• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mineraler

Resultat för

Mineraler - Import och export

 1. DENK INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Denk Ingredients specialiserar sig på B2B-försäljning av ingredienser som bland annat används i kosttillskott, foder, träningstillskott samt inom läkemedelsindustrin med mera. Denk Ingredients GmbH har sitt huvudkontor i München och specialiserar sig sedan mer än 30 år på försäljning av naturliga råvaror för kosttillskottsindustrin. Våra kärnprodukter är aminosyror, växtextrakt, mineraler, probiotika, proteiner och vitaminer. Vi levererar innovativa och funktionella råvaror till kunder både på den tyska och globala marknaden.

 2. PROFORM GMBH

  Tyskland

  ProForm Kunststoffverarbeitung GmbH grundades 1988 sysslar med utveckling, tillverkning och försäljning av dekorativa och tekniska profiler för möbel- och fönsterindustrin samt specialprofiler enligt kundens önskemål. Företaget har sitt säte i norra delen av Ostwestfalen, centrum för plastbearbetningsindustrin i Nordrhein-Westfalen. Vårt företag sysselsätter för närvarande 20 medarbetare i skiftarbete. Vi ser oss som en flexibel och tillförlitlig samarbetspartner till möbel- och fönsterbranschen och som kompetent affärspartner för uppfyllande av våra kunders önskemål. Profiler – direkt från tillverkaren. Våra produkter: Dekorationsprofiler; Tillsatsprofiler för fönster; Plastprofiler; Extruderade plastprofiler; Plastprofiler för möbelindustrin; Extrusionsrör och mycket mer

 3. CELLAVENT HEALTHCARE GMBH

  Tyskland

  Vi är specialister på råvaror av hög kvalitet, fermentering, medicinalväxter, växtsubstanser samt extrakt inom kosttillskott, funktionella livsmedel och växtextrakt. Vi är en fulltjänsteleverantör med lång erfarenhet av eget varumärke och produktutveckling. Därför hjälper vi er gärna med att utveckla era egna produktidéer, hela vägen från koncept till kontraktstillverkning, laboratorieanalys och försäljning. Cellavent Ingredients är en del av familjeföretaget Cellavent Healthcare från Düsseldorf. Varumärket Cellavent har 20 års erfarenhet inom hälsokost. Med Düsseldorf som utgångspunkt levererar vi till både inhemska och internationella kunder som är verksamma inom kosttillskott, livsmedel och djurfoder. Vårt råvarusortiment omfattar bl.a.: CherryPURE® Montmorency surkörsbärspulver. Fermentlife® fermenterad, ekologisk gurkmeja. PRUCERA® surkörsbärskoncentrat. Ekologiskt magnesium från havsalger. Ekologiskt järntillskott från curryblad. Jod från brunalger. Kalcium från rödalgspulver. Ekologisk C-vitamin från indiskt krusbär. Några av våra tjänster: Utveckling av produkter till eget varumärke. Utveckling av fermenterade råvaror och kontraktsfermentering. Kontraktstillverkning av produkter åt slutkund. Laboratorieanalys. Vi använder olika beredningsformer, som bl.a.: kapslar, tabletter, mjuka kapslar, pulver och flytande lösningar. Rådgivning gällande ekologisk certifiering och processen vid import av ekologiska råvaror

 4. HAMDARD

  Turkiet

  Hamdard Pharmaceuticals är en ledande turkisk tillverkare av läkemedelsprodukter som grundades 2013. Vi förser våra kunder med effektiva produkter av högsta kvalitet, som understöder hälsa och välmående. Med Ayurveda i grunden tillverkar vi produkter som möter kundernas behov med de unika växterna i Anatolien. Det har gett oss ett utbud märken vi är stolta över: bland annat Plantus, Plantus Cosmetics, Doala och Maxiliv, som är ett sortiment för näringstillskott och hudvård. Vår helintegrerade fabrik ligger i Kastamonu och täcker en yta på 5 000 kvadratmeter. Den är utrustad med toppmodern teknologi för tillverkning av örtläkemedel, vitaminer och kosttillskott. Vi har ett team av läkare och tekniker som är specialiserade på Ayurveda och fysioterapi som ser till att vi tillverkar högkvalitativa, naturliga, skyddande och hälsofrämjande produkter som efterlever internationella kvalitetsstandarder. Vi är stolta över att tillhandahålla olika hälsofrämjande produkter, från kosttillskott till beställningstillverkning, till våra kunder. Hamdard är dedikerat tillväxt både på hemmaplan och internationellt, och erbjuder sina kunder det bästa naturen har att erbjuda. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. FOODCOM S.A.

  Polen

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HRS CHEMISTRY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Turkiet

  HRS Kimya grundades 2019 och är en marknadsledande tillverkare av fodertillsatser och förblandningar i Turkiet. Vi levererar högkvalitativa djurfodertillsatser, tillskott och vitaminer över hela världen. Vi vill leverera våra produkter snabbt och till de bästa priserna. Hos HRS Kimya kan vi anpassa recepten på våra foderlösningar utefter kundens behov. Alla produkter är kvalificerade med nödvändiga certifikat. Kontakta oss för mer information!

 2. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Turkiet

 3. RAOUL LENOIR

  Frankrike

 4. MEDIGRÜN NATURPRODUKTE GMBH

  Tyskland

 5. SH MINERALS GMBH

  Tyskland

 1. VIATON EUROPE GMBH

  Tyskland

 2. BMP BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS GMBH

  Tyskland

 1. VONKEMPISRESOURCES GMBH

  Tyskland

 2. AMTEC TRADING GMBH

  Österrike

 3. PLANTACORP GMBH

  Tyskland

  PlantaCorp GmbH är en ISO 22000, GMP-certifierad, Hamburg-baserad tillverkare av liposomala kosttillskott. Vår unika inkapslingsteknik "Made in Germany" ger våra kunder mycket effektiva liposomala kosttillskott med ökad biotillgänglighet. PlantaCorp tillverkar flytande liposomala kosttillskott i enlighet med de högsta HACCP-standarderna. Vår flexibilitet möjliggör individuella, skräddarsydda formuleringar för liposomkontraktstillverkning. Vi erbjuder också en portfölj av färdiga formuleringar som säljs som ett white label-alternativ. Som en del av PlantaCorps uppdrag att producera högeffektiva, maximalt absorberbara formuleringar använder vi vetenskapliga rön vid utvecklingen av våra liposomala formuleringar. Vårt FoU-team forskar om ingredienser från växtextrakt, mineraler och vitaminer och arbetar med liposomala formuleringar som kompenserar för specifika näringsbrister. Vidare, använder vi GMO-fritt, högkvalitativt solroslecitin från Europa (>97 % fosfolipider) för att tillverka våra liposomer. Vår avancerade teknik för inkapsling av vitala ämnen är patentsökt. PlantaCorps produktionsprocess är strikt konfidentiell. Vi kan tillhandahålla EU-kompatibel dokumentation och dela med oss av våra erfarenheter om EU-regler, med dig. Vi kan också ge dig råd om produktformuleringar och märkning Tillsammans med våra kunder är vårt mål att göra avancerad teknik för kosttillskott till en pålitlig standard för en global publik.

 4. K+S MINERALS AND AGRICULTURE GMBH

  Tyskland

  K+S KALI GmbH utvinner värdefulla kalium- och magnesiumsalter djupt under jorden och bearbetar dem till en mängd produkter: Våra produkter för växtnäring hjälper till att säkerställa näringstillförseln för världens växande befolkning. Våra läkemedelssalter är viktiga komponenter inom läkemedelsindustrin. Våra salter för kosttillskott förser människor och djur runtom i hela världen med nödvändiga mineralämnen. Våra industriprodukter utgör ett viktigt bidrag för säkerhet, framsteg och välstånd över hela världen. Med en företagshistoria som sträcker sig mer än 125 år tillbaka i tiden har K+S KALI GmbH den längsta erfarenheten av utvinning och förädling av kaliumsalter i hela världen. Våra produkter är certifierade enligt DIN EN ISO 9001ff. och våra högrena salter för hälsa och näring är dessutom verifierade av myndigheter och internationella institutioner enligt GMP-standarder. På så vis garanterar vi att våra produkter har högsta kvalitet Made in Germany

 5. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Tyskland

  Vi är specialister på handel med mineraliska råvaror och salter. Tyngdpunkten ligger på kalium- och magnesiumprodukter. Vi erbjuder ett omfattande sortiment för kunder inom industrin, läkemedels- och livsmedelsbranschen. Produkterna kommer från världsledande tillverkare och håller därmed högsta kvalitet. På området Health Care & Food har vi ett särskilt varuutbud som uppfyller läkemedels-, livsmedels- och kosmetikaindustrins höga krav. Pålitliga och punktliga leveranser är också ett av våra kännetecken. Läs mer om våra produkter och vad vi står för på våra sidor.

 6. NUTRICHEM CHEMICALS

  Nederländerna

  Nutrichem Chemicals arbetar med försäljning av kopparsulfat. Kopparsulfat är ett viktigt kosttillskott i djurfoder. Koppar spelar till exempel en viktig roll för att minska kolesterol i äggplasma och bröstmuskler på fjäderfä. Fungiciden kopparsulfat pentalhydrat (bourdeauxvätska…) används för att bekämpa bakterier och svampsjukdomar på frukt, grönsaker och andra grödor (mikrober bland annat bladfläckar, röta, skorv och mjöldagg).

 7. CMMP

  Frankrike

  Le Comptoir de Minéraux et Matières Premières (CMMP) är ett fristående familjeföretag som grundades 1932. Med över 80 års erfarenhet inom industriella mineraler har CMMP utvecklat ett sortiment med mer än 140 produkter som är anpassade till kundernas behov och krav. CMMP är certifierat enligt ISO 9001 sedan januari 1999. Våra råvaror kommer från utvalda fyndigheter och CMMP är europeisk specialist på naturliga och ogiftiga industrimineraler.

 8. KÛRMA WORLDART

  Schweiz

 1. SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL

  Frankrike

 2. COSMOS ARTESANÍA

  Spanien

 3. GLOBAL HEALTH

  Tyskland

 4. SIBELCO

  Belgien

 5. ROCK STAR CRYSTALS

  Förenta Staterna

 6. GPM DIS TICARET AS

  Turkiet

 7. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. WOMET GMBH

  Tyskland

 9. LES BIO FRERES

  Frankrike

 10. PRIMUS TASK ARRATIA S.L

  Spanien

Filter

Resultat för

Mineraler - Import och export

Antal resultat

20 101 företag