• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallkapslar

Resultat för

Metallkapslar - Import och export

 1. MECANOR SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Mecanor är specialisten på området högprecisa stansprodukter för mikroteknik genom innovativa processer och präglingsverktyg av hög kvalitet. Sedan grundandet år 1948 har Mecanor ständigt utvecklat sina produkter och färdigheter för att kunna hänga med när kraven förändras inom mikrotekniken på de olika marknaderna. Från början nästan uteslutande för klockindustrin men numera har utbudet utökats till ett varierat sortiment med komponenter för medicinteknik, bilindustri och mikroenheter.

 2. EUROCAP

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget EUROCAP är specialiserat på försäljning och distribution av metallkapsyler, grimmor, värmekrympbara hylsor, hylsor av aluminium, säkra kapsyler (skruvkorkar av aluminium), skruvkapsyler av HDPE och twist-off-kapsyler. EUROCAP N.V. ger er professionell rådgivning om användningen av olika typer av förslutningar. EUROCAP N.V. erbjuder er nu ett komplett sortiment förslutningar för dryckes-, livsmedels-, kemiska och läkemdelsindustrin.

 3. FINN-KORKKI OY

  Finland

  Verified by europages badge

  Företaget FINN-KORKKI OY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företaget är även verksamt inom korkar för flaskor, kronkorkar, lyxigare aluminiumförslutningar, Design av flaskförslutningar, speciallås, RingCrown, och RipCap. Företagets huvudkontor finns i Hämeenlinna, Finland.

 4. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Metallkapslar, Predelava jekla in kovin, Handverktyg utan motor, Prägling av stål och metall, Dragning av stål och metall, Precisionsstansningsdelar, stamping parts, Metallkapslar, och Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Olpe, Tyskland.

 5. PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Hirschaid, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PBR-MATIC AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget PBR-MATIC AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Muri, Schweiz.

 2. SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Leutkirch, Tyskland.

 3. REMPLAST CAPS SRL

  Rumänien

  Företaget REMPLAST CAPS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Munteni, Rumänien.

 4. KEIZER INTERNATIONAL

  Nederländerna

  Företaget KEIZER INTERNATIONAL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företaget är även verksamt inom skruvdöljare, artiklar för emballage, och stängningsprodukter av plast. Företagets huvudkontor finns i Andelst, Nederländerna.

 5. QTC KÖRNER GMBH

  Tyskland

  Företaget QTC KÖRNER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Weil Am Rhein, Tyskland.

 1. UTIL GROUP

  Tyskland

  Företaget UTIL GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Backnang, Tyskland.

 2. FA.TA. PLAST S.R.L.

  Italien

  Företaget FA.TA. PLAST S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Livorno, Italien.

 1. PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK

  Tyskland

  Företaget PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Paderborn, Tyskland.

 2. SAUCAPS SARL

  Frankrike

  Företaget SAUCAPS SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Metallkapslar, och Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Beaune, Frankrike.

 3. TECNOCAP UA

  Ukraina

  Företaget TECNOCAP UA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företaget är även verksamt inom skruvkorkar. Företagets huvudkontor finns i Zhovkva, Ukraina.

 4. BATTISTELLA CAPSULE SPA

  Italien

  Företaget BATTISTELLA CAPSULE SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företaget är även verksamt inom Proppar och kapslar i plast, Proppar och kapslar i plast, förslutningskapsyler, plastkapsyler, och kapsyler av aluminium, PET och PVC. Företagets huvudkontor finns i Ceggia, Italien.

 5. SABAT

  Spanien

  Företaget SABAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Sant Sadurni D'anoia-Barcelona, Spanien.

 6. SILGAN WHITE CAP BELGIUM

  Belgien

  Företaget SILGAN WHITE CAP BELGIUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korkar. Företaget är även verksamt inom Proppar och kapslar i plast, Metallkapslar, Proppar och kapslar i plast, plastlock för förpackning, lock, och Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Lint, Belgien.

 7. LA MALTERIE DU CHATEAU

  Belgien

  Företaget LA MALTERIE DU CHATEAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öltillsatser. Företaget är även verksamt inom Metallkapslar, Metallkapslar, och malt för dryckindustrin. Företagets huvudkontor finns i Lambermont, Belgien.

 8. NEXTS SRL

  Italien

  Företaget NEXTS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Barer och kaféer - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kaffe, te, Metallkapslar, kapsyler för förpackning, Kaffe, te, och Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Cernusco Sul Naviglio, Italien.

 1. HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA

  Tyskland

  Företaget HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Formning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Handverktyg utan motor, Metallkapslar, Formning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Handverktyg utan motor, och Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Königsbach-Stein, Tyskland.

 2. SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L.

  Italien

  Företaget SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företaget är även verksamt inom metallgrimmor till korkar. Företagets huvudkontor finns i Pont-Saint-Martin, Italien.

 3. GENESIS ENGINE OIL

  Turkiet

  Företaget GENESIS ENGINE OIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företaget är även verksamt inom Metallkapslar, oljebyte, oljor, flänsringar, och Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Melikgazi, Turkiet.

 4. AVACOM D.O.O.

  Slovenien

  Företaget AVACOM D.O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Franchisehandel. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i aluminium, Metallkapslar, Proppar och kapslar i plast, Handskar, Husgeråd - Artiklar i aluminium, Metallkapslar, Proppar och kapslar i plast, och Handskar. Företagets huvudkontor finns i Godovič, Slovenien.

 5. USPEH METALCAP SSB LTD.

  Bulgarien

  Företaget USPEH METALCAP SSB LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Pleven, Bulgarien.

 6. PEDI FRANCE

  Frankrike

  Företaget PEDI FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Pierry, Frankrike.

 7. MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Företaget MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Prägling av stål och metall, Dragning av stål och metall, Metallkapslar, Prägling av stål och metall, Dragning av stål och metall, och Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Eching, Tyskland.

 8. BERGAMA GRANITE

  Turkiet

  Företaget BERGAMA GRANITE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 9. OCM S.P.A.

  Italien

  Företaget OCM S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Metallkapslar, Metallband för emballage, Metallkapslar, och Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i Gruaro, Italien.

 10. METALSCATOLA S.P.A.

  Italien

  Företaget METALSCATOLA S.P.A., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Metallkapslar, Embalaža za živila, och Metallkapslar. Företagets huvudkontor finns i Telgate, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis