• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metalltätningar

Resultat för

Metalltätningar - Import och export

 1. ORMAK CNC METAL VE MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI

  Turkiet

  ORMAK grundades 1998 som ett privat företag, och är ett av de första i Turkiet som använder CNC-maskiner i tillverkningsindustrin. Vi har 23 års erfarenhet av att tillverka CNC-svarvade och -frästa delar, och tillverkar tekniska delar och komponenter av metall och plast. Vi prioriterar kvalitet, service och att erbjuda konkurrenskraftiga priser till våra kunder. Därför tillhandahåller vi snabba lösningar för dina metall- och plastdesigner till konkurrenskraftiga priser. Vår verksamhet lyder under kvalitetssäkringssystem ISO 9001: 2015 med industrins bästa praxis. Vi ser regelbundet över punkterna i kvalitetssystemet för att understödja en kultur av kontinuerlig förbättring, som gynnar både kunderna och företaget. ​ Våra tjänster: -CNC svarvning/fräsning -CNC maskinbearbetning -CNC laserskärning - Utformning - Slipning - Värmebehandling - Ytbehandling - Montering & finish, och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vi betjänar kunder inom inustrier som fordon, jordbruk, luftfart, skeppsbygge och många fler. Vi har erhållit certifikat som en i topp 1 000 metallexportörer i Istanbul. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Med nästan hundra års erfarenhet av högsta precision: GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. är ett familjeföretag från Nürnberg som nu drivs vidare i fjärde generationen. Företaget tillverkar bland annat högprecisionskullager, maskinspindlar, frihjul av sprag-typ, beröringsfria tätningar och elektriska drivenheter. En stor del av det vi tillverkar är specialprodukter som vi skräddarsyr efter kundernas önskemål och som sedan används inom de mest skiftande områden. Men vi arbetar också hela tiden med att vidareutveckla och ta fram nya produkter eftersom vi har siktet tydligt inställt på framtiden. Redan när vi tar fram mallar sker detta med stor precision och under samma villkor som vid själva tillverkningen. På så vis kan vi vara säkra på att hålla en hög och jämn kvalitetsnivå redan från serietillverkningens första dag. Basen och den viktigaste faktorn bakom GMN: s framgångar är dock våra duktiga och engagerade medarbetare som tar hand om både befintliga och potentiella kunder före, under och efter köpet.

 3. GASKET TECHNOLOGY ITALY

  Italien

  Gasket Italy är resultatet av en 40 år lång historia inom branschen för industriella tätningar, och har växt fram för att anta de utmaningar som den ständigt skiftande internationella marknaden medför. Vi erbjuder helt enkelt bästa möjliga kvalitet anpassad till kundens behov. Vår mångåriga erfarenhet, vårt know how och vårt kontinuerliga arbete med forskning, utveckling och kvalitetsförbättring, gör att vi kan leverera produkter med en mycket hög grad av tillförlitlighet. Vårt breda sortiment består genomgående av certifierade kvalitetsprodukter – uteslutande tillverkade i Italien – och både råmaterial och delvis bearbetat material har sitt ursprung i Europa. Ett stort utbud av packningar för industriellt bruk: spiralpackningar, packningar av metall i kombination med annat material, ringkopplingar, metallpackningar, stansade packningar, packningar utan asbets, alternativt i grafit, kork, gummi, eller PTFE, samt packningsrep.

 4. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  JIT Homes är specialiserade på design, produktion och försäljning av tillbehör för härdat glas, så som: glasbeslag, skenor för glasdörrar, golvfjädrar, handtag, duschgångjärn, glasklämmor, handduksräcken, stödräcken, skärmtätningar, svickor, duschhållare, glasrännor, system för svängbarhet, dörrgångjärn, beslag för skjutdörrar, tillbehör för stapeldörrar, spindelfästen osv.

 5. ANGLO STAINLESS LTD

  Förenade kungariket

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Österrike

 2. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Behöver du en OEM? Eller en leverantör av högre kvalitet? Hitta din lösning hos oss! Grimm Industries Pte Ltd har ett nära samarbete med våra fabriker i Kina sedan 1995. Vi fokuserar på att skapa kundanpassade produkter till låga maskinkostnader. Vi lägger stor vikt vid god kommunikation, och försäkrar oss om att ha tagit till oss alla önskemål innan vi påbörjar produktionen. Vi levererar produkter till Europa, Skandinavien, Australien, Sydostasien och de amerikanska kontinenterna. Våra järnvaror används inom industrier som fordon, bygg, sjöfart och raffinering.

  Alla produkter för "metalltätningar"

 3. DORMAKABA BELGIUM

  Belgien

 4. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Tyskland

 5. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

 1. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Tjeckiska republiken

 2. OZBIRLIK MAKINA, CONSULTATION, MANUFACTURING

  Turkiet

 1. AXOR INDUSTRY

  Ukraina

 2. NEXA S.P.A.

  Italien

 3. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Frankrike

 4. JOAQUIM MACHADO LDA

  Portugal

 5. AL FEEL TRADING LLC

  Förenade arabstaterna

 6. LOCUS CO.,LTD.

  Sydkorea

 7. FITING SZR

  Serbien

 8. KD-BESCHLÄGE

  Tyskland

 1. SAATENBERG HANDELS & CONSULTING GMBH

  Tyskland

 2. HIRA_PARTS

  Turkiet

 3. UNIVERSAL OTOMAT

  Turkiet

 4. METALLI STAMPATI CAVALETTO SRL

  Italien

 5. KINI BESCHLÄGE GMBH

  Tyskland

 6. ARCHERDALE

  Förenade kungariket

 7. ZISTA GROUP

  Förenade arabstaterna

 8. SIMBERA S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 9. YOUNGAINT GROUP LTD

  Kina

 10. DECEUNINCK-DEFORCE

  Belgien