• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mineraler

Resultat för

Mineraler - Import och export

 1. HAMDARD

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Hamdard Pharmaceuticals är en ledande turkisk tillverkare av läkemedelsprodukter som grundades 2013. Vi förser våra kunder med effektiva produkter av högsta kvalitet, som understöder hälsa och välmående. Med Ayurveda i grunden tillverkar vi produkter som möter kundernas behov med de unika växterna i Anatolien. Det har gett oss ett utbud märken vi är stolta över: bland annat Plantus, Plantus Cosmetics, Doala och Maxiliv, som är ett sortiment för näringstillskott och hudvård. Vår helintegrerade fabrik ligger i Kastamonu och täcker en yta på 5 000 kvadratmeter. Den är utrustad med toppmodern teknologi för tillverkning av örtläkemedel, vitaminer och kosttillskott. Vi har ett team av läkare och tekniker som är specialiserade på Ayurveda och fysioterapi som ser till att vi tillverkar högkvalitativa, naturliga, skyddande och hälsofrämjande produkter som efterlever internationella kvalitetsstandarder. Vi är stolta över att tillhandahålla olika hälsofrämjande produkter, från kosttillskott till beställningstillverkning, till våra kunder. Hamdard är dedikerat tillväxt både på hemmaplan och internationellt, och erbjuder sina kunder det bästa naturen har att erbjuda. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. DENK INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Denk Ingredients specialiserar sig på B2B-försäljning av ingredienser för användning i kosttillskott, i djurfoder, inom sportnäring och inom läkemedelsindustrin och mycket mer! Denk Ingredients GmbH, med säte i München, har i över 30 år specialiserat sig på distribution av naturliga råvaror till kosttillskottsindustrin. Våra kärnprodukter är aminosyror, växtextrakt, mineraler, probiotika, proteiner och vitaminer. Vi levererar innovativa och funktionella råvaror till kunder både på den tyska och globala marknaden.

 3. ZEINPHARMA GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ZeinPharma Germany GmbH – din beprövade partner för tillverkning hos märkestillverkare av kvalitetsprodukter inom kosttillskott under eget varumärke – Made in Germany. Tack vare vår 20-åriga branschexpertis erbjuder vi dig möjligheten att effektivt förverkliga dina visioner för Private Label-produkter eller märkeslösa produkter hos en märkestillverkare. Med vårt eget märke, ZeinPharma, är vi sedan flera år tillbaka fast etablerade på den tyska apoteksmarknaden och även bortom den. Våra toppmoderna produktionsanläggningar och högt kvalificerade medarbetare garanterar inte bara leveranser i tid utan även pristransparens och högsta hygieniska standard. Vi hjälper dig gärna från idéstadiet via produktutvecklingen till den färdiga produkten. Behöver du hjälp med formgivningen? Vår interna grafiska avdelning hjälper gärna till. Tack vare våra mångåriga och förtroendefulla affärsrelationer med råvaru- och förpackningsleverantörer kan vi agera tillförlitligt och kostnadseffektivt på upphandlingsmarknaderna. Dra nytta av vårt nätverk och synergier vid inköp. Vår produktionsanläggning ligger mitt i Rhein-Main-området, i centrala Tyskland. Härifrån betjänar vi kunder i mer än 30 länder över hela världen, från uppseglande nischleverantörer till internationellt etablerade företag. ZeinPharma Germany GmbH – effekt genom vetande – sedan 1999

 4. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 5. RAOUL LENOIR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget RAOUL LENOIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företaget är även verksamt inom Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Elkraftverk, Däck, permanenta magneter, magnetlyft, lyftmaskiner magnetiska, utrustning för återvinning av metall, återvinning av icke järnhaltiga metaller, och gruvor. Företagets huvudkontor finns i Cosnes Et Romain, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MEDIGRÜN NATURPRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MEDIGRÜN NATURPRODUKTE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Mineraler, vitaminer, Mineraler, och biologisk fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Worms, Tyskland.

 2. SH MINERALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SH MINERALS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företagets huvudkontor finns i Heidenheim, Tyskland.

 3. CONPHYMED PHARMACEUTICAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CONPHYMED PHARMACEUTICAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företaget är även verksamt inom integratorer, vitaminer, raw materials, växtextrakt, och Aromer. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. VIATON EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VIATON EUROPE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företagets huvudkontor finns i Hof, Tyskland.

 5. COLOSTRUM BIOTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget COLOSTRUM BIOTEC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biologiska kosmetiska produkter. Företaget är även verksamt inom Sport - livsmedel, Näringstillsatser, dietprodukter för sport, kolostomi, organic food supplements, förnödenheter för livsmedelsindustrin, livsmedelskomplement, integratorer, Sport - livsmedel, och fyllning av kosmetiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Königsbrunn, Tyskland.

