• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallnät

Resultat för

Metallnät - Import och export

 1. ELOONA GMBH

  Tyskland

  Som ett innovativt, dynamiskt och ekologiskt inriktat företag utmärker sig eloona drahtgestrick GmbH genom sin målsättning att värna miljön och arbeta miljö- och människovänligt över hela verksamhetsfältet. Toppmodern teknik och bästa möjliga order- och projekthantering är ett ledmotiv i vår filosofi. Genom att vi hela tiden utvecklas, klarar vi att möta de ständigt ökande tekniska kraven. Vi är verksamma inom området filter-, miljö- och processteknik, där vi tillverkar stickade, tekniska filter samt avfuktare och kompletta separationskassetter för nästan alla typer av separationsteknik och filtrering. De huvudsakliga tillämpningsområdena sträcker sig från dammsugning, till- och frånluftsfiltrering, klimatanläggningar, rökgasavskiljning, droppavskiljare, avskiljning av olje- och emulsionsdimma till fettfilter och stänkskydd/flamskyddsfilter för storkök.

 2. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Österrike

  Vi erbjuder lösningen överallt där individuella idéer efterfrågas! HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Vårt företag sysslar främst med tillverkning av två- och tredimensionella bockade tråddetaljer för alla möjliga användningsområden. En viktig tyngdpunkt för vår produktion är tillverkning av speciella klädgalgar av rostfritt stål samt tillbehör för tvätterier. Vår kundkrets inom detta segment sträcker sig från mindre tvätterier till stora textilrengöringsföretag!

 3. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Tillverkning av tekniska moduler av metall, särskilt tråd och plåt. Vi bearbetar trådar med en diameter på 0, 5–14 mm, även i små serier av stål, fjäderstål och rostfritt stål. Nätvaror har tillverkats i Vulkaneifel ända sedan år 1830. Sedan 1997 följer våra erfarna medarbetare denna nästan 200-åriga tradition, då de med hjälp av moderna maskiner tillverkar korgar och galler av tråd och plåt vid anläggningen i Hillesheim. Utveckling, tillverkning och distribution av tråd- och metallvaror för industri, storkök och laboratorier samt för medicinteknik och läkemedelsindustri, i synnerhet nätkorgar, galler och underreden.

 4. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Turkiet

  OM Global Trade Co. Ltd. möter efterfrågan från den internationella marknaden tillsammans med lokala tillverkare inom kolstålsindustrin, och tillhandahåller smidig importverksamhet för internationella företag. Som ett växande företag vill vi möjliggöra för internationella företag att hitta rätt produkt med hög kvalitet till ett bra pris. Vår främsta leverantör, bland många andra, ärErkare Metal Products Inc., en tillverkare av nät- och stålprodukter med årtionden av erfarenhet inom sektorn. Med ett brett utbud av leverantörer kan vi erbjuda vår expertis inom specialbeställda stålprodukter och nyckelfärdiga lösningar för dina projekt inom stålkonstruktioner eller stängsel. Vi har starka leverantörer och en mångfald av alternativ för dina behov: •Stålkonstruktionsprojekt •Stängselprojekt •Tillfälliga stängsel •Rakbladsstängsel, BTO och CBT •Taggtrådsstängsel •Wire Mesh •3D- och 2D-nätpaneler •Metallportar för fordon och fotgängare •Monteringsdelar för solpaneler •Ståltillbehör och -framställning för vindkraftverksturbiner •Flyttbara lösningar för hantering av folksamlingar •Tåliga hyllsystem för lagerlokaler •Skyddsräcken för motorvägar, eller skräddarsydda projekt. Vårt nätverk med integrerade leverantörer möjliggör en flexibilitet i leverantörsurvalet och ger våra kunder organiserade och enkla importprocedurer. Med vårt hängivna, stabila och gensvarande förhållningssätt minskar riskerna med att importera från slumpmässiga leverantörer, och du får i stället uppleva hur smidigt det är att göra affärer med OM Global Trade.

 5. MODESTINO FILTRI SRLS

  Italien

  Tack vare en trettioårig erfarenhet inom det specifika området och med hjälp av högkvalificerad personal, positionerar MODESTINO Filtri S.r.l.s. sig som en ledande företag på den nationella och internationella marknaden för tillverkning av filter i järn och rostfritt stål (AISI 304) för alla typer av extrudrar. Våra styrkor är: utmärkt produktkvalitet, snabba leveranser och mycket konkurrenskraftiga priser.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CSS DRAHT SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Företaget CSS DRAHT SCHMIDT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Lahnstein, Tyskland.

 2. TRIBELT B.V

  Tyskland

  Företaget TRIBELT B.V, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Transportband, Transportband, Transportband, kontinuerligt vävt, och Transportband för livsmedelsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Beuren, Tyskland.

 3. ADOLF ÜBELHÖR GMBH

  Tyskland

  Företaget ADOLF ÜBELHÖR GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Regensburg, Tyskland.

 4. DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Solms-Oberndorf, Tyskland.

 5. LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L.

  Italien

  Företaget LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Staket, metallinhägnader, aluminiumgaller, Staket, och elsvetsade nät. Företagets huvudkontor finns i Colli Al Metauro, Italien.

 1. ZAUNSYSTEME MICHAELIS

  Tyskland

  Företaget ZAUNSYSTEME MICHAELIS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Heidenau, Tyskland.

 2. BO-INNO GMBH

  Tyskland

  Företaget BO-INNO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Behållare för godshantering, Trådbockningsdetaljer, och Behållare för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Mittelbiberach, Tyskland.

 1. DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH

  Tyskland

  Företaget DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Datteln, Tyskland.

 2. VERAFLEX SRL

  Italien

  Veraflex tillverkar allt i sina italienska fabriker sedan 1975 och exporterar till 80 länder runt om i världen. Campingsängar, sängbottnar i metall och trä, fasta och motoriserade, våningssängar och madrasser. Vi använder oss alltid av de bästa teknikerna och materialen, som forskningen och innovationen inom vår sektor gör tillgänglig för oss. Dessa val - Made in Italy, banbrytande material och tekniker - har gjort det möjligt för oss att bli ackrediterade som en av de ledande tillverkarna i vår sektor, B2B för återförsäljare, grossister för de största storskaliga detaljhandelskedjorna i världen.

 3. TECHRESSOURCE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  När vi startade vår verksamhet ville vi satsa brett. Det har vi lyckats med. Sedan 2000 importerar och exporterar vi både på den tyska och den globala marknaden. Men vi nöjer oss inte med det – vi vill växa och bli en kraft att räkna med i hela världen. Därför ser vi till att hela sortimentet lever upp till internationella standarder. TRD: s kvalitetslöfte: Alla våra leverantörer är TÜV-certifierade företag och vi levererar endast stålprofiler som är tillverkade enligt EN-standard. Oss kan du lita på – världen över! För att allt ska flyta på smidigt finns vi representerade i en rad länder: Ryssland, Ungern, Frankrike, Ukraina och Schweiz. Med andra ord är vi alltid i närheten av kunder, partners och leverantörer. Det är det vi menar med att finnas där och vara ett stöd.

 4. BATI MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Vi tillverkar och exporterar svetsade trådnät, rostfritt och svart trådnät, hyllor, metallhyllor, skyltställ, kabelrännor av metalltråd, skyddsnät, rostfritt trådnät, svart trådnät, transportcontainer, hönsburar, djurburar, reservdelar av trådnät, kabelrännor av metalltråd, galvaniserat trådnät, gabioner, metalltrådprodukter, display av trådnät, skyltställ av metall.

 5. MESH FILTRATION CO., LTD

  Kina

 6. DEMIRHAN

  Turkiet

 7. KINGCATS FENCE COMPANY

  Kina

 8. DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD

  Kina

 1. HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD.

  Kina

 2. FRATELLI GOLIN S.R.L.

  Italien

 3. FILENET AMBALAJ SANAYI TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

 4. EDG EURO DRAHT GROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. ARRIGO GABBIONI ITALIA SRL

  Italien

 6. LARIORETI ITALIA SRL

  Italien

 7. CODEN TRADE

  Belgien

 8. CAMAS GMBH

  Tyskland

 9. STAINLESS STEEL MESH SCREEN CO., LTD

  Förenta Staterna

 10. STAHL PLUS AG

  Schweiz

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis