• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallpulver

Resultat för

Metallpulver - Import och export

 1. FEHRMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  FEHRMANN Materials tillverkar högpresterande aluminium av hög kvalitet för krävande industriapplikationer. Vi tar fram högpresterande aluminiumlegeringar för 3D-utskrift och användning i formgjutnings- och pressgjutningsprocesser hos andra tillverkare. Vi använder dem även i den egna produktionen av sandgjutningsdetaljer. Hos FEHRMANN Materials finns allt under ett och samma tak, bland annat välkända metallpulver för 3D-utskrift, t.ex. verktygsstålpulver (1.2709), rostfritt stålpulver 316L, AlSi10Mg, TiAl6V4, legeringspulver (fint/grovt) och CoCr-pulver. Genom att skala upp kvantiteterna och optimera lagerhållningen och kvalitetssäkringen kan vi kombinera fördelarna med internationell handel med våra kunders tillgänglighets- och kvalitetskrav för att främja området industriell 3D-utskrift. Ytterligare fokus har vi lagt på utvecklingen av egna aluminiumlegeringar (AlMgty®), med särskilda mekaniska egenskaper – så kallade High-Performance-legeringar. Dessa kan användas inom såväl formgjutning (sand-, kokill- och pressgjutning) och strängpressar, som till additiv tillverkning/3D-utskrift (LPBF/SLM och DED). Vi är experter på aluminiumlegeringar och står för tillförlitlighet och kvalitet. Vårt mål är alltid att skapa mervärde för våra kunder. Måttanpassade lösningar, högsta kvalitet för användning under många decennier samt kompetent rådgivning även för krävande tillämpningar. Vi älskar att gå där ingen annan gått förut. Går det inte? – Vi får väl se.

 2. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TRADIUM GmbH i Frankfurt är ett ägarlett företag som sedan 1999 framgångsrikt verkat för sina kunder från industrin och handeln. Våra internationella kunder kommer från olika industribranscher där man använder sig av sällsynta jordartsmetaller, teknikmetaller och ädelmetaller. Dit hör t.ex. elektronikindustrin, bilindustrin och glas- och keramikindustrin. Även privatpersoner köper strategiska metaller som investering. Vi förvarar stora mängder strategiska råvaror i tullager hos vår partner METLOCK. På så vis kan vi svara på kundernas behov med korta leveranstider. Efter som vi tillhandahåller råvaror med olika specifikationer kan vi möta de skiftande kraven från våra kunder. Det gäller både för den kemiska sammansättningen och för leveransformen hos de olika råvarorna. Även investerare kan dra nytta av våra goda kontakter med industrin.

 3. EVOCHEM ADVANCED MATERIALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EVOCHEM ADVANCED MATERIALS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Offenbach, Tyskland.

 4. HAINES & MAASSEN METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HAINES & MAASSEN METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Bonn, Tyskland.

 5. METALLPULVER24

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget METALLPULVER24, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företaget är även verksamt inom Grafitpulver, bly, Silverpulver, kopparpulver, Lead wool, och skyddshandskar. Företagets huvudkontor finns i Sankt Augustin, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HOESCH GRANULES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HOESCH GRANULES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Neuss, Tyskland.

 2. S & S SCHEFTNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget S & S SCHEFTNER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Mainz, Tyskland.

 3. AUFBEREITUNGSTECHNOLOGIE NOLL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AUFBEREITUNGSTECHNOLOGIE NOLL GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Bobingen, Tyskland.

 4. AMETEK SPECIALTY METAL PRODUCTS

  Förenta Staterna

  AMETEK Specialty Metal Products (SMP) är en global ledare inom att tillverka högkvalitativa metallurgiska komponenter för kritiska användningsområden. Vårt specialutformade produktsortiment sträcker sig från metallpulver som finfördelats med vattenteknik, paketvalsade pläterade plattor, precisionsbearbetade metallrör till metallrör med liten diameter, ultratunt folie, bearbetad tråd, produkter för värmereglering samt teknikbearbetade komponenter. Vi har tillverkningsanläggningar i USA och Storbritannien, som innefattar AMETEK SMP Eighty Four, Superior Tube, Fine Tubes, Hamilton Precision Metals, och AMETEK SMP Wallingford. Våra verksamheter representerar en världsledande styrka inom tillverkning av metallprodukter med hög prestanda för marknader inom medicin, energi, kärnkraft, instrument och mått, elektronik, luftfart, försvar, fordon, olja och gas, borrning och brytning samt industri. När en ny teknisk utmaning uppstår, som kräver en specialtillverkad metallprodukt, så kommer vårt team av metallurgiska experter som är hängivna till att ta fram de mest kvalitativa lösningarna att prestera felfritt. Kontakta oss för mer information!