 1. LINOX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LINOX GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Import och export - agenturer, Järnhaltiga malmer och mineraler, Organiska oxider och peroxider, Mineraler, Kvarts och kvartssand, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, och Organisk kemi- Basprodukter och derivat. Företagets huvudkontor finns i Dinslaken, Tyskland.

 2. BMP BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BMP BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företagets huvudkontor finns i Norderstedt, Tyskland.

 1. AMTEC TRADING GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget AMTEC TRADING GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Te. Företaget är även verksamt inom Mineraler, gurkmeja, Mineraler, oil for food use, kollagen, och ayurveda. Företagets huvudkontor finns i Wolfsberg, Österrike.

 2. FOURNISSEUR DE PIERRES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FOURNISSEUR DE PIERRES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företaget är även verksamt inom Halvädelstenar, smycken med ädelstenar, pärlarmband, hängsmycken, ringar, pendelur, örhängen, Litoterapi - hälsa genom stenar, och ametist. Företagets huvudkontor finns i Saint-Malo, Frankrike.

 3. THANMA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget THANMA GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företagets huvudkontor finns i Wonneberg, Tyskland.

 4. VONKEMPISRESOURCES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VONKEMPISRESOURCES GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företagets huvudkontor finns i Kümmersbruck, Tyskland.

 5. PLANTACORP GMBH

  Tyskland

  PlantaCorp GmbH är en ISO 22000, GMP-certifierad, Hamburg-baserad tillverkare av liposomala kosttillskott. Vår unika inkapslingsteknik "Made in Germany" ger våra kunder mycket effektiva liposomala kosttillskott med ökad biotillgänglighet. PlantaCorp tillverkar flytande liposomala kosttillskott i enlighet med de högsta HACCP-standarderna. Vår flexibilitet möjliggör individuella, skräddarsydda formuleringar för liposomkontraktstillverkning. Vi erbjuder också en portfölj av färdiga formuleringar som säljs som ett white label-alternativ. Som en del av PlantaCorps uppdrag att producera högeffektiva, maximalt absorberbara formuleringar använder vi vetenskapliga rön vid utvecklingen av våra liposomala formuleringar. Vårt FoU-team forskar om ingredienser från växtextrakt, mineraler och vitaminer och arbetar med liposomala formuleringar som kompenserar för specifika näringsbrister. Vidare, använder vi GMO-fritt, högkvalitativt solroslecitin från Europa (>97 % fosfolipider) för att tillverka våra liposomer. Vår avancerade teknik för inkapsling av vitala ämnen är patentsökt. PlantaCorps produktionsprocess är strikt konfidentiell. Vi kan tillhandahålla EU-kompatibel dokumentation och dela med oss av våra erfarenheter om EU-regler, med dig. Vi kan också ge dig råd om produktformuleringar och märkning Tillsammans med våra kunder är vårt mål att göra avancerad teknik för kosttillskott till en pålitlig standard för en global publik.

 6. K+S MINERALS AND AGRICULTURE GMBH

  Tyskland

  K+S KALI GmbH utvinner värdefulla kalium- och magnesiumsalter djupt under jorden och bearbetar dem till en mängd produkter: Våra produkter för växtnäring hjälper till att säkerställa näringstillförseln för världens växande befolkning. Våra läkemedelssalter är viktiga komponenter inom läkemedelsindustrin. Våra salter för kosttillskott förser människor och djur runtom i hela världen med nödvändiga mineralämnen. Våra industriprodukter utgör ett viktigt bidrag för säkerhet, framsteg och välstånd över hela världen. Med en företagshistoria som sträcker sig mer än 125 år tillbaka i tiden har K+S KALI GmbH den längsta erfarenheten av utvinning och förädling av kaliumsalter i hela världen. Våra produkter är certifierade enligt DIN EN ISO 9001ff. och våra högrena salter för hälsa och näring är dessutom verifierade av myndigheter och internationella institutioner enligt GMP-standarder. På så vis garanterar vi att våra produkter har högsta kvalitet Made in Germany

 7. CELLAVENT HEALTHCARE GMBH

  Tyskland

  Vi är specialister på råvaror av hög kvalitet, fermentering, medicinalväxter, växtsubstanser samt extrakt inom kosttillskott, funktionella livsmedel och växtextrakt. Vi är en fulltjänsteleverantör med lång erfarenhet av eget varumärke och produktutveckling. Därför hjälper vi er gärna med att utveckla era egna produktidéer, hela vägen från koncept till kontraktstillverkning, laboratorieanalys och försäljning. Cellavent Ingredients är en del av familjeföretaget Cellavent Healthcare från Düsseldorf. Varumärket Cellavent har 20 års erfarenhet inom hälsokost. Med Düsseldorf som utgångspunkt levererar vi till både inhemska och internationella kunder som är verksamma inom kosttillskott, livsmedel och djurfoder. Vårt råvarusortiment omfattar bl.a.: CherryPURE® Montmorency surkörsbärspulver. Fermentlife® fermenterad, ekologisk gurkmeja. PRUCERA® surkörsbärskoncentrat. Ekologiskt magnesium från havsalger. Ekologiskt järntillskott från curryblad. Jod från brunalger. Kalcium från rödalgspulver. Ekologisk C-vitamin från indiskt krusbär. Några av våra tjänster: Utveckling av produkter till eget varumärke. Utveckling av fermenterade råvaror och kontraktsfermentering. Kontraktstillverkning av produkter åt slutkund. Laboratorieanalys. Vi använder olika beredningsformer, som bl.a.: kapslar, tabletter, mjuka kapslar, pulver och flytande lösningar. Rådgivning gällande ekologisk certifiering och processen vid import av ekologiska råvaror

 8. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Tyskland

  Vi är specialister på handel med mineraliska råvaror och salter. Tyngdpunkten ligger på kalium- och magnesiumprodukter. Vi erbjuder ett omfattande sortiment för kunder inom industrin, läkemedels- och livsmedelsbranschen. Produkterna kommer från världsledande tillverkare och håller därmed högsta kvalitet. På området Health Care & Food har vi ett särskilt varuutbud som uppfyller läkemedels-, livsmedels- och kosmetikaindustrins höga krav. Pålitliga och punktliga leveranser är också ett av våra kännetecken. Läs mer om våra produkter och vad vi står för på våra sidor.

 1. MIBA

  Spanien

  MIBA rosa kvarts, Spaniens juvel. Världens bästa kvartsgruva finns i Spanien. Stort sortiment av mineral med rosa kvarts i tre kvaliteter till marknadens bästa pris, unika rabatter för grossister. Stora block rosa kvarts vid gruvans fot. Utarbetning av rosa kvarts huggna på beställning med slipade ytor som kulor, hjärtan, stjärnor, eller i kalibrerade storlekar: glänsande, runda, fantasi, specialstorlekar enligt kundbeställning, konst på rosa kvarts.

 2. CMMP

  Frankrike

  Le Comptoir de Minéraux et Matières Premières (CMMP) är ett fristående familjeföretag som grundades 1932. Med över 80 års erfarenhet inom industriella mineraler har CMMP utvecklat ett sortiment med mer än 140 produkter som är anpassade till kundernas behov och krav. CMMP är certifierat enligt ISO 9001 sedan januari 1999. Våra råvaror kommer från utvalda fyndigheter och CMMP är europeisk specialist på naturliga och ogiftiga industrimineraler.

 3. NUTRICHEM CHEMICALS

  Nederländerna

  Nutrichem Chemicals arbetar med försäljning av kopparsulfat. Kopparsulfat är ett viktigt kosttillskott i djurfoder. Koppar spelar till exempel en viktig roll för att minska kolesterol i äggplasma och bröstmuskler på fjäderfä. Fungiciden kopparsulfat pentalhydrat (bourdeauxvätska…) används för att bekämpa bakterier och svampsjukdomar på frukt, grönsaker och andra grödor (mikrober bland annat bladfläckar, röta, skorv och mjöldagg).

 4. LIBERATO DE NICOLA

  Spanien

  Sten är ett dekorativt inslag. Block, plattor, stenplattor. Marron Imperial dark, Red Alicante, Ivor Cream, Valencia Cream, Black Markina, kalksten.

 5. KÛRMA WORLDART

  Schweiz

  Företaget KÛRMA WORLDART, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företaget är även verksamt inom inköp av smycken, pärlarmband, och rådgivning i inköp-försäljning av halvädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Fontainemelon, Schweiz.

 6. GPM DIS TICARET AS

  Turkiet

  Företaget GPM DIS TICARET AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företaget är även verksamt inom perlit. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. GLOBAL HEALTH

  Tyskland

  Företaget GLOBAL HEALTH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företaget är även verksamt inom mineraler, aminosyror, och vitaminer. Företagets huvudkontor finns i Affing, Tyskland.

 8. COSMOS ARTESANÍA

  Spanien

  Företaget COSMOS ARTESANÍA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stearinljus. Företaget är även verksamt inom rökelse, aromterapi, ljus, och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Malaga, Spanien.

 9. SIBELCO

  Belgien

  Företaget SIBELCO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företaget är även verksamt inom Kiselhaltig sand, kaolin, Fältspat, och kvarts. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 10. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företaget är även verksamt inom Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Marmor och naturliga stenar, Råvaror för keramikindustrin, Lera och kaolin, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Marmor och naturliga stenar, Råvaror för keramikindustrin, och Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Burbach, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Mineraler - Import och export

Antal resultat

19 676 Företag