• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallnät

Resultat för

Metallnät - Import och export

 1. ELOONA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som ett innovativt, dynamiskt och ekologiskt inriktat företag utmärker sig eloona drahtgestrick GmbH genom sin målsättning att värna miljön och arbeta miljö- och människovänligt över hela verksamhetsfältet. Toppmodern teknik och bästa möjliga order- och projekthantering är ett ledmotiv i vår filosofi. Genom att vi hela tiden utvecklas, klarar vi att möta de ständigt ökande tekniska kraven. Vi är verksamma inom området filter-, miljö- och processteknik, där vi tillverkar stickade, tekniska filter samt avfuktare och kompletta separationskassetter för nästan alla typer av separationsteknik och filtrering. De huvudsakliga tillämpningsområdena sträcker sig från dammsugning, till- och frånluftsfiltrering, klimatanläggningar, rökgasavskiljning, droppavskiljare, avskiljning av olje- och emulsionsdimma till fettfilter och stänkskydd/flamskyddsfilter för storkök.

 2. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Vi erbjuder lösningen överallt där individuella idéer efterfrågas! HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Vårt företag sysslar främst med tillverkning av två- och tredimensionella bockade tråddetaljer för alla möjliga användningsområden. En viktig tyngdpunkt för vår produktion är tillverkning av speciella klädgalgar av rostfritt stål samt tillbehör för tvätterier. Vår kundkrets inom detta segment sträcker sig från mindre tvätterier till stora textilrengöringsföretag!

 3. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning av tekniska moduler av metall, särskilt tråd och plåt. Vi bearbetar trådar med en diameter på 0, 5–14 mm, även i små serier av stål, fjäderstål och rostfritt stål. Nätvaror har tillverkats i Vulkaneifel ända sedan år 1830. Sedan 1997 följer våra erfarna medarbetare denna nästan 200-åriga tradition, då de med hjälp av moderna maskiner tillverkar korgar och galler av tråd och plåt vid anläggningen i Hillesheim. Utveckling, tillverkning och distribution av tråd- och metallvaror för industri, storkök och laboratorier samt för medicinteknik och läkemedelsindustri, i synnerhet nätkorgar, galler och underreden.

 4. MAISHI WIRE MESH

  Kina

  Verified by europages badge

  Maishi Wire Mesh är en ledande tillverkare av högteknologiska produkter av nätgaller. Företaget grundades 1986 och är baserat i Kina. Tack vare vår kundcentrerade innovationsförmåga och över 30 års utveckling har MAISHI-produkter exporterats till över 95 länder och vi har levererat till över 30 av de största 500 företagen. MAISHIs mål är att stötta alla kunder att uppnå starkare utveckling. Här på MAISHI utnyttjar vi vår erfarenhet och expertis inom produktion till att producera produkter av högsta kvalitet och ta fram gröna lösningar som gör det möjligt för våra kunder att vinna marknadsandelar. Varför välja oss? - Över 35 år i branschen – ISO 9001-certifiering – Skräddarsydd produktion – Punktlig leverans – God lagerhållning – Inspektioner av tredje part – Videomöten – Hederstitlar – Yrkescertifikat

 5. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  OM Global Trade Co. Ltd. möter efterfrågan från den internationella marknaden tillsammans med lokala tillverkare inom kolstålsindustrin, och tillhandahåller smidig importverksamhet för internationella företag. Som ett växande företag vill vi möjliggöra för internationella företag att hitta rätt produkt med hög kvalitet till ett bra pris. Vår främsta leverantör, bland många andra, ärErkare Metal Products Inc., en tillverkare av nät- och stålprodukter med årtionden av erfarenhet inom sektorn. Med ett brett utbud av leverantörer kan vi erbjuda vår expertis inom specialbeställda stålprodukter och nyckelfärdiga lösningar för dina projekt inom stålkonstruktioner eller stängsel. Vi har starka leverantörer och en mångfald av alternativ för dina behov: •Stålkonstruktionsprojekt •Stängselprojekt •Tillfälliga stängsel •Rakbladsstängsel, BTO och CBT •Taggtrådsstängsel •Wire Mesh •3D- och 2D-nätpaneler •Metallportar för fordon och fotgängare •Monteringsdelar för solpaneler •Ståltillbehör och -framställning för vindkraftverksturbiner •Flyttbara lösningar för hantering av folksamlingar •Tåliga hyllsystem för lagerlokaler •Skyddsräcken för motorvägar, eller skräddarsydda projekt. Vårt nätverk med integrerade leverantörer möjliggör en flexibilitet i leverantörsurvalet och ger våra kunder organiserade och enkla importprocedurer. Med vårt hängivna, stabila och gensvarande förhållningssätt minskar riskerna med att importera från slumpmässiga leverantörer, och du får i stället uppleva hur smidigt det är att göra affärer med OM Global Trade.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MODESTINO FILTRI SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Tack vare en trettioårig erfarenhet inom det specifika området och med hjälp av högkvalificerad personal, positionerar MODESTINO Filtri S.r.l.s. sig som en ledande företag på den nationella och internationella marknaden för tillverkning av filter i järn och rostfritt stål (AISI 304) för alla typer av extrudrar. Våra styrkor är: utmärkt produktkvalitet, snabba leveranser och mycket konkurrenskraftiga priser.

 2. CSS DRAHT SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CSS DRAHT SCHMIDT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Lahnstein, Tyskland.

 3. TRIBELT B.V

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TRIBELT B.V, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Transportband, Transportband, Transportband, kontinuerligt vävt, och Transportband för livsmedelsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Beuren, Tyskland.