 5. FINE TUBES

  Förenade kungariket

  Fine Tubes Ltd har 70 års erfarenhet inom precisionsbearbetning av metall. Vi stödjer våra kunder genom alla faser när det gäller design, val av material, produktion och leverans av våra högpresterande rör. De rörformiga produkter vi utvecklar är för kritiska tillämpningar under extremt svåra förhållanden. Vi tillverkar rör främst i två former: Rostfria sömlösa rör, rör av nickellegering och titanrör som raka eller som spiralrör. Svetsade rör, svetsade och åtdragna.

 1. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. (företaget) ligger i det högteknologiska området i Yuelu Shan. Företaget är verksamt inom forskning och utveckling. Vi tillverkar och tillämpar titan, zirkonium och hafnium, ovanliga jordmaterial och deras binära eller flertaliga föreningar (karbid, nitrid, silicid, borid och sulfid) och andra kerampulver (nano, sub-nano) samt liknande produkter.

 2. IPUTEC GMBH UND CO. KG (EHEMALS GOTTHART MAIER METALLPULVER)

  Tyskland

  Företaget IPUTEC GMBH UND CO. KG (EHEMALS GOTTHART MAIER METALLPULVER), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Rheinfelden, Tyskland.

 1. DENTAURUM GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget DENTAURUM GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Ispringen, Tyskland.

 2. XTRA GMBH

  Tyskland

  Företaget XTRA GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Böblingen, Tyskland.

 3. WOMET GMBH

  Tyskland

  Företaget WOMET GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företaget är även verksamt inom Mineraler, Mineraler, tantal, och tungsten. Företagets huvudkontor finns i Willich, Tyskland.

 4. ORINSO

  Frankrike

  Företaget ORINSO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, Foder för djuruppfödning, och biologiskt djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Lille, Frankrike.

 5. POSSEHL ERZKONTOR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget POSSEHL ERZKONTOR GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Lübeck, Tyskland.

 6. CNPC POWDER NORTH AMERICA INC.

  Kanada

  Företaget CNPC POWDER NORTH AMERICA INC., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företaget är även verksamt inom Råmaterial för metallurgi. Företagets huvudkontor finns i Charlottetown, Kanada.

 7. BIARASA METALLIANS

  Spanien

  Företaget BIARASA METALLIANS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Bilbao, Spanien.

 8. STATE RESERCH AND PRODUCTION POWDER METALLURGY ASSOCIATION

  Vitryssland

  Företaget STATE RESERCH AND PRODUCTION POWDER METALLURGY ASSOCIATION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företaget är även verksamt inom kompositmaterial, och konstruktionsstål. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 1. SINTEX A/S

  Danmark

  Företaget SINTEX A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företaget är även verksamt inom permanenta magneter, och innovativa produkter. Företagets huvudkontor finns i Hobro, Danmark.

 2. FIMATCON

  Kanada

  Företaget FIMATCON, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företaget är även verksamt inom Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, mineraler, konsulter, metallurgi, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, och applikationsprogram för metallurgi. Företagets huvudkontor finns i Ottawa, Kanada.

 3. POMETON SPA

  Italien

  Företaget POMETON SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Maerne Venezia, Italien.

 4. TLS TECHNIK GMBH & CO SPEZIALPULVER KG

  Tyskland

  Företaget TLS TECHNIK GMBH & CO SPEZIALPULVER KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Bitterfeld, Tyskland.

 5. BUFFALO TUNGSTEN INC.

  Förenta Staterna

  Företaget BUFFALO TUNGSTEN INC., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Depew, Förenta Staterna.

 6. HAUNER METALLISCHE WERKSTOFFE

  Tyskland

  Företaget HAUNER METALLISCHE WERKSTOFFE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Röttenbach, Tyskland.

 7. STATE SCIENTIFIC INSTITUTION "POWDER METALLURGY INSTITUTE"

  Vitryssland

  Företaget STATE SCIENTIFIC INSTITUTION "POWDER METALLURGY INSTITUTE", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företaget är även verksamt inom friktionskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 8. HUNAN NINGXIANG JIWEIXIN METAL POWDER CO., LTD.

  Kina

  Företaget HUNAN NINGXIANG JIWEIXIN METAL POWDER CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Changsha, Kina.

 9. GRIMM METALLPULVER GMBH

  Tyskland

  Företaget GRIMM METALLPULVER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom metallpulver, och Aluminiumpulver. Företagets huvudkontor finns i Roth, Tyskland.

 10. EUROTAB

  Frankrike

  Företaget EUROTAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företagets huvudkontor finns i Saint-Just-Saint-Rambert, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis