• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metalltätningar

Resultat för

Metalltätningar - Import och export

 1. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med nästan hundra års erfarenhet av högsta precision: GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. är ett familjeföretag från Nürnberg som nu drivs vidare i fjärde generationen. Företaget tillverkar bland annat högprecisionskullager, maskinspindlar, frihjul av sprag-typ, beröringsfria tätningar och elektriska drivenheter. En stor del av det vi tillverkar är specialprodukter som vi skräddarsyr efter kundernas önskemål och som sedan används inom de mest skiftande områden. Men vi arbetar också hela tiden med att vidareutveckla och ta fram nya produkter eftersom vi har siktet tydligt inställt på framtiden. Redan när vi tar fram mallar sker detta med stor precision och under samma villkor som vid själva tillverkningen. På så vis kan vi vara säkra på att hålla en hög och jämn kvalitetsnivå redan från serietillverkningens första dag. Basen och den viktigaste faktorn bakom GMN: s framgångar är dock våra duktiga och engagerade medarbetare som tar hand om både befintliga och potentiella kunder före, under och efter köpet.

 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  JIT Homes är specialiserade på design, produktion och försäljning av tillbehör för härdat glas, så som: glasbeslag, skenor för glasdörrar, golvfjädrar, handtag, duschgångjärn, glasklämmor, handduksräcken, stödräcken, skärmtätningar, svickor, duschhållare, glasrännor, system för svängbarhet, dörrgångjärn, beslag för skjutdörrar, tillbehör för stapeldörrar, spindelfästen osv.

 3. ANGLO STAINLESS LTD

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Företaget ANGLO STAINLESS LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metalltätningar. Företaget är även verksamt inom Varnostni ventili za vodovodne instalacije, lågtryckskopplingar, högtrycksskarvar, rörskarvar av metall, Ädelstålflänsar, rostfria fästartiklar, rörskarvar, Rörkrörkar av rostfritt stål, och Formstycken för tryckrör. Företagets huvudkontor finns i Dewsbury, Förenade kungariket.

 4. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Ternberg, Österrike.

 5. ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING

  Turkiet

  Företaget ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Metalltätningar, rör i mässing, tekniska konsulter, mekanisk ingenjörskonst, förvaltning av företagsinkubatorer, och Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DORMAKABA BELGIUM

  Belgien

  Företaget DORMAKABA BELGIUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Brugge, Belgien.

 2. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Tjeckiska republiken

  Företaget ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metalltätningar. Företaget är även verksamt inom Små prydnadssaker i metall för möbler, Små prydnadssaker i koppar och järn för inredning, Små prydnadssaker i metall för möbler, och Små prydnadssaker i koppar och järn för inredning. Företagets huvudkontor finns i Přeštice, Tjeckiska republiken.

 3. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Tyskland

  Företaget HANS-PETER HUMMEL E. K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Legau, Tyskland.

 4. VITO RIMOLDI SPA

  Italien

  Företaget VITO RIMOLDI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metalltätningar. Företaget är även verksamt inom platta packningar, och industripackningar. Företagets huvudkontor finns i Legnano, Italien.

 5. KD-BESCHLÄGE

  Tyskland

  Företaget KD-BESCHLÄGE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metalltätningar. Företaget är även verksamt inom luftkonditionering, och Bygelhandtag. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 1. ACIERIES DE BONPERTUIS

  Frankrike

  Företaget ACIERIES DE BONPERTUIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Apprieu, Frankrike.

 2. JOAQUIM MACHADO LDA

  Portugal

  Företaget JOAQUIM MACHADO LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metalltätningar. Företaget är även verksamt inom badrumstillbehör, komponenter rosfritt stål för kök, krantillbehör, och blankpolering med kulor. Företagets huvudkontor finns i Braga, Portugal.

 1. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Frankrike

  Företaget SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Uthyrning av industriutrustning. Företaget är även verksamt inom Varnostni ventili za vodovodne instalacije, Metalltätningar, ringar, Varnostni ventili za vodovodne instalacije, packningar, och Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Grand Couronne, Frankrike.

 2. NEXA S.P.A.

  Italien

  Företaget NEXA S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utvidgningstätningar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Expansionsfogar - järnfri metall, Metalltätningar, Expansionsfogar - järnfri metall, och Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Zocco Di Erbusco, Italien.

 3. AXOR INDUSTRY

  Ukraina

  Företaget AXOR INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metalltätningar. Företaget är även verksamt inom gångjärn för dörrar och fönster, tillbehör för snickerier pvc, fönster pvc, och Byggnadsindustri - Järnvaror, verktyg. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 4. FITING SZR

  Serbien

  Företaget FITING SZR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metalltätningar. Företaget är även verksamt inom iso-kopplingar, tryckgjutning mässing, Hydrauliska skarvar - järnfri metall, och ventiler i mässing. Företagets huvudkontor finns i Novi Sad, Serbien.

 5. KARL STREHLE INH. DIETMAR STREHLE

  Tyskland

  Företaget KARL STREHLE INH. DIETMAR STREHLE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallkonstruktioner. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, och Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Mayen, Tyskland.

 6. ANTON GUCK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ANTON GUCK GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Industriella järnvaror, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, och Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Hallstadt, Tyskland.

 7. ANUBA AG

  Tyskland

  Företaget ANUBA AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Industriella järnvaror, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, och Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Vöhrenbach, Tyskland.

 8. BHSH BERND HENSEL SYSTEME HANDEL INH. BERND HENSEL

  Tyskland

  Företaget BHSH BERND HENSEL SYSTEME HANDEL INH. BERND HENSEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, och Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Cottbus, Tyskland.

 1. WEISSENBACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WEISSENBACH GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Industriella järnvaror, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, och Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Bad Salzuflen, Tyskland.

 2. DECO-LINE GMBH

  Tyskland

  Företaget DECO-LINE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, och Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Ainring, Tyskland.

 3. BESCHLAG + WERKZEUG STÖCKER GMBH

  Tyskland

  Företaget BESCHLAG + WERKZEUG STÖCKER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, och Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Marktredwitz, Tyskland.

 4. FISCHER EKF GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Företaget FISCHER EKF GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, och Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Lippstadt, Tyskland.

 5. HÄFELE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget HÄFELE GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, och Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Münster, Tyskland.

 6. F. HEIN GMBH

  Tyskland

  Företaget F. HEIN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, och Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Gärtringen, Tyskland.

 7. MEESENBURG GROSSHANDEL KG

  Tyskland

  Företaget MEESENBURG GROSSHANDEL KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Industriella järnvaror, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, och Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Braunschweig, Tyskland.

 8. GRIFFWERK GMBH

  Tyskland

  Företaget GRIFFWERK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Industriella järnvaror, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, och Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Blaustein, Tyskland.

 9. LZF VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Företaget LZF VERTRIEBS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, och Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Freudenberg, Tyskland.

 10. DECOANTIK UG HAFTUNGSBESCHRÄNKT

  Tyskland

  Företaget DECOANTIK UG HAFTUNGSBESCHRÄNKT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Metalltätningar, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, och Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Dortmund, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis