• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallskärmar för armerad betong

Resultat för

Metallskärmar för armerad betong - Import och export

 1. FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Kohlberg, Tyskland.

 2. MACHMER DRAHT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MACHMER DRAHT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Radevormwald, Tyskland.

 3. SOFERLI

  Belgien

  Företaget SOFERLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallskärmar för armerad betong, Stål och metall - Svetsning och lödning, Metallskärmar för armerad betong, Stål och metall - Svetsning och lödning, Metallgaller för armering av cement, och metallarmaturer för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Battice, Belgien.

 4. WIECHA SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget WIECHA SP. Z O.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsrestaurationer och återkonstruktioner. Företaget är även verksamt inom Metallskärmar för armerad betong, Rivning av byggnader - Maskiner och material, Grunder - Arbeten, Metallskärmar för armerad betong, Rivning av byggnader - Maskiner och material, nybeläggning av fasader, och Grunder - Arbeten. Företagets huvudkontor finns i Słowik, Polen.

 5. SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH

  Tyskland

  Företaget SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i stål. Företaget är även verksamt inom Metallskärmar för armerad betong, Metallnät, dragen tråd av järn och stål, Metallskärmar för armerad betong, och Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Trochtelfingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ARMA TECH SAS

  Frankrike

  Företaget ARMA TECH SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallskärmar för armerad betong, Böjning av stål och metall, Metallskärmar för armerad betong, metallarmatur, Böjning av stål och metall, och armering för betong. Företagets huvudkontor finns i Le Rove, Frankrike.

 2. T.M.J. GRAND OUEST

  Frankrike

  Företaget T.M.J. GRAND OUEST, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallskärmar för armerad betong, Byggnadsrestaurationer och återkonstruktioner, Metallskärmar för armerad betong, armering för betong, Byggnadsrestaurationer och återkonstruktioner, och Bygg. Företagets huvudkontor finns i Vay, Frankrike.

 3. PLAKA FRANCE

  Frankrike

  Företaget PLAKA FRANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallskärmar för armerad betong, Metallskärmar för armerad betong, Anläggningsarbeten, prefabricerat, och Fyllnadsämnen - Byggnadsindustri och offentliga arbeten. Företagets huvudkontor finns i L Union, Frankrike.

 4. LES ATELIERS DU GRANIER

  Frankrike

  Företaget LES ATELIERS DU GRANIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallskärmar för armerad betong, Offentliga arbeten, Metallskärmar för armerad betong, metallarmatur, armerad betong, och Offentliga arbeten. Företagets huvudkontor finns i Chapareillan, Frankrike.

 5. ANKA METAAL

  Belgien

  Företaget ANKA METAAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallskärmar för armerad betong, Metallskärmar för armerad betong, stommar av metall, svetsning av metaller, och Metallock. Företagets huvudkontor finns i St-Niklaas, Belgien.

 1. RETI SUD S.R.L.

  Italien

  Företaget RETI SUD S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Metallskärmar för armerad betong, Metallnät, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Simeri Crichi, Italien.

 2. NUOVA FERRACCIAIO S.R.L.

  Italien

  Företaget NUOVA FERRACCIAIO S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Metallskärmar för armerad betong, Metallnät, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 1. EDILGRIL S.R.L.

  Italien

  Företaget EDILGRIL S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Metallskärmar för armerad betong, Metallnät, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Manerbio, Italien.

 2. CANEPARI ENEA & C.

  Italien

  Företaget CANEPARI ENEA & C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Metallskärmar för armerad betong, Metallnät, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Medesano, Italien.

 3. PRECON POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget PRECON POLSKA SP. Z O.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Lagringstankar, Metallskärmar för armerad betong, Lagringstankar, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 4. BORGOFIL

  Italien

  Företaget BORGOFIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Metallskärmar för armerad betong, Metallnät, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Fontaneto D'agogna, Italien.

 5. METALRETI S.R.L.

  Italien

  Företaget METALRETI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Metallskärmar för armerad betong, Metallnät, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Parma, Italien.

 6. SIA - MPL S.R.L.

  Italien

  Företaget SIA - MPL S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Metallskärmar för armerad betong, Metallnät, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Brescello, Italien.

 7. ROP RETI S.R.L.

  Italien

  Företaget ROP RETI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Metallskärmar för armerad betong, Metallnät, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Caselette, Italien.

 8. HEBEI HUA YU METAL WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kina

  Företaget HEBEI HUA YU METAL WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, som är verksamt inom sektorn för Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Hengshui, Kina.

 1. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA

  Polen

  Företaget PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallskärmar för armerad betong, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Metallskärmar för armerad betong, och Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Ozorkow, Polen.

 2. ANTICAT PET SCREEN COMPANY

  Kina

  Företaget ANTICAT PET SCREEN COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Hengshui, Kina.

 3. VIDIMA S.R.L.

  Italien

  Företaget VIDIMA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Metallskärmar för armerad betong, Metallnät, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Valmadrera, Italien.

 4. TELAS EXTRUDER SCREENS COMPANY

  Kina

  Företaget TELAS EXTRUDER SCREENS COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Hengshui, Kina.

 5. SAVAS, SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget SAVAS, SPOL. S R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallskärmar för armerad betong, Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri, Metallskärmar för armerad betong, och Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Beroun, Tjeckiska republiken.

 6. SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L.

  Italien

  Företaget SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Metallskärmar för armerad betong, Metallnät, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Stazzano, Italien.

 7. KOFRAGNA TECHNIKA JSC

  Bulgarien

  Företaget KOFRAGNA TECHNIKA JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Lås, hänglås och nycklar, Metallskärmar för armerad betong, Lås, hänglås och nycklar, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Plovdiv, Bulgarien.

 8. METALL LODI S.R.L.

  Italien

  Företaget METALL LODI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Metallskärmar för armerad betong, Metallnät, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Sant'angelo Lodigiano, Italien.

 9. VAN MERKSTEIJN STEEL - NETHERLANDS B.V.

  Nederländerna

  Företaget VAN MERKSTEIJN STEEL - NETHERLANDS B.V., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallskärmar för armerad betong, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Almelo, Nederländerna.

 10. ALBATROSS PLASTUNION IPARI ES RT

  Ungern

  Företaget ALBATROSS PLASTUNION IPARI ES RT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Emballage i plast, Metallskärmar för armerad betong, Emballage i plast, och Metallskärmar för armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Kunszentmarton, Ungern.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis