• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallpulver

Resultat för

Metallpulver - Import och export

 1. AMETEK SPECIALTY METAL PRODUCTS

  Förenta Staterna

  AMETEK Specialty Metal Products (SMP) är en global ledare inom att tillverka högkvalitativa metallurgiska komponenter för kritiska användningsområden. Vårt specialutformade produktsortiment sträcker sig från metallpulver som finfördelats med vattenteknik, paketvalsade pläterade plattor, precisionsbearbetade metallrör till metallrör med liten diameter, ultratunt folie, bearbetad tråd, produkter för värmereglering samt teknikbearbetade komponenter. Vi har tillverkningsanläggningar i USA och Storbritannien, som innefattar AMETEK SMP Eighty Four, Superior Tube, Fine Tubes, Hamilton Precision Metals, och AMETEK SMP Wallingford. Våra verksamheter representerar en världsledande styrka inom tillverkning av metallprodukter med hög prestanda för marknader inom medicin, energi, kärnkraft, instrument och mått, elektronik, luftfart, försvar, fordon, olja och gas, borrning och brytning samt industri. När en ny teknisk utmaning uppstår, som kräver en specialtillverkad metallprodukt, så kommer vårt team av metallurgiska experter som är hängivna till att ta fram de mest kvalitativa lösningarna att prestera felfritt. Kontakta oss för mer information!

 2. FEHRMANN GMBH

  Tyskland

  FEHRMANN Materials tillverkar högpresterande aluminium av hög kvalitet för krävande industriapplikationer. Vi tar fram högpresterande aluminiumlegeringar för 3D-utskrift och användning i formgjutnings- och pressgjutningsprocesser hos andra tillverkare. Vi använder dem även i den egna produktionen av sandgjutningsdetaljer. Hos FEHRMANN Materials finns allt under ett och samma tak, bland annat välkända metallpulver för 3D-utskrift, t.ex. verktygsstålpulver (1.2709), rostfritt stålpulver 316L, AlSi10Mg, TiAl6V4, legeringspulver (fint/grovt) och CoCr-pulver. Genom att skala upp kvantiteterna och optimera lagerhållningen och kvalitetssäkringen kan vi kombinera fördelarna med internationell handel med våra kunders tillgänglighets- och kvalitetskrav för att främja området industriell 3D-utskrift. Ytterligare fokus har vi lagt på utvecklingen av egna aluminiumlegeringar (AlMgty®), med särskilda mekaniska egenskaper – så kallade High-Performance-legeringar. Dessa kan användas inom såväl formgjutning (sand-, kokill- och pressgjutning) och strängpressar, som till additiv tillverkning/3D-utskrift (LPBF/SLM och DED). Vi är experter på aluminiumlegeringar och står för tillförlitlighet och kvalitet. Vårt mål är alltid att skapa mervärde för våra kunder. Måttanpassade lösningar, högsta kvalitet för användning under många decennier samt kompetent rådgivning även för krävande tillämpningar. Vi älskar att gå där ingen annan gått förut. Går det inte? – Vi får väl se.

 3. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  TRADIUM GmbH i Frankfurt är ett ägarlett företag som sedan 1999 framgångsrikt verkat för sina kunder från industrin och handeln. Våra internationella kunder kommer från olika industribranscher där man använder sig av sällsynta jordartsmetaller, teknikmetaller och ädelmetaller. Dit hör t.ex. elektronikindustrin, bilindustrin och glas- och keramikindustrin. Även privatpersoner köper strategiska metaller som investering. Vi förvarar stora mängder strategiska råvaror i tullager hos vår partner METLOCK. På så vis kan vi svara på kundernas behov med korta leveranstider. Efter som vi tillhandahåller råvaror med olika specifikationer kan vi möta de skiftande kraven från våra kunder. Det gäller både för den kemiska sammansättningen och för leveransformen hos de olika råvarorna. Även investerare kan dra nytta av våra goda kontakter med industrin.

 4. FINE TUBES

  Förenade kungariket

  Fine Tubes Ltd har 70 års erfarenhet inom precisionsbearbetning av metall. Vi stödjer våra kunder genom alla faser när det gäller design, val av material, produktion och leverans av våra högpresterande rör. De rörformiga produkter vi utvecklar är för kritiska tillämpningar under extremt svåra förhållanden. Vi tillverkar rör främst i två former: Rostfria sömlösa rör, rör av nickellegering och titanrör som raka eller som spiralrör. Svetsade rör, svetsade och åtdragna.

 5. METALLPULVER24

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EVOCHEM ADVANCED MATERIALS GMBH

  Tyskland

 2. DENTAURUM GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. HAINES & MAASSEN METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 4. HOESCH GRANULES GMBH

  Tyskland

 5. S & S SCHEFTNER GMBH

  Tyskland

 1. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. (företaget) ligger i det högteknologiska området i Yuelu Shan. Företaget är verksamt inom forskning och utveckling. Vi tillverkar och tillämpar titan, zirkonium och hafnium, ovanliga jordmaterial och deras binära eller flertaliga föreningar (karbid, nitrid, silicid, borid och sulfid) och andra kerampulver (nano, sub-nano) samt liknande produkter.

 2. IPUTEC GMBH UND CO. KG (EHEMALS GOTTHART MAIER METALLPULVER)

  Tyskland

 1. XTRA GMBH

  Tyskland

 2. WOMET GMBH

  Tyskland

 3. BIARASA METALLIANS

  Spanien

 4. HAUNER METALLISCHE WERKSTOFFE

  Tyskland

 5. ORINSO

  Frankrike

 6. BUFFALO TUNGSTEN INC.

  Förenta Staterna

 7. CNPC POWDER NORTH AMERICA INC.

  Kanada

 8. STATE RESERCH AND PRODUCTION POWDER METALLURGY ASSOCIATION

  Vitryssland

 1. POSSEHL ERZKONTOR GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. TLS TECHNIK GMBH & CO SPEZIALPULVER KG

  Tyskland

 3. GRIMM METALLPULVER GMBH

  Tyskland

 4. 5N PLUS

  Belgien

 5. STATE SCIENTIFIC INSTITUTION "POWDER METALLURGY INSTITUTE"

  Vitryssland

 6. CENARIS GMBH

  Tyskland

 7. GEL-STAR IMPORT-EXPORT GMBH

  Tyskland

 8. GLOBAL EXPORT TR

  Turkiet

 9. SHREE RAJESHWARANAND PAPER MILLS LTD ( METAL POWDER)

  Indien

 10. DMT METAL

  Förenta Staterna