DRINKS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Fruktjuice, alkoholhaltiga drycker, Alkoholfria drycker, Fruktjuice, och mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 6. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Portugal

  Företaget ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, och Naturligt mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Santinhos, Portugal.

 7. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Spanien

  Företaget AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Mineralvatten, Mineralvatten, svagt mineraliserat vatten, svagt mineraliserat vatten utan kolsyra, och mineralvatten i parti. Företagets huvudkontor finns i Molina De Segura, Spanien.

 8. SA.BA. SRL

  Italien

  Företaget SA.BA. SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, drycker, öl, och Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Livorno, Italien.

 9. LES EAUX MINERALES D'OULMES

  Marocko

  Företaget LES EAUX MINERALES D'OULMES, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Mineralvatten, lemonad, soda, Mineralvatten, och mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Casablanca, Marocko.

 10. GETRÄNKE WAGNER GMBH

  Tyskland

  Företaget GETRÄNKE WAGNER GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Fiskar, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Frukt- och grönsaksjuice, och Mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Prichsenstadt, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Mineralvatten - Import och export

Antal resultat

2 620 Företag