• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallnät

Resultat för

Metallnät - Import och export

 1. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Österrike

  Vi erbjuder lösningen överallt där individuella idéer efterfrågas! HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Vårt företag sysslar främst med tillverkning av två- och tredimensionella bockade tråddetaljer för alla möjliga användningsområden. En viktig tyngdpunkt för vår produktion är tillverkning av speciella klädgalgar av rostfritt stål samt tillbehör för tvätterier. Vår kundkrets inom detta segment sträcker sig från mindre tvätterier till stora textilrengöringsföretag!

 2. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Tillverkning av tekniska moduler av metall, särskilt tråd och plåt. Vi bearbetar trådar med en diameter på 0, 5–14 mm, även i små serier av stål, fjäderstål och rostfritt stål. Nätvaror har tillverkats i Vulkaneifel ända sedan år 1830. Sedan 1997 följer våra erfarna medarbetare denna nästan 200-åriga tradition, då de med hjälp av moderna maskiner tillverkar korgar och galler av tråd och plåt vid anläggningen i Hillesheim. Utveckling, tillverkning och distribution av tråd- och metallvaror för industri, storkök och laboratorier samt för medicinteknik och läkemedelsindustri, i synnerhet nätkorgar, galler och underreden.

 3. ELOONA GMBH

  Tyskland

  Som ett innovativt, dynamiskt och ekologiskt inriktat företag utmärker sig eloona drahtgestrick GmbH genom sin målsättning att värna miljön och arbeta miljö- och människovänligt över hela verksamhetsfältet. Toppmodern teknik och bästa möjliga order- och projekthantering är ett ledmotiv i vår filosofi. Genom att vi hela tiden utvecklas, klarar vi att möta de ständigt ökande tekniska kraven. Vi är verksamma inom området filter-, miljö- och processteknik, där vi tillverkar stickade, tekniska filter samt avfuktare och kompletta separationskassetter för nästan alla typer av separationsteknik och filtrering. De huvudsakliga tillämpningsområdena sträcker sig från dammsugning, till- och frånluftsfiltrering, klimatanläggningar, rökgasavskiljning, droppavskiljare, avskiljning av olje- och emulsionsdimma till fettfilter och stänkskydd/flamskyddsfilter för storkök.

 4. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Turkiet

  OM Global Trade är ett internationellt handelsföretag som specialiserar sig på stålprodukter. Vi är belägna i Adana i Turkiet. Vi är aktiva inom export- och importprocesser med turkiska tillverkare inom metallindustrin. Vårt nätverk och samkväm med leverantörerna möjliggör flexibilitet inom leverantörsektorn, så att vi kan hjälpa våra kunder att uppnå enkla och organiserade tillvägagångssätt. Vårt uppdrag är att knyta företag över hela världen till högkvalitativa och konkurrenskraftiga prdukter som tillverkas av turkiska metallföretag. Vi strävar efter att nå internationella företag genom att tillhandahålla produkter av hög kvalitet, till rimliga priser. Vi erbjuder även professionell rådgivning inom området, leverantörsurval, beställningsförhandling, gynnsamma fraktvillkor, tullklarering, lagerhållning, förberedelse och utförande av all nödvändig dokumentation under turkiska och utländska handelsföreskrifter. Vi har ett brett produktsortiment: •Taggtråd •Kopplingskomponenter av metall •Svetsade trådstängsel •Galvaniserade stängsel •Flyttbara stängsel •Metallprodukter för byggprojekt och inhägnadsprojekt •Trapetsformat, korrugerat och mycket mer. Allt finns att upptäcka på vår hemsida! Genom att välja OM Global Trade kommer du att nå ett stort urval av leverantörer. Vi erbjuder vår expertis inom specialbeställda stålprodukter och nyckelfärdiga lösningar för dina projekt inom stålkonstruktioner eller stängsel. Vi arbetar projektvis, för att leverara de bästa lösningarna till våra kunder. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. CSS DRAHT SCHMIDT GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TRIBELT B.V

  Tyskland

 2. ADOLF ÜBELHÖR GMBH

  Tyskland

 3. DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L.

  Italien

 5. BO-INNO GMBH

  Tyskland

 1. ZAUNSYSTEME MICHAELIS

  Tyskland

 2. DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH

  Tyskland

 1. VERAFLEX SRL

  Italien

  Veraflex tillverkar allt i sina italienska fabriker sedan 1975 och exporterar till 80 länder runt om i världen. Campingsängar, sängbottnar i metall och trä, fasta och motoriserade, våningssängar och madrasser. Vi använder oss alltid av de bästa teknikerna och materialen, som forskningen och innovationen inom vår sektor gör tillgänglig för oss. Dessa val - Made in Italy, banbrytande material och tekniker - har gjort det möjligt för oss att bli ackrediterade som en av de ledande tillverkarna i vår sektor, B2B för återförsäljare, grossister för de största storskaliga detaljhandelskedjorna i världen.

 2. TECHRESSOURCE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  När vi startade vår verksamhet ville vi satsa brett. Det har vi lyckats med. Sedan 2000 importerar och exporterar vi både på den tyska och den globala marknaden. Men vi nöjer oss inte med det – vi vill växa och bli en kraft att räkna med i hela världen. Därför ser vi till att hela sortimentet lever upp till internationella standarder. TRD: s kvalitetslöfte: Alla våra leverantörer är TÜV-certifierade företag och vi levererar endast stålprofiler som är tillverkade enligt EN-standard. Oss kan du lita på – världen över! För att allt ska flyta på smidigt finns vi representerade i en rad länder: Ryssland, Ungern, Frankrike, Ukraina och Schweiz. Med andra ord är vi alltid i närheten av kunder, partners och leverantörer. Det är det vi menar med att finnas där och vara ett stöd.

 3. BATI MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Vi tillverkar och exporterar svetsade trådnät, rostfritt och svart trådnät, hyllor, metallhyllor, skyltställ, kabelrännor av metalltråd, skyddsnät, rostfritt trådnät, svart trådnät, transportcontainer, hönsburar, djurburar, reservdelar av trådnät, kabelrännor av metalltråd, galvaniserat trådnät, gabioner, metalltrådprodukter, display av trådnät, skyltställ av metall.

 4. MESH FILTRATION CO., LTD

  Kina

 5. KINGCATS FENCE COMPANY

  Kina

 6. DEMIRHAN

  Turkiet

 7. DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD

  Kina

 8. HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD.

  Kina

 1. EDG EURO DRAHT GROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. FRATELLI GOLIN S.R.L.

  Italien

 3. FILENET AMBALAJ SANAYI TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

 4. ARRIGO GABBIONI ITALIA SRL

  Italien

 5. CAMAS GMBH

  Tyskland

 6. TRAFIL SUD SAS

  Italien

 7. STAHL PLUS AG

  Schweiz

 8. KUMKANG CO., LTD.

  Sydkorea

 9. KEMTRON SARL

  Frankrike

 10. CHIERICHETTI PRODOTTI METALLURGICI

  Italien