 4. DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Solms-Oberndorf, Tyskland.

 5. LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Staket, metallinhägnader, aluminiumgaller, Staket, och elsvetsade nät. Företagets huvudkontor finns i Colli Al Metauro, Italien.

 1. ZAUNSYSTEME MICHAELIS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZAUNSYSTEME MICHAELIS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Heidenau, Tyskland.

 2. DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Datteln, Tyskland.

 1. BO-INNO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BO-INNO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Behållare för godshantering, Trådbockningsdetaljer, och Behållare för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Mittelbiberach, Tyskland.

 2. VERAFLEX SRL

  Italien

  Veraflex tillverkar allt i sina italienska fabriker sedan 1975 och exporterar till 80 länder runt om i världen. Campingsängar, sängbottnar i metall och trä, fasta och motoriserade, våningssängar och madrasser. Vi använder oss alltid av de bästa teknikerna och materialen, som forskningen och innovationen inom vår sektor gör tillgänglig för oss. Dessa val - Made in Italy, banbrytande material och tekniker - har gjort det möjligt för oss att bli ackrediterade som en av de ledande tillverkarna i vår sektor, B2B för återförsäljare, grossister för de största storskaliga detaljhandelskedjorna i världen.

 3. TECHRESSOURCE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  När vi startade vår verksamhet ville vi satsa brett. Det har vi lyckats med. Sedan 2000 importerar och exporterar vi både på den tyska och den globala marknaden. Men vi nöjer oss inte med det – vi vill växa och bli en kraft att räkna med i hela världen. Därför ser vi till att hela sortimentet lever upp till internationella standarder. TRD: s kvalitetslöfte: Alla våra leverantörer är TÜV-certifierade företag och vi levererar endast stålprofiler som är tillverkade enligt EN-standard. Oss kan du lita på – världen över! För att allt ska flyta på smidigt finns vi representerade i en rad länder: Ryssland, Ungern, Frankrike, Ukraina och Schweiz. Med andra ord är vi alltid i närheten av kunder, partners och leverantörer. Det är det vi menar med att finnas där och vara ett stöd.

 4. BATI MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Vi tillverkar och exporterar svetsade trådnät, rostfritt och svart trådnät, hyllor, metallhyllor, skyltställ, kabelrännor av metalltråd, skyddsnät, rostfritt trådnät, svart trådnät, transportcontainer, hönsburar, djurburar, reservdelar av trådnät, kabelrännor av metalltråd, galvaniserat trådnät, gabioner, metalltrådprodukter, display av trådnät, skyltställ av metall.

 5. BORGHI AZIO SPA

  Italien

  Vårt företag erbjuder kunderna, som kan vara företag eller utvecklare, teknisk assistans för att utarbeta specifika krav och ta fram förslag och insatshypoteser.

 6. KINGCATS FENCE COMPANY

  Kina

  Företaget KINGCATS FENCE COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom järnräcken, och uppsättning av stängsel kring skolbyggnader. Företagets huvudkontor finns i Hengshui, Kina.

 7. MESH FILTRATION CO., LTD

  Kina

  Företaget MESH FILTRATION CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Pingqiao Town, Kina.

 8. DEMIRHAN

  Turkiet

  Företaget DEMIRHAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom fotbollsplaner med syntetiskt gräs, Galvaniserad ståltråd, och palissader. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 1. INTERNATIONAL TRADING (HONGKONG) GROUP LTD

  Kina

  Företaget INTERNATIONAL TRADING (HONGKONG) GROUP LTD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom skaksiktar. Företagets huvudkontor finns i Beijing, Kina.

 2. ZHXR (BEIJING) TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

  Företaget ZHXR (BEIJING) TECHNOLOGY CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Galler, grillar och väv, metall, och Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Beijing, Kina.

 3. DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD

  Kina

  Företaget DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Dingzhou, Kina.

 4. HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD.

  Kina

  Företaget HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom metalldukar, och frittade metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Hangzhou, Kina.

 5. ADOLF ÜBELHÖR GMBH

  Tyskland

  Företaget ADOLF ÜBELHÖR GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Regensburg, Tyskland.

 6. FRATELLI GOLIN S.R.L.

  Italien

  Företaget FRATELLI GOLIN S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Metallstrukturer, metallgaller, Dragen metall, Metallstrukturer, och metalltyger. Företagets huvudkontor finns i Cima Gogna-Auronzo Di Cadore, Italien.

 7. FILENET AMBALAJ SANAYI TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget FILENET AMBALAJ SANAYI TIC. LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastična embalaža. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Metallnät, och säkerhetsnät. Företagets huvudkontor finns i Gebze, Turkiet.

 8. EDG EURO DRAHT GROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget EDG EURO DRAHT GROSSHANDEL GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 9. ARRIGO GABBIONI ITALIA SRL

  Italien

  Företaget ARRIGO GABBIONI ITALIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom säkerhetssystem, artiklar och utrustning, geologiska säkerhetssystem, konstruktion av burar för hydrogeologiska försvar, och lavinhinder. Företagets huvudkontor finns i Calolziocorte, Italien.

 10. OSNOVANIE SPOOO

  Vitryssland

  Företaget OSNOVANIE SPOOO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Lätta metallstrukturer, tillverkning av metallstrukturer för offentliga arbeten, Metallnät, konstruktion av galler, och Lätta metallstrukturer. Företagets huvudkontor finns i Zhlobin, Vitryssland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis