• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallnät

Resultat för

Metallnät - Import och export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning av tekniska moduler av metall, särskilt tråd och plåt. Vi bearbetar trådar med en diameter på 0, 5–14 mm, även i små serier av stål, fjäderstål och rostfritt stål. Nätvaror har tillverkats i Vulkaneifel ända sedan år 1830. Sedan 1997 följer våra erfarna medarbetare denna nästan 200-åriga tradition, då de med hjälp av moderna maskiner tillverkar korgar och galler av tråd och plåt vid anläggningen i Hillesheim. Utveckling, tillverkning och distribution av tråd- och metallvaror för industri, storkök och laboratorier samt för medicinteknik och läkemedelsindustri, i synnerhet nätkorgar, galler och underreden.

 2. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Vi erbjuder lösningen överallt där individuella idéer efterfrågas! HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Vårt företag sysslar främst med tillverkning av två- och tredimensionella bockade tråddetaljer för alla möjliga användningsområden. En viktig tyngdpunkt för vår produktion är tillverkning av speciella klädgalgar av rostfritt stål samt tillbehör för tvätterier. Vår kundkrets inom detta segment sträcker sig från mindre tvätterier till stora textilrengöringsföretag!

 3. ELOONA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som ett innovativt, dynamiskt och ekologiskt inriktat företag utmärker sig eloona drahtgestrick GmbH genom sin målsättning att värna miljön och arbeta miljö- och människovänligt över hela verksamhetsfältet. Toppmodern teknik och bästa möjliga order- och projekthantering är ett ledmotiv i vår filosofi. Genom att vi hela tiden utvecklas, klarar vi att möta de ständigt ökande tekniska kraven. Vi är verksamma inom området filter-, miljö- och processteknik, där vi tillverkar stickade, tekniska filter samt avfuktare och kompletta separationskassetter för nästan alla typer av separationsteknik och filtrering. De huvudsakliga tillämpningsområdena sträcker sig från dammsugning, till- och frånluftsfiltrering, klimatanläggningar, rökgasavskiljning, droppavskiljare, avskiljning av olje- och emulsionsdimma till fettfilter och stänkskydd/flamskyddsfilter för storkök.

 4. MAISHI WIRE MESH

  Kina

  Verified by europages badge

  Maishi Wire Mesh är en ledande tillverkare av högteknologiska produkter av nätgaller. Företaget grundades 1986 och är baserat i Kina. Tack vare vår kundcentrerade innovationsförmåga och över 30 års utveckling har MAISHI-produkter exporterats till över 95 länder och vi har levererat till över 30 av de största 500 företagen. MAISHIs mål är att stötta alla kunder att uppnå starkare utveckling. Här på MAISHI utnyttjar vi vår erfarenhet och expertis inom produktion till att producera produkter av högsta kvalitet och ta fram gröna lösningar som gör det möjligt för våra kunder att vinna marknadsandelar. Varför välja oss? - Över 35 år i branschen – ISO 9001-certifiering – Skräddarsydd produktion – Punktlig leverans – God lagerhållning – Inspektioner av tredje part – Videomöten – Hederstitlar – Yrkescertifikat

 5. MODESTINO FILTRI SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Tack vare en trettioårig erfarenhet inom det specifika området och med hjälp av högkvalificerad personal, positionerar MODESTINO Filtri S.r.l.s. sig som en ledande företag på den nationella och internationella marknaden för tillverkning av filter i järn och rostfritt stål (AISI 304) för alla typer av extrudrar. Våra styrkor är: utmärkt produktkvalitet, snabba leveranser och mycket konkurrenskraftiga priser.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TRIBELT B.V

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TRIBELT B.V, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Transportband, Transportband, Transportband, kontinuerligt vävt, och Transportband för livsmedelsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Beuren, Tyskland.

 2. DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Solms-Oberndorf, Tyskland.

 3. LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Staket, metallinhägnader, aluminiumgaller, Staket, och elsvetsade nät. Företagets huvudkontor finns i Colli Al Metauro, Italien.

 4. BO-INNO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BO-INNO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Behållare för godshantering, Trådbockningsdetaljer, och Behållare för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Mittelbiberach, Tyskland.

 5. ZAUNSYSTEME MICHAELIS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZAUNSYSTEME MICHAELIS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Heidenau, Tyskland.

 1. DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Datteln, Tyskland.

 2. VERAFLEX SRL

  Italien

  Veraflex tillverkar allt i sina italienska fabriker sedan 1975 och exporterar till 80 länder runt om i världen. Campingsängar, sängbottnar i metall och trä, fasta och motoriserade, våningssängar och madrasser. Vi använder oss alltid av de bästa teknikerna och materialen, som forskningen och innovationen inom vår sektor gör tillgänglig för oss. Dessa val - Made in Italy, banbrytande material och tekniker - har gjort det möjligt för oss att bli ackrediterade som en av de ledande tillverkarna i vår sektor, B2B för återförsäljare, grossister för de största storskaliga detaljhandelskedjorna i världen.

 1. TECHRESSOURCE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  När vi startade vår verksamhet ville vi satsa brett. Det har vi lyckats med. Sedan 2000 importerar och exporterar vi både på den tyska och den globala marknaden. Men vi nöjer oss inte med det – vi vill växa och bli en kraft att räkna med i hela världen. Därför ser vi till att hela sortimentet lever upp till internationella standarder. TRD: s kvalitetslöfte: Alla våra leverantörer är TÜV-certifierade företag och vi levererar endast stålprofiler som är tillverkade enligt EN-standard. Oss kan du lita på – världen över! För att allt ska flyta på smidigt finns vi representerade i en rad länder: Ryssland, Ungern, Frankrike, Ukraina och Schweiz. Med andra ord är vi alltid i närheten av kunder, partners och leverantörer. Det är det vi menar med att finnas där och vara ett stöd.

 2. BATI MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Vi tillverkar och exporterar svetsade trådnät, rostfritt och svart trådnät, hyllor, metallhyllor, skyltställ, kabelrännor av metalltråd, skyddsnät, rostfritt trådnät, svart trådnät, transportcontainer, hönsburar, djurburar, reservdelar av trådnät, kabelrännor av metalltråd, galvaniserat trådnät, gabioner, metalltrådprodukter, display av trådnät, skyltställ av metall.

 3. BORGHI AZIO SPA

  Italien

  Vårt företag erbjuder kunderna, som kan vara företag eller utvecklare, teknisk assistans för att utarbeta specifika krav och ta fram förslag och insatshypoteser.

 4. DEMIRHAN

  Turkiet

  Företaget DEMIRHAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom fotbollsplaner med syntetiskt gräs, Galvaniserad ståltråd, och palissader. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 5. CSS DRAHT SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Företaget CSS DRAHT SCHMIDT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Lahnstein, Tyskland.

 6. ADOLF ÜBELHÖR GMBH

  Tyskland

  Företaget ADOLF ÜBELHÖR GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Regensburg, Tyskland.

 7. FILENET AMBALAJ SANAYI TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget FILENET AMBALAJ SANAYI TIC. LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastična embalaža. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Metallnät, och säkerhetsnät. Företagets huvudkontor finns i Gebze, Turkiet.

 8. EDG EURO DRAHT GROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget EDG EURO DRAHT GROSSHANDEL GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 1. ARRIGO GABBIONI ITALIA SRL

  Italien

  Företaget ARRIGO GABBIONI ITALIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom säkerhetssystem, artiklar och utrustning, geologiska säkerhetssystem, konstruktion av burar för hydrogeologiska försvar, och lavinhinder. Företagets huvudkontor finns i Calolziocorte, Italien.

 2. OSNOVANIE SPOOO

  Vitryssland

  Företaget OSNOVANIE SPOOO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Lätta metallstrukturer, tillverkning av metallstrukturer för offentliga arbeten, Metallnät, konstruktion av galler, och Lätta metallstrukturer. Företagets huvudkontor finns i Zhlobin, Vitryssland.

 3. CODEN TRADE

  Belgien

  Företaget CODEN TRADE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom kylskåp för affärer, barer, restauranger, metallgaller, och taktäckningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Louveigné, Belgien.

 4. MASHTRONICS D.O.O

  Serbien

  Företaget MASHTRONICS D.O.O, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, och Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Mladenovac, Serbien.

 5. MICHALOPOULOI BROS S.A.

  Grekland

  Företaget MICHALOPOULOI BROS S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallurgi och järn-/stålframställning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Metallnät, Färdiga metallprodukter, Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Metallnät, och Färdiga metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Thessaloniki, Grekland.

 6. TRAFIL SUD SAS

  Italien

  Företaget TRAFIL SUD SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom stolpar för inhägnader. Företagets huvudkontor finns i Rende, Italien.

 7. KEMTRON LTD

  Förenade kungariket

  Företaget KEMTRON LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gumijasta tesnila. Företaget är även verksamt inom Metallnät, och Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Braintree, Förenade kungariket.

 8. INOXIA LTD

  Förenade kungariket

  Företaget INOXIA LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom föremål av metalltråd, och filter. Företagets huvudkontor finns i Cranleigh, Förenade kungariket.

 9. CAMAS GMBH

  Tyskland

  Företaget CAMAS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Staket och portar, Säkerhetssystem för järnväg, Gallerstängsel, Staket och portar, och Säkerhetssystem för järnväg. Företagets huvudkontor finns i Castrop-Rauxel, Tyskland.

 10. CHIERICHETTI PRODOTTI METALLURGICI

  Italien

  Företaget CHIERICHETTI PRODOTTI METALLURGICI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallurgi - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Metallnät, perforerad måttbeställd plåt, Metallnät, Transportband för livsmedelsindustrin, och rostfritt stål, specialstål, standardstål. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